fbpx

Miklós Krisztina vagyok. Pedagógus-bölcsészként diplomáztam, majd elindultam saját önismereti utamon. Először a világ tükrében szerettem volna megismerni önmagam, amihez három különböző légitársaság és 11 évnyi légiutas-kísérő munka adta az alapot.

Miután a harmincas éveim közepéhez értem, életem legmeghatározóbb fordulata következett: Édesanyává tett kislányom megszületése. Ekkor ismerkedtem meg az addig teljesen feltáratlan mélységeimmel, soha azelőtt át nem élt szorongásaimmal.Kezdenem kellett ezekkel az ismeretlen érzésekkel valamit, valamit, ami “meggyógyít” és feloldja bennem a rossz érzéseket.

Elindultam egy sokkal mélyebb önismereti úton, amely iskolák, tanfolyamok, továbbképzések sorából épült fel. Meg akartam érteni a működéseimet, ismerőjévé akartam válni a bennem rejlő teremtő erőnek és lehetőségeknek. Elvégeztem két különböző life coaching képzést, majd erre építettem a párkapcsolati coachingot, tanultam segítő beszélgetést és holisztikus mentoringot, mindfulnesst és mentálhigiénét, kronobiológiát és pszichogenetikát, majd a különböző kurzusok után ismét beiratkoztam a főiskolára és családterapeuta/családkonzulens szakirányon tanultam tovább, amit egy gyermekpszichológiai képzéssel egészítettem ki. Részemről a tanulás és önismereti út már nem egy elérendő cél, hanem egy állandó megújulást biztosító élethosszig tartó folyamat. A pszichológia, mentálhigiéné, lélektan, önismeret egy végtelenül izgalmas utazás, talán még többet nyújt számomra, mint az egykori világutazás az előző hivatásomnak köszönhetően.

Saját elakadásaim megértése és életem harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb megélése ösztönzött arra, hogy megszerzett ismereteimmel, önazonosan segítsem mások önmagukban hordozott válaszainak megtalálását mentálhigiénés és coaching szemléletű üléseimen, különböző workshopokon és tanfolyamokon.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!