fbpx

Villámolvasás tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Villámolvasás tanfolyam – Tanulj meg hatékonyan, élvezettel olvasni!

Mi a villámolvasás tanfolyam lényege? A villámolvasáshoz nem szükséges különleges képesség, sem határtalan memória. Azon alapszik, hogy a szöveget nem az elejétől olvassuk el a végéig, hanem csak feltérképezzük, és feldolgozzuk a benne lévő lényeges információkat. A segítségével megtanulsz játékosan, élvezettel olvasni! A villámolvasás tanfolyam tehát egy olyan összetett és gyors tanulásmódszertani rendszer, amely nem csak az olvasásunk sebességét gyorsítja fel, hanem az agyunkat használja ki jobban, az anyagot teszi áttekinthetőbbé, és a tanulást teszi élvezetesebbé. Kedvet kaptál már a villámolvasáshoz?

 

villamolvasas-tanfolyam

 

Hogyan működik és épül fel a villámolvasás tanfolyam?

A hagyományos olvasás során balról jobbra, betűről betűre, szóról szóra haladunk. Nem tudhatjuk előre, miről fog szólni a következő oldal, az agyunk egy történetként építi fel az olvasottakat, közben elképzeljük, vizualizáljuk mindazt, amit olvasunk, ezáltal használjuk kreativitásunkat is. Szépirodalom esetén ez a módszer nagyszerű, hiszen így meg tudunk lepődni a fordulatokon és izgulhatunk a végkifejletért, miközben felépítjük magunkban a karaktereket, helyszíneket.

Viszont a szépirodalmon kívül nem vesszük nagyobb hasznát. Ha tanulnunk kell, akkor a „magolás” számít, hogy minél több információt jegyezzünk meg egyszerre, nem igényel sem kreativitást, sem képzelőerőt. Csak azt, hogy minél gyorsabban haladjunk át az olvasottakon és minél több minden maradjon meg. A szövegnek nincsen cselekménye, nincsenek benne „izgalmas fordulatok”, nem a megfogalmazás minősége a lényeg. Sok benne a rövidítés, ismeretlen szó, így energiánkat az is felemészti, ha közben az interneten kutakodunk 1-1 szinoníma után. A villámolvasás tanfolyam során először megismerkedünk a szöveg általános tartalmával, a struktúrájával és kijelöljük a céljainkat.

Hagyományos olvasással először végig kellene olvasnod a könyvet és csak utána tudod eldönteni, hogy megérte-e az időt, amit rá szántál. A villámolvasással már a valódi munka elkezdése előtt képes leszel eldönteni, hogy melyik részét milyen szinten szeretnéd elsajátítani, gyorsabban képes leszel eldönteni, mi fontos és mi nem. Előre kiszelektálod a haszontalant, így időt spórolhatsz.

A villámolvasás tanfolyam nem az olvasás sebességéről szól, hanem a tanulás sebességéről. Az a célunk, hogy sokkal gyorsabban sokkal többet tanulj meg és sokkal jobban meg is jegyezd. Kezdhetjük?

 

villamolvasas-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Legfőképp hallgatóknak, diákoknak, akiknek azonnali segítségre van szükségük a jegyzetek, tananyag gyors elsajátításához
  • Akár új munkahelyen kezdőknek, akiknek gyorsított betanulási fázisra van szükségük
  • Akiket visszatart a tanulástól az, hogy lassan haladnak, sokszor elkalandozik a figyelmük így megnehezítik a tudás elsajátítását

 

Mire van szükséged a villámolvasás tanfolyam elvégzéséhez?

  • Stabil internetkapcsolatra és számítógépre
  • Bármilyen szövegre, amit gyakorlásként tudsz használni – lehetőleg olyan, amit még előtte nem olvastál. Ez lehet egyetemi jegyzet, bármilyen internetről letöltött anyag, tudományos folyóirat

A tanfolyam elvégzése után certifikátot adunk!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!