fbpx
/
/
Anyagi Függetlenség és Pénzügyi Műveltség Online Tanfolyam

Anyagi Függetlenség és Pénzügyi Műveltség Online Tanfolyam

5

112 tanuló ajánlja

Videó lejátszása
bruttó

79 990 Ft

39 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Készen állsz a pénzügyi tudatosság gyakorlására?

Érdekel az anyagi függetlenség fogalma? Pénzügyi biztonságra vágysz? Egy olyan jövőről álmodsz, ahol szabad vagy és nem kell félned a havi kiadások nagyságától?

Akár most ismerkedsz a fogalommal, akár van már némi tudásod a témában, érdemes tenni is a megvalósításért – és ez a tanfolyam pontosan ebben segít. Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség (és azt is, hogy mit nem) és hogyan tudod megtenni az első lépést annak érdekében, hogy te is így élhess. Várunk az online képzésen!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Anyagi Függetlenség és Pénzügyi Műveltség Online Tanfolyam?

I. Bevezetés: bemutatkozás + a tréning célja és mit tartalmaz

II. Az anyagi függetlenségről
 • Milyen utakon lehet eljutni idáig
 • Anyagi függetlenség különböző szintjei és azok sajátosságai
 • Lokációfüggetlen munkavégzés
 • Pénzügyi stabilitás 6 különböző állomása
III. Célok és a tiszta vízió meghatározása rövid/közép/hosszú távra
 • Tervezési gyakorlatok
IV. Hasznos alap koncepciók a pénzügyi tudatossághoz
 • Megtakarítási számlák kiválasztása és a bevétel ideális szétosztási aránya ezeken
 • Az öngondoskodás fontossága és a váratlan élethelyzetekre felkészülés:
  • vésztartalék és biztosítások
  • mi a jó hitel és mi a rossz hitel
  • adókedvezmények, adóoptimalizálás
  • kockázatvállalás, befektetési know-how
 • Milyen szokások szükségesek a pénzügyi tudatossághoz
V. Bevétel növelési lehetőségek:
 • Több bevételi forrás kialakítása
 • Rejtett bevételek kiaknázása
 • Létezik-e igazán „passzív” jövedelem?
VI. Költségcsökkentés, büdzsétervezés, költségvetés készítés
 • Hogyan vegyük vissza a kontrollt a pénzügyeink felett
 • Kiadások vezetése applikációban (bemutatás képernyőfelvétellel, hogyan történhet ez a gyakorlatban)
VII. Profittermelő vállalkozások pénzügyi módszertanai:
 • Hitelképesség kialakítása, céges hitelek, céges tőke befektetése, adókímélő pénzkivételi lehetőségek a cégből
 • Profit First
 • Miért fontos egy jó könyvelő/adótanácsadó
VIII. Befejezés, a tréning utáni következő lépés:
 • Konzultáció a személyre szabott célok kidolgozásához, elakadások megoldásához és a gyorsabb haladáshoz
 • Könyvajánló

Mi is az az anyagi függetlenség?

Első lépésben nézzük meg, hogy mit jelent az anyagi függetlenség. Sokan a saját maguk módján értelmezi ezt, ezért fontos leszögezni, hogy a pénzügyi függetlenség NEM:

 • lottó nyeremény
 • örökségből származó nagyobb összeg
 • spórolt pénz a bankban
 • havi magas fizetés, ami lehetővé teszi, hogy „bármit” megvegyünk.

Az anyagi függetlenség azt jelenti, hogy tulajdonunkban vannak olyan eszközök, amik rendszeresen készpénzt hoznak nekünk. Amikor már olyan mennyiségű bevételi forrásunk származik ezekből a forrásokból (pl. ingatlan, vállalkozás, részvények, stb.) hogy az megegyező, vagy magasabb, mint a havi munkánkért kapott fizetés, akkor beszélhetünk anyagi függetlenségről.

Érdemes előre tervezni, hiszen ritka az, hogy egyik napról a másikra elérjük ezt. A kitartó munka, a kreativitás és az önfejlesztés itt is elengedhetetlen tényezők.

 

Miért fontos az anyagi függetlenség?

Minden esetben az a fontos, hogy lehetőséged legyen úgy élni és gazdálkodni a pénzzel, ahogy azt te a legjobbnak látod. Nem feltétlen az a helyes gondolkodás, hogy elszórd a megkeresett vagyonod tárgyakra és presztízs dolgokra. Lehet, hogy téged az adakozás, a jótékonykodás, a családod biztonsága, vagy egy drágább hobbi űzése motivál. És ez így an rendben! Nézzük meg az anyagi függetlenségből származó előnyöket, és hogy miket adhat neked hosszú távon.

Pénzügyi biztonság

Mindenkinek mást szinten van a pénzügyi biztonság mércéje, de az biztos: ha nem kell számolgatnod, hogy hány ezer forintot költöttél el a boltban, és marad-e még a lakbérre, akkor nyugodtabban alszol. Az anyagi függetlenség garantálja ezt.

Kevesebb stressz

A legtöbb magyar ember napi szinten küzd a pénzügyekből fakadó stresszel. Nem szereted a munkahelyed? Félsz a váratlan kiadásoktól? Nincs szükség felesleges stresszre, ha biztosak a pénzügyeid.

Jobb életszínvonal

Nem kell várnunk az éves szabadságra, bónuszokra és extra juttatásokra. Az életünket a saját elképzeléseink szerint élhetjük.

Szabadság

Szabadabban dönthetünk például utazásokról, hobbikról, új befektetésekről, anélkül, hogy a költségek korlátoznának minket.

Tapasztald meg te is az anyagi függetlenséget

Készen állsz, hogy megtanuld, mik azok az eszközök, amik segítségével a pénzt máshogy tudod kezelni, mint eddig? Szeretnél tenni a jövődért? A legjobb helyen jársz!

Az anyagi függetlenség elérésének első lépése az, hogy megismerkedsz ezzel a fogalommal, megérted az ehhez szükséges mindsetet és apró lépésekben elkezdesz tenni a változásért. Gyere, csináljuk együtt! Segítünk, hogy elindulj ezen az úton, ami megváltoztathatja az egész életed!

A tanulás a legjobb befektetés

Folyamatosan fejlődni és tanulni kell ahhoz, hogy előre lépjünk az életben. Millió kis lépést kell megtenni, hogy elérjük a céljainkat, és sokszor könnyebb mások tanításaiból, tapasztalataiból tanulni, mint a saját bőrünkön megtapasztalni dolgokat.

Ez a tanfolyam nem csupán elméleti ismereteket nyújt, hanem gyakorlati lépésekre bontott útmutatást ad a pénzügyi függetlenség eléréséhez. A következőket tartalmazza:

 1. Valós esettanulmányok: Olyan szakemberek tapasztalataiból merítünk, akik már elértek valamilyen szintű anyagi függetlenséget.
 2. Interaktív tartalom: Képernyőfelvételeken és interaktív feladatokon keresztül könnyen elsajátíthatod a tananyagot.
 3. Frissített és releváns ismeretek: A legújabb pénzügyi trendekre és piaci változásokra összpontosítunk, hogy naprakész információt adhassunk át neked.
 4. Gyakorlati nézőpont: Nem csak a levegőbe beszélünk. Olyan összefüggéseket mutatunk be, amiket a gyakorlatban valóban lehet alkalmazni.

 

Kinek jó választás ez az anyagi függetlenség képzés?

 • Szabadúszóknak, akik megszabadulnának a „feast and famine” ciklustól és kiszámítható, folyamatos jövedelemre vágynak.
 • Vállalkozóknak, akik szeretnék tudni, hogyan indítsák be és optimalizálják pénzügyeiket a kezdetektől.
 • Vállalkozóknak, akik szeretnék megérteni a pénzügyi tervezés és menedzsment alapjait, hogy stabil alapokon nyugvó üzletet építhessenek.
 • Azoknak, akik szeretnék elérni az anyagi függetlenséget és ennek érdekében szeretnének megismerkedni a szükséges mindsettel
 • Mindenkinek, aki kezébe szeretné venni az irányítást a pénzügyeket illetően

 

Kitől fogsz tanulni?

Szalai Szabolcs

pénzügyi coach, mentor

2016 óta foglalkozom pénzügyi tudatossággal. Azóta már több ezer konzultáció során tudtam segíteni hozzád hasonló emberek és cégek számára is. Nem csak az elméleti hátterét ismerem a pénzügyeknek, hanem napi szinten találkozom magánemberek és cégek élethelyzeteivel, legyen ez bevételnövelés, lakásvásárlás, befektetés, adóelőnyök kihasználása, cégeknek béren kívüli juttatások és még sok egyéb terület. Járatos vagyok a pénzintézetek termékeiben a bankfüggetlen alkuszi karrierem kapcsán, folyamatosan követem a gazdaságok folyamatait és változásait. Rendelkezem befektetési, hitelezési, biztosítási szakvizsgával. Mérnöki végzettségem mellett pénzügy Msc szakra is jártam, melyek nagyban hozzá segítettek széleskörű látásmódomhoz és készségemmé vált a bonyolultabb élethelyzetek gyors átlátása. Ami szerintem fontos, nem csak tanítom, hanem sikeresen alkalmazom is az oktatóanyagban lévő tudást a befektetéseim során, illetve vállalkozásokkal is rendelkezem. Már gyermekkoromban is érdekelt, hogyan tud valaki legalább egymillió Ft-t havonta megkeresni, de ez akkor még nagyon távolinak tűnt, mert csak klasszikus alkalmazotti minták voltak előttem. Az egyetem után lettek vállalkozó ismerőseim, illetve egyre több olyan embert ismertem meg, akik már ezen az úton jártak. Nagyon sok olvasás, tanfolyam, gyakorlás és önismeret után tudtam a gondolkodásmódomat kicserélni, és így sikerült 30 éves koromra egy gyorsítópályára állnom. Ezt az összegyűlt tapasztalatot és tudást szeretném minél többeknek átadni egyéni beszélgetések és online oktatóanyag formában is.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Stabil internetkapcsolat.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 14 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Kiváló forrás a személyes pénzügyek jobb megértéséhez.

2024.01.09.

A tananyag jól szervezett és könnyen követhető volt. A kurzus után sokkal magabiztosabban kezelem a saját pénzügyeimet, és már látom az előrelépéseket a pénzügyi céljaim felé.

Dominik

Ez a tanfolyam teljesen megváltoztatta a pénzügyi gondolkodásmódomat.

2024.01.09.

Részletesen bemutatta a pénzügyi függetlenség elérésének stratégiáit, a befektetések kezelésétől kezdve a költségvetés-tervezésig.

Ildikó

Ezek is érdekelhetnek:

Meríts erőt és inspirációt minden napra! Szervezd meg hatékonyan az éved, fogalmazd meg és érd el céljaid, növeld személyes és szakmai hatékonyságodat. Tervezz tudatosan, érj el többet!

9990Ft

6990 Ft

Kezeld tudatosan a pénzügyeid! Tervezőnk segítségével könnyen átláthatod bevételeid és kiadásaid, megtanulhatsz hatékonyan gazdálkodni, és megfelelő döntéseket hozni.

9990Ft

6990 Ft

Segítünk hogy érd el a belső békét, és valósítsd meg álmaid életét. Programunk gyakorlati eszközöket kínál az önmegismeréshez és személyes átalakuláshoz.

29990 Ft

Szeretnél hatékonyan kommunikálni miközben figyelembe veszed mások és saját szükségleteid is? Fejleszd kommunikációs készségeid és tanulj meg nemet mondani anélkül, hogy bárkit megbántanál!

5

49990 Ft

Az időnk a legértékesebb erőforrásunk. Ez a tréning a megoldás arra, hogy hatékonyan gazdálkodj vele, és kihozdaz életből a lehető legtöbbet!

5

15990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!