fbpx
/
/
Coaching Eszköztár – Gyakorlatok és tippek gyűjteménye coachoknak

Coaching Eszköztár – Gyakorlatok és tippek gyűjteménye coachoknak

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

9 990 Ft

6 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Fejleszd a coaching folyamatot a megfelelő módszerekkel

 

Gyakorló coachként szeretnél fejlődni? Új coaching eszközöket és módszereket szeretnél megismerni a hatékonyabb munkavégzés céljából? Naprakész technikákkal szeretnéd segíteni a hozzád fordulókat?

A fejlődés a karrierépítés elengedhetetlen része. Most összegyűjtöttük azokat a coaching eszközöket, amikre szükséged lesz ahhoz, hogy szintet lépj. Kezdőknek és gyakolró coachoknak, akik fejeszteni szeretnék tudásukat!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Coaching Eszköztár – Gyakorlatok és tippek gyűjteménye coachoknak?

1. Modul – Bevezető

 • 1.1. A coaching fajtái
 • 1.2. Az egyéni coachingról
 • 1.3. Kiből válhat ideális coach

2. Modul – Coaching a gyakorlatban

 • 2.1. Mi szükséges a hatékony coachinghoz?
 • 2.2. Alapelvek
 • 2.3. Coaching folyamata
 • 2.4. Coaching eszközök
 • 2.5. Coaching gyakorlatok

3. Modul – Bónuszok

 • Kliens adatlap sablon
 • Heti tervező, jegyzet sablon
 • Interjú hozzáférés Halász Kingával

Nem elég jónak lenni

A coaching jelentése (nem tükörfordításban) támogató, olyan személy, aki irányt mutat a hozzá forduló ügyfél számára az üzleti, karrier, vagy a személyes fejlődése céljából. A coachok száma folyamatosan növekszik, de nem elég a végzettség és némi gyakorlat ahhoz, hogy valódi karriert építs coachként. Ennél a szakmánál kiemelten fontos a szakmai fejlődés és a folyamatos továbbképzés, hogy a legfrisebb eszközöket és módszereket felhasználva segíthesd a hozzád forduló klienseket.

Mik azok a coaching eszközök?

A coaching eszközök olyan segédletek és modellek, amiket a coaching folyamat során gyakran alkalmazunk annak érdekében, hogy hatékonyabbá tegyük az ülést. Ezek közé tartozik például a client intake form, ami az első lépés a coaching folyamatban – segítve a coachot abban, hogy megismerje a kliens igényeit és elvárásait. Coaching eszköznek tekintjük még az akciótervet, a célkitűzéseket, és a vágyak listáját. Ezek az eszközök kulcsfontosságúak ahhoz, hogz az együttműködés hatékony és élvezhető legyen a coaching folyamat során.

Mik azok a coaching módszerek?

A coaching módszerek konkrét stratégiákat jelentenek, amelyeket a coachok alkalmaznak az ügyfelet segítő folyamatban. A coaching módszer olyan strukturált és célorientált technika, ami segítségével könnyebben irányítható a coaching folyama.

A módszerek különböző coaching eszközök, technikák és kérdések felhasználását foglalják magukban. Ezen módszerek segítségével a coachok rugalmasan alkalmazkodhatnak az ügyfél egyedi igényeihez és a folyamat során felmerülő kihívásokhoz, így biztosítva a hatékony és eredményes coaching élményt az ügyfél és a szakember számára. Ide tartoznak az önismereti gyakorlatok, az elemzések, a tesztek.

Miben segít a coaching eszköztár?

A coaching eszköztár a coaching folyamat során kapaszkodót nyújt a coachoknak. Sok esetben szükség van arra, hogy keretbe foglaljunk egy feladatot, hogy az ügyfél könnyebben el tudja magát engedni.

Ez az átfogó, gyakorlati anyagokat tartalmazó, profi gyakorló coach által összeállított útmutató és eszköztár támogatja a coachokat abban, hogy rugalmasan alkalmazkodjanak az ügyfelek egyedi igényeihez és az ülések során felmerülő kihívásokhoz. A coaching eszköztár segítségével hatékonyan irányíthatod a beszélgetéseket és a munkát, biztosítva a maximális támogatást az ügyfelek számára.

Milyen coaching folyamat során hasznos a tananyag?

A coaching különböző területei különböző kérdéseket és beszéletéseket igényelnek, de az eszközök és technikák a szakma bármely területén hasznosak. Mivel a coaching eszközök univerzálisak, tőled függ hogyan, milyen keretek között használod fel őket.

Life coaching

A life coaching célja az egyéni tanácsadás. Erre fókuszálva felhasználhatod a személyiségteszteket, az egyéni időbeosztás készítését, a bakancslista írást és a jövőkép alkotáshoz hasznos modellt, hogy segíts megtalálni az irányt és a célokat a kliensed számára.

Business coaching

Az üzleti, azaz business coaching a karrier fejlesztése, a karrierút megtalálása és a szakmai célok elérésére fókuszál. A vállalkozóknak és cégvezetőknek is szüksége van útmutatásra, és ezeken az üléseken hasznát veheted célkitűzésekkel és akció tervekkel kapcsolatos eszközöket.

Vezetői coaching

Egy vezető szakmai fejlődéséhez elengedhetetlen a coaching. Tucatnyi szervezeti probléma merülhet fel, amit a vezetőknek higgadtan és hatékonyan kell megoldani. Ezek kivitelezése sok energiát igényel, és óriási támogatást jelenthet egy coach. Színesebbé tehetek a vezetői coachingot a kapcsolati és erőforrás modellekkel.

Self coaching

A self coaching lényege a saját magunk támogatása. Kiemelkedő eredményeket érhetünk el, ha foglalkozunk az önfejlesztéssel. A coaching eszközök segítő modellként szolgálnak ehhez, amik keretet adnak az önismereti útunknak.

Hogyan kell használni a válogatott coaching eszköztárat?

Ezt az átfogó, a mai trendeknek megfelelő útmutatót és eszköztárat akár folyamatosan lehet alkalmazni a közös ülések során. Számos esetben szükség van egy szakmai útmutatásra, és ez az online tananyag pontosan ebben segít: összefoglalja azokat a modelleket és eszközöket, amikre szükség van az érzelem kifejezés és a gondolatok kifejtése céljából.

A cél az, hogy a kiválasztott eszközök segítségével támogassuk az ügyfelet a kívánt célok elérésében, a szakembereket pedig a magabiztos irányításban – ezáltal biztosítva a hatékony és eredményes coaching élményt.

Miért válaszd ezt a Coaching eszköztárat?

 • Átfogó gyakorlatgyűjtemény a teljes coaching folyamat támogatása céljából
 • Valóban működő, hasznos coaching gyakorlatok
 • Kiegészítő esettanulmányok és példák az alkalmazásra
 • Átlátható struktúra
 • A gyakorlatba könnyen beépíthető anyagok
 • Letölthető tananyagok, munkalapok és kérdésgyűjtemények
 • Online adatbázis
 • Nyomtatható formátum
 • Naprakész, hiteles tudásanyag
 • Profi coach által összeállított dokumentumok

Kinek jó választás a coaching eszköztár?

 • Kezdő coachoknak, akik magabiztosan szeretnék vezetni az üléseket és ehhez egy átfogó tananyagra vágynak
 • Azoknak, akik a coaching segítségével kívánják elérni személyes vagy szakmai céljaikat
 • Azoknak, akik szeretnék növelni önbizalmukat a munkában és magas szakmai tudásra szert tenni
 • Azoknak, akik keresik az alternatív megoldásokat a problémák megoldása céljából
 • Azoknak, akik szakmai teljesítményüket kívánják növelni
 • Azoknak, akik a coaching révén személyes fejlődésre törekednek

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Számítógép vagy okostelefon stabil internetkapcsolattal

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

A kurzus befejezése után teljesen biztos voltam abban, hogy a coaching a megfelelő karrierút számomra.

Rated 5 out of 5
2023.11.20.

Most már izgatottan várom, hogy teljes körű coach képzést kezdjek!

László

A kurzus széleskörű bevezetést nyújtott a coaching alapelveibe és módszereibe.

Rated 5 out of 5
2023.11.20.

A munkafüzet strukturált és célirányos megközelítése segített abban, hogy jobban megérthessem a coaching folyamatokat és hatékonyan alkalmazhassam őket a gyakorlatban.

Zoli

Ezek is érdekelhetnek:

Elvégezted a Coach Alapozó Képzést és tovább tanulnál? Life coachként támogathatsz másokat céljaik elérésében, emellett saját képességeid is fejleszted. Ismerd meg a szükséges eszközöket!

5

69990 Ft

Tanuld meg a hatékony kommunikációt és konfliktuskezelést a párkapcsolati coaching képzésünkön! Gyakorlati tananyagunk segítségével harmonikusabbá teheted saját és mások életét.

5

89990 Ft

Ismerd meg önmagad és éld át a változás erejét online önfejlesztő tanfolyamunkkal! Növeld önbizalmad, motivációd, és fejleszd kommunikációs képességeid.

5

24990 Ft

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

5

89990 Ft

Ráépülő képzések:

Elvégezted a Coach Alapozó Képzést és tovább tanulnál? Life coachként támogathatsz másokat céljaik elérésében, emellett saját képességeid is fejleszted. Ismerd meg a szükséges eszközöket!

5

69990 Ft

Tanuld meg a hatékony kommunikációt és konfliktuskezelést a párkapcsolati coaching képzésünkön! Gyakorlati tananyagunk segítségével harmonikusabbá teheted saját és mások életét.

5

89990 Ft

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

5

89990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!