fbpx
/
/
Wordpress weboldal készítés: Indíts weboldal építő vállalkozást!

WordPress weboldal készítés: Indíts weboldal építő vállalkozást!

5

112 tanuló ajánlja

Videó lejátszása
bruttó

199 990 Ft

149 990 Ft

74 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Így vállalkozz sikeresen a nulláról

Érdekel a weboldalak építése, de nem tudod, hogyan lehet megélni ebből? Karriert váltanál, de fogalmad sincs, hogyan lehet felépíteni egy vállalkozást? Nálunk akár két hónap alatt megtanulhatod!

Segítünk megérteni és megtanulni a szabadúszó weboldal építő vállalkozáshoz szükséges alapokat. A technikai anyag mellett szó lesz az adózásról, a vállalkozási formákról, az ügyfélszerzésről és a vállalkozói hozzáállásról is! ronga-lilla-mentoralas

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) WordPress weboldal készítés: Indíts weboldal építő vállalkozást!?

  1. Első rész – A vállalkozásod megalapozása
Munkafüzetekkel, adózási és vállalkozási formákat bemutató dokumentumokkal és interaktív modulokkal segítünk, hogy megtaláld a számodra legideálisabb vállalkozási rendszert!
  1. Második rész – Weboldal építő tananyag
A kódolásmentes weboldal építés alapjait és a legfontosabb összefüggéseket tanítjuk meg neked. Videós tananyagunk gyakorlati alapokra épül, hogy a megszerzett tudást azonnal alkalmazni tud. Hogyan épül fel egy weboldal? Milyen funkciók vannak a Wordpressen? Hogyan kell biztonsági mentést készíteni? És hogyan kezdj neki, hogy professzionális, egyedülálló szolgáltatást tudj nyújtani, amire valóban van kereslet? Ezeket megtanulhatod a tananyagból!
  1. Harmadik rész – Ügyfélszerzés
Nincs vállalkozás ügyfelek nélkül. Az alapok elsajátítása után bevezetünk az ügyfélszerzés világába, hogy a vállalkozásod valóban profitáló és sikeres legyen.
  1. Negyedik rész – Bónuszok, ajándék
A szakmai anyagok mellett a szellem és a mindset is elengedhetetlen tényezők, így egy tudatos tervezővel ajándékozunk meg, hogy könnyebb legyen navigálni az üzleti világban!   + bónuszok, ajándékok: -egyéni online mentorálás -20% kedvezmény minden további The Bright Academy tananyagra -további személyreszabott kedvezmények (akár 50% a ráépülő anyagokra!) -elsőbbségi értesítés a közösségünkbe mastermindunkba (januári indulás) -ajándék tervezők, útmutatók

laptop-asztalon.oldalnezetbol-mellette-kaktusz

Weboldal építő vagy webdesigner?

Mit jelentenek ezek a kifejezések? Ugyanaz a kettő? Kezdjük az elején!

A webdesigner a weboldalak vizuális megjelenéséért felelős, beleértve a színek, tipográfia, elrendezés és grafikai elemek tervezését. A webdesign középpontjában a felhasználói élmény és a látvány esztétikája áll.

Ezzel szemben a weboldal építés a weboldal tényleges létrehozását jelenti, amely a tervezett dizájn technikai megvalósítását foglalja magában. A webtervezés egy átfogóbb fogalom, amely magában foglalja mind a vizuális tervezést, mind a funkcionális tervezést, beleértve a felhasználói interakciók megtervezését és a weboldal struktúrájának kialakítását.

A webdesigner tehát inkább a kreatív oldalt képviseli, míg a weboldal építő a technikai megvalósítást végzi. Ám a kettő nem zárja ki egymást, ha téged érdekelnek a vizuális, kreatív elemek, de szívesen merülsz el a technikai részletekben is, akkor bátran kitanulhatod mindkét irányt!

Weboldal készítés – Meg lehet ebből élni?

A rövid válasz: igen, meg lehet élni a weboldal készítésből, mert igazán nagy a kereslet a professzionális weboldalak iránt.

A jól kivitelezett projektekért jelentős díjakat lehet kérni, és ha valaki folyamatosan fejleszti képességeit és alkalmazkodik a piaci igényekhez, akkor projekt alapú vagy állandó munkák révén stabil bevételt biztosíthat magának.

Ha eddig azért nem vágtál bele, mert bizonytalan voltál, hogy lenne-e igény még egy weboldal készítőre, megnyugtatunk! A piacon mindenkinek van helye, és ha igazán szívből csinálod, garantáltan találni fogsz ügyfeleket, akik pont a te stílusodra, munkafolyamataidra várnak!

Ha vállalkozni szeretnél, itt az idő!

Az online jelenlét fontossága soha nem volt nagyobb, és egyre inkább kell az a szakember, aki megbízható és jó munkát végez a weboldalak, digitális marketing és e-kereskedelmi megoldások terén. A digitális átalakulás felgyorsulása miatt a kereslet ezekre a szolgáltatásokra folyamatosan növekszik. Most, hogy a piac dinamikusabb és nyitottabb, remek lehetőség kínálkozik arra, hogy beindítsd saját vállalkozásodat és kihasználd ezt a fellendülést. Egy jól időzített belépés most hosszú távon is megtérülhet, hiszen a kereslet továbbra is magas lesz.

Kinek van szüksége weboldalra?

Weboldalra szinte mindenkinek szüksége van, aki különböző szolgáltatásokat vagy termékeket kínál. Vállalkozások, művészek, bloggerek, nonprofit szervezetek és még egyéni vállalkozók is profitálhatnak egy professzionálisan elkészített weboldalból.

Egy weboldal lehetőséget ad arra, hogy különböző célcsoportokat érjünk el, bemutassuk a vállalkozásunk kínálatát, és közvetlen kapcsolatot tartsunk az ügyfelekkel. Az online jelenlét manapság alapvető fontosságú, hiszen az emberek többsége az interneten keresztül tájékozódik és vásárol. Ezért mindenki, aki különböző célok elérésére törekszik, és szeretne versenyképes maradni, elengedhetetlen, hogy rendelkezzen egy saját weboldallal.

Látod? Akár egy-egy nich-re specializálódva is bőven lehet potenciális ügyfelet találni!

 

 

ronga-lilla

 

HTML, CSS – Mi lesz a kódolással?

A modern weboldal készítés során egyre kevésbé szükséges a HTML és CSS kódolás ismerete. A WordPress lehetővé teszi, hogy programozói tudás nélkül készíts professzionális weboldalakat, és mi pontosan erre tanítunk meg, így akár azonnal elkezdhetsz építkezni és weboldalakt építeni.

WordPress weboldal készítés: az új kedvenc platformod

Ha a weboldal építésből szeretnél karriert építeni, a WordPress hamar az új kedvenc platformod lesz, hiszen millió lehetőség vár rád ezen a sokoldalú online játszótéren.

Sajátítsd el a szükséges tananyagot nálunk, hogy aztán végtelen kreatív eszköztár álljon a rendelkezésedre az ötleteid (és az ügyfeleid elvárásainak) megvalósításához! A legjobb az egészben, hogy elég egyszer megtanulni az alapokat, és onnantól kezdve rajtad múlik, mit hozol ki belőle. A WordPress lehetőséget ad arra, hogy kódolás nélkül építsd fel saját, egyedi weboldaladat, így gyorsan és hatékonyan valósíthatsz bármilyen kérést.

A WordPress weboldal készítés előnyei

A WordPress az egyik legnépszerűbb platform a weboldal készítéshez, számos előnyt kínálva a felhasználóknak. Legyen szó kezdőkről vagy tapasztalt fejlesztőkről, a WordPress rugalmassága és sokoldalúsága mindenki számára lehetővé teszi, hogy professzionális weboldalakat tudjanak tervezni és létrehozni. Egyedi weboldalt szeretnél? Mutatjuk, miért a WordPress lesz a legjobb választás!

Könnyen kezelhető

A WordPress honlapkészítés létrehozása egyszerű, mivel a platform felhasználói felülete intuitív és könnyen kezelhető. Ez azt jelenti, hogy a grafikai elemek tervezése és a tartalmak szerkesztése anélkül végezhető el, hogy bonyolult kódokat kellene használni. Így gyorsan és hatékonyan hozhatsz létre saját weboldalakat, amelyek jól működnek és jól néznek ki.

Biztonságos

A WordPress folyamatosan frissíti rendszerét, hogy lépést tartson a webes biztonsági kihívásokkal, így megbízható alapot kínál a weboldalak számára. Emellett számos bővítmény érhető el, amelyek további védelmet nyújtanak, biztosítva, hogy a weboldalad és a rajta tárolt adatok védettek maradjanak a kiberfenyegetésekkel szemben.

Ingyenesen hozzáférhető

A WordPress alapú tartalomkezelő rendszer ideális választás azok számára, akik költséghatékony módon szeretnének weboldalt készíteni. Maga a platform ingyenesen hozzáférhető, és rengeteg sablont és bővítményt kínál, amelyekkel professzionális weboldalt hozhatsz létre anélkül, hogy jelentős költségekbe vernéd magad. Ez kifejezetten előnyös, ha ügyfeleknek adod el a szolgáltatásod, hiszen nincs extra költség csak azért, hogy fusson a weboldal.

Sablonok

A WordPress sablonok segítségével könnyedén tervezheted meg a weboldalad vizuális megjelenését. A platformon több ezer ingyenes és prémium sablon közül választhatsz, amelyeket a saját igényeid szerint alakíthatsz. Ezzel a rugalmassággal egyedi, professzionális weboldalt hozhatsz létre gyorsan és hatékonyan.

Bővítmények

A WordPress egyik legnagyobb előnye a rengeteg WordPress plugin, amelyekkel szinte bármilyen funkciót hozzáadhatsz a weboldaladhoz. Legyen szó űrlapokról, e-kereskedelemről, vagy akár SEO optimalizálásról, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Ezekkel a bővítményekkel a WordPress weboldal szinte bármilyen igényt képes kielégíteni.

SEO és marketing barát

Alapvetően online marketing barát platform, amely számos beépített funkcióval és bővítménnyel segíti a keresőoptimalizálást. Az optimalizált kódolásnak és a különféle SEO bővítményeknek (pl. Yeast SEO) köszönhetően a weboldal könnyebben megtalálható lesz a keresőkben. Emellett a weboldal tartalmait könnyen optimalizálhatod, így hatékonyabban érheted el a célközönséged, és ezért az ügyfeleid is hálásak lesznek!

 

404-hibakod-smiley-kozepen-szines-hatter

 

Hogyan lesz az ötletből vállalkozás?

Az ötletből valódi vállalkozás akkor lesz, ha megvan a megfelelő tudás, eszközök, és mindset, hogy ezt valóra váltsd. A mi tananyagunk segítségével lépésről lépésre támogatunk, hogy elérd céljaidat. Az alábbiakban bemutatjuk, milyen elemek szükségesek a sikeres vállalkozás felépítéséhez.

Gyakorlati tudás

Egy webdesigner tanfolyam elvégzése, egy intenzív workshop, vagy autodidakta tanulás elengedhetetlen ahhoz, hogy profi szakemberré válj.

Tananyagunkban minden olyan készséget elsajátíthatsz, ami egy versenyképes, sikeres vállalkozáshoz szükséges. Ezekkel az ismeretekkel felkészülten léphetsz piacra, és a megszerzett tudásodért az ügyfelek is hajlandók lesznek megfizetni, hiszen valódi értéket nyújtasz majd.

Vállalkozási forma

A szabadúszó vállalkozási forma számos előnnyel jár, de a megfelelő alapok nélkül kihívást jelenthet. Tananyagunk bemutatja a különböző vállalkozási formákat, és segít megtalálni a számodra legideálisabb megoldást. Így minden feladat előtt tisztán látni fogod, hogyan alakíthatod ki a saját vállalkozásodat a legoptimálisabb módon.

Eszközök

A hatékony munka érdekében fontos, hogy rendelkezz minden szükséges eszközzel és tudással. Tananyagunkban megtanítjuk, hogyan válaszd ki és használd ezeket az eszközöket, legyen szó szoftverekről vagy technikai megoldásokról. Ez biztosítja, hogy a mindennapi munka gördülékenyen menjen, és minden feladat hatékonyan elvégezhető legyen.

Mindset

Az alapvető vállalkozói mindset kialakítása kulcsfontosságú ahhoz, hogy sikeres légy. Nem elég csak a technikai tudás, a megfelelő gondolkodásmód is szükséges a tartós sikerhez. Tananyagunkban olyan eszközöket és stratégiákat nyújtunk, amelyek segítenek kialakítani a megfelelő vállalkozói mindsetet, így minden munka előtt felkészülten állhatsz.

Milyen projekteken tudsz majd dolgozni?

A WordPress segítségével számos különböző projektet valósíthatsz meg, attól függően, milyen igényekkel találkozol. Legyen szó egyszerű weboldalakról, egyedi landing page-ekről, blogokról vagy webshopokról, mindezekre képes leszel a megszerzett tudásoddal.

Egyszerű weboldalak

Az egyszerű weboldalak létrehozása nem igényel bonyolult technikai tudást, de alapvető fontosságú, hogy értsd a weboldal felépítését és működését. Tananyagunk részletesen foglalkozik azzal, hogyan építs fel ilyen típusú weboldalakat, így gyorsan és hatékonyan valósíthatod meg az ügyfelek igényeit.

Egyedi landingek

Az egyedi landing oldalak tervezése kreatív megközelítést igényel, hiszen ezek az oldalak általában marketingkampányok szerves részei. Tananyagunk során bele kóstolhatsz abba, hogyan alakítsd ki ezeket a célzott oldalakat úgy, hogy hatékonyan vonzzák a látogatókat és növeljék az elköteleződést.

Blogok

A blogok készítése sokoldalú tudást igényel, hiszen ezek az oldalak gyakran fontos szerepet játszanak egy vállalkozás online jelenlétében. A megfelelő tartalomkezelés és dizájn kialakítása szükséges ahhoz, hogy a blog vonzó és könnyen használható legyen az olvasók számára. Ha érdekel a blogolás, bátran specializálódj blog-szerkesztésre a későbbiekben!

Webshopok

A webshopok létrehozása akár összetett feladat is lehet, de a megfelelő eszközökkel könnyedén megbirkózhatsz vele. Idővel megtanulhatod, hogyan építs fel és menedzselj egy webshopot, amely nemcsak jól működik, hanem vonzó is a vásárlók számára, így növelve az eladásokat.

+1 Saját weboldal készítése

Egy saját weboldal készítése lehetőséget ad arra, hogy bemutasd egyedi arculatodat és vizuális stílusodat. Ez a projekt nemcsak gyakorlati tapasztalatot nyújt, hanem azt is, hogy saját online jelenlétet alakíts ki. A tananyag segítségével megtervezheted és felépítheted saját professzionális weboldaladat, amely tükrözi személyes márkádat és segít kapcsolódni a potenciális ügyfelekkel.

Kinek jó választás a WordPress weboldal készítés és ez a tananyag?

  • Azoknak, akik vállalkozást akarnak indítani, és szeretnének gyorsan piacképes tudásra szert tenni.
  • Azoknak, akik szeretnének rugalmas munkaidőben dolgozni, és saját időbeosztásuk szerint vállalni projekteket.
  • Azoknak, akik kreatívak, és szívesen terveznek vizuális megoldásokat.
  • Azoknak, akik szeretnének két hónap alatt megtanulni egy keresett szakmát, és azonnal elkezdeni dolgozni.
  • Azoknak, akik élvezik a kihívásokat, és szeretik a profi megoldásokat.
  • Azoknak, akik szabadúszóként szeretnének dolgozni, és nem akarnak kötött munkahelyi környezetben tevékenykedni.
  • Azoknak, akik szeretnének gyorsan sikeres vállalkozást építeni, és hosszú távon növekedni.

Milyen készségekre lesz szükséged?

Ahhoz, hogy sikeres legyél weboldal építőként és vállalkozóként, különböző készségeket kell elsajátítanod. Ezek a készségek nemcsak a technikai tudást foglalják magukban, hanem azokat az alapvető képességeket is, amelyekre vállalkozóként szükséged lesz a mindennapi működéshez és a növekedéshez.

Weboldal építőként

Weboldal építőként magas szintű technikai tudásra lesz szükséged, hogy professzionális weboldalakat készíthess. Emellett fontos, hogy jól érts az ember-központú tervezéshez, hiszen a felhasználói élmény kiemelt szerepet játszik a weboldalak sikerében. Tananyagunk segítségével elsajátíthatod ezeket a készségeket, így képes leszel magas színvonalú munkát végezni.

Vállalkozóként

Vállalkozóként érdemes folyamatosan fejleszteni az üzleti készségeidet. Míg weboldal építőként a technikai tudás fontos, vállalkozóként inkább az üzleti stratégia, a pénzügyi tervezés és az ügyfélszerzés áll a középpontban. Tananyagunk ebben is támogat, így megtanulhatod, hogyan építsd fel és növeld a vállalkozásodat hatékonyan.

 

ronga-lilla

 

Mit tanulhatsz nálunk a WordPress-ről?

A szakirányú modulok során megtanulod, hogyan kell a WordPress-t a saját tárhelyre feltelepíteni és hogyan tudod elkészíteni az első, saját honlapodat. Ez alapján tudsz a későbbiekben rengeteg másik weboldalt is létrehozni.

Bemutatjuk a WordPress CMS rendszerének alapjait – a WordPress vezérlőpultot, az ingyenes sablonokat, valamint segítünk elkészíteni a honlap menüjét. Emellett megismerkedsz majd a widgetekkel/modulokkal, bővítményekkel és a weboldal szerkesztési lehetőségeivel. Azt is megmutatjuk, hogyan állítsd be a biztonsági mentést a már elkészült weboldaladhoz. Mindezt úgy, hogy nem kell kódhoz nyúlni. A videótárba bármikor be tudsz lépni, hiszen örök hozzáférést adunk a tartalmakhoz!

Miben más ez a tananyag?

Ez a tananyag átfogó megközelítést kínál, amely nemcsak elméleti ismereteket biztosít, hanem gyakorlati útmutatást is nyújt. Az anyag különlegessége, hogy a weboldal építéssel kapcsolatos ismereteket és a gyakorlati készségeket úgy kombinálja, hogy azok azonnal alkalmazhatók legyenek a valós piaci környezetben.

Valós tudást és egy egyedülálló, támogatói hátteret adunk!

Technikai háttér

A tananyag alapos technikai tudást ad, amelyek szükségesek a küdolásmentes weboldal építés során . A résztvevők elsajátítják azokat a technikai készségeket, amelyek a weboldalak létrehozásához, biztonságossá tételéhez, és kezeléséhez elengedhetetlenek. Ezek az ismeretek segítenek abban, hogy lépést tarts a piaci igényekkel.

Örök hozzáférés

A tananyaghoz való örök hozzáférés azt jelenti, hogy bármikor visszatérhetsz az anyaghoz, akár évek múltán is, hogy felfrissítsd a tudásod. Ez különösen hasznos lehet, amikor a weboldalak összeállítása során új kihívásokkal találkozol, és szükséged van egy kis megerősítésre.

Valós szakmai tudás

Ez a tananyag olyan valós szakmai tudást nyújt, amely a globális piacon is alkalmazható. A résztvevők olyan ismereteket sajátítanak el, amik a nemzetközi piaci igényeknek is megfelel, és így valóban versenyképesek lesznek a munkaerőpiacon.

Üzleti fókusz

Annak érdekében, hogy valóban vállalkozást tudj indítani, és gyakorlatban is alkalmazhasd a megszerzett tudást, szó lesz a vállalkozási formákról, az adózásról, az ügyfélszerzésről és a legfontosabb kommunikációs csatornákról is.

Gyakorlati útmutatás

A tananyag különösen nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati útmutatásra, ahol a résztvevők lépésről lépésre tanulják meg a weboldalak létrehozását, a menü felépítését és a felhasználóbarát oldalak alapelveit is. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy az elméleti tudást azonnal gyakorlati helyzetekben alkalmazzák.

Egyedi mindset

Az itt megszerzett tudás egy egyedi mindset kialakításához vezet, amely túlmutat az elméleti ismereteken. A tananyag segít megérteni, hogy mennyit számít a kreatív gondolkodás, valamint hogy a hatékony megoldások kulcsa az innovatív hozzáállás. Ez az egyedi szemlélet biztosítja a sikeres karrier felépítését. Érintjük a tudatos tervezés és a szellemi egyensúly fontosságát is, és extra ajándékkal is várunk!

Kényelem

A tananyag online formában érhető el, ami maximális kényelmet biztosít a résztvevőknek. Saját időbeosztásuk szerint tanulhatnak, és bármikor visszatérhetnek az anyaghoz, így teljesen rugalmasan alakíthatják a tanulási folyamatot.

Személyre szabhatóság

Nálunk mindenki a saját igényeihez tudja igazítani a tanulási folyamatot. Intenzíven tanulnál, vagy csak heti 1-2 órád van? Rajtad áll, hogy milyen tempóban haladsz! Továbbá, például, ha valaki egy adott területen szeretne elmélyedni, vagy grafikai tudást is szerezni, arra is lehetőség van ráépülő tananyagaink segítségével, így ez a workshop valóban személyes igényeket szolgál ki.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Számítógép vagy laptop, stabil internetkapcsolat.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 14 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Minden leendő webdesignernek ajánlom ezt a tanfolyamot!

2024.09.02.

Az itt tanultaknak köszönhetően nemcsak a technikai képességeimet fejlesztettem, hanem az üzleti szemléletemet is, ami nélkülözhetetlen egy sikeres vállalkozás működtetéséhez.

Rita

Ez a tanfolyam tökéletesen felkészített arra, hogy webdesigner és weboldal építőként saját vállalkozást indítsak.

2024.09.02.

Nagyon hasznosnak találtam a technikai ismeretek és a design alapelvek részletes bemutatását, valamint az üzleti szempontokra is nagy hangsúlyt fektetett a kurzus.

Elemér

Ezek is érdekelhetnek:

Mi a sikeres vállalkozás titka? Mi áll az “okos” üzlet koncepció mögött? Tanuld meg a sikeres vállalkozás alapjait nálunk!

5

99990Ft

49990 Ft

Mi a sikeres vállalkozás titka? Mi áll az “okos” üzlet koncepció mögött? Tanuld meg a sikeres vállalkozás alapjait nálunk!

5

99 990 Ft

49 990 Ft

Pénzügyi biztonságra vágysz? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépéseket annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

39990 Ft

Pénzügyi biztonságra vágysz? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépéseket annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

39 990 Ft

Szeretnél hatékonyan kommunikálni miközben figyelembe veszed mások és saját szükségleteid is? Fejleszd kommunikációs készségeid és tanulj meg nemet mondani anélkül, hogy bárkit megbántanál!

5

49990Ft

29990 Ft

Szeretnél hatékonyan kommunikálni miközben figyelembe veszed mások és saját szükségleteid is? Fejleszd kommunikációs készségeid és tanulj meg nemet mondani anélkül, hogy bárkit megbántanál!

5

49 990 Ft

29 990 Ft

Mi a sikeres vállalkozás titka? Mi áll az “okos” üzlet koncepció mögött? Tanuld meg a sikeres vállalkozás alapjait nálunk!

5

99990Ft

49990 Ft

Mi a sikeres vállalkozás titka? Mi áll az “okos” üzlet koncepció mögött? Tanuld meg a sikeres vállalkozás alapjait nálunk!

5

99 990 Ft

49 990 Ft

Pénzügyi biztonságra vágysz? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépéseket annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

39990 Ft

Pénzügyi biztonságra vágysz? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépéseket annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

39 990 Ft

Szeretnél hatékonyan kommunikálni miközben figyelembe veszed mások és saját szükségleteid is? Fejleszd kommunikációs készségeid és tanulj meg nemet mondani anélkül, hogy bárkit megbántanál!

5

49990Ft

29990 Ft

Szeretnél hatékonyan kommunikálni miközben figyelembe veszed mások és saját szükségleteid is? Fejleszd kommunikációs készségeid és tanulj meg nemet mondani anélkül, hogy bárkit megbántanál!

5

49 990 Ft

29 990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!