fbpx

Urbán Rita vagyok táplálkozási tanácsadó, aerobik edző és élelmiszermérnök. 

Életem során mindig is érdekelt az egészséges életmód és a táplálkozás. A Debreceni Egyetemen szereztem élelmiszermérnök diplomát, majd később elvégeztem a táplálkozási tanácsadó képzést. Folyamatosan fejlesztem magam, különféle irányokba is, hogy minél alaposabban tudjak segíteni a hozzám fordulóknak. 

Célom, hogy segítsek másoknak is megtalálni az egészséges és kiegyensúlyozott életmódhoz szükséges táplálkozási szokásokat. Munkám során nagyon sok kliensemnél tapasztaltam az egészséges táplálkozás, életmódváltás pozitív változásait. Nagyon szeretem az összetett problémásabb eseteket is amiben teljes egészében fel kell térképezni a hozzám fordulók táplálkozási szokásait, megtalálni az elakadásuk okát és segítséget nyújtani a megoldásban.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!