fbpx
/
/
Időgazdálkodás Tréning – Hatékonyság Home Office-ban

Időgazdálkodás Tréning – Hatékonyság Home Office-ban

Időgazdálkodás tréning – hatékonyság home office-ban

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

15 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Időgazdálkodás tréning - Hatékonyság a magánéletben és a munkahelyen egyaránt!

A legtöbb szellemi munkát végző dolgozó már megteheti, hogy néha otthonról dolgozzon, home office-ban. A munkáltatókban azonban sokszor felmerül a kérdés: Vajon így is ugyanolyan hatékony a munkavégzés, mint az irodában? A válasz igen, azonban van, ahol elkél a segítség. Ha úgy gondolod, nem vagy az időbeosztás mestere, akár magánélet, akár munka terén, az időgazdálkodás tréning neked szól! Ez a tréning a megoldás arra, hogy hatékonyan gazdálkodj az időddel, és kihozd magadból a lehető legtöbbet!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Időgazdálkodás Tréning – Hatékonyság Home Office-ban?

1. Modul – Home office
 • Mi is az a home office?
 • Melyek a home office előnyei?
 • Melyek a home office hátrányai
 • Miért éri meg cégeknek távmunkában alkalmazni?
 • Mire kell felkészülni?
 • Milyen eszközökre lehet szükség?
 • Nehézségek
  2. Modul – Produktivitás
 • Bevezetés
 • Produktivitás
 • Hatékonyság tudatos növelése a gyakorlatban
 • Munka és magánélet
 • Tények és tévhitek a produktivitással kapcsolatban
 • Egészségmegőrzés – produkivitás kulcsa
3. Modul – Időgazdálkodás
 • Bevezetés
 • Priorizálás
 • Eisenhower mátrix
 • Pomodoro technika
 • Getting things done
 • Pareto – analízis
 • Rapid Planning Method
 • 168 óra
 • Do it tomorrow
 • Eat the frog
4. Modul – Hasznos eszközök
 • Bevezetés
 • Trello
 • nTask
 • Asana
 • Toggle
 • Flow
 • Serene
 • Jegyzetelés
 • Egyéb hasznos eszközök:LastPass, Loom
 • Összefoglalás
5. Modul – Kapcsolj ki!
 • Online csapatépítő
 • Home office jóga

időgazdálkodás

Mire is való az időgazdálkodás?

Az idő pénz – szokás mondani. Éppen ezért fontos, hogy a mai világban különösen jól bánjunk vele, gazdálkodjunk, hatékonyan költsük, akár csak a pénzünket. Az időgazdálkodás angolul time management, vagyis: hogyan menedzseld az idődet. Ebbe beletartozik mind a személyes, mind a munkahelyi „játék” az idővel. Szoktad azt érezni, hogy annyi dolgod van, úgy el vagy havazva, hogy azt sem tudod melyik feladattal kezdd? Szinte enni sincs időd se reggel, se napközben, közben folyamatosan stresszelsz. Egyszerre kellene bent maradnod túlórázni, de közben megbeszélted a barátnőddel, hogy beültök egy kávéra. Úgy érzed, hiába van minden alaposan megtervezve a kalendárodban, mégsem tudsz mindent befejezni? Ezekből lesz az, hogy annyi minden összegyűlik körülötted, hogy mindenbe belekezdesz, de egyiket sem tudod befejezni.

Ez sajnos nem jó taktika, ugyanis nem hatékony, ellenben rengeteg stresszel jár. A feladatok száma nem lesz kevesebb, mert az elkezdett feladatokat nem fejezed be, csak „időrablók”. Így minden nap úgy ülsz le az elvégzendő feladatok elé, hogy ugyanazokat csinálod újra-és újra. Ennek pedig az életedben résztvevők mind szemtanúi. Az időgazdálkodás tréning abban segít, hogy hogyan és mi alapján tudsz priorizálni, hogyan tudj a megoldandó feladatra koncentrálni, és hogyan hozz gyors döntéseket. Ez a tréning általában tréner által tartott, akár több napon át tartó folyamat, azonban, ha már otthonról dolgozol, miért ne végezhetnéd el a képzés anyagát is otthon? Remek időgazdálkodási feladat neked is!

 

Mit tartalmaz az Időgazdálkodás tréning?

A weboldalunkon található tréning egy online képzés, amelyet időgazdálkodási tréner állított össze, így professzionális, szakmai anyagot tanulhatsz. Már a tréning online végzésével is tanulhatsz magadról, és arról, hogyan oszd be az időt! Az otthoni munkavégzés határozottan megnehezíti a koncentrációt, hiszen akár családtagjaink jelenléte, akár a házimunka akadályozhat a feladatok elvégzésében, hiszen szeretnénk, hogy ténylegesen résztvevők legyünk a saját mindennapjainkban. Éppen ezért a tréning anyaga külön fejezetet szentel a home office munkavégzésnek.

 

Az Időgazdálkodás tréning anyaga, felépítése

 1. Káosz az asztalon – azaz rend a lelke mindennek!
 2. Hatékonyság optimalizálása – kommunikáció
 3. Távmunka, home office, otthoni iroda? Előnyök és hátrányok megismerése
 4. Zűr az űrben avagy helyezd át a fókuszt a megfelelő helyre! Ha munka közben csak fél szemmel figyeled a monitort, és minden más program elvonja a figyelmed, akkor a hatékonyság sajnos elmarad. A megfelelő tervezés, a napi rutin kialakítása elengedhetetlen ez a képzés ebben nyújt majd segítséget!
 5. A kevesebb több! Felesleges napi 10 – 12 órát a gép előtt ülnöd, ha megfelelő időbeosztással már 7 óra alatt elvégzed a munka oroszlánrészét!
 6. Nélkülözhetetlen eszközök – Mi fán terem a Trello, az Asana vagy a Zoom?

Bár sokan először nem tulajdonítanak nagy jelentőséget annak, hogy otthon is kialakítsák a megfelelő ergonómiát, nagyon is fontos. Hajlamosak vagyunk a kanapén ülve, a tv-t bámulva „dolgozni”. Lássuk be, ez nem hatékony, sőt, a tv maga is az időrablók csoportjába tartozik. A mai világban ráadásul otthoni munkavégzésnél különösen, de akár az irodában is rengeteg dolog hátráltathat a megfelelő munkavégzéstől: legyen szó a recsegő székről, a túl alacsony vagy magas asztalról. Gondoljunk csak bele, ilyen apróságok miatt mennyit bosszankodunk minden nap, ami ahhoz vezet, hogy nem tudunk megfelelően koncentrálni, sőt, folyamatosan kizökkent minket a rutinból. Ez a képzés akár abban is segíthet, hogy ne kelljen Budapest vagy környékéről bejárnod dolgozni – hiszen otthonról is hatékony tud majd lenni!

időgazdálkodás-tanfolyam

 

Énidő, hatékonyan

Az időgazdálkodás tréning elvégzése akár tréner segítségével, akár egyedül, az online tréningek közül választva nemcsak remek program, de óriási hatással lesz mind a magánéletedre, mind a munkádra. Alkalmazhatod a saját életedben arra is, hogy hogyan tudd le a házimunkát hatékonyan, fókuszálj a gyermekeidre, végezd el gyorsan és hatékonyan a bevásárlást. Megtanulod beosztani a személyes én – időt, sőt, akár arra is megtanít, hogyan közlekedj hatékonyan Budapest utcáin, vagy más nagy városban! Miért ne? Hiszen ha csak elmész a kirakatok mellett, és nem töltesz perceket előttük, akkor már is gyorsabb leszel, hiszen ez maga is egy időgazdálkodási tréning! A kurzus elvégzése után rájössz, hogy a tréningek közül ez különösen hasznos, még tréner nélkül is. Csak elhatározás és kitartás kérdése – kezdd el, és legyél te is időgazdálkodó!

 

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

A tanfolyam során számítógépre és megbízható internetkapcsolatra lesz szükséged. A képzés előzetes tudás nélkül elvégezhető, hiszen nálunk mindent az alapoktól tanulsz meg.  

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Részleteiben gazdag, kellően felépített, érthető, könnyen elsajátítható tudásanyag.

Rated 5 out of 5
2023.07.20.

Maya

Ajánlom!

Rated 5 out of 5
2020.07.21.

Végre egy lényegretörő tanfolyam! Tetszett, szuper

Kriszti

10/10 profi anyag

Rated 5 out of 5
2020.07.21.

Eddigi legjobb térning, amit találtam! Gratula!

Kiss Vera

Ezek is érdekelhetnek:

Ismerd meg önmagad! Az önismeret fejlesztése fontosabb, mint valaha!

5

24990 Ft

A jóga, meditáció egyre nagyobb szerepet kap az életünkben, hiszen jelenben élést, egyensúlyt és fókuszt ad.

5

23990Ft

9990 Ft

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Odio adipiscing ut integer cras phasellus.

5

19990 Ft

Ráépülő képzések:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Odio adipiscing ut integer cras phasellus.

9990 Ft

9990Ft

4990 Ft

Tervezd meg a Social Média jelenlétedet és érd el idén a marketing céljaidat!

9990Ft

4990 Ft

9990Ft

4990 Ft

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a ciklustudatosság mesterségét: Ciklustudatos Étrend Alapok és Tervezővel

9990Ft

4990 Ft

Válj magabiztos Coachhá vagy fedezd fel, hogy neked való-e a szakma!

5

9990Ft

4990 Ft

Szeretnél egy olyan életet, ahol a természetes ciklusaid szinkronban vannak a karriereddel? Ahol a munkahelyi stressz és a hormonális ingadozások már nem akadályoznak a mindennapi hatékonyságban? Ez, a kifejezetten nőknek szóló online jóga tanfolyam tökéletes választás, hogy összhangba kerülj magaddal.

5

69990 Ft

Érdekel az anyagi függetlenség fogalma? Pénzügyi biztonságra vágysz? Egy olyan jövőről álmodsz, ahol szabad vagy és nem kell félned a havi kiadások nagyságától? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépést annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

79990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!