fbpx
/
/
Időgazdálkodás Tréning – Hatékonyság Home Office-ban

Időgazdálkodás Tréning – Hatékonyság Home Office-ban

Időgazdálkodás tréning – hatékonyság home office-ban

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

15 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Időgazdálkodás tréning - Hatékonyság a magánéletben és a munkahelyen egyaránt!

A legtöbb szellemi munkát végző dolgozó már megteheti, hogy néha otthonról dolgozzon, home office-ban. A munkáltatókban azonban sokszor felmerül a kérdés: Vajon így is ugyanolyan hatékony a munkavégzés, mint az irodában? A válasz igen, azonban van, ahol elkél a segítség. Ha úgy gondolod, nem vagy az időbeosztás mestere, akár magánélet, akár munka terén, az időgazdálkodás tréning neked szól! Ez a tréning a megoldás arra, hogy hatékonyan gazdálkodj az időddel, és kihozd magadból a lehető legtöbbet!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Időgazdálkodás Tréning – Hatékonyság Home Office-ban?

1. Modul – Home office
 • Mi is az a home office?
 • Melyek a home office előnyei?
 • Melyek a home office hátrányai
 • Miért éri meg cégeknek távmunkában alkalmazni?
 • Mire kell felkészülni?
 • Milyen eszközökre lehet szükség?
 • Nehézségek
  2. Modul – Produktivitás
 • Bevezetés
 • Produktivitás
 • Hatékonyság tudatos növelése a gyakorlatban
 • Munka és magánélet
 • Tények és tévhitek a produktivitással kapcsolatban
 • Egészségmegőrzés – produkivitás kulcsa
3. Modul – Időgazdálkodás
 • Bevezetés
 • Priorizálás
 • Eisenhower mátrix
 • Pomodoro technika
 • Getting things done
 • Pareto – analízis
 • Rapid Planning Method
 • 168 óra
 • Do it tomorrow
 • Eat the frog
4. Modul – Hasznos eszközök
 • Bevezetés
 • Trello
 • nTask
 • Asana
 • Toggle
 • Flow
 • Serene
 • Jegyzetelés
 • Egyéb hasznos eszközök:LastPass, Loom
 • Összefoglalás
5. Modul – Kapcsolj ki!
 • Online csapatépítő
 • Home office jóga

időgazdálkodás

Mire is való az időgazdálkodás?

Az idő pénz – szokás mondani. Éppen ezért fontos, hogy a mai világban különösen jól bánjunk vele, gazdálkodjunk, hatékonyan költsük, akár csak a pénzünket. Az időgazdálkodás angolul time management, vagyis: hogyan menedzseld az idődet. Ebbe beletartozik mind a személyes, mind a munkahelyi „játék” az idővel. Szoktad azt érezni, hogy annyi dolgod van, úgy el vagy havazva, hogy azt sem tudod melyik feladattal kezdd? Szinte enni sincs időd se reggel, se napközben, közben folyamatosan stresszelsz. Egyszerre kellene bent maradnod túlórázni, de közben megbeszélted a barátnőddel, hogy beültök egy kávéra. Úgy érzed, hiába van minden alaposan megtervezve a kalendárodban, mégsem tudsz mindent befejezni? Ezekből lesz az, hogy annyi minden összegyűlik körülötted, hogy mindenbe belekezdesz, de egyiket sem tudod befejezni.

Ez sajnos nem jó taktika, ugyanis nem hatékony, ellenben rengeteg stresszel jár. A feladatok száma nem lesz kevesebb, mert az elkezdett feladatokat nem fejezed be, csak „időrablók”. Így minden nap úgy ülsz le az elvégzendő feladatok elé, hogy ugyanazokat csinálod újra-és újra. Ennek pedig az életedben résztvevők mind szemtanúi. Az időgazdálkodás tréning abban segít, hogy hogyan és mi alapján tudsz priorizálni, hogyan tudj a megoldandó feladatra koncentrálni, és hogyan hozz gyors döntéseket. Ez a tréning általában tréner által tartott, akár több napon át tartó folyamat, azonban, ha már otthonról dolgozol, miért ne végezhetnéd el a képzés anyagát is otthon? Remek időgazdálkodási feladat neked is!

 

Mit tartalmaz az Időgazdálkodás tréning?

A weboldalunkon található tréning egy online képzés, amelyet időgazdálkodási tréner állított össze, így professzionális, szakmai anyagot tanulhatsz. Már a tréning online végzésével is tanulhatsz magadról, és arról, hogyan oszd be az időt! Az otthoni munkavégzés határozottan megnehezíti a koncentrációt, hiszen akár családtagjaink jelenléte, akár a házimunka akadályozhat a feladatok elvégzésében, hiszen szeretnénk, hogy ténylegesen résztvevők legyünk a saját mindennapjainkban. Éppen ezért a tréning anyaga külön fejezetet szentel a home office munkavégzésnek.

 

Az Időgazdálkodás tréning anyaga, felépítése

 1. Káosz az asztalon – azaz rend a lelke mindennek!
 2. Hatékonyság optimalizálása – kommunikáció
 3. Távmunka, home office, otthoni iroda? Előnyök és hátrányok megismerése
 4. Zűr az űrben avagy helyezd át a fókuszt a megfelelő helyre! Ha munka közben csak fél szemmel figyeled a monitort, és minden más program elvonja a figyelmed, akkor a hatékonyság sajnos elmarad. A megfelelő tervezés, a napi rutin kialakítása elengedhetetlen ez a képzés ebben nyújt majd segítséget!
 5. A kevesebb több! Felesleges napi 10 – 12 órát a gép előtt ülnöd, ha megfelelő időbeosztással már 7 óra alatt elvégzed a munka oroszlánrészét!
 6. Nélkülözhetetlen eszközök – Mi fán terem a Trello, az Asana vagy a Zoom?

Bár sokan először nem tulajdonítanak nagy jelentőséget annak, hogy otthon is kialakítsák a megfelelő ergonómiát, nagyon is fontos. Hajlamosak vagyunk a kanapén ülve, a tv-t bámulva „dolgozni”. Lássuk be, ez nem hatékony, sőt, a tv maga is az időrablók csoportjába tartozik. A mai világban ráadásul otthoni munkavégzésnél különösen, de akár az irodában is rengeteg dolog hátráltathat a megfelelő munkavégzéstől: legyen szó a recsegő székről, a túl alacsony vagy magas asztalról. Gondoljunk csak bele, ilyen apróságok miatt mennyit bosszankodunk minden nap, ami ahhoz vezet, hogy nem tudunk megfelelően koncentrálni, sőt, folyamatosan kizökkent minket a rutinból. Ez a képzés akár abban is segíthet, hogy ne kelljen Budapest vagy környékéről bejárnod dolgozni – hiszen otthonról is hatékony tud majd lenni!

időgazdálkodás-tanfolyam

 

Énidő, hatékonyan

Az időgazdálkodás tréning elvégzése akár tréner segítségével, akár egyedül, az online tréningek közül választva nemcsak remek program, de óriási hatással lesz mind a magánéletedre, mind a munkádra. Alkalmazhatod a saját életedben arra is, hogy hogyan tudd le a házimunkát hatékonyan, fókuszálj a gyermekeidre, végezd el gyorsan és hatékonyan a bevásárlást. Megtanulod beosztani a személyes én – időt, sőt, akár arra is megtanít, hogyan közlekedj hatékonyan Budapest utcáin, vagy más nagy városban! Miért ne? Hiszen ha csak elmész a kirakatok mellett, és nem töltesz perceket előttük, akkor már is gyorsabb leszel, hiszen ez maga is egy időgazdálkodási tréning! A kurzus elvégzése után rájössz, hogy a tréningek közül ez különösen hasznos, még tréner nélkül is. Csak elhatározás és kitartás kérdése – kezdd el, és legyél te is időgazdálkodó!

 

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

A tanfolyam során számítógépre és megbízható internetkapcsolatra lesz szükséged. A képzés előzetes tudás nélkül elvégezhető, hiszen nálunk mindent az alapoktól tanulsz meg.  

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Részleteiben gazdag, kellően felépített, érthető, könnyen elsajátítható tudásanyag.

2023.07.20.

Maya

Ajánlom!

2020.07.21.

Végre egy lényegretörő tanfolyam! Tetszett, szuper

Kriszti

10/10 profi anyag

2020.07.21.

Eddigi legjobb térning, amit találtam! Gratula!

Kiss Vera

Ezek is érdekelhetnek:

Ismerd meg önmagad és éld át a változás erejét online önfejlesztő tanfolyamunkkal! Növeld önbizalmad, motivációd, és fejleszd kommunikációs képességeid.

5

24990 Ft

Fedezd fel az Office Jóga tanfolyamot, napi 5-10 perces gyakorlatokkal csökkentheted az ülőmunka okozta fájdalmakat, javíthatod a testtartásod és a koncentrációd.

5

23990Ft

9990 Ft

Fejleszd önismereted, tanuld meg kezelni a stresszt és élj harmonikusabb életet. A tanfolyam segít a jelen pillanat tudatos megélésében, növeli az életminőségedet.

5

19990 Ft

Ráépülő képzések:

Online tananyag azoknak, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait!

99990 Ft

Tervezz és építs lenyűgöző weboldalakat! Kezdők és haladók is elsajátíthatják a weboldalak vizuális tervezésének és fejlesztésének alapjait ezen a workshopon!

79989 Ft

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

99990 Ft

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

89990 Ft

vegan-fozotanfolyam
Ez a vegán tananyag igazi gyakorlati útmutató azoknak, akik szeretnének bővebb információkat szerezni a növényi étrend fontosságáról és megtanulni, hogyan lehet egyszerűen, finom ételeket készíteni.

9990 Ft

Főnök helyett cégvezető szeretnél lenni? Ha fontos számodra, hogy a beosztottjaid motiváltak, elkötelezettek legyenek, és hosszú távú sikerekre vágysz egy jól működő csapattal, akkor itt a helyed!

79990 Ft

Éld át, hogyan hozhatsz mély, átalakító változásokat ügyfeleid és saját életedbe! Fedezd fel a kártyák szimbolikus világát, fejleszd képességeid, és emeld coaching gyakorlataid még hatékonyabb szintre!

79990 Ft

Az online tanfolyam segít mélyebb kapcsolatba kerülni önmagaddal, fejleszti az önismeretet és a tudatosságot, hogy boldogabb, tudatosabb és önazonos életet élhess.

29990 Ft

Szeretnéd, ha nem okozna stresszt a havi kiadások fedezése? Akár most ismerkedsz a pénzügyi tudatossággal, akár van ismereted a témában, érdemes tenni is a megvalósításért, mi ebben segítünk.

5

79990 Ft

Fedezd fel a Hatékony Ügyfélszerzés munkafüzetünket, amely lépésről lépésre vezet végig az ügyfélszerzés folyamatán a professzionális kapcsolatépítéstől az értékesítési tölcsérig.

5

9990 Ft

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19990 Ft

Meríts erőt és inspirációt minden napra! Szervezd meg hatékonyan az éved, fogalmazd meg és érd el céljaid, növeld személyes és szakmai hatékonyságodat. Tervezz tudatosan, érj el többet!

9990Ft

6990 Ft

Tervezd meg a Social Média jelenléted és érd el idén a marketing céljaid! Tanulj meg céltudatosan stratégiát alkotni és tervezési praktikákat, amelyekkel kiemelkedhetsz a digitális térben.

9990Ft

6990 Ft

Kezeld tudatosan a pénzügyeid! Tervezőnk segítségével könnyen átláthatod bevételeid és kiadásaid, megtanulhatsz hatékonyan gazdálkodni, és megfelelő döntéseket hozni.

9990Ft

6990 Ft

Érd el az álom alakot! Fejlesztheted erőnléted, állóképességed és hajlékonyságod. Csatlakozz most, hogy hatékonyan mozoghass bármilyen speciális eszköz nélkül.

9990Ft

6990 Ft

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a hormonális egyensúly és az étkezés összefüggéseit! Tanulj meg ciklustudatosan étkezni, hogy támogasd tested minden szakaszban és a ciklusod minden fázisában kiegyensúlyozott lehess!

9990Ft

6990 Ft

A Coaching eszköztár coachoknak és coaching iránt érdeklődőknek kínál gyakorlati útmutatást és eszközöket. Hasznos azoknak, akik a személyes vagy szakmai fejlődésüket szeretnék elősegíteni a coaching technikáin keresztül.

5

9990Ft

6990 Ft

Nőknek szóló jóga kurzus, hogy összhangba kerülj magaddal. Segítünk, hogy a munkahelyi stressz és a hormonális ingadozások ne akadályozzanak a mindennapi hatékonyságban.

5

39990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!