fbpx
/
/
SEO Kulcsszókutatás és Tartalmi Keresőoptimalizálás Tanfolyam

SEO Kulcsszókutatás és Tartalmi Keresőoptimalizálás Tanfolyam

5

112 tanuló ajánlja

Oktató:

bruttó

79 990 Ft

39 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Tartalmi keresőoptimalizálás

Szeretnéd megtalálni a legnagyobb keresési számmal rendelkező kulcsszavakat? Nem érted, hogy működik egy stratégikusan felépített kulcsszókutatás? Ha javítani szeretnéd a keresési kifejezéseket, hogy minél több embert érj el organikusan az általad megírt tartalmak segítségével, segítünk!

Ezen a tanfolyamon a kulcsszókutatás mellett a SEO tartalmak tervezését, a belső linket kiépítését és a valódi eredményeket hozó stratégiákat mutatjuk be. Gyakorlatias képzésünket online végezheted el, a saját tempód szerint haladva!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) SEO Kulcsszókutatás és Tartalmi Keresőoptimalizálás Tanfolyam?

1. Fejezet: Az SEO alapjai

1. Modul: Bevezetés

2. Modul: A keresőoptimalizálás részei

2. Fejezet: On-Page SEO

1. Modul: Kulcsszavak

 • 1. Lecke: A kulcsszavak fajtái
 • 2. Lecke: Kulcsszókutatás

2. Modul: A weboldal optimalizált tartalmi felépítése

 • 1. Lecke: SEO Silo
 • 2. Lecke: Silo a siloban
 • 3. Lecke: SEO silo struktúra webshopok esetében

3. Modul: A weboldal optimalizált felépítése

 • 1. Lecke: Weboldal struktúra
 • 2. Lecke: Kulcsszavak elhelyezése
 • 3. Lecke: Tartalmi SEO rangsorolási tényezők
 • 4. Lecke: Tartalom optimalizálási stratégia felépítése – LETÖLTHETŐ SEGÉDANYAGOKKAL

4. Modul: Haladó kulcsszókutatás

 • 1. Lecke: Elveszett kulcsszavak
 • 2. Lecke: Kulcsszó kannibalizáció
 • 3. Lecke: Hibaüzenetek, megoldandó problémák
 • 4. Lecke: Versenytársak kulcsszavai
 • 5. Lecke: Jól teljesítő témakörök
 • 6. Lecke: Legjobb, pdf

5. Modul: Átkattintási arány (CTR) optimalizálás

 • 1. Lecke: Google Ads és SEO
 • 2. Lecke: Átkattintási arány kiszámítása

3. Fejezet: SEO eszközök, tanácsok

1. Modul: A legjobb SEO szoftverek és eszközök

2. Modul: Gyakori szakmai kérdések

3. Modul: Az SEO szakemberré válás útján

SEO – A legfontosabb organikus marketing eszköz

Az SEO (vagyis Search Engine Optimization, magyar nyelven a keresőmotorok optimalizálása) olyan stratégia az online marketing területén, ami segít a weboldalaknak magasabb helyezéseket elérni a keresőmotorok találati listáján.

Egy adott kifejezésre (például weboldal készítés, vagy DIY karácsonyi dekorációk) több találatot listáz ki a Google, és a SEO segítségével a mi weboldalunk, blogunk, termék oldalunk is az első találatok egyike lehet. Ezáltal az online marketing hatékonyabbá válik, mivel a weboldal jobban látható lesz, növelve ezzel az oldalak látogatottságát és az üzleti lehetőségeket.

On-page SEO

Ahogy a neve is utal rá, az on-page SEO magán a weboldalakon történő keresőoptimalizálás gyakorlatát jelenti. Ennek céljából a tartalmat és az oldalszerkezetet precízen és stratégikusan kell finomítanunk: releváns kulcsszavakat kell használni, oda kell figyelni a szöveg hosszára, az URL-re és a képek ALT szövegeire is.

A cél itt az, hogy segítsük a keresőmotorokat az oldal tartalmának pontos azonosításában, ezzel növelve az esélyt, hogy az adott kifejezésre a mi oldalunk jelenjen meg a Google keresési lista tetején.

Off-page SEO

Az off-page SEO a weboldalak keresőoptimalizálásának egy másik oldala, amely nem közvetlenül az oldalon, hanem azon kívül zajlik. Ide tartoznak azok a hivatkozások (backlink-ek) szerzése más weboldalakról, közösségi média jelenlét kialakítása, valamint online hírnév építése. Ezek a külső faktorok segítenek növelni egy weboldal havi keresési mennyiségét, mivel a keresőmotorok magasabb rangsorolást adnak azoknak az oldalaknak, amelyeknek megbízható és releváns hivatkozásaik vannak más, elismert weboldalakról.

Hatékony SEO-ról csak akkor beszélhetünk, ha az on-page, off-page SEO-ra és a technikai részletekre is egyaránt odafigyelünk. Ezek kiegészítik egymást, így egyik része sem elhanyagolható.

Ha szívesen tanulnál a hosszú távon működő, etikus linképítési stratégiákról, akkor a SEO linképítés és konverzió optimalizálás tanfolyamot neked ajánljuk.

SEO kulcsszavak

Azokat a szavakat, kifejezéseket, amikre gyakran keresnek az emberek, kulcsszavaknak (keyword) hívjuk. A SEO alapját jelentik ezek a szavak, és ebben a kurzusban mindent megtanulhatsz, amire szükséged lesz a SEO szövegíráshoz!

Elsődleges, másodlagos kulcsszavak

Az SEO szövegírásnál a legnagyobb hangsúly a megfelelő kulcsszavak kiválasztásán van. Egy oldal tartalmát a kiválasztott kulcsszavak köré kell formálnunk annak érdekében, hogy eredményt érjünk el. Az adott kulcsszóra érkező keresési mennyiség fogja eldönteni, hogy érdemes-e egy kulcsszót használnunk, vagy nem.

Az elsődleges kulcsszavak azok a konkrét kifejezések vagy szavak, amelyekre egy weboldal optimalizálva van, mivel ezekre a kifejezésekre a legnagyobb a keresési mennyiség. Ezek a kulcsszavak közvetlenül kapcsolódnak az oldal témájához, és a felhasználók leggyakrabban ezeket használják a keresés során. A másodlagos kulcsszavak pedig olyan, szintén releváns kifejezések, amelyek kevésbé specifikusak, de további forgalmat generálhatnak az oldalra, miközben segítik az oldal átfogó tartalmi minőségét és relevanciáját az adott kulcsszavakra.

Kulcsszó kutatás

Fontos használni a megfelelő kulcsszavakat, de hogyan találhatod meg őket? Ez a folyamat a kulcsszókutatás, amit stratégikusan kell elvégezni.

A kulcsszókutatás során nem a megérzéseidre fogsz hagyatkozni – programok és szoftverek segítségével tudsz majd jó eredményt elérni. Ezeket bemutatjuk a képzésen, és segítünk elindulni!

Tartalom stratégia

Attól, hogy kiválasztottad a megfelelő kulcsszavakat, még dőlhetsz hátra. A jó SEO szakember tudja, hogy azokat a kulcsszavakat, amiket előkészítettél, stratégikusan kell felhasználni a tartalmak tervezésekor.

Mikor, miről posztoljunk cikket? Hogyan növeljük a keresési mennyiséget? Milyen gyakran osszunk meg tartalmat a blogunkon?

SEO silo

Az SEO silo a weboldal belső struktúrális rendszere. Abban segít, hogy az azonos vagy hasonló kulcsszavakat tartalmazó oldalakat csoportosítjuk azzal a céllal, hogy erősítsük azokat a keresőmotorok számára.

Viszonylag kevesen építenek SEO silo-t, pedig rendkívüli eredményeket hozhat a hosszú távon fenntartott, stratégikusan átgondolt tartalom stratégia.

Internal linkek

Ha SEO, akkor nem mehetünk el az internal linking kifejezés mellett. Az internal linkek olyan hivatkozások a weboldalon belül, amelyek az egyes oldalakat összekapcsolják, segítve a felhasználókat a navigációban és az oldalak közötti könnyű átjárásban. Fontos szerepük van a kulcsszókutatás esetén, mivel az internal linkek segítenek a cikkeket a kapcsolódó kulcsszavakra optimalizálni.

Szeretnél többet megtudni az internal linking szabályairól, tippekről és hibákról, amiket mindenképpen el kell kerülni? Várunk a tanfolyamon!

SEO kulcsszókutatás, tartalomtervezés – Mikor és miért szükséges?

A SEO kulcsszókutatás és tartalomtervezés az online jelenlét építésének meghatározó elemei. Akkor érdemes ezzel foglalkozni, ha szeretnéd növelni a weboldalad látogatottságát, figyelembe véve a versenytársakat és a célcsoport keresési szokásait.

 1. Kezdeti weboldal kialakításakor: A kulcsszókutatás segít a weboldal témájának és tartalmának meghatározásában.
 2. Versenytársak elemzésekor: Tanulhatunk abból, hogy más weboldalak milyen kulcsszavakat használnak és milyen tartalommal vonzzák a látogatókat.
 3. SEO stratégia tervezésekor: Az alapos kutatás alapján kialakítható egy hatékony SEO stratégia.
 4. Weboldal optimalizálásakor: Az optimalizált kulcsszavak beépítése segíti az meglévő, gyengén teljesítő oldalak magasabb rangsorolását.
 5. Új tartalmak készítésekor: Az új cikkek vagy blogbejegyzések kulcsszavakon alapuló tartalmi tervezése növeli az oldal relevanciáját és a keresési mennyiséget.
 6. Lokális keresési stratégiák kialakításakor: A megfelelő kulcsszavak kiválasztása segíti a helyi keresések eredményességét.
 7. Termékek vagy szolgáltatások promóciója során: A releváns kulcsszavak segítik a célzott marketinget.
 8. Állandó monitorozás és frissítés során: A kulcsszavak és a tartalom periodikus felülvizsgálata biztosítja az oldalak folyamatos hatékonyságát és az új trendek figyelembevételét.

Miről lesz szó a képzésen?

Akár teljesen kezdőként vágsz bele, akár némi tapasztalattal jelentkezel erre a képzésre, garantáltan hasznos információkkal fogsz gazdagodni, amiket azonnal beépíthetsz a gyakorlatba!

Ezeket, és még sok más kiegészítő anyagot adunk át az online SEO kulcsszókutatás és tartalom építés képzésen.

SEO alapok

Átvesszük az alapokat, bele értve a kulcsszókutatáshoz szükséges kifejezéseket és eszközöket. Mélyebben megismerkedünk a keresőoptimalizálás technikai részleteivel is.

Kulcsszókutatás

Rátérünk magára a kulcsszókutatásra. Megtanuljuk a különbséget az elsődleges és másodlagos kulcsszavak között, kiegészítve az általános kulcsszókutatási módszerekkel, a haladó kulcsszókutatási technikákkal. Bemutatjuk a legismertebb kulcsszókutató eszköz (ingyenes és fizetős verzió) működését.

Optimalizált tartalmi felépítés

Megtanuljuk, hogy lehet egy kulcsszóra releváns tartalmat tervezni. Ennek részeként az alábbi témákat érintjük:

 • versenytárs elemzés,
 • tartalmi keresőoptimalizálás,
 • legfontosabb rangsorolási tényezők a Google szemében,
 • a weboldal optimalizált tartalmi felépítésére vonatkozó stratégia alkotása és kivitelezése

Átkattintási arány optimalizálás

Érintjük az átkattintási arány optimalizálás (click-through rate optimization vagy CRO) módszerét. Ez egy online marketing stratégia, amely a felhasználókat ösztönzi arra, hogy aktívabban kattintsanak weboldalakra vagy hirdetésekre. Ennek során különböző technikákat alkalmazunk, mint például az elgondolkodtató címek, kreatív vizuális tartalom vagy érdekes hívások a cselekvésre, hogy növeljük az átkattintási arányt.

Részletes SEO oktatás – Itt a helyed!

Blogokból, videókból megtanulhatsz néhány alap dolgot… de ha valódi, sikeres SEO karriert szeretnél építeni, többre lesz szükséged: egy átfogó, hiánypótló tanfolyamra. Egyedülálló, gyakorlatias és profi tudást adunk a kezedbe, aminek elsajátítását követően garantáltan sikeres szakember leszel.

Saját időbeosztás szerint

Munka után tanulnál? Reggel a buszon szeretnéd a tananyagot olvasni? Esetleg hétvégén egy hangulatos kávézóban?

Mivel nem kell személyesen részt venned az órákon, kényelmesen, az időbeosztásodnak megfelelően választhatod meg a néhány órás gyakorlás helyét és időpontját.

Profi oktatók

Szakmailag elismert, gyakorlattal és magabiztos szakmai tudással rendelkező tanárok tartják a képzéseket, akik elhivatottak szakmájuk iránt. A legjobb tanárok elhivatottak a szakmájuk iránt, és nálunk garantáltan ilyen oktatótól tanulhatsz!

Naprakész tudás

Aktuális információkat adunk át neked, így mindig naprakész anyagokkal fejlesztheted a tudásodat. Az oktatónk által is használt programokat ajánlunk, amik megkönnyítik a kulcsszókutatást és segítenek, hogy élesben is sikereket érj el.

Gyakorlati képzés

Az interaktív tanítási módszerek és elérhető digitális segédanyagok segítenek a hatékony tanulásban, és támogatják további fejlődésedet. Az elmélet mellett gyakorlati elemekkel színesítettük a tanfolyamot, így, ha szeretnél a tanulással valóban haladni és a tankönyveken túl is gazdagítani a tudásodat, az online képzésünk ideális választás számodra!

Örök hozzáférés

Az online tanulás révén saját tempódban haladhatsz. A tananyagot örökre hozzáférhetővé tesszük, így lehetőséged van intenzív, félintenzív vagy teljesen egyéni ütemben tanulni. Az online tanulás rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi, hogy újra és újra átnézd a tanultakat.

Kinek ajánljuk ezt a képzést?

A SEO kulcsszókutatás és tartalom építés tanfolyam mindenkinek ajánlott, aki szeretne megismerkedni a SEO szövegírás alapjaival.

Szabadúszó szövegíróknak

Ha már szövegírással foglalkozol, és szeretnéd új szintre emelni a készségeidet, ez a képzés hasznos lesz számodra! Egy jó szakember folyamatosan tanul és fejleszti a tudását. Szerezz több ügyfelet, vállalj széleskörű projekteket és írj profi szövegeket az ügyfeleidnek!

Karrierváltóknak

Bárhonnan végezhető munkáról álmodsz? Be szeretnéd utazni a világot a laptopoddal? Saját időbeosztást, hétköznapi pihenőnapot és válogatott ügyfélkört szeretnél?

Ha karrierváltó vagy, érdekel az írás és szeretnél egy olyan szakmát kitanulni, amire van igény, a SEO szövegírás jó választás.

Vállalkozóknak

Saját vállalkozásod van? Nem mindegy, hogy mire, mennyi pénzt szánsz. Ha nem szeretnéd, vagy jelenleg nem tudod kiadni a szövegírási feladatokat, sajátítsd el az alapokat és fejleszd a vállalkozásod a SEO segítségével.

Marketing szakembereknek

Az online marketing világa több, mint a Google Ads és Facebook hirdetések. Fontos, hogy tisztában legyél az organikus trendekkel is. A SEO segítségével kibővítheted a szolgáltatásaidat és még jobb eredményeket érhetsz el az ügyfeleid fiókjainak menedzselése során.

On-page SEO karrierlehetőségek

Ha SEO szakemberként építesz karriert, tucatnyi lehetőség közül választhatsz. Ha nem szeretnél másoktól függni, legyél szabadúszó és dolgozz a saját időbeosztásod szerint. A munkaidőd mellett az ügyfeleidet is megválogathatod.

Elindulhatsz a Fiverr és az Upwork oldalakon, de érdemes kihasználni SEO tudásodat is az organikus megkeresések növelése céljából.

Tapasztalt, gyakorlattal és protfolióval rendelkező on-page keresőoptimalizálással foglalkozó SEO szakember jövedelem akár 10.000 – 20.000 Ft is lehet óránként.

Szükséges előképzettség a kurzus elvégzéséhez?

Ezen az online SEO kulcsszókutatás és tartalom építés tanfolyamon részt vehetsz teljesen kezdőként is, de akkor is, ha rendelkezel némi tapasztalattal. Az előképzettség nem követelmény.

Hasonló tanfolyamaink:

Tartalmi és technikai SEO audit tanfolyam

SEO linképítés és konverzió optimalizálás tanfolyam

 

SEO Mesterkurzus – Szerezz kiemelkedő szaktudást a piacon

Ha a kulcsszókutatás és tartalomoptimalizálás mellett elmerülnél a technikai keresőoptimalizálásban, szakmai SEO auditálásban, konverzió optimalizálásban, linképítésben és lokális keresőptimalizálásban, akkor SEO Mesterkurzusunk a legjobb választás szakmai fejlődésed szempontjából!

 

A SEO Mesterkurzus segítségével megtanulhatod:

– hogyan találd meg azokat a kulcsszavakat, amik mögött valódi vásárlási szándék áll, 

– hogyan optimalizáld a weboldal átkattintási arányát a Google-ben,

– hogyan végezz professzionális technikai és tartalmi SEO auditot az ügyfeleid számára,

– hogyan jelenítheted meg a helyi vállalkozásokat a Google térképes találatok között kiemelten,

– hogyan dolgozz ki hosszú távon működő, etikus linképítési stratégiát,

– hogyan optimalizáld a weboldal konverziós arányát.

 

A SEO elsődleges célja nem az, hogy a vállalkozás weboldala az első találatok között jelenjen meg a Googleben. A SEO legfontosabb célja a konverzió generálás. Nem elég a legfontosabb kulcsszavakra a Google első találatai között megjelenni. Minden marketing stratégia célja az, hogy konverziót és leadet generáljon a vállalkozás számára. Ez alól a SEO sem kivétel. SEO Mesterkurzusunk segítségével megtanulhatod, hogyan generálj folyamatosan növekvő bevételt a vállalkozás számára SEO szakemberként.

 

Szeretnél egy jól fizető szakmában magabiztos gyakorlati és elméleti tudást szerezni? Tekintsd meg SEO Mesterkurzusunkat, ami részletes, azonnal használható tudást ad a kezedbe! 

Kitől fogsz tanulni?

Veisz Evelin

SEO szakértő és tanácsadó

Veisz Evelin vagyok, SEO szakértő és tanácsadó. 2014-ben végeztem a BGF Külkereskedelmi Karán marketingmenedzsment szakon, és már 9 éve dolgozom online marketing szakterületen. 2017-ben léptem ki a munkahelyemről, hogy keresőoptimalizálást tanuljak, és szabadúszóként dolgozzak. Nemzetközi SEO kurzusokon és konferenciákon vettem részt, ahol a legjobb embereket ismerhettem meg a szakmában. A megszerzett szakmai tudásnak köszönhetően azonnal elkezdtem dolgozni magyar és angol nyelvű weboldalakkal, ahol az organikus forgalom és bevétel generálásáért azóta is én felelek. Ma már szabadon dolgozom a világon bárhonnan, olyan ügyfelekkel, akikkel jó együtt dolgozni. Nem csak beszélek a keresőoptimalizálásról, hanem a mindennapjaim részét képezi. Örömmel osztom meg veled azokat a bevált módszereket és stratégiákat, valamint széleskörű tapasztalatot és tudást, amivel kiemelkedő eredményeket érek el az ügyfeleimnél magyar és nemzetközi piacon.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Sem előzetes tudásra, sem technikai háttérre nincs szükség a tanfolyam végzéséhez.
 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Már látom a tanultak pozitív hatását a weboldalam organikus forgalmán.

Rated 5 out of 5
2023.11.09.

A kurzus alaposan áttekintette a kulcsszókutatás folyamatát, valamint számos stratégiát és eszközt mutatott be a hatékony és releváns tartalom létrehozásához.

Annabella

A tanfolyam olyan mélységben és részletességben tárgyalta a tartalomoptimalizálást, amire korábban nem láttam példát.

Rated 5 out of 5
2023.11.07.

A kurzus során elsajátítottam, hogyan hozzak létre SEO szempontból erős tartalmat, amely nem csak a keresőrobotok számára vonzó, hanem az olvasókat is leköti és a visszatérésre ösztönzi.

Rita

Ez a tanfolyam alaposan bemutatja, hogyan lehet hatékonyan kutatni és célzott kulcsszavakat találni.

Rated 5 out of 5
2023.11.07.

Minden lecke érthető volt és közvetlenül alkalmazható a saját projektjeimen. Különösen hasznosnak találtam a különböző SEO eszközök használatára vonatkozó részletes útmutatókat. A tanfolyam végén már magabiztosan tudtam kiválasztani a legrelevánsabb kulcsszavakat és optimalizálni a tartalmamat ezek alapján.

Tibor

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!