fbpx
/
/
Beauty és Portré Fotó Tanfolyam

Beauty és Portré Fotó Tanfolyam

Ezen a tanfolyamon a beauty és portré fotózás alapjait sajátíthatod el.

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

29 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

 • Ajándék mentorálás minden vásárlás mellé

Beauty és portré fotós tanfolyam - Portréfotózás, tudatosan

Érdekel a portré fotózás? Szeretnél még jobban elmélyedni a beauty és portré fotózás világában? A beauty és portré fotó tanfolyam során olyan elméleti és gyakorlati tudást kapsz, amit azonnal, akár már aznap gyakorlatba ültethetsz! Légy a portréfotózás mestere, tanuld meg az alapokat most!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Beauty és Portré Fotó Tanfolyam?

1. Modul – Bevezetés

2. Modul – A beauty fotózás, mint business

 • Üzleti lehetőségek
 • Mikroszegmentáció – miért éri meg szakosodni?
 • Kezdeti lépések
 • Az énmárka fontossága

3. Modul – Projektmenedzsment

 • Honnan/hogyan inspirálódjunk?
 • A koncepció
 • A moodboard
 • A kreatív csapat
 • A tfcd/tfp együttműködésekről
 • Modell
 • Sminkes
 • Fodrász
 • Stylist
 • Kommunikáció a csapattal

 4. Modul – Technikai felszereltség

 • Kamera
 • Lencsék
 • Kiegészítők
 • Fények

 5. Modul – Világítástechnika

 • A fény karaktere
 • Stúdióvakuk, kiegészítők
 • Fényformálók
 • Lágyfény
 • Keményfény
 • Derítőlapok
 • A stúdiófények típusai

6. Modul – Emberábrázolás

 • Fogalmak tisztázása: portré, headshot, beauty
 • A beauty fotózás típusai és irányzatai
 • Egy jó kép sikerének összetevői
 • Hogyan lát a kamera?
 • Képkivágási szabályok
 • Az arc analizálása és irányítása
 • Mire ügyeljünk beauty és headshot fotózáskor?
 • Extra tippek headshot fotózáshoz

7. Modul – Fotózás a gyakorlatban

 • Előkészületek
 • Termékfotózások
 • Modelles termékfotózások

8. Modul – Zárszó

 

Szívesen fotózol embereket? Szeretsz elmélyedni a modelled arcában és a lehető legtöbb oldalról bemutatni? Szívesen használsz különböző fényeket, beállításokat, de szeretnél még tudatosabb lenni, hogy ütős portré fotókat készíts? Akkor itt a lehetőség.

Miért különleges a portré és beauty fotózás?

A beauty és portré fotózás az egyik legmagasabb szakmai és technikai ismeretet igénylő fotós szegmens. Itt nem csak a géphez kell értened, vagy a fényeket kell tudnod kezelni, az emberekhez is értened kell. A modell a te utasításaidat követi és az alapján dolgozik, de természetesen elengedhetetlen, hogy ő maga is könnyedén mozogjon a kamera előtt. A képzés során megtanulod, hogyan tudod instruálni a modellt és felismerni a számára legjobb és legelőnyösebb beállításokat. Emellett a szakmai alapokat is átvesszük, megtanulod helyesen beállítani a fényképezőgépet, és szó lesz az utómunka lényegi lépéseiről is.

Beauty és portré fotográfus képzés online – Neked ajánljuk!

A tanfolyamot teljesen kezdő és haladó fotósok számára is ajánljuk. Ha érdekel a fotózás és szeretnél még jobb és érdekesebb, figyelemfelketőbb fotókat készíteni, akkor nálunk megtanulhatod az alapokat. Az elméleti háttér mellett a gyakorlati ismereteket is elsajátíthatod, így akár néhány óra alatt képes leszel te is magas minőségű, egyedi képeket fotózni.

 

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
200 000 HUF
600 000 HUF
1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, payscale.com.

Kitől fogsz tanulni?

Tóth – Gergely Nikolett

Fotós

Életem első találkozása a fotográfiával a gyerekkoromhoz köthető. Akkoriban még nem éreztem, hogy ez lesz az én utam és nem gondoltam, hogy később ezt a szakmát fogom választani hivatásomként. Aztán felnőttként elkezdtem beleásni magam komolyabban is a fotózásba. Három éve foglalkozom tudatos képalkotással. A tudás, az elmélet megkapható szinte bárhonnan, de a gyakorlat szerzése ebben a szakmában elengedhetetlen. Úgy érzem, elérkezett az idő, hogy az évek során megszerzett szakmai tapasztalataimat, tanácsaimat valamint tudásanyagot rendszerezzem és egyúttal átadjam másoknak

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Fotós felszerelés, stabil internetkapcsolat és szabadidő.

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 14 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Nagyon hasznosnak találtam, a gyakorlatban is szeretném majd kipróbálni mihamarabb a tanultakat.

2023.05.26.

Köszönöm!

Dr. Bartáné Simon Tünde

Nagyon jól összeszedett tanfolyam volt, rengeteg hasznos tippel!

2023.05.22.

csak ajánlani tudom az ismerősöknek!

Karolina

Holisztikus!

2022.05.07.

Hiánypótló, érdekes, értékes!

Nagyon cuki az oktató és nagyon profi is egyben!

Sokat tanultam, tetszik az egész platform is, köszönöm szépen!

Vica

Ezek is érdekelhetnek:

Fedezd fel a fotózás varázsát, tanuld meg az alapokat! Álmodd meg és alkoss csodálatos képeket, hogy mások is láthassák a világ szépségét.

5

19990 Ft

A tanfolyam során elsajátítod a program használatát, és gyakorlati tudást szerzel a videókban bemutatott eszközök használatával.

4.7

24990 Ft

Ráépülő képzések:

Life coachként támogathatsz másokat céljaik elérésében, emellett saját képességeid is fejleszted. Ismerd meg a szükséges eszközöket!

69990 Ft

Érdekel a PPC és a sikeres hirdetési stratégiák kiépítése? Kezdőként nem tudod, hogyan kezdj neki? Vágj bele, ha biztos tudásra vágysz, hogy elkerüld a több százezer forintos bukást a rosszul beállított hirdetések miatt!

99990 Ft

Hogyan lehet ügyfeleket szerezni? Milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA? Mi az ideális vállalkozási forma számodra? Ebben az átfogó tananyagban minden kérdésedre válaszolunk!

49990 Ft

data-science-kepzes
Az alapoktól egészen haladó szintig segítünk elsajátítani az adattudományt, és olyan gyakorlati tudást adunk a kezedbe, amelyet azonnal alkalmazhatsz a mindennapokban.

99990 Ft

Tanuld meg az alapoktól a profi trükkökig a lakberendezést. Kreatív tananyagunk segítségével tudd meg, hogyan alakíthatod át az otthonokat álomszép terekké.

59990 Ft

A megfelelő növényi étrend kialakítása és betartása nem is olyan nehéz, főleg, ha a megfelelő ismeretek birtokában vagy. Gyakorlatias videóink segítségével ezt könnyedén megtanulhatod!

99990 Ft

Tanuld meg hogyan kell összeállítani a mindenmentes étrendet ételintoleranciával küzdők számára, vagy akár saját részedre.

49990 Ft

Szeretnél egy egyedi, profi weboldalt? Érdekel a weboldal készítés, de nem tudod, hogyan kezdj neki? A Wordpress alapok elsajátítása tökéletes kiindulópont: tanuld meg, hogyan lehet felhasználóbarát, esztétikus és funkciónális weoldalakt készíteni!

5

39990 Ft

Ha szeretnéd a közösségi média lehetőségeit maximálisan kihasználni üzleti céljaid eléréséhez, akkor ez az online tananyag neked való!

5

99990 Ft

Online tananyag azoknak, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait!

5

99990 Ft

Tervezz és építs lenyűgöző weboldalakat! Kezdők és haladók is elsajátíthatják a weboldalak vizuális tervezésének és fejlesztésének alapjait ezen a workshopon!

5

79990 Ft

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

5

99990 Ft

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

89990 Ft

vegan-fozotanfolyam
Ez a vegán tananyag igazi gyakorlati útmutató azoknak, akik szeretnének bővebb információkat szerezni a növényi étrend fontosságáról és megtanulni, hogyan lehet egyszerűen, finom ételeket készíteni.

5

9990 Ft

Főnök helyett cégvezető szeretnél lenni? Ha fontos számodra, hogy a beosztottjaid motiváltak, elkötelezettek legyenek, és hosszú távú sikerekre vágysz egy jól működő csapattal, akkor itt a helyed!

79990 Ft

Éld át, hogyan hozhatsz mély, átalakító változásokat ügyfeleid és saját életedbe! Fedezd fel a kártyák szimbolikus világát, fejleszd képességeid, és emeld coaching gyakorlataid még hatékonyabb szintre!

5

79990 Ft

Az online tanfolyam segít mélyebb kapcsolatba kerülni önmagaddal, fejleszti az önismeretet és a tudatosságot, hogy boldogabb, tudatosabb és önazonos életet élhess.

29990 Ft

Szeretnéd, ha nem okozna stresszt a havi kiadások fedezése? Akár most ismerkedsz a pénzügyi tudatossággal, akár van ismereted a témában, érdemes tenni is a megvalósításért, mi ebben segítünk.

5

79990 Ft

Fedezd fel a Hatékony Ügyfélszerzés munkafüzetünket, amely lépésről lépésre vezet végig az ügyfélszerzés folyamatán a professzionális kapcsolatépítéstől az értékesítési tölcsérig.

5

9990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!