fbpx
/
/
Kezdő Német Nyelvtanfolyam Online

Kezdő Német Nyelvtanfolyam Online

5

112 tanuló ajánlja

Videó lejátszása
bruttó

29 990 Ft

9 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Hallo! Wie gehts dir?

Ugye, milyen jó lenne érteni a kérdést? Ez az online német tanfolyam kezdőknek segít, hogy gyorsan és hatékonyan elsajátítsd a német nyelv leggyakrabban használt alap kifejezéseit.

Egyre több munkahelyen nemcsak előnynek számít a német nyelvtudás, hanem feltételnek is. Tanulj németül online, a saját beosztásod szerint és szerezz gyakorlatias, hasznos tudást!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Kezdő Német Nyelvtanfolyam Online?

1. Modul – Hogyan tanuljunk nyelvet hatékonyan
 • Bevezetés
 • Tippek a nyelvtanuláshoz
 • Hasznos applikációk
 • Hasznos linkek
  2. Modul – Nyelvtani alapok ismétlése
 • Igeragozás – szabályos igék
 • Igeragozás – rendhagyó igék
 • Igeragozás – tőhangváltós igék
 • Elváló igekötős igék
  3. Modul – A főnév
 • A főnév esetei
 • A főnév tagadása
 • Szórend
  4. Modul – Hogyan tudunk kérést megfogalmazni
 • Kérést kifejező igék
 • Pékségben
 • Étteremben
 • Kulturális kitekintő
  5. Modul – Minden, amit az időről tudni érdemes
 • A hét napjai
 • A napszakok
 • Érdekességek a napok, napszakok használatáról
 • A pontos idő
 • Hogyan teszünk fel kérdéseket az idővel kapcsolatban
 • A dátum
 • Időpont egyeztetés
  6. Modul – Egészségi állapot, betegségek
 • Testrészek – ismétlés
 • Birtokos névmás
 • Tun weh kifejezés
 • Módbeli segédigék
 • Az orvosnál
   

Német nyelv elsajátítása online

Ha nincs időd arra, hogy munka után nyelviskolába járj, vagy kiszámíthatatlan a munkaidőd, kénytelen lennél mindig elhalasztani a magánórád. A legegyszerűbb, ha online kezded el a németet! A német online tanfolyam esetében bármikor megállhatsz és abbahagyhatod a tanulást, amikor szükséges, majd ugyanonnan folytathatod, amikor újra van rá időd.

Hova kell a német nyelv?

Ha a német nyelvterületre gondolunk, elsőként valószínüleg Németország jut eszünkbe, pedig emellett még számos országban használják a németet. Ausztria, Svájc, Liechtenstein, Luxemburg és Belgium Délnyugati része is német nyelvterület

Ez, az Európában sokak által beszélt nyelv jól jöhet, ha munka vagy tanulás során külföldre költöznél, de akár egy hétvégi kirándulás alkalmával is hasznos lehet tudni az alapokat.

Miről fogsz tanulni az online német nyelvtanfolyam során?

A tanfolyam során videós anyagokkal, és képekkel is fogsz találkozni, amik segítik az érthetőséget és a könnyebb tanulást. A szövegértés készségét hanganyagok és olvasmányos szövegeken keresztül gyakorolhatod.

 • igeragozás: rendhagyó, szabályos, igekötős igék
 • szórend: kijelentő mód, kérdő mondat, kiemelés
 • esetek a németben: alany eset, tárgy eset stb.
 • módbeli segédigék: möchten, können, sollen stb.
 • dátum, időpont
 • birtokos névmás: mein,dein, sein stb.
 • elöljárószavak: von, an, bis, zu

Milyen tudást ad az online német tanfolyam?

A kurzus során a nyelvtannal, szókinccsel, a szövegértéssel és a hallás fejlesztésével is foglalkozunk, hogy széleskörűen megismerhesd a német nyelv alapjait.

Szövegértés

A tanfolyam elvégzését követően képes leszel az egyszerűbb szövegek olvasására, értésére, amelyek ismert témákról szólnak és gyakori helyzetekhez kapcsolódnak, mint például az oktatás, a munka, vagy a szabadidő.

Kommunikáció

Képes leszel egyszerűbb kommunikációs helyzetekben helytállni: leírni eseményeket, élményeket és ambíciókat, továbbá röviden meg tudok indokolni és magyarázni az álláspontodat. Egyszerű, de összefüggő szöveget tudsz alkotni szóban és írásban olyan témákban, amelyeket ismersz, és amik az érdeklődési körödbe tartoznak. Tudsz kommunikálni a legtöbb olyan helyzetben, amely a német nyelvterületre történő utazás során adódik, mint például ételrendelés, bemutatkozás, ismerkedés, munkáról, hobbiról való mesélés, közlekedés.

Írás és szókincs

A szóbeli kommunikáció, azaz a beszéd mellett a tanfolyamunk nagy hangsúlyt fektet az írás és szókincs fejlesztésére is. A gyakorlatok segítségével megtanulod, hogyan írj egyszerű leveleket és szövegeket németül, valamint témakörönként bővül a szókincsed, hogy még kifejezőbben tudj kommunikálni a mindennapi helyzetekben. Ezáltal felkészítünk téged arra, hogy a tanfolyam elvégzése után magabiztosan alkalmazd a nyelvet írásban is.

Német nyelvi szintek

A német nyelvi szintek az egyéni nyelvtudás szintjét jelölik, és segítenek az embereknek meghatározni, milyen fokon és mélységben ismerik a német nyelvet. A német nyelvtanfolyamok ezekre a szintekre épülnek, és ezek segítik a nyelvtanulásra és nyelvvizsgára való felkészülést is.

A fokozatok elfogadottak Magyarországon és más európai országokban is, így ha nyelvvizsgát szerzel a tudásod szintjéről, az mindenhol ugyanazt fogja jelenteni.

Alapfok: A1, A2

A nyelvtanulás kezdeti szintje, ahol az alapvető kifejezéseket és szavakat tanulod meg, valamint a német nyelv általános szerkezetét. Ezen a szinten megtanulsz bemutatkozni, egyszerű párbeszédeket folytatni és a mindennapi helyzetekben boldogulni németül.

Középfok: B1, B2

A középfokon már elkezded elmélyíteni a nyelvtudásodat, akár egy nyelviskolában tanulod, akár önállóan fejleszted. Ezen a szinten már részletesebben megismerkedsz a német nyelvvel, és a beszédkészséged jelentősen javul. Képes leszel megérteni a közérthető német szövegeket, aktív résztvevője leszel a párbeszédeknek és képes leszel választékosan kifejezni magad .

Felsőfok: C1, C2

A felsőfokú szinten már magabiztosan mozogsz a német nyelvű környezetben. C1-es szinten már önállóan és folyékonyan tudsz kommunikálni, megérted a bonyolultabb szövegeket és akár szakmai témákról is tudsz beszélgetni. A C2-es szint a szinte anyanyelvi szintnek felel meg, ahol a nyelvet szinte hibátlanul használod és mélyrehatóan megérted a nyelvtan teljes rendszerét és a kultúra finomságait.

Miért válassz minket?

Összegyűjtöttük azokat a pontokat, amik miatt érdemes a német nyelvet online, a The Bright Academy-nél tanulni!

Saját tempóban haladhatsz

Az online tanulás révén saját tempódban haladhatsz a német nyelvtanulásban. Az anyagot örökre hozzáférhetővé tesszük, így lehetőséged van intenzív, félintenzív vagy teljesen egyéni ütemben tanulni. Az online tanulás rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi, hogy a német nyelv tanulását, az ismétlést és a feladatok elvégzését a saját heti időbeosztásodhoz igazítsd.

Bárhol, bármikor

Mivel nem kell személyesen részt venned csoportos órákon, nem kell Budapest közelében lenned ahhoz, hogy tanulj. Kényelmesen, az időbeosztásodnak megfelelően választhatod meg a néhány órás gyakorlás helyét és időpontját, anélkül hogy iskolába kellene járnod.

Szakképzett tanár

Egy online (vagy lényegében bármilyen) kurzus akkor jó és eredményes, ha felkészült és gyakorlott tanár tartja a tanfolyamot. Nálunk szakmailag elismert, gyakorlattal és magabiztos szakmai tudással rendelkező tanárok tartják a képzéseket, akik elhivatottak szakmájuk iránt.

Tippek és tanácsok

Az oktató aktuális, kiegészítő információkkal lát el, így mindig naprakész anyagokkal fejlesztheted a német nyelvtudásodat. Az interaktív tanítási módszerek és elérhető digitális segédanyagok segítenek a hatékony tanulásban, és támogatják további fejlődésedet. Így, ha szeretnél a tanulásban haladni és a tankönyveken túl is gazdagítani a tudásodat, az online képzésünk ideális választás számodra!

Német nyelvtanfolyam – Gyakran ismételt kérdések

Vannak még kérdéseid, mielőtt belevágsz? Íme egy rövid összefoglaló, ami gyors segítséget nyújt, ha bizonytalan vagy a német nyelvtanulással kapcsolatosan.

Mennyire nehéz megtanulni németül?

Ha már tanultál valamilyen nyelvet, például angolt, akkor látni fogod, hogy nagyon eltér a két nyelv egymásról, legfőképp abban, hogy a németben leginkább úgy ejtjük a hangokat, ahogy leírjuk, míg az angolban sokszor hallás után igencsak nehéz leírni egy ismeretlen szót.

Bármilyen nyelvet is szeretnéltanulni, egyéni lesz az, hogy mennyire érzed nehéznek a nyelv elsajátítását. Gyakorlással, kitartással garatáltan előre tudsz haladni, és ne felejtsd: az elején nem a felsőfokú nyelvvizsga a cél. Ne emelj magad elé túl nagy elvárást, inkább tölts időt az alapok elsajátításával, hogy a későbbi fejlődésed gördülékenyebb, hatékonyabb legyen.

Melyik szint való nekem?

A megfelelő szintet kiválasztásához először érdemes felmérned jelenlegi német nyelvtudásodat. Kereshetsz olyan online teszteket vagy felméréseket, amelyek segítenek meghatározni, hogy melyik szinten állsz.

Ha még nem tanultál németül, vagy kikopott a tudásod, és egy olyan képzést keresel, ahol stabilan elsajátíthatoda német nyelc alapjait, ez a tanfolyam ideális számodra!

Mennyi idő kell a német nyelvtanfolyam elvégzéséhez?

Általánosságban elmondható, hogy egy alapfokú német nyelvtanfolyam elvégzése általában néhány hónapot igényelhet, míg egy felsőfokú tanfolyamhoz több időre lehet szükség. Az egyéni szinttől függően fontos figyelni arra, hogy ne siess, hanem haladj a saját tempódban, és koncentrálj a minőségi tanulásra, mert ez segít hosszú távon hatékonyan megtanulni a német nyelvet.

Nincs nyelvérzékem – akkor is belevághatok?

Abszolút! A nyelvtanulás egy folyamat, és mindenki saját ütemben haladhat előre. Az elkötelezettség, a kitartás és a rendszeres gyakorlás segít megszerezni a nyelvtudást, függetlenül a képességektől. A nyelvtanfolyamon keresztül szakértő tanár támogatja a fejlődésed, és a strukturált oktatási módszer lehetővé teszik a haladást a német nyelvben. Csak merj elindulni, és hidd el, hogy elérheted a célodat!

Nyelvvizsga – kell, vagy nem?

A német nyelvtudásod szintjét igazol(hat)ja a nyelvvizsga papír és a képesítés, de nem minden esetben can rá szükség. Ha használod és beszéled a nyelvet, illetve gond nélkül megérteted magad, nem feltétlenül kell, hogy igazold magad egy képesítéssel.

Néhány esetben viszont elengedhetetlen: ha német nyelvű képzésre (egyetem, főiskola online kurzus) jelentkezel, vagy olyan munkát vállalsz, ahol ez követelmény, akkor szükséged lesz rá.

Kikopott a nyelvtudásom, hogyan kezdjem újra?

Íme néhány hatékon tipp az újrakezdéshez:

 • Kezdd az alapokkal: Folytasd ott, ahol abbahagytad, és kezdd el az alapvető szavak, kifejezések és nyelvtani szabályok újra tanulását. A német kezdő nyelvtanfolyamot úgy építettük fel, hogy segítséget nyújtson azoknak is, akik rendelkeznek előzetes tudással, és most fel szeretnék frissíteni azt.
 • Napi gyakorlás: Tarts fenn egy napi gyakorlási rutint a nyelvvel, legyen az olvasás, írás, hallgatás vagy beszéd. A rendszeres gyakorlás segít visszanyerni és megerősíteni a nyelvtudásodat.
 • Nézd vagy hallgasd a német tartalmakat: Német filmek, sorozatok, vagy zenehallgatás révén is fejlesztheted a nyelvtudásodat és visszaadhatod a hallott nyelvi kifejezéseket.
 • Beszélj németül: Ha lehetséges, keresd a lehetőséget, hogy német anyanyelvűekkel beszélgess, vagy csatlakozz nyelvtanuló csoportokhoz, ahol gyakorolhatsz.

Milyen igazolást nyújt a tanfolyam?

A tanfolyam elvégzéséről certifikátot kapsz, ami bár igazolja a nyelvismereted, de NEM váltja ki a nyelvvizsgát, nem egyenértékű azzal.

Kinek ajánljuk ezt a kezdő német nyelvtanfolyamot?

 • Akiket érdekel és lenyűgöz a német nyelv, kultúra, identitás, ételek
 • Azoknak, akik szeretnének magabiztosan megszólalni németül és probléma nélkül értelmezni alapszintű német szövegeket
 • Azoknak, akik előnyhöz szeretnének jutni a munkaerőpiacon egy új nyelv elsajátításával
 • Akik gondolkodnak azon, hogy német nyelvterületre költözzenek és stabil alapok elsajátítására vágynak, amire később építkezni tudnak

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Ahhoz, hogy belevágj ebbe az online képzésbe, csak néhány dologra van szükséged: egy laptop vagy számítógép és egy megbízható internetkapcsolat segítségével könnyedén hozzáférhetsz a tananyaghoz. Ha szeretsz jegyzetelni, készülj füzettel is, hogy rögzíthesd a személyes felfedezéseidet. Mivel ez egy online tanfolyam, rugalmasan, a saját tempódban haladhatsz és bármikor hozzáférhetsz a tartalmakhoz.

Hasonló tanfolyamok

További tanfolyamok is érdekelnek? Várunk angol, spanyol, francia, és német nyelvtanfolyamainkon! Online kurzusaink listája folyamatosan bővül, nézz körül tanfolyamaink között és legyél te is The Bright Academy diák!

Angol A1 tanfolyam

Angol A2 tanfolyam

Francia kezdő tanfolyam 

Kitől fogsz tanulni?

Megyeri Szilvia

Német oktató

A német nyelv iránti rajongásom már kiskoromban megmutatkozott. Hamar rájöttem arra, hogy nemcsak beszélni szeretném a nyelvet, hanem tanítani is. Elvégeztem az egyetemen a germanisztika és pedagógia szakot, és ezzel egy időben a Goethe Intézetnél felsőfokú, nemzetközileg elismert nyelvvizsgát szereztem. Többször jártam Németországban ösztöndíjas programok keretében, így volt alkalmam tapasztalatot szerezni autentikus kulturális közegben mind szakmailag, mind pedig nyelvileg. Több mint 20 éve tanítok németet. Ez idő alatt számos tanulni vágyót segítettem nyelvvizsgához, érettségihez, sikeres állásinterjúhoz vagy csak egyszerűen magabiztosabb nyelvtudáshoz. Egyszerűen nem tudom megunni. Számomra a tanítás nem munka, hanem hobbi. Igazi örömteli kihívást jelent megtalálni az adott tanuló számára leghatékonyabb módszert, és ezáltal használható nyelvtudást adni a kezébe. Ezzel a kurzussal is az a célom, hogy olyan nyelvtudást adjak át, ami életszerű és maradandó.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Számítógép internet kapcsolattal
 • Papír és ceruza a feladatok elvégzéséhez
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 14 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Kiváló alapot teremtett a német nyelv elsajátításához, és biztosította azokat a szükséges eszközöket, amelyek segítenek a további tanulmányokban.

2023.11.09.

A kurzus összpontosított a mindennapi kommunikációra használt alapvető kifejezésekre és szókincsre, ami különösen hasznos volt, hiszen gyakorlati helyzetekre készít fel.

Julianna

A tanfolyam végére azonban már képes voltam egyszerű párbeszédeket folytatni, és az alapvető nyelvtani szerkezeteket is megértettem.

2023.11.08.

Az anyag strukturált és könnyen követhető volt, minden lecke épített az előzőre, így fokozatosan haladhattam a nyelvtanulásban.

Zsuzsa

Régóta szerettem volna németül tanulni, ezzel a kurzussal sokkal könnyebben ment, mint hittem!

2023.10.04.

A sok gyakorlati feladattal magabiztos alaptudásra tettem szert.

Diána

Gyakorlatias nyelvtudást ad!

2023.10.04.

Az oktató érthetően magyaráz és nagyon hasznosak a gyakorló feladatok.

Péter

Ezek is érdekelhetnek:

Csatlakozz most, és lépj be egy új kultúra kapuján! Légy részese egy interaktív és élvezetes tanulási élménynek, amely nemcsak a nyelvi készségeidet fejleszti, hanem a francia kultúrát is megismerteti.

5

9990 Ft

Online angol tanfolyam, teljesen az alapoktól, hogy idén nyáron már te is bátran meg merj szólalni a nyaralás alatt! Kezdő üzleti angol modulokkal kiegészítve!

4.7

19990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!