fbpx
/
/
Termékfotózás tanfolyam

Termékfotózás tanfolyam

Ezen a tanfolyamon a termékfotózás alapjait sajátíthatod el.

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

59 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

 • Ajándék konzultáció minden vásárlás mellé

Termék- és tárgyfotózás tanfolyam - Tanuld meg az alapokat!

Érdekel a termékfotózás? Szeretnéd befotózni otthon, egyszerűen a saját termékeidet? Online vállalkozásod van, és nincs kedved minden alkalommal fotóst bérelni, szívesen megoldanád saját magad? Esetleg ezzel szeretnél hivatásszerűen foglalkozni a későbbiekben? Akkor ez a termékfotózás tanfolyam neked készült!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Termékfotózás tanfolyam?

A termékfotózásra épülő tanfolyam két fő részből épül fel: elméleti oktatásból és gyakorlati útmutatóból. Így az erős, elméleti alapok mellett egy gyakorlati kisokost is kapsz a tanfolyam során, hogy azonnal alkalmazni tudd a megtanultakat!

1. Modul – Elméleti rész
 1. Bevezető
 2. Mit érdemes tudni a termékfotózásról?
 3. Fényképező és objektívek termékfotózáshoz
 4. Kiegészítők termékfotózáshoz – alap és haladó szintű eszközök
 5. Vakuk és fényformálók
 6. Néhány fontos fogalom megértése
 7. A tethering fotózás fontossága
2. Modul – Gyakorlati rész – konkrét termékfotók
 1. Telefon (világító kijelzők nehézségei)
 2. Parfüm
 3. Micellás víz
 4. Rúzs
 5. Cipő – klasszikus webshop fotó
 6. Ékszerek
 7. Ital
 8. Kreatív folyadék
 9. Étel
 10. Enteriőr
 11. Néhány szó az utómunkáról
 12.  Vizsgafeladat és vizsgakérdések

A termékfotózás fontossága

Az emberi agy mindössze 13 ezredmásodperc alatt képes feldolgozni a képeket, tehát mindössze ennyi időd van arra, hogy jó benyomást kelts a vásárlóidban. Nem árt tehát megtanulni, hogyan tudod ezt a pozitív hatást elérni. Az, hogy a vásárlók mit látnak, döntő tényező a vásárlás során, hiszen ez alapján maradnak, vagy lépnek tovább a weboldaladról. Pont ezért kulcsfontosságú, hogy a képek felkeltsék az érdeklődésüket, ennek az egyik legnagyszerűbb módja a termékfotózás.

Ezek a képek tanúskodnak a termékeid minőségéről, értékéről és átláthatóbbá teszik a weboldalad. Termékfotózásnak több ága van, ezen a tanfolyamon pedig igyekszünk számodra a leggyakrabban előfordulóakat bemutatni. Nem mindegy, hogy a terméket egy élő személyen kell bemutatnod, vagy nem. Máshogyan kell befotóznod egy ékszert, mint egy vitamint, vagy sampont. Ezekre a lényeges különbségekre kitérünk a tanfolyam során és bemutajuk, hogyan tudod a legelőnyösebben „tálalni” az adott terméket.

A termékfotózás típusai

Nem mindegy, hogy a terméket egy élő személyen kell bemutatnod, vagy egy posztamensen. Máshogyan kell befotóznod egy ékszert, mint egy vitamint, vagy sampont. De mégis mikre kell odafigyelni, mielőtt valaki termékfotósnak áll? Mi az, ami termékfotó, és mi az, ami nem?

Termékfotózásnak több ága van, ezen a tanfolyamon pedig igyekszünk számodra a legismertebbeket bemutatni. Ezekre a lényeges különbségekre kitérünk a tanfolyam során és bemutatjuk, hogyan tudod a legelőnyösebben „tálalni” az adott terméket. Addig pedig itt van egy kis ízelítő a termékfotózás kategóriáit illetően!

 

Katalógus fotók

A katalógus fotók a terméket egyszerűen, általában egy egy színű háttér előtt mutatják be. Ezek a képek általában a weboldalakon, vagy nyomtatott katalógusokban szerepelnek.

Termékfotó magazinokba, azaz a kampány fotók

A kampány fotók a termék mellett az adott márka arculatát, hangulatát, üzenetét is közvetítik. Gyakran modelleken bemutatva, vagy egy különleges környezetben készülnek a kampányképek, hogy azok látványosak és figyelemfelkeltők legyenek.

Termékfotó használat közben

Ezek a típusú fotók győzik meg a vásárlókat leginkább. És hogy miért? Mert az élethű, organikus képek bemutatják azt, hogy milyen előnyei vannak egy-egy terméknek. A célcsoportnak könnyebb elképzelni, hogy mit kap, ha megvásárolja a terméket. Könnyebb elképzelni a méretet, a funkciót, a termékek minden tulajdonságát, ha azt használat közben látja.

Egy profi termékfotós olyan képeket készít, amik mindenféle erőlködés nélkül átadják a termék különlegességét. Természetes közegben, a legjobb szögből mutatja be a terméket, hogy az meggyőzze a nézelődőket a vásárlásra!

Közösségi médiára szánt fotók

A közösségi média elképzelhetetlen jó fotók nélkül. A termékek, amiket egy cég ad el, máshogy kerülnek bemutatásra a közösségi médián, mint egy weboldalon: bemutathatjuk őket saját környezetükben, használat közben, vagy akár egy-egy részletét. A közösségi médiára szánt képek lehetnek kreatívak, elvontak is.

Ételek és fotó

A termékfotózáshoz sorolható még az ételfotózás, ami éttermek, vagy ételeket forgalmazó cégek számára rendkívül hasznos. Ez kreativitást, a részletek kiemelését, a színekkel való játékot és a kompozíciók építésének tudományát is igényli.

 

Termékfotók, otthon egyszerűen – Kinek ajánljuk?

Nincs mindig arra szükség, hogy egy hatalmas stúdiót bérelj a fotózás során, sokszor könnyedén és gyorsan, otthon is meg tudod teremteni az ideális körülményeket. Sőt! Arra sincs szükség, hogy profi fotós felszereléssel rendelkezz, hiszen ma már minőségi képeket tudsz készíteni a telefonoddal is: azt is elmondjuk majd, hogyan! Ha szeretnél könnyen alkalmazható, gyakorlati tippeket és trükköket a termékfotózás világából, és szívesen megismerkedni a termékfotózás összes ágával, akkor ez a tanfolyam a legjobb választás számodra.

Kitől fogsz tanulni?

Tóth – Gergely Nikolett

Fotós

Életem első találkozása a fotográfiával a gyerekkoromhoz köthető. Akkoriban még nem éreztem, hogy ez lesz az én utam és nem gondoltam, hogy később ezt a szakmát fogom választani hivatásomként. Aztán felnőttként elkezdtem beleásni magam komolyabban is a fotózásba. Három éve foglalkozom tudatos képalkotással. A tudás, az elmélet megkapható szinte bárhonnan, de a gyakorlat szerzése ebben a szakmában elengedhetetlen. Úgy érzem, elérkezett az idő, hogy az évek során megszerzett szakmai tapasztalataimat, tanácsaimat valamint tudásanyagot rendszerezzem és egyúttal átadjam másoknak

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Fotós felszerelés, stabil internetkapcsolat és szabadidő. (Ha még nem rendelkezel fényképezőgéppel, a tanfolyam elején röviden lesz szó, arról, hogy mit ajánlunk termékfotózáshoz.)

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

A szakmai információk alapossága és a jól megszerkesztett videók

Rated 5 out of 5
2023.03.17.

Nagyon tetszett, főleg az, hogy teljesen online és szabad időbeosztással lehet megcsinálni.

Nóra

Nagyon jó, az alapoktól van felépítve a tanfolyam

Rated 5 out of 5
2023.03.17.

Összességében élveztem végig csinálni, percről percre éreztem, hogy „most is tanultam valami újat”. Első fényképező tulajdonosként bíztam benne, hogy a fényképező menüjét is megtanulhatom, reméltem, hogy lesz egy videó ami megmutatja nekem „melyik gomb mire való”. Ezt más oldalről és magamtól fedeztem fel, de az elméleti oktatás kielégítő és hasznos tudást ad. Köszönöm.

P. Anna

Ezek is érdekelhetnek:

portre-foto-tanfolyam
Érdekel a portré fotózás? Szeretnél még jobban elmélyedni a beauty és portré fotózás világában? A legjobb helyen jársz!

5

59990 Ft

fotós-tanfolyam
Ez a gyakorlatias fotózás tanfolyam azokat a fotográfiai alapokat mutatja be, amit minden kezdő fotózni vágyó szeretne tudni.

5

59990 Ft

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!