fbpx
/
/
SEO Linképítés és Konverzió Optimalizálás Tanfolyam

SEO Linképítés és Konverzió Optimalizálás Tanfolyam

5

112 tanuló ajánlja

Oktató:

bruttó

59 990 Ft

29 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Linképítés a gyakorlatban

Szeretnéd megérteni, hogy mik azok a nofollow linkek? Szükséged van minőségi backlinkekre, de nem tudod, hogyan szerezd meg őket?

A SEO linképítés egy stratégikus, összetett folyamat, ami csak akkor hoz igazi eredményeket, ha a kivitelezés átgondolt és precíz. Ebben az átfogó online kurzusban minden infót, összegyűjtve találsz meg, amik elengedhetetlenek a hatékony linképítéshez!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) SEO Linképítés és Konverzió Optimalizálás Tanfolyam?

1. Fejezet – Konverzió optimalizálás és megtérülés kiszámítása

1. Modul: Mérés, elemzés, tervezés, kimutatás

 • 1. Lecke: Hogyan vágjunk bele egy SEO projektbe?
 • 2. Lecke: Ügyfél elvárások menedzselése

2. Modul: A keresőoptimalizálás megtérülése

 • 1. Lecke: Befektetés megtérülése az ügyfelek számára
 • 2. Lecke: A befektetés megtérülésének kiszámítása

3. Modul Konverzió optimalizálás

 • 1. Lecke: Konverziók az SEO-ban
 • 2. Lecke: Uralni a Google első találati oldalát

2. Fejezet – Off-Page SEO

1. Modul: Linképítés (Link Building)

 • 1. Lecke: Mi a linképítés?
 • 2. Lecke: Backlinkek típusai
 • 3. Lecke: Mitől lesz egy backlink jó és minőségi?

2. Modul: Linképítés a gyakorlatban

 • 1. Lecke: A backlink elhelyezésének szabályai
 • 2. Lecke: Linképítési stratégiák
 • 3. Lecke: Linkprofil vizsgálata

3. Fejezet: SEO eszközök, tanácsok

1. Modul: A legjobb SEO szoftverek és eszközök

2. Modul: Gyakori szakmai kérdések

3. Modul: Az SEO szakemberré válás útján

Amire minden vállalkozásnak szüksége van: SEO

Kezdjük a legelején. Mi az a SEO és miért lett olyan felkapott az utóbbi években? Az SEO vagy más néven keresőoptimalizálás egy folyamat, aminek célja egy adott weboldal optimalizálása a Google algoritmusa számára, hogy a találati listán az első helyek egyikén jelenjen meg.

Fontos része az online marketingnek, hiszen növeli az oldal láthatóságát, segíti a felhasználókat a releváns információ megtalálásában, és vonzza az organikus forgalmat a weboldalra.

Bár sokan egyből a kulcsszavakat kapcsolják a SEO-hoz, ennél sokkal többet jelent. Ezekből épül fel a SEO:

 • On-page SEO: Ide tartozik minden tartalom, ami a weboldalon szerepel. Célja az oldal tartalmának optimalizálása, különös figyelmet fordítva a releváns kulcsszavakra és a hiteles információra.
 • Off-page SEO: Külső linkek és hivatkozások segítségével növeli az oldal hitelességét és rangsorolását a keresőmotorok találati listáján.
 • Technikai SEO: A weboldal technikai részleteivel foglalkozik, beleértve a betöltési sebességet, az URL struktúrát és más műszaki elemeket, hogy javítsa a weboldal teljesítményét és felhasználói élményét.

Mi az SEO linképítés?

Az SEO linképítés tehát az, amikor egy adott oldal más weboldalakról származó linkeket szerez, hogy növelje a weboldal hitelességét és rangsorolását a keresőmotorok találati listáján.

Ez a technika az SEO-ban alapvető fontosságú, mivel minőségi linkek beszerzésével az adott oldal megbízhatósága növekszik, ami javítja a weboldalak láthatóságát és vonzza az organikus forgalmat.

Hogyan kell elképzelni a keresőmotorok munkáját?

Képzeld el egy hatalmas digitális könyvtárat, ahol millió és millió oldal található. Amikor valaki keres valamit (például „vegán palacsinta recept”), a keresőmotorok gyorsan átvizsgálják ezt a hatalmas könyvtárat, hogy megtalálják a legmegfelelőbb, legrelevánsabb oldalakat. Érthető, hogy olyan találatot szeretnének feldobni, ami kapcsolódik a keresett szóhoz.

Ehhez a keresőmotorok algoritmusokat alkalmaznak, amelyek az oldalak tartalmát, hitelességét és relevanciáját értékelik, hogy a legjobb találatokat jelenítsék meg a felhasználóknak. Minél inkább megfelel egy weboldal ezeknek a kritériumoknak, annál valószínűbb, hogy magasabb helyen jelenik meg a keresési eredményekben.

Mik azok a linkek?

Linkek azok az elemek, amelyekre kattintva egy másik weboldalra vagy URL-re irányítjuk az olvasókat. Ezek segítenek a felhasználóknak navigálni a weben, és a legtöbb esetben további hasznos tartalmakat mutatnak be.

A linkek lehetnek szövegek, gombok vagy képek formájában, és segítenek a tartalom megosztásában és az internetes információk könnyű elérésében.

Miért van szükség az off-page SEO-ra?

Minél több minőségi és releváns link mutat egy oldalra, annál inkább nő az oldal hitelessége és esélye a magasabb rangsorolásra a keresőmotorok által, mivel a keresőmotorok ezeket a linkeket az oldalak bizalmi mutatójaként értékelik.

Ha a weboldalad olyan megbízható és releváns weboldalakról kap hivatkozást, amelyek értékes tartalmat nyújtanak, az növeli az oldalad hitelességét és rangsorolását a keresési eredményekben. Az off-page SEO a külső linkeket is figyelembe veszi, így a minőségi, más forrásból származó hivatkozások segítenek az organikus forgalom növelésében és az online autoritásod építésében.

Ha a Google keresési listáján top helyezést szerenél elérni, szükséged lesz egy átfogó off-page SEO stratégiára!

Off-page SEO a gyakorlatban

Tegyük fel, hogy írtál egy értékes infókat tartalmazó blogcikket a kutyaeledeles weboldaladra például „BARF – A nyers etetés szabályai” címmel.

Más kutyás blogok hasznosnak találták a tartalmad, így a saját blogukon megemlítik a munkádat. Az egyik kutyakiképző a blogján az alábbi bejegyzést teszi közzé: „Hogyan NE etesd a kutyád?” és további hasznos információhoz szeretné juttatni az olvasóit, így egy linket helyez el a szövegben, amire ha rákattintanak az olvasók, a te cikkedre ugranak.

Ez a linképítés.

Minél több a linkek száma, annál jobb a SEO?

Nemcsak a linkek számát kell nézni, hanem a minőséget is figyelembe kell venni. A Google szemében a minőségi és releváns linkek sokkal fontosabbak, mint a mennyiség. A keresőmotorok minőségi hivatkozásokat értékelnek, ezért a releváns, megbízható forrásokból származó linkek támogatják a weboldal hitelességét és rangsorolását hatékonyabban, mint a sok, ám kevésbé releváns link.

Fontos! A megvásárolt, linkgyűjtő oldalakról érkező linkek rontják a weboldal SEO eredményeit. Ezért fontos, hogy megfelelő tudással vágj neki!

Közösségi média és a linkek

A közösségi média kiváló platform a linképítésre, mivel segít építeni kapcsolatokat más weboldalakkal és blogokkal. Az aktív részvétel a közösségi média oldalakon lehetőséget ad arra, hogy megoszd tartalmaidat, és mások megosztják azokat, ezzel növelve a weboldaladra mutató linkeket.

Kihívások a SEO linképítés során

Nem elég linket szerezni – minőségi linkeket kell szerezni. Ennek lépéseit vesszük végig a SEO linképítés és konverzió optimalizálás tanfolyam során. Ha ezekkel a kihívásokkal küzdesz, várunk szeretettel a képzésen!

 • Linkek beszerzése releváns és megbízható forrásokból.
 • Az ideális linkek aránya: következetes, de nem túl gyors linkgyarapodás.
 • Konkurencia túlzott versengése a minőségi linkekért.
 • Megbízhatatlan vagy alacsony minőségű weboldalakról érkező linkek menedzselése.
 • A Google algoritmusok gyakori változása és azokhoz történő alkalmazkodás.
 • Az anchor textek (linkek szöveges része) természetes és releváns formában történő beillesztése.
 • A linkek minőségének és hatékonyságának folyamatos monitorozása és elemzése.
 • Azoknak a weboldalaknak a megtalálása és meggyőzése, amelyek hajlandóak linkeket elhelyezni.
 • A linképítési stratégia folyamatos frissítése az aktuális trendekhez és a keresőmotorok elvárásaihoz igazítva.

On-page vagy off-page: Melyik a fontosabb?

Mindkettő fontos a sikeres és eredményes SEO szempontjából. A minőségi és releváns tartalommal rendelkező való weboldal az, amiért a látogatók visszatérnek, és amit a keresőmotorok értékelnek. Az off-page SEO, vagyis a linképítés csak akkor tud hatékony lenni, ha az oldal már magas minőségű tartalommal rendelkezik.

A hosszú távú sikerek érdekében kiemelten fontos, hogy a SEO minden részével foglalkozzunk!

Növekvő piac

Online éljük az életünket. A felhasználók igényeinek kiszolgálása létfontosságú az online térben, és a cégek is online szerzik legtöbb bevételüket.

Az egyre nagyobb igényekre való reagálás és a versenyképesség fenntartása érdekében érdemes belevágni a tanulásba és fejleszteni SEO készségeidet. A jelenlegi dinamikus piaci helyzetben a SEO tudás megszerzése kulcsfontosságú lehet a sikeres online jelenlét és üzleti növekedés szempontjából.

Nemzetközi sikerek

Csak egy laptop, stabil internetkapcsolat és az ügyfeleid: ennyi kell a sikeres SEO karrierhez. SEO szövegíróként bárhonnan dolgozhatsz, és szabadúszóként te magad válogathatod meg az ügyfeleidet. Építhetsz nemzetközi karriert, ha jól beszéled az angolt és saját magad szabhatod meg az vállalkozói díjadat is.

Ez a szakma rengeteg rugalmasságot ad a mindennapokban. A sikerekhez stabil szakmai tudás, technikai felkészültség és egy jó adag kreativitásra lesz szükséged!

Mi a helyzet az AI-val?

Nem kell attól tartanod, hogy az AI térnyerésével kevesebb munkád lesz majd SEO szakemberként!

Az AI (mesterséges intelligencia) átalakítja a SEO-t, mivel olyan eszközöket kínál, amelyek segítik a kulcsszókutatást, tartalomoptimalizálást és az elemzéseket. Bár az AI automatizál bizonyos feladatokat, a kreatív emberi gondolkodás és stratégia elengedhetetlen marad a munka során. Az ingyenes és hozzáférhető AI-alapú eszközök segítenek őket a hatékonyabb és pontosabb szövegírásban, ami javítja az online láthatóságot és teljesítményt.

Miről lesz szó a tanfolyamon?

A SEO linképítés és konverzió optimalizálás tanfolyam az alábbi témákra épül. Olvasd el, milyen tudással gazdagodhatsz, ha a The Bright Academy-nél tanulsz!

Linképítés során hasznos fogalmak áttekintése

Megismerkedünk a legfontosabb kifejezésekkel, amikre szükséged lesz a linképítés folyamán. Mik azok a törött linkek? Mit jelent a nofollow, a domain authority, a domain rating? Mi az a private blog network?

A tanfolyam során bemutatjuk a legfontosabb kulcsszavakat és azok definicióját is, így magabiztosan navigálhatsz az off-page SEO stratégia építése során.

Off-page SEO

Bemutatjuk a linképítés teljes folyamatát, többek között:

 • A weboldalra mutató külső hivatkozások (backlinkek) típusait,
 • A linkek elhelyezésének szabályait,
 • Etikus linképítési stratégiák alkotását és kivitelezését.

Tippeket és tanácsokat adunk a kiaknázatlan partneri együttműködések kialakítására vonatkozó stratégia megalkotására.

Konverzió optimalizálás

A fizetett kattintások helyett megtanítjuk, hogyan szerezz ingyen jó minőségű, organikus látogatókat a weboldaladra és hogyan optimalizáld a konverziókat.

Off-page SEO karrier és fizetés

Mivel a SEO egy három részből álló folyamat, specializálódhatsz csak az egyik ágára. Ha nem annyira a te tereped az írás és kulcsszókutatás, és a technikai beállításokat sem élvezed kifejezetten, de mégis a SEO területén szeretnél karriert építeni, akkor a linképítés megfelelő lehet számodra. Off-page SEO stratégia alkotásával és linképítés kivitelezésével 8.000 – 20.000 Ft óradíjjal számolhatsz a megfelelő képzettség, tudás és gyakorlat birtokában.

Neked ajánljuk ezt a képzést, ha…

 • Te is egy olyan marketing szakmában képzeled el a jövődet, ahol egyre nagyobb igény van és lesz is a jövőben jó szakemberekre, amivel magas szakmai elismertségre és kimagasló jövedelemre tehetsz szert.
 • Szeretnél egy átfogó tananyagot kapni arról, hogyan kell linkeket építeni és növelni a konverziót SEO eszközök segítségével
 • Nem csak jól kinéző organikus statisztikát szeretnél generálni a vállalkozás számára, hanem stabil és egyre növekvő organikus bevételt is.
 • Helyi vállalkozások online jelenlétét szeretnéd növelni a számukra releváns célközönség körében.
 • Szeretnéd tudni, hogyan láss neki egy projektnek, mit kell szem előtt tartanod a projekt során, hogyan menedzseld az ügyfelek elvárásait, hogyan emeld a béredet, és hogyan kötelezd el az ügyfeleidet hosszú távon magad mellett.
 • Online, a saját időbeosztásod szerint szeretnél haladni a tananyaggal.

Linképítés képzés online a The Bright Academy-nél

Gyakorlati tudást szeretnél szerezni? A megtanultakat élesben is alkalmazni szeretnéd a képzéssel egyidőben? Ha fontos számodra az, hogy a tudásszerzésbe fektett pénz, idő és energia valóban megtérüljön, a The Bright Academy-nél a helyed.

Összegyűjtöttük, hogy miért érdemes nálunk tanulni és mások miért választják a The Bright Academy-t a szakmai fejlődéshez!

Egyéni időbeosztás

Az online oktatás egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell személyesen részt venned az órákon, így kényelmesen, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz a tananyaggal. Akár munka mellett tanulnál, akár egész nap a gép előtt fejlesztenéd tudásod, nálunk megteheted!

Profi oktatók

Szakmailag elismert oktatóink sok év gyakorlattal és magabiztos szakmai tudással rendelkeznek. Nálunk elsődleges a profizmus és az elhivatottság!

Hiteles tananyag

Aktuális információkra építjük a tananyagot, így naprakész tudást szerezhetsz nálunk. Oktatóink saját tapasztalataikat osztják meg és a legfrisebb piaci trendek alapján tanítanak.

Gyakorlatias oktatás

Az interaktív tanítási módszerek támogatják a hatékony tanulást. Az elmélet mellett hangsúlyt fektetünk a gyakorlati példákra, így valós, azonnal alkalmazható tudást szerezhetsz.

Örök hozzáférés

Az online oktatási rendszernek köszönhetően saját tempódban haladhatsz. A tananyag örökre hozzáférhetővé lesz számodra, így haladhatsz intenzív, félintenzív vagy teljesen egyéni tempóban. Az online tanulás rugalmas, és lehetővé teszi, hogy a tanfolyam befejezése után is átnézd a tanultakat.

SEO linképítés – Előképzettség nélkül

Kifejezetten előképzettséget nem igényel ez a képzés, de garantáltan előnnyel indulsz, ha hallottál már a SEO-ról. Egy alapszintű SEO tudás jól fog jönni, amihez ajánljuk a SEO kulcsszókutatás és tartalom építés tanfolyamunkat.

Hasonló tanfolyamaink:

Tartalmi és technikai SEO audit tanfolyam

Kulcsszókutatás és tartalmi keresőoptimalizálás tanfolyam


SEO Tanfolyam – Keresőoptimalizálás Lépésről Lépésre Mesterkurzus

 

SEO Mesterkurzus – Legyen kiemelkedő szaktudásod a piacon

Ha a linképítés és konverzió optimalizálás mellett elmerülnél a tartalmi keresőoptimalizálásban, haladó kulcsszókutatásban, átkattintási arány optimalizálásban, technikai és tartalmi SEO auditálásban, valamint lokális keresőoptimalizálásban, akkor SEO Mesterkurzusunk a legjobb választás szakmai fejlődésed szempontjából!

 

A SEO Mesterkurzus segítségével megtanulhatod:

– hogyan találd meg azokat a kulcsszavakat, amik mögött valódi vásárlási szándék áll, 

– hogyan optimalizáld a weboldal átkattintási arányát a Google-ben,

– hogyan végezz professzionális technikai és tartalmi SEO auditot az ügyfeleid számára,

– hogyan jelenítheted meg a helyi vállalkozásokat a Google térképes találatok között kiemelten,

– hogyan dolgozz ki hosszú távon működő, etikus linképítési stratégiát,

– hogyan optimalizáld a weboldal konverziós arányát.

 

A SEO elsődleges célja nem az, hogy a vállalkozás weboldala az első találatok között jelenjen meg a Googleben. A SEO legfontosabb célja a konverzió generálás. Nem elég a legfontosabb kulcsszavakra a Google első találatai között megjelenni. Minden marketing stratégia célja az, hogy konverziót és leadet generáljon a vállalkozás számára. Ez alól a SEO sem kivétel. SEO Mesterkurzusunk segítségével megtanulhatod, hogyan generálj folyamatosan növekvő bevételt a vállalkozás számára SEO szakemberként.

 

Szeretnél egy jól fizető szakmában magabiztos gyakorlati és elméleti tudást szerezni? Tekintsd meg SEO Mesterkurzusunkat, ami részletes, azonnal használható tudást ad a kezedbe! 

 

Kitől fogsz tanulni?

Veisz Evelin

SEO szakértő és tanácsadó

Veisz Evelin vagyok, SEO szakértő és tanácsadó. 2014-ben végeztem a BGF Külkereskedelmi Karán marketingmenedzsment szakon, és már 9 éve dolgozom online marketing szakterületen. 2017-ben léptem ki a munkahelyemről, hogy keresőoptimalizálást tanuljak, és szabadúszóként dolgozzak. Nemzetközi SEO kurzusokon és konferenciákon vettem részt, ahol a legjobb embereket ismerhettem meg a szakmában. A megszerzett szakmai tudásnak köszönhetően azonnal elkezdtem dolgozni magyar és angol nyelvű weboldalakkal, ahol az organikus forgalom és bevétel generálásáért azóta is én felelek. Ma már szabadon dolgozom a világon bárhonnan, olyan ügyfelekkel, akikkel jó együtt dolgozni. Nem csak beszélek a keresőoptimalizálásról, hanem a mindennapjaim részét képezi. Örömmel osztom meg veled azokat a bevált módszereket és stratégiákat, valamint széleskörű tapasztalatot és tudást, amivel kiemelkedő eredményeket érek el az ügyfeleimnél magyar és nemzetközi piacon.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Erős alapot biztosít a linképítés és a konverzió optimalizálás fontosságának megértéséhez, és praktikus eszközöket kínál a weboldalak teljesítményének növelésére.

Rated 5 out of 5
2023.11.09.

A tanfolyamot különösen azoknak ajánlom, akik már rendelkeznek alapvető SEO ismeretekkel és készek elmélyíteni tudásukat a linképítés és a konverziós ráta optimalizálás területén.

Gyöngyi

Hasznos volt, és sokat tanultam belőle.

Rated 5 out of 5
2023.11.07.

A tanfolyam kiemelte a linképítés fontosságát az organikus rangsorban, és alaposan bemutatta a különböző konverzió optimalizálási technikákat, amelyekkel javítható a weboldal teljesítménye.

Imre

Ez a kurzus minden olyan digitális marketingszakember számára nélkülözhetetlen, aki komolyan gondolja az online jelenlét növelését.

Rated 5 out of 5
2023.11.07.

A tanfolyam végére képes voltam önállóan kivitelezni egy SEO linképítési kampányt, és optimalizálni egy landing page-t a konverziók maximalizálása érdekében.

Szilvia

Ráépülő képzések:

Azonnal használható szaktudást kapsz, megtanulod a SEO auditálás minden lépését, valamint a lokális keresőoptimalizálást, amellyel a helyi vállalkozásokat előkelő helyen jelenítheted meg a Google térképes találatok között.

5

99990 Ft

Segítünk hogyan találd meg azokat a kulcsszavakat, amik mögött valódi vásárlási szándék áll, hogyan optimalizáld a weboldal tartalmát, hogy a keresések első helyein jelenjenek meg, valamint hogyan növeld a weboldal átkattintási arányát a Google-ben.

5

79990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!