fbpx
/
/
Mindfulness Tanfolyam Online

Mindfulness Tanfolyam Online

Hogyan légy JELEN a jelenben?

5

112 tanuló ajánlja

Videó lejátszása
bruttó

39 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Az önmegismerés útja

Te is felfigyeltél már arra, hogy sok ember úgy viselkedik bizonyos helyzetekben, mintha ott sem lenne? És észrevetted már magadon, hogy beszélgetsz valakivel és folyamatosan elkalandozol? Hallottál már a tudatos jelenlét sikeréről?

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Mindfulness Tanfolyam Online?

1. Modul –  A tudatos jelenlét felfedezése
 • Bevezetés a mindfulnessbe
 • Tudatosság alapértékei
 • Testgyakorlatok – ülő gyakorlatsor
2. Modul – Tudatosság a mindennapokban
 • Napi rutin gyakorlatok
 • Álló gyakorlatsor
 • Meditáció és légzőgyakorlat
3. Modul – Mélyebb gyakorlatok
 • Gerincjóga alapgyakorlat
 • Földelés
 • Stressz
4. Modul – A most hatalma
 • Stabil alapok
 • Állj meg, és pihenj bele a jelen pillanatba!
 • Tanulj meg szörfözni a hullámokon!
 • Mit kezdjünk a stresszel az életben?

A mindfulness gyakorlása a tudatos figyelemre sarkal, amikor szándékosan a jelen pillanatára figyelünk és megtapasztaljuk a körülöttünk zajló eseményeket. A tudatos jelenlét gyakorlása révén a meditáló fokozatosan harmóniát hoz az életébe, és újra felfedezi feltétel nélküli énjét, amelyet soha nem lehet igazán elveszíteni. A mindfulness gyakorlásakor a meditálót a béke, csend és nyugalom mély, oszthatatlan érzése járja át.

A jelen pillanatának megélése, amelybe a meditáció során lépünk, fokozatosan behatol a meditáción kívüli életünkbe. Ez fejleszti önmagunk motiválását és a stresszhelyzetekre való megfelelő reagálást.

 

tudatos-jelenlet

 

Tudatos jelenlét

Napjainkban robbanásszerűen nő az érdeklődés a tudatos jelenlét elvei és gyakorlata iránt, a mindfulness egyre szélesebb körű elfogadása pedig sok tudományos figyelmet kap. A mindfulness életmódját millióan választották már a világ minden táján. A modern vállalatok mindfulness képzését kínálják dolgozóiknak. Emberek milliói töltenek le tudatos jelenléthez kapcsolódó alkalmazásokat; egyes vállalatok még termékeik eladásához is a mindfulness koncepcióját használják.

Ahogy a tudatosság iránti érdeklődésünk tovább növekszik, sok könyv, program és tanfolyam vállalkozik arra, hogy megtanítsa, hogy hogyan éljünk jobb életet a meditáció segítségével.

Ez a tudatos jelenlétről szóló tanfolyam a mindfulness minden fontos aspektusát lefedi.

A tanfolyam első részében a tudatosság történetét és eredetét vizsgáljuk, valamint azt, hogy milyen élmény a tudatos jelenlét megélése. Ezt követően a mindfulness érzelmi szabadság elérésének céljából történő alkalmazását és a meditációra történő felkészülést részletezzük.

 

Kinek ajánljuk a Mindfulness tanfolyamot?

 • Azoknak, akik szeretnék megtanulni vagy fejleszteni önmaguk motiválását és a stresszhelyzetekre való megfelelő reagálást.
 • Azoknak, akik szeretnék kiteljesíteni az együttérzés, a hála és kedvesség érzését.
 • Azoknak, akik szeretnék megtudni, hogy a mindfulness életmódja ideális választás-e.

 

tudatos-jelenlet

 

Miről fogsz tanulni a Tudatos Jelenlét – Mindfulness tanfolyamon?

 • A mindfulness eredete
 • A mindfulness tapasztalatainak jellemzői
 • Mindfulness és érzelmi szabadság
 • Hogyan gyakorolható a mindfulness meditáción keresztül
 • A mindfulness különböző céljai, és még sok más

 

 

Kitől fogsz tanulni?

Marczinkó Ágnes

10 éve gyakorlom rendszeresen a jógát, amely az életem megkerülhetetlen részévé vált. Jelenleg aktívan oktatok két jógastúdióban, ezentúl egyéni meditációs és jóga folyamatokat is vezetek, segítve az embereket abban, hogy javítsák életminőségüket, növeljék önismeretüket és megtalálják belső békéjüket. Célom, hogy segítsek az embereknek a mindennapi stressz leküzdésében, a testi-lelki egyensúly megtalálásában és az önismeret elmélyítésében. Oktatási módszerem a modern tudományos ismereteket és a hagyományos keleti gyakorlatokat ötvözi, így biztosítva egy kiegyensúlyozott és mindenki számára elérhető gyakorlati útmutatást. A mindfulness az egyik szívügyem, mert saját bőrömön éreztem azt, hogy milyen kellemetlen tünetei vannak a folyamatos pörgésnek. A tanfolyamjaim során szeretnék a matracon túli tudást is adni, amelyet a szürke hétköznapokban is be lehet építeni és kellemesebbé tenni a nagybetűs ÉLETET.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Sem előzetes tudásra, sem technikai háttérre nincs szükség a tanfolyam elvégzéséhez
 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Kiváló kezdőpont volt számomra a tudatosság útján.

2023.11.27.

Különösen hasznosnak találtam a napi rutinba beilleszthető rövid meditációs gyakorlatokat, amelyek segítettek abban, hogy a nap folyamán nyugodtabb és összeszedettebb legyek.

Brigitta

Remek választás azok számára, akik szeretnének megismerkedni a mindfulness alapjaival egy nyugodt és támogató környezetben.

2023.11.27.

A napi gyakorlatok, mint a meditációk és a tudatos jelenlét gyakorlatai, segítettek csökkenteni a stressz szintemet, és jobban odafigyelni a jelen pillanatra.

Mihály

Ezek is érdekelhetnek:

Fejleszd önismereted, tanuld meg kezelni a stresszt és élj harmonikusabb életet. A tanfolyam segít a jelen pillanat tudatos megélésében, növeli az életminőségedet.

5

19990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!