fbpx

2016 óta foglalkozom pénzügyi tudatossággal. Azóta már több ezer konzultáció során tudtam segíteni hozzád hasonló emberek és cégek számára is.

Nem csak az elméleti hátterét ismerem a pénzügyeknek, hanem napi szinten találkozom magánemberek és cégek élethelyzeteivel, legyen ez bevételnövelés, lakásvásárlás, befektetés, adóelőnyök kihasználása, cégeknek béren kívüli juttatások és még sok egyéb terület.

Járatos vagyok a pénzintézetek termékeiben a bankfüggetlen alkuszi karrierem kapcsán, folyamatosan követem a gazdaságok folyamatait és változásait.
Rendelkezem befektetési, hitelezési, biztosítási szakvizsgával.

Mérnöki végzettségem mellett pénzügy Msc szakra is jártam, melyek nagyban hozzá segítettek széleskörű látásmódomhoz és készségemmé vált a bonyolultabb élethelyzetek gyors átlátása.
Ami szerintem fontos, nem csak tanítom, hanem sikeresen alkalmazom is az oktatóanyagban lévő tudást a befektetéseim során, illetve vállalkozásokkal is rendelkezem.

Már gyermekkoromban is érdekelt, hogyan tud valaki legalább egymillió Ft-t havonta megkeresni, de ez akkor még nagyon távolinak tűnt, mert csak klasszikus alkalmazotti minták voltak előttem.
Az egyetem után lettek vállalkozó ismerőseim, illetve egyre több olyan embert ismertem meg, akik már ezen az úton jártak. Nagyon sok olvasás, tanfolyam, gyakorlás és önismeret után tudtam a gondolkodásmódomat kicserélni, és így sikerült 30 éves koromra egy gyorsítópályára állnom.
Ezt az összegyűlt tapasztalatot és tudást szeretném minél többeknek átadni egyéni beszélgetések és online oktatóanyag formában is.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!