fbpx

Üzleti Analitika tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Miről szól az üzleti analitika tanfolyam?

Az Üzleti analitika tanfolyam során a prediktív (predictive) és az előíró (prescriptive) analitika részterületeivel foglalkozunk. Ezt kiegészítjük és elmélyítjük az „adatértéklánc és az adatközpontú gazdaság” során tanultakat. A kurzus keretében kitérünk a gépi tanulás és az adatbányászat bemutatására, a prediktív analitika meghatározó modelljeire. A tárgy során tárgyalt témák többek között a döntéstámogatás területei, sokváltozós döntési modellek, strukturális egyenletek, neurális hálózatok alkalmazása az adatbányászatban és a folyamatbányászat. A tárgyalt területekhez illeszkedő legújabb gyakorlati alkalmazások használatára, bemutatására is hangsúlyt fektetünk. A kurzuson elsajátíthatod a széleskörű adatfelhasználás és elemzés mennyiségi, statisztikai elemzésének prediktív és magyarázó modellezését. A tanultak segítik az emberi döntéseket, vagy akár vezetési hatékonyságot, döntéseket akár vezetőként, akár vállalkozóként. Nem véletlenül mondják, hogy az adat napjaink legfontosabb terméke, nem véletlenül hozták be a GDPR törvényt, védik a felhasználók jogait, perelik kormányok és államok a Facebookot vagy az Instagramot – az adat érték.

üzleti-analitika-tanfolyam

Mi is az üzleti analitika?

Ha nem dolgoztál multinacionális cégnél eddig, akkor lehet, hogy ismeretlen lesz számodra az üzleti analitika kifejezés, röviden a BA (Business Analytics). Az üzleti analitika napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő területe, számos kapcsolódási ponttal az adattudomány (data science) területéhez. Az interneten fellelhető tanfolyamok közül kevés az olyan, ami ezzel a témával foglalkozik, ugyanis még viszonylag új keletű téma. Sőt, egy új pozíció is születőben van hozzá. Achilles Georgiu, a CEU Üzleti Analitika képzés iparági program igazgatója szerint legalább 3-5 év kell még ahhoz, mire az Adatvagyon gazdálkodási vezető pozíció megjelenik a piacon. Addig ők azt részletekben építik fel oktatási programjaik segítségével. Akár lehetnél te az elsők között, akik betöltik ezt a pozíciót, ahhoz pedig a kurzusunk megfelelő löketet és alaptudást biztosít!

Ma már rengeteg ága van az üzleti analitikának ugyanis nincs olyan terület, ahol ne lehetne használni: az adatvezérelt HR-ben, műszaki analitikában, SAP analitikában, Big Data rendszerben, Machine Learningben – ez az alapja mind ebből az egy tudományból van.

A tanfolyam során lehetőséged nyílik mindegyikbe bele látni, megérteni, hogy pontosan hogyan lehet az adatot felhasználni, megfelelően elemezni és segítségével hatékony döntést hozni.

üzleti-analitika-tanfolyam

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Akik pénzügyi végzettséggel rendelkeznek, és szeretnék egy kicsit kiszélesíteni a látókörüket
  • Azoknak, akik HR, pénzügy területen dolgoznak
  • Azoknak, akik szívesen váltanának szakmát és szeretnének egy picit analitikusabb szemléletet magukévá tenni
  • Azoknak, akik kedvet kaptak ahhoz, hogy egy olyan új pozíciót kezdjenek el tanulni, ami még nincs jelen a munkaerőpiacon

Mire van szükséged az Üzleti analitika tanfolyam elvégzéséhez?

  • Stabil internetkapcsolatra és felhasználó szintű számítógépes ismeretekre
  • A kurzus teljesítésének nincs előfeltétele!

A tanfolyam elvégzése után egy certifikátot adunk.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!