fbpx
/
/
Tudatos cégvezetés – Így legyél önazonos vezető!

Tudatos cégvezetés – Így legyél önazonos vezető!

112 tanuló ajánlja

bruttó

79 990 Ft

39 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Vezetői készségek fejlesztése az intuíció segítségével

Főnök helyett egy igazi cégvezető szeretnél lenni? Szeretnéd hatékonyan, magabiztosan vezetni a csapatod? Ügyvezető pozícióra készülsz, és nem tudod, hogyan hozd ki a legtöbbet magadból?

A tudatos vezetés elengedhetetlen a jó munkahelyi légkör megteremtéséhez és a sikeres vállalkozás felépítéséhez. Ha fontos számodra, hogy a beosztottjaid motiváltak, elkötelezettek legyenek, és hosszú távú sikerekre vágysz egy jól működő csapattal, akkor itt a helyed!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Tudatos cégvezetés – Így legyél önazonos vezető!?

 1. MODUL – A vezetésről
 2. MODUL – Az önazonos vezetés
 3. MODUL – A vezetői magány és a bizalom kérdésköre
 4. MODUL – Integráns vezetés bemutatása az 5 elem segítségével
 5. MODUL – Érzelmek a vezetésben
 6. MODUL – Az 5. elem a vezetésben
 7. MODUL – Kibontani az embereidben rejlő lehetőségeket
 8. MODUL – A cég, mint második család? Árnyék én elfogadása, családi minták leszakítása
 9. BÓNUSZ MODUL – Nőként vezetni, nőnek maradni
 • Munkafüzet gyakorlatias feladatokkal

barna-asztal-korul-het-inges-fiatal-high-fiveozik-asztalon-laptop-poharak-fuzet

Senki sem születik cégvezetőnek, ezt tanulni kell

Bár van, aki alapból is rendelkezik azokkal a készségekkel, amire egy cégvezetőnek szüksége van, a vezetés mégsem egy velünk született képesség.

Ez gyakran egy hivatás, amihez elengedhetetlen a kitartás, a tanulás iránti vágy és a folyamatos munka a belső fejlődés érdekében. Bárki képes vezetővé válni, de kitartóan kell dolgozni azért, hogy jól csináljuk a csapatunk irányítását: motiváljuk őket és magunkat is!

Egy cég vezetése során a jó ügyvezető mélyen tiszteli az emberi kapcsolatokat, előnyben részesíti a közös, stratégiai fejlődést, a problémák kreatív megoldását és az inspiráció erejét.

A vezetés több, mint munka

A cégvezetés egy kitartást igénylő szakmai utazás. A tudatos cégvezető nem csupán a csapat első számú vezetője, hanem egy olyan irányító is, aki érti, hogy az igazi erő nem a parancsolásban, hanem az empátia gyakorlásában és a támogatásban rejlik.

Vezetőnek és leginkább jó vezetőnek lenni sokkal több, mint bejárni dolgozni. Ez folyamatos fejlődést, önkritikát és rugalmasságot igényel és a siker mögött rengeteg munka áll.

Ez az online tananyag segít neked kibontakozni ebben a szerepben, hogy valódi cégvezető lehess, aki nem csak szakmailag, de emberileg is kiemelkedő.

Mit jelent tudatosnak lenni?

Tudatosnak lenni azt jelenti, hogy teljes mértékben jelen vagyunk egy adott pillanatban, és képesek vagyunk a figyelmünket az életünkben zajló, apró eseményekre irányítani.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megéljük a pillanatokat, és megértsük azokat az érzelmeket, gondolatokat, amik hatással vannak a hangulatunkra.

A tudatosság gyakorlása a hétköznapokban is rengeteg pozitív hatással bír:

 • segít elmélyíteni a kapcsolatokat: saját magunkkal és a környezetünkkel
 • könnyebben tudjuk élvezni és értékelni a pillanatokat
 • a saját reakcióink megértése és elfogadása
 • több magabiztosság
 • segíti az önszeretet gyakorlását
 • elfogadás, megértés, empátia

sakktabla-fekete-hatterrel-fekete-paraszt-babuk-kozepen-egy-piros

A tudatosság szerepe a vezetés során

A tudatosság kiemelkedő szerepet játszik a vezetés során. A pozitív irányítás és empátia összekapcsolásával a tudatos vezető képes észrevenni és megérteni mások szükségleteit és érzéseit. Ezáltal nemcsak a saját, hanem mások teljesítményét is segíti, szem előtt tartva a harmonikus és eredményes csapatmunkát.

 • Jobb döntéshozatal: A tudatosság segít tisztán látni a helyzeteket, ezáltal lehetőséget teremt a jobb döntések meghozatalára.
 • Konfliktuskezelés: A tudatos vezető képes megérteni a konfliktusok gyökereit, és békés megoldásokat találni, ami elősegíti a csapat egységét.
 • Empátia és támogatás: A tudatosság lehetővé teszi az empátiát és megértést, amely erősíti a vezető-kollégák kapcsolatokat, és támogatást nyújt a nehéz helyzetekben.
 • Hatékony kommunikáció: A tudatos vezető figyel az érzelmekre és a nem verbális jelekre, ami segít a hatékonyabb és érzékenyebb kommunikációban a csapatával.
 • Inspiráló vezetés: A tudatosság segít az inspiráló vezetés kialakításában, amely magával ragadja és motiválja a csapatot, elősegítve a közös célok elérését.

Milyen egy tudatos vezető?

A tudatos cégvezetés lényege, hogy hatékonyan navigálunk az kihívások között, mindig figyelemmel kísérjük a célokat és elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk másokat azok elérésében. A tudatos cégvezetőnek empatikusnak kell lennie, hiszen csak így tud valódi támogatással irányítani, megérteni a vállalkozás csapattagjait, és képes kihozni a legjobbat a helyzetekből.

Az ilyen vezetők nem csak célokat tűznek ki, hanem inspirálják és vezetik is társaikat, így támogatva a hatékony, sikeres munkát és szükséges fejlődést.

A jó vezető készségei

A jó vezető számos fontos képességgel és készséggel rendelkezik, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres vezetéshez. A jó vezető olyan személy, aki rendelkezik az alábbi tulajdonságok összességével:

Képes az empátia gyakorlására

Megérti az emberek érzéseit és szükségleteit, és képes azokra empátiával reagálni, ezáltal támogatást nyújtva csapatának.

Tudja kezelni a kihívásokat

Felismeri és hatékonyan kezeli a nehézségeket és konfliktusokat, segítve csapatát az ezekből való tanulásban és fejlődésben.

Ismeri és elismeri a csapattagok erősségeit

Felismeri a különböző tulajdonságokat, képességeket és tapasztalatokat, és ezeket kihasználva épít konstruktív és erős csapatot.

Egy jó vezető személyesen elkötelezett az emberek fejlődésében és sikereikben, és tisztában van azzal, hogy a csapat minden tagjának szerves része a közös sikernek.

Kinek ajánljuk a Tudatos vezető online képzést?

Ez az online képzés megfelelő választás mindazoknak, akik hatékonyabbá és empatikusabbá szeretnének válni a vezetés terén. Ez a kurzus kiváló választás:

Saját vállalkozást vezetőknek

Akik a vállalkozásukat magabiztosabban és tudatosabban szeretnék vezetni, elérve ezzel a célok hatékonyabb megvalósítását.

Beosztottaknak

Azoknak, akik hatékonyan szeretnék támogatni a felső vezetést és a csapatukat, miközben saját vezetői készségeiket is fejlesztik.

Mi szükséges a tudatos cégvezető workshopon való részvételhez?

A workshop online rendszerben zajlik, ezért a tananyag elsajátításához szükséged lesz egy jól működő laptopra, számítógépre, vagy más okos eszközre és stabil internetkapcsolatra.

Jegyzeteléshez szükséged lehet még egy füzetre és tollra.

A tananyag felépítése lehetőséget ad arra, hogy rugalmasan, a saját tempódban haladj. A videótárhoz örök hozzáférést biztosítunk, így akár a tananyag sikeres feldolgozását követően is újra nézheted a videókat – akár két, három, vagy végtelen alkalommal.

Kitől fogsz tanulni?

Budai Gergely

Több, mint 17 éve foglalkozik készségfejlesztő tréningekkel, Magyarországon és külföldön számtalan tréninget tartott már cégeknek, intézményeknek, de akár állami szférákban lévő szervezeteknek is. Emellett egyéni folyamatokat visz, mind vezetői, középvezetői és mind pedig life coaching területeken. A modern pszichológia és kulturális antropológia területén végzett tanulmányait és tapasztalatait munkája során ötvözi a saját másfél évtizedes spirituális útjának a megértéseivel. Így gondolkodás- és kifejezésmódjában egyértelműen tükröződik a keleti hagyományok, illetve a meditáció gyakorlatának atmoszférája, egyszersmind friss szemlélettel hozza létre azt a fúziót, ami révén ez különleges segítséget adhat modern világunk kihívásai közepette is.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Stabil internetkapcsolat.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Ehhez a tanfolyamhoz még nem érkezett visszajelzés.

Ezek is érdekelhetnek:

Meríts erőt és inspirációt minden napra! Szervezd meg hatékonyan az éved, fogalmazd meg és érd el céljaid, növeld személyes és szakmai hatékonyságodat. Tervezz tudatosan, érj el többet!

9990Ft

6990 Ft

Pénzügyi biztonságra vágysz? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépéseket annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

79990 Ft

Szeretnél hatékonyan kommunikálni miközben figyelembe veszed mások és saját szükségleteid is? Fejleszd kommunikációs készségeid és tanulj meg nemet mondani anélkül, hogy bárkit megbántanál!

5

49990 Ft

Az időnk a legértékesebb erőforrásunk. Ez a tréning a megoldás arra, hogy hatékonyan gazdálkodj vele, és kihozdaz életből a lehető legtöbbet!

5

15990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!