fbpx

Töltsük meg EGYÜTT rászoruló gyerekek iskolatáskáit!

The Bright Academy Adománygyűjtés

segelyszervezet-adomanygyujtes

A The Bright Academy az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve itthon olyan gyermekek támogatását tűzte ki célul, akiknek már az első iskolai nap előtt rosszabbak lennének az esélyei társaiknál, mivel szüleik nem tudják biztosítani számukra a szükséges iskolai felszereléseket.

A koronavírus kapcsán az elmúlt hónapokban sok család került hirtelen nehéz anyagi helyzetbe. Sokan vesztették el az állásukat vagy fizetésük egy részét, voltak olyan szülők, akik fizetés nélküli szabadságra kényszerültek, hogy otthon tanulhassanak a gyermekeikkel.

Úgy érezzük, fontos, hogy felhívjuk a figyelmet a hazánkban jelenlévő aktuális problémára és segítsünk azoknak a családoknak, akiknek most a legnagyobb szükségük van rá!

Most te is segíthetsz, hogy EGYÜTT segítsünk!

the-bright-academy-adomanygyujtes

2020. augusztus 20 – szeptember 10. között bármely megvásárolt The Bright Academy online tanfolyam összegének 10 százalékával az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdési kampányát támogatod, mely gyermekek számára személyre szabott, minőségi tanszercsomagot biztosít.

Megháláljuk a segítséged!

Az adománygyűjtés időszakában minden eladott tanfolyam után egy másik tanfolyamot adunk ajándékba, megköszönve azt, hogy még ebben a kihívásokkal teli helyzetben is önzetlenül és szeretettel segítesz másokon. Az ajándék tanfolyamot saját részre vagy egy barátod, rokonod számára is kérheted. Ajándékként csak megegyező vagy alacsonyabb árú tanfolyam választható. Az 1+1 akció során minden esetben a magasabb eladási árú tanfolyamot kell megvásárolnod.

Hogyan segíthetsz?

  1. Válassz ki egy tanfolyamot az Online tanfolyamok oldalunkon, majd tedd a kosárba a tanfolyamot.
  2. A Kosár menüpontban kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra.
  3. A számlázási adatok megadását követően, a “További információk” résznél található megjegyzés menüpontban írd meg nekünk a választott ajándék tanfolyamod nevét. Amennyiben egy barátodat vagy családtagodat szeretnéd meglepni az ajándék tanfolyammal, kérünk azt is írd meg nekünk.
  4. Munkatársunk 2-3 munkanapon belül visszajelez az ajándék tanfolyam sikeres aktiválásáról.

 

Fontos: Az adománygyűjtés és az 1+1 akció időtartama 2020. augusztus 20 – szeptember 10. Ajándékba csak megegyező vagy alacsonyabb árú tanfolyam választható. Az 1+1 akció során minden esetben a magasabb eladási árú tanfolyamot kell megvásárolnod.

A online tanfolyamaink megvásárlásával az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját támogatod

the-bright-academy-adomanygyujtes

Az adományt az Ökumenikus Segélyszervezet személyre szabott tanszercsomagok beszerzésére fordítja: jó minőségű írószerek, tolltartók, füzetcsomagok, tornazsák, ünneplő ruha és egyéb szükséges felszerelések beszerzésére, hogy a hátrányos helyzetű családok gyermekei is büszkén és örömmel ülhessenek vissza az iskolapadba.

AKKOR A LEGNEHEZEBB, HA ÜRES. TÖLTSÜK MEG EGYÜTT AZ ISKOLATÁSKÁT!

The Bright Heart

A The Bright Academy a valóban használható tudás adása mellett elkötelezett a környezete segítésében és az oktatás támogatásában is.

Szívügyünk, hogy ott segítsünk piacképes tudásátadással, ahol kell. Éppen ezért májustól a Kórházsuli Alapítványt támogatva korlátlan hozzáférést biztosítunk az oldalon található tanfolyamokhoz a hosszas betegségből gyógyuló gyermekek számára. Fontosnak tartjuk, hogy ezek a gyermekek a rehabilitáció idején tudásukat bővíthessék, belelássanak egy-egy szakma szépségébe, és hogy segítsük a továbbtanulás előtt álló fiatal felnőtteket a szakirány kiválasztásában. 

Célunk továbbá, hogy kialakult járványhelyzet miatt azoknak segítsünk, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Júniusi 1+1 akciónkkal az UNICEF segélyprogramját támogattuk, melynek köszönhetően további 2000 db szappannal, több mint 300 arcmaszkkal, és 1000, a pandémia miatt elmaradt védőoltás pótlásával tudja segíteni a legkiszolgáltatottabb gyerekeket! 

Ezen kívül a The Bright Academy minden eladott online tanfolyam után egy fát ültet, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!