fbpx
/
/
Időgazdálkodás tréning – hatékonyság home office-ban

Időgazdálkodás tréning – hatékonyság home office-ban

Időgazdálkodás tréning – hatékonyság home office-ban

5

112 tanuló ajánlja

idogazdalkodas-trening
idogazdalkodas-trening
bruttó

15 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Időgazdálkodás tréning - Hatékonyság a magánéletben és a munkahelyen egyaránt!

A legtöbb szellemi munkát végző dolgozó már megteheti, hogy néha otthonról dolgozzon, home office-ban. A munkáltatókban azonban sokszor felmerül a kérdés: Vajon így is ugyanolyan hatékony a munkavégzés, mint az irodában? A válasz igen, azonban van, ahol elkél a segítség. Ha úgy gondolod, nem vagy az időbeosztás mestere, akár magánélet, akár munka terén, az időgazdálkodás tréning neked szól! Ez a tréning a megoldás arra, hogy hatékonyan gazdálkodj az időddel, és kihozd magadból a lehető legtöbbet!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Időgazdálkodás tréning – hatékonyság home office-ban?

1. Modul – Home office
 • Mi is az a home office?
 • Melyek a home office előnyei?
 • Melyek a home office hátrányai
 • Miért éri meg cégeknek távmunkában alkalmazni?
 • Mire kell felkészülni?
 • Milyen eszközökre lehet szükség?
 • Nehézségek
  2. Modul – Produktivitás
 • Bevezetés
 • Produktivitás
 • Hatékonyság tudatos növelése a gyakorlatban
 • Munka és magánélet
 • Tények és tévhitek a produktivitással kapcsolatban
 • Egészségmegőrzés – produkivitás kulcsa
3. Modul – Időgazdálkodás
 • Bevezetés
 • Priorizálás
 • Eisenhower mátrix
 • Pomodoro technika
 • Getting things done
 • Pareto – analízis
 • Rapid Planning Method
 • 168 óra
 • Do it tomorrow
 • Eat the frog
4. Modul – Hasznos eszközök
 • Bevezetés
 • Trello
 • nTask
 • Asana
 • Toggle
 • Flow
 • Serene
 • Jegyzetelés
 • Egyéb hasznos eszközök:LastPass, Loom
 • Összefoglalás
5. Modul – Kapcsolj ki!
 • Online csapatépítő
 • Home office jóga

időgazdálkodás

Mire is való az időgazdálkodás?

Az idő pénz – szokás mondani. Éppen ezért fontos, hogy a mai világban különösen jól bánjunk vele, gazdálkodjunk, hatékonyan költsük, akár csak a pénzünket. Az időgazdálkodás angolul time management, vagyis: hogyan menedzseld az idődet. Ebbe beletartozik mind a személyes, mind a munkahelyi „játék” az idővel. Szoktad azt érezni, hogy annyi dolgod van, úgy el vagy havazva, hogy azt sem tudod melyik feladattal kezdd? Szinte enni sincs időd se reggel, se napközben, közben folyamatosan stresszelsz. Egyszerre kellene bent maradnod túlórázni, de közben megbeszélted a barátnőddel, hogy beültök egy kávéra. Úgy érzed, hiába van minden alaposan megtervezve a kalendárodban, mégsem tudsz mindent befejezni? Ezekből lesz az, hogy annyi minden összegyűlik körülötted, hogy mindenbe belekezdesz, de egyiket sem tudod befejezni.

Ez sajnos nem jó taktika, ugyanis nem hatékony, ellenben rengeteg stresszel jár. A feladatok száma nem lesz kevesebb, mert az elkezdett feladatokat nem fejezed be, csak „időrablók”. Így minden nap úgy ülsz le az elvégzendő feladatok elé, hogy ugyanazokat csinálod újra-és újra. Ennek pedig az életedben résztvevők mind szemtanúi. Az időgazdálkodás tréning abban segít, hogy hogyan és mi alapján tudsz priorizálni, hogyan tudj a megoldandó feladatra koncentrálni, és hogyan hozz gyors döntéseket. Ez a tréning általában tréner által tartott, akár több napon át tartó folyamat, azonban, ha már otthonról dolgozol, miért ne végezhetnéd el a képzés anyagát is otthon? Remek időgazdálkodási feladat neked is!

 

Mit tartalmaz az Időgazdálkodás tréning?

A weboldalunkon található tréning egy online képzés, amelyet időgazdálkodási tréner állított össze, így professzionális, szakmai anyagot tanulhatsz. Már a tréning online végzésével is tanulhatsz magadról, és arról, hogyan oszd be az időt! Az otthoni munkavégzés határozottan megnehezíti a koncentrációt, hiszen akár családtagjaink jelenléte, akár a házimunka akadályozhat a feladatok elvégzésében, hiszen szeretnénk, hogy ténylegesen résztvevők legyünk a saját mindennapjainkban. Éppen ezért a tréning anyaga külön fejezetet szentel a home office munkavégzésnek.

 

Az Időgazdálkodás tréning anyaga, felépítése

 1. Káosz az asztalon – azaz rend a lelke mindennek!
 2. Hatékonyság optimalizálása – kommunikáció
 3. Távmunka, home office, otthoni iroda? Előnyök és hátrányok megismerése
 4. Zűr az űrben avagy helyezd át a fókuszt a megfelelő helyre! Ha munka közben csak fél szemmel figyeled a monitort, és minden más program elvonja a figyelmed, akkor a hatékonyság sajnos elmarad. A megfelelő tervezés, a napi rutin kialakítása elengedhetetlen ez a képzés ebben nyújt majd segítséget!
 5. A kevesebb több! Felesleges napi 10 – 12 órát a gép előtt ülnöd, ha megfelelő időbeosztással már 7 óra alatt elvégzed a munka oroszlánrészét!
 6. Nélkülözhetetlen eszközök – Mi fán terem a Trello, az Asana vagy a Zoom?

Bár sokan először nem tulajdonítanak nagy jelentőséget annak, hogy otthon is kialakítsák a megfelelő ergonómiát, nagyon is fontos. Hajlamosak vagyunk a kanapén ülve, a tv-t bámulva „dolgozni”. Lássuk be, ez nem hatékony, sőt, a tv maga is az időrablók csoportjába tartozik. A mai világban ráadásul otthoni munkavégzésnél különösen, de akár az irodában is rengeteg dolog hátráltathat a megfelelő munkavégzéstől: legyen szó a recsegő székről, a túl alacsony vagy magas asztalról. Gondoljunk csak bele, ilyen apróságok miatt mennyit bosszankodunk minden nap, ami ahhoz vezet, hogy nem tudunk megfelelően koncentrálni, sőt, folyamatosan kizökkent minket a rutinból. Ez a képzés akár abban is segíthet, hogy ne kelljen Budapest vagy környékéről bejárnod dolgozni – hiszen otthonról is hatékony tud majd lenni!

időgazdálkodás-tanfolyam

 

Énidő, hatékonyan

Az időgazdálkodás tréning elvégzése akár tréner segítségével, akár egyedül, az online tréningek közül választva nemcsak remek program, de óriási hatással lesz mind a magánéletedre, mind a munkádra. Alkalmazhatod a saját életedben arra is, hogy hogyan tudd le a házimunkát hatékonyan, fókuszálj a gyermekeidre, végezd el gyorsan és hatékonyan a bevásárlást. Megtanulod beosztani a személyes én – időt, sőt, akár arra is megtanít, hogyan közlekedj hatékonyan Budapest utcáin, vagy más nagy városban! Miért ne? Hiszen ha csak elmész a kirakatok mellett, és nem töltesz perceket előttük, akkor már is gyorsabb leszel, hiszen ez maga is egy időgazdálkodási tréning! A kurzus elvégzése után rájössz, hogy a tréningek közül ez különösen hasznos, még tréner nélkül is. Csak elhatározás és kitartás kérdése – kezdd el, és legyél te is időgazdálkodó!

 

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

A tanfolyam során számítógépre és megbízható internetkapcsolatra lesz szükséged. A képzés előzetes tudás nélkül elvégezhető, hiszen nálunk mindent az alapoktól tanulsz meg.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Ajánlom!

Rated 5 out of 5
2020.07.21.

Végre egy lényegretörő tanfolyam! Tetszett, szuper

Kriszti

10/10 profi anyag

Rated 5 out of 5
2020.07.21.

Eddigi legjobb térning, amit találtam! Gratula!

Kiss Vera

Ezek is érdekelhetnek:

onismereti-trening
Ismerd meg önmagad! Az önismeret fejlesztése fontosabb, mint valaha!

5

24990 Ft

office-joga-tanfolyam
A jóga, meditáció egyre nagyobb szerepet kap az életünkben, hiszen jelenben élést, egyensúlyt és fókuszt ad.

5

23990 Ft

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Odio adipiscing ut integer cras phasellus.

5

19990 Ft

Ráépülő képzések:

Érdekel a PPC fogalma és a sikeres hirdetési stratégiák kiépítése? Amatőrként nem tudod, hogyan kezdj neki? Biztos tudásra vágysz, hogy elkerüld a több százezer forintos bukást a rosszul beállított hirdetések miatt?

5

99990 Ft

Érdekel a vizuális világ? Szeretnéd megtanulni az After Effects működését, és megismerkedni a videó, animáció és mozgókép szerkesztésének lehetőségeivel?

179990 Ft

Tanuld meg hogyan kell összeállítani a mindenmentes étrendet ételintoleranciával küzdő vendéged számára, vagy akár saját részedre.

49990 Ft

A mesterkurzusban megtanulhatod, hogyan generálj bevételt a vállalkozás számára organikusan, és hogyan kötelezd el magad mellett az ügyfeleket hosszú távon.

5

169990 Ft

Tóth Gergely Nikolett fotós mesterkurzus
Ha igazán mély tudásra vágysz és még nem döntötted el, hogy a fotós szakmán belül merre specializálódj, akkor ez a fotós mesterkurzus neked szól!

4.5

99990 Ft

Kíváncsi vagy, hogyan működik a Figma és szeretnél gyakorlati tudást szerezni? A legjobb helyen jársz.

4.7

49990 Ft

Ez a gyakorlatias angol A2 tanfolyam segít magabiztos alapokra emelni az angoltudásod. Ha teljesen kezdő vagy, várunk az A1-es teljesen kezdők számára készült kurzuson.

5

29990 Ft

A Canva képszerkesztő tanfolyam neked szól, ha szeretnél megismerkedni az online képszerkesztés alapjaival.

5

49990 Ft

vegan-taplalkozasi-tanacsado-kepzes-1
A megfelelő növényi étrend kialakítása és betartása nem is olyan nehéz, főleg, ha a megfelelő ismeretek birtokában vagy. Gyakorlatias kurzusunkkal ezt könnyedén megszerezheted!

5

99990 Ft

Ha szakértőnként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, mint egyéni vállalkozó és szeretnél sikeres lenni a szakmádban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

5

59990 Ft

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!