fbpx

Törődj magaddal! Ingyenes mentális és érzelmi jólét támogatási csomag

Szorongás. Alvási nehézségek. Feszültség. Romboló gondolatok. Állandó, visszatérő lehangoltság. Az őszi időszakban sokan érezhetjük magunkat lehangoltabbnak, rezignáltabbnak, amin a gyakran esős, borongós időjárás és a hulló falevelek látványa sem mindig segít. 

Bizonyos felmérések szerint 2020-ban az Európai Unióban a mentális betegségek jelentik a második legnagyobb betegségterhet. A lelki egészség nem olyasvalami, amit készen kap az ember, ezt önmagunk számára kell megteremtenünk és dolgozni rajta minden egyes nap. A mentális és érzelmi egészségünk fenntartása ugyanolyan fontos, mint az, hogy a testünk, a fizikai állapotunk megfelelő legyen. Az érzelmi és mentális egészség azért lényeges, mert szerves részét képezi az egészségnek, hatással van a gondolatainkra, az érzelmeinkre, és a viselkedésünkre. Nélkülözhetetlen szerepet játszik kapcsolataink egészségében, és lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjunk az élet változásaihoz és megbirkózzunk a nehézségekkel.

A The Bright Academynél kiemelten hiszünk a mentális egészség fontosságában, hiszen ahhoz, hogy produktívak, hatékonyak és minden szempontból elégedettek legyünk az életünkkel, ahhoz nélkülözhetetlen, hogy ne csak a testünk, de a pszichénk is jól legyen. Úgy érzed, neked is szükséged lenne támogatásra? Hiszed, hogy az ép testben ép lélek nem csak egy frázis, hanem életed egyik vezérfonala? Szeretnél kiteljesedettebb, kiegyensúlyozottabb életet élni? 

Segítünk!

Szeptember 27-től induló jótékonysági programunkban az emberek mentális és érzelmi jólétének fontosságára hívjuk fel a figyelmet, és azt támogatjuk. Hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozottság fontos szerepet játszik a produktivitásunk növelésében, a koncentrációban, a stresszkezelésben, valamint a munkahelyi akadályok és magánéleti problémáink leküzdésében.

A program során összesen 5,2 millió forint értékben támogatjuk 30 ember mentális és érzelmi jólétét a következő online tanfolyamokat tartalmazó támogatási csomaggal: 

  • Párkapcsolati kommunikáció tanfolyam
  • Asszertív kommunikációs tréning
  • Konfliktuskezelés tréning
  • Mindfulness – Tudatos jelenlét tanfolyam
  • Office jóga tanfolyam
  • Önfejlesztő, önismereti tréning
  • Relaxációs technikák, meditációs gyakorlatok
  • Stresszkezelés tréning

 

Az ingyenes támogatási csomagra 2021. szeptember 27 – október 17. között lehet jelentkezi a lenti jelentkezési lap kitöltsével. Összesen 30 szerencsés nyertest sorsolunk ki, akik mentális és érzelmi egészséget támogató tanfolyamcsomagot nyernek, így összesen 5,2 millió forint értékben járulunk hozzá a magyar lakosság mentális és érzelmi egészségének megőrzéséhez egy ilyen kiemelten fontos időszakban. 

Jelentkezz most! Ismersz valakit, akinek szüksége lenne egy ilyen támogatási csomagra? Oszd meg vele is a lehetőséget!

Jelentkezés: 2021. szeptember 27 – október 17.

Sorsolás: 2021. október 18.

A nyerteseket a jelentkezési lap kitöltése során megadott email címen értesítjük.

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, és nyerj mentális és érzelmi jólét támogatási csomagot!

Jelentkezz!

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!