fbpx
/
/
Önfejlesztő, önismereti tréning

Önfejlesztő, önismereti tréning

Légy magabiztos a munkádban és a magánéletedben!

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

24 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Önfejlesztő, önismereti tréning

„Amire neked szükséged van, az egy önismereti tréning! Ismerd meg önmagad! Az önismeret fejlesztése fontosabb, mint valaha!” Hallottad már valaha, a fenti mondatokat? Te is úgy gondolod, hogy egy jobb és teljesebb élet egyik alapfeltétele önmagunk megismerése? Akkor ez az önismereti tréning segíthet neked abban, hogy végigmenj a legfontosabb úton: önmagad felé.

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Önfejlesztő, önismereti tréning?

1. Modul – Bevezetés

2. Modul – Mire jó az önfejlesztés?

3. Modul – Ki van a tükörben?

 • Ismerd meg magad
 • Az önismerethez vezető első lépések
 • Személyiségtipológiák – te melyik csoportba tartozol?
 • Próbáld ki az egyik legnépszerűbb önismereti eszközt!

4. Modul –  Minden, ami visszahúz

 • Miért olyan nehéz a változás?
 • Félelmek és kifogások
 • Az élet a komfortzónán túl kezdődik
 • Nyusziból oroszlán – kilépés a vadonba
 • Hogyan kezeld a kritikát?

5. Modul – Önbizalom

 • A múlt sebeitől a vágyott önbizalomig
 • Énkép feladat
 • Erősítsd a „szeretem magam izmodat”!
 • Magabiztosságot növelő gyakorlatok

6 .Modul – Motiváció

 • Találd meg a nagy MIÉRT-ed!
 • A belső motivációd feltérképezése
 • Hogyan tartsd fenn a motivációdat?

7. Modul – Találd meg a célod!

 • Hogyan tűzz ki jó célokat?
 • Így készülj fel a nehézségekre
 • Checklist, hogy el is érd a célod!
 • Így alakíts ki új szokásokat!

8. Modul – Záró útravaló gondolatok

Az ártatlanság kora

Képzeljük magunk elé gyermeki énünket. Saját belső iránytűnk alapján mondtunk valamire igent vagy nemet, tudtuk, hogy mi a jó és mi a rossz. Természetesen szüleink jelentős befolyással vannak életünkre, és a saját magunkról kialakított képre, mégis egyfajta gyermeki ártatlansággal elfogadóak voltunk önmagunkkal. Ahogy azonban a világ kinyílik, és egyre többféle külső hatás ér minket, énképünk átalakul. Az énkép önmagunkról alkotott és érzelmekkel átszőtt vélekedéseinket tartalmazza.

 

onismereti-trening

 

Ki vagyok én?

Az énképünk kialakulásának három fő tartópillére a következő:

 • Saját, önálló, cselekvésből fakadó tapasztalataink
 • Szűkebb környezetünk: szülők, tanárok, vagy barátok személyes visszacsatolásai
 • Más kortársakhoz kapcsolódó, összehasonlításból fakadó élmények

 

Énképünkre ne merev keretrendszerként gondoljunk, ez az életünk során egy folyton változó, dinamikus rendszer. Folyamatosan változik, más lelki vagy érzelmi hatásokra, új információk, vagy mások véleménye, vagy társas kapcsolatok hatására. Az énképünkre azonban jellemző, hogy csak olyan adott behatásokra reagál, és azt engedi be, ami az egyén törekvésével összhangban áll. Röviden tehát: a kritikát, ha lehetséges, figyelmen kívül hagyjuk.

 

Dacoló kamaszok

A kamaszkor a változások kora. Kamaszkorban megszületik az igény a saját, privát szférára, amely természetes igény, de sokszor irreális. A kamasz gyermek, elkezdi felfedezni önmagát és az életet, meg akarja tudni kicsoda ő, és hol a helye a világban. Ilyenkor a barátok, útjelző táblaként funkcionálnak, hogy a kamasz elevickéljen a családi és társas kapcsolatok útvesztőjében. A kamaszkorban kialakul a gyermekben egy egyéni kép arról, hogy milyen a megfelelő vagy akár egy életre szóló emberi kapcsolat. Ebben a korban sokszor megtépázódik az önbizalom, hiszen kamaszkorban hajlamosak vagyunk légvárakat kergetni, és belekapaszkodni egy vágyott képbe. A kamaszok helyzetét tovább nehezíti, hogy sajnos sok esetben a családi háttér sem ideális a pozitív életszemlélet vagy az önbecsülés kialakításához.

 

A felnőtté válás küszöbén

Az önismeret felé vezető út, mindannyiunk számára egyéni. A felnőtté váláskor már kialakul bennünk egy kezdetleges kép arról, hogy kik vagyunk, mit akarunk és elhelyezzük önmagunkat a világban. Ez az időszak már nem hozza magával a kamaszkor dacosságát és a világ ellen való állandó küzdelmet. Más feladatok válnak fontossá, megérkezünk az első munkahelyünkre, vagy az első tartósabb felnőtt kapcsolatunkba. Megtesszük az első babalépéseket a felnőtt élet kapuja felé, ami kifejezetten hasznos önismereti folyamat. Ilyenkor kialakul bennünk az igény arra, hogy jobban megismerjük a motivációinkat, személyiségünk rejtett tartalékait.

 

Tanulom magamat

A 20-as, 30-as éveinkben elérkezik az életünkben az az időszak, mikor önmagunk fejlesztése (akár személyiségfejlesztő tréningek, képzések, coaching vagy könyvek formájában) előtérbe kerül. Önmagunkat fejleszteni komoly munka, de annak érdekében, hogy a munkában és a magán/családi életünkben sikeresek legyünk, megéri befektetni. Mivel az ember természetéből fakadóan társas lény, így ahhoz, hogy tartós kapcsolatokat alakítsunk ki és azokban jól működjünk együtt, fontos a kellő önismeret. Rendben, de miért is szükséges mindehhez egy önismereti tréning és külön képzés?

 

onfejleszto-trening

 

Coaching, önismereti csoport vagy online tréning?

A pandémiás helyzet és a rengeteg otthon, zárt térben töltött idő miatt, a legtöbbünkben komoly feszültség alakul ki. Ennek a kezeléséhez, önmagunk fejlesztése talán fontosabb, mint valaha. Ha nem ismerjük fel az okokat, akkor kezelni sem tudjuk majd problémát, úgy ahogy az nekünk kényelmes és testhezálló. Ahhoz, hogy sikeres és boldog legyél, találnod kell egy számodra megfelelő módszert, ahol önismerettel foglalkozol. Mivel jelenleg a személyes lehetőségek száma korlátozott, ezért ez az online képzés tökéletes lehetőség azoknak, akiknek továbbra is céluk önmaguk fejlesztése. Legyen az munkahelyi stressz, családi vagy magánéleti okok, helytelen kommunikáció, vagy egy cél, amit szeretnél elérni, ez az online önismereti képzés segít neked a megvalósításban.

 

Önismeret 1.0

A pandémiás helyzet miatt sokan az online tréningek és fejlesztő gyakorlatok felé fordították figyelmüket, nincs ez másképp az önfejlesztő csoportok esetében sem. Az önismeret olyasvalami, amit bármikor gyakorolhatunk, mindig hasznunkra válik, rövid és hosszútávon egyaránt. Ez az önismereti tréning 20 fejezeten keresztül mutatja be a hatékony önfejlesztés lépéseit, legyen az társas kommunikáció, vagy a belső motivációnk feltérképezése. Feltérképezheted a különböző személyiségeket, szó lesz változásra való hajlandóságról, és a tréning kitér kommunikációs nehézségekre is. Az önismereti tréninget szakember állította össze, abból a célból, hogy megkönnyítse másoknak az önismeret rögös útján való haladást.

Ez az önismereti tréning különböző gyakorlatok segítségével vezet téged majd az úton, hogy később kezelni tudd a felmerülő helyzeteket.

 

Miről szól az önismereti tréning?

Az online önismereti tréninget olyan profi tréner állította össze, aki mögött sokéves szakmai tapasztalat áll. A képzés – ahogy a The Bright Academy képzések többsége – teljesen online, így nem szükséges az elvégzéshez extra utazás a képzési helyszínre. A képzés az elmélet és a gyakorlat keverékével igyekszik átadni számodra a valóban használható tudást.

Pont emiatt a képzés rövid idő alatt elvégezhető, és saját tempóban végezhető. A képzés után bármilyen konfliktust – legyen az önmagaddal vagy másokkal – sokkal magasabb szinten tudsz majd kezelni, pont azért, mert fejleszted magad. Fedezd fel a benned rejlő erőt: hidd el, életre szóló utazásra indulsz!

 

Kiknek ajánljuk az Önismereti tréninget?

 • Azoknak, akik szeretnének még több időt és energiát fektetni önmagukba.
 • Azoknak, akik nyitottak önmaguk megismerésére bármilyen okból.
 • Azoknak, akik a munkájuk vagy magánéletük miatt nehéz helyzetek sorával találkoznak.

Kitől fogsz tanulni?

Halász Kinga

Coach, kommunikációs szakértő

Halász Kinga vagyok coach, kommunikációs szakember és tréner. 2018 óta segítem a hozzám forduló klienseket abban, hogy megoldják a problémáikat és egy teljesebb, boldogabb életet élhessenek. A coaching szemlélet nemcsak a munkámban, hanem a magánéletemben is központi szerepet játszik. Mindig támaszkodhatok rá, legyen szó döntéshelyzetről, aggodalomról, konfliktusokról vagy bármilyen nehézségről. Ez egy olyan módszertan, amit mindenkinek ismernie kellene, és hiszem, hogy akkor a világ egy szebb hely lenne, tele boldog emberrel. Éppen ezért szeretném minél többekkel megismertetni a coaching lényegét. Ezt kiegészítve mester diplomás kommunikációs szakemberként sok kihívással találkoztam a munkám során az elmúlt 10 évben, amiból egy tanulságot biztosan levontam: megfelelő kommunikációval minden ajtó könnyebben nyílik. A kulcs pedig ott van mindannyiunkban, csak meg kell tanulni használni!

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

A tanfolyam során számítógépre, és megbízható internetkapcsolatra lesz szükséged. A képzés előzetes tudás nélkül elvégezhető, hiszen nálunk mindent az alapoktól tanulsz meg.  

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Feltöltődés tanfolyam, sok hasznos, gyakorlatias leírással.

Rated 5 out of 5
2024.03.07.

Köszönöm szépen!

K. Éva

Nagyon hálás vagyok,és nagyon köszönöm szépen a lehetőséget,igencsak volt mit tanulnom önbizalom téren,arról nem is beszélve,hogy az idő hiányában is saját időmhöz tudtam igazítani a modulok tanulását!

Rated 5 out of 5
2023.07.20.

Eszméletlen, élveztem minden percét a tanulásnak,annak ellenére,hogy kevés az időm mindenre. Bárcsak minden tanár így adná le az anyagot a diákoknak az iskolákban. Így minden diák szeretne iskolába járni és tanulni.

Bella

Nagyon praktikus és sokszínű a videók és a feladatoknak hála.

Rated 5 out of 5
2023.06.08.

Illetve tetszett a kvíz része

Orsi

Garantáltan hasznos

Rated 5 out of 5
2021.04.16.

Sok mindenben felnyitotta a szemem, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nekem több hétig tartott a tanfolyam, rengeteg gyakorlati feladat van benne, amikhez úgy gondolom mindenki számára idő kell…tanulságos!!

Egyáltalán nem volt gond, hogy online volt a tréning!

Franciska

Ezek is érdekelhetnek:

a-jo-parkapcsolat-alapjai
Ebben a kurzusban rávilágítunk arra, hogy mik lehetnek a jó párkapcsolat alapjai, és hogyan tudunk hosszútávú harmonikus kapcsolatot kialakítani a másik felünkkel.

5

29990 Ft

Jobb kommunikáció, jobb élet. Az asszertivitás technikáit gyakorlatias módon sajátíthatod el.

5

49990 Ft

A stressz az életünk része, most megtanulhatod kezelni, így egy boldogabbá és nyugodtabbá teheted a hétköznapjaidat!

4.5

18990 Ft

Ez a konfliktuskezelés tréning neked szól, ha úgy érzed, megfelelő konfliktuskezelési technikákkal hatékonyabban és konstrutkívabban tudnál működni a nehéz helyzetekben.

5

23990 Ft

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél.

5

89990 Ft

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Odio adipiscing ut integer cras phasellus.

5

19990 Ft

Ráépülő képzések:

Foglalkoztat a pénzügyi tudatosság elérése? Egy olyan jövőre vágysz, ahol nem okoz stresszt a havi kiadások fedezése? Jól keresel, de kifolyik a pénz a kezed közül? Akár most ismerkedsz a pénzügyi tudatossággal, akár van némi tudásod a témában, érdemes tenni is a megvalósításért - és ez a tanfolyam pontosan ebben

5

79990 Ft

Fedezd fel a Hatékony Ügyfélszerzés munkafüzetünket, amely lépésről lépésre vezet végig az ügyfélszerzés folyamatán a professzionális kapcsolatépítéstől az értékesítési tölcsérig.

5

9990 Ft

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19990 Ft

Meríts erőt és inspirációt minden napra! Szervezd meg hatékonyan az éved, fogalmazd meg és érd el céljaid, növeld személyes és szakmai hatékonyságodat. Tervezz tudatosan, érj el többet!

9990Ft

6990 Ft

Tervezd meg a Social Média jelenléted és érd el idén a marketing céljaid! Tanulj meg céltudatosan stratégiát alkotni és tervezési praktikákat, amelyekkel kiemelkedhetsz a digitális térben.

9990Ft

6990 Ft

Kezeld tudatosan a pénzügyeid! Tervezőnk segítségével könnyen átláthatod bevételeid és kiadásaid, megtanulhatsz hatékonyan gazdálkodni, és megfelelő döntéseket hozni.

9990Ft

6990 Ft

Érd el az álom alakot! Fejlesztheted erőnléted, állóképességed és hajlékonyságod. Csatlakozz most, hogy hatékonyan mozoghass bármilyen speciális eszköz nélkül.

9990Ft

6990 Ft

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a hormonális egyensúly és az étkezés összefüggéseit! Tanulj meg ciklustudatosan étkezni, hogy támogasd tested minden szakaszban és a ciklusod minden fázisában kiegyensúlyozott lehess!

9990Ft

6990 Ft

A Coaching eszköztár coachoknak és coaching iránt érdeklődőknek kínál gyakorlati útmutatást és eszközöket. Hasznos azoknak, akik a személyes vagy szakmai fejlődésüket szeretnék elősegíteni a coaching technikáin keresztül.

5

9990Ft

6990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!