fbpx

Már az egyetemi tanulmányaim mellett is tanítottam, korrepetáltam, segítettem gyerekeknek a francia és az angol nyelv elsajátításában. Később már elkezdtem érettségire illetve nyelvvizsgára is felkészíteni a diákokat. Ahogy egyre jobban belemerültem a tanításba, egyre biztosabb voltam abban, hogy én ezt szeretném csinálni: tanítani akarok!

 

Tanári diplomám megszerzése után rögtön lehetőségem nyílt Angliában egy táborban tanítani. Ez volt életem első komoly kihívása. Mondhatom azt, hogy Canterburyben szereztem a legtöbb tapasztalatot, nagyon sokat tanultam a diákoktól és a diákokról. Rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, megéltem azokat a helyzeteket is, amiket még rémálmaimban sem láttam. Minden egyes megtartott órával gazdagabb lettem, és a nehézségek ellenére is kitartottam.

Miután visszajöttem Magyarországra, egyéni vállalkozóként tanítottam diákokat: gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Akkor még a személyes oktatás volt a divat, de a  későbbi körülmények miatt az online oktatás különböző módszereit és lehetőségeit is megismertem. Azóta igény szerint tartok személyes illetve online órákat.

 

Immár nyolc éve tanítok és még mindig szeretem. Sőt imádom! A tanításra nem munkaként, hanem hobbiként tekintek. Volt lehetőségem nyelviskolákban, cégnél és családi körökben is tanítani. Megismertem különböző módszereket, amelyekkel segíthetem a diákok munkáját, így könnyebben tudják elsajátítani a nyelvet. Az óráim diákközpontúak és személyre szabottak.

A diákjaimra nagyon büszke vagyok, ugyanis több sikeres nyelvvizsgát, jól megírt érettségit, sikeres egyetemi felvételit és állásinterjút tudhatnak maguk mögött. Az idegennyelvek elsajátításának köszönhetően megnyílt előttük a világ és olyan lehetőségeket kaptak, amelyek még előrébb vitték őket a tanulás útján.

 

A tanulmányaim mellett párhuzamosan elvégeztem egy idegenvezetői képzést is. Ezt a szakmát is szeretem, de a tanítás mindig is közelebb állt a szívemhez.

Feliratkozás

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!