fbpx
/
/
Tartalmi és Technikai SEO Audit Tanfolyam

Tartalmi és Technikai SEO Audit Tanfolyam

5

112 tanuló ajánlja

Oktató:

bruttó

99 990 Ft

49 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

SEO auditálás a gyakorlatban

Ismerd meg a technikai SEO auditálás izgalmas világát, ahol a weboldalak működésének mélyebb rétegeibe pillanthatsz be. A tartalmi és technikai SEO audit képzés során megtanulod, hogyan vizsgáljuk meg egy weboldal technikai részleteit és hogyan optimalizáljuk a weboldalakat a lokális SEO alapján. A tanfolyam segítségével elsajátíthatod a kulcsfontosságú készségeket és módszereket, amelyek révén képes leszel maximalizálni egy weboldal teljesítményét és hatékonyan optimalizálni azt a keresőmotorok számára. Várunk a tanfolyamon!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Tartalmi és Technikai SEO Audit Tanfolyam?

1. Fejezet: SEO audit

1. Modul: Bevezetés

2. Modul: Technikai SEO auditálás

 • 1. Lecke: Felfedezés
 • 2. Lecke: Feltérképezés
 • 3. Lecke: Indexelés

3. Modul: Tartalmi SEO auditálás

 • 1. Lecke: Indexelés
 • 2. Lecke: Rangsorolás
 • 3. Lecke: Márka és hitelesség

4. Modul: Technikai és tartalmi SEO audit lista – LETÖLTHETŐ SEGÉDANYAGGAL

2. Fejezet – Lokális SEO és hitelességet növelő eszközök

1. Modul: Lokális SEO (Local SEO)

 • 1. Lecke: Kiaknázatlan lehetőségek
 • 2. Lecke: Kulcsszókutatás lokális keresőoptimalizálás esetén
 • 3. Lecke: Helyi rangsorolási tényezők 

2. Modul: Hitelességet növelő eszközök az interneten

3. Fejezet: SEO eszközök, tanácsok

 1. Modul: A legjobb SEO szoftverek és eszközök
 2. Modul: Gyakori szakmai kérdések
 3. Modul: Az SEO szakemberré válás útján
 

SEO alapok

Az SEO, vagyis a Search Engine Optimization, olyan folyamatok és technikák összessége, amelyek segítik a weboldalakat abban, hogy organikus módon magasabb helyezéseket érjenek el a keresőmotorok találati listáján.

Ennek lényege, hogy az oldalak tartalmát és struktúráját olyan módon optimalizáljuk, hogy a keresőmotorok könnyen értelmezzék és értékeljék, így növelve az esélyét, hogy a felhasználók releváns találatként megtalálják az adott weboldalt.

Az SEO segít a látogatók vonzásában, a weboldal forgalmának növelésében, és hozzájárul a kiszélesített online jelenlét kialakításához.

SEO audit

Az SEO audit készítése egy folyamat, ami során a weboldalak teljesítményét és láthatóságát elemezzük. Az audit során áttekintjük az oldalak tartalmát, struktúráját és kulcsszóhasználatát annak érdekében, hogy optimalizáljuk azokat a keresőmotorok számára. Az audit segít az oldalakban lévő hibák kijavításában és javítja azok esélyeit a magasabb rangsorolásra a keresési eredményekben.

A SEO audit egy dokumentum, ami ezeket az eredményeket, adatokat és változtatási szempontokat tartalmazza.

Tartalmi SEO

A tartalmi SEO a weboldalak szövegeinek optimalizálására összpontosít a keresési eredmények javítása érdekében. Ennek során a kulcsszavakat stratégikusan helyezzük el az oldalon, hogy azok segítsék a keresési motorokat az oldalak témájának pontos azonosításában.

Ez a stratégia segít, hogy az oldalon található információ relevanciáját a felhasználók és a keresőmotorok is felismerjék, ami kedvező hatással van az oldal rangsorolására a keresési eredményekben.

Technikai SEO

A technikai SEO a weboldal technikai szerkezetét jelenti. Ide tartozik például az URL-ek struktúrája, az HTTPS használata, illetve a weboldal sebessége és mobilon való használhatósága.

A technikai SEO fontos szerepet játszik az oldalak gyors betöltésében, a biztonságos és titkosított kapcsolatok biztosításában, és az URL-ek logikus és könnyen értelmezhető rendszerének kialakításában. Ezek az intézkedések javítják a weboldalak felhasználói élményét és segítenek a keresőmotoroknak az oldalak hatékonyabb indexelésében és rangsorolásában.

A technikai SEO más készségeket és más fajta tudást igényel, mint a tartalmi SEO.

Mindent a keresőmotorokról

A keresőmotorok segítenek a felhasználóknak megtalálni az interneten lévő információkat. Feladatuk, hogy a keresést követően (például „hangulatos kávézó Budapesten”) gyorsan átvizsgálják az interneten található weboldalakat, amik relevánsak az adott topikban. A keresőmotorok ezt úgy teszik, hogy az oldalakon található meta adatokat, linkeket és URL-eket értékelik, majd meghatározzák azok relevanciáját a keresésre és rangsorolják azokat a felhasználó számára.

Technikai SEO és teljes körű SEO audit

Technikai seo auditnak hívjuk tehát azt az értékelő dokumentumot, ami a legfontosabb hibák összefoglalója. Az ebben található adatok megmutatják, hogy melyek azok a beállítások, amiket szükséges végrehajtani a weboldal optimalizálása és az organikus elérések növelése érdekében.

Olyan adatok tartoznak ide, amik megmutatják, hogy:

 • mi akadályozza meg a keresőmotorokat abban, hogy megtalálják a weboldal aloldalait
 • milyen strukturális hiba akadályozza a keresőmotorokat a weboldal teljes körű feltérképezésében
 • a keresőmotorok általi indexelést milyen technikai és tartalmi keresőoptimalizálási probléma akadályoztatja
 • milyen a Google keresőben történő rangsorolás
 • milyen márkára szabott stratégia által javíthatók az eredmények
 • hogyan növelhetjük a weboldal hitelességét az online térben

Miért és mikor van szükség SEO auditra?

A technikai SEO audit tehát elengedhetetlen minden weboldal számára, amely a Google találati listán jobb helyezést és felhasználói élményt kíván elérni. Az audit segít felfedni az oldal technikai hibáit és lehetőségeit, amelyek javításával növelhető az online láthatóság és vonzóbbá tehető a weboldal a látogatók számára.

Szükséges a SEO audit elkészítése az alábbi esetekben:

 1. Csökkenő látogatottság: Ha az oldal látogatottsága hirtelen csökken, az SEO audit segít azonosítani, mi okozza a problémát.
 2. Rossz helyezés a keresőben: Ha az oldal nem jelenik meg az első oldalak között, egy audit feltárhatja a kulcsszóoptimalizálás hiányosságait és javaslatokat adhat azok optimalizálására.
 3. Lassú betöltési idő: Lassú oldalbetöltés ronthatja a felhasználói élményt. Az audit segít azonosítani a lassúság okait és javaslatokat ad a betöltési idő javítására.
 4. Oldalstruktúra és URL problémák: Rosszul felépített URL-ek és oldalstruktúra gátolhatják a keresőmotorokat az oldal tartalmának megfelelő értelmezésében. Az audit stratégiája segít optimalizálni ezeket.
 5. Mobilbarát design hiánya: Az egyre növekvő mobil felhasználók számára fontos, hogy az oldal mobilbarát legyen. Az audit során felismerhető, ha az oldal nem megfelelően jelenik meg mobil eszközökön.
 6. Linkek és hivatkozások: Rossz linkek, vagy a hiányzó visszahivatkozások hátráltathatják az oldal rangsorolását. Az audit során elemzésre kerülnek a linkeket és egy iránymutatást kaphatunk a hibák kijavítására.

Miről lesz szó a képzésen?

A tanfolyamon megfelelő eszközöket és gyakorlati feladatokat adunk a kezedbe, amik alapján elkészíthetsz tartalmi és technikai SEO elemzéseket, javíthatod az eléréseidet és optimalizálhatod a weboldalad, vagy az ügyfeleid oldalait.

Egy átfogó, részletes és könnyen értelmezhető tananyaggal várunk!

Technikai és tartalmi SEO audit készítése

Hogyan kell SEO auditot készíteni? Milyen részei legyenek? Milyen hosszú legyen? Milyen formátumban készüljön?

Mindent átveszünk, ami a tartalmi és technikai SEO audit elkészítéséhez szükséges. Megismerkedünk a legfontosabb kulcsszavakkal és kifejezésekkel, feltérképezzük a leggyakrabban visszatérő hibákat és megnézzük, hogyan orvosolhatod ezeket!

Lokális SEO

A technikai SEO audit mellett bemutatjuk a kulcsszókutatási és versenytárs elemzési stratégiák alapjait és gyakorlati útmutatót adunk ezek elkészítéséhez. Elmélyedünk az on-page keresőoptimalizálás folyamatában, figyelembe véve a helyi rangsorolási tényezőket.

Ez kifejezetten hasznos, és elengedhetetlen abban az esetben, ha olyan vállalkozás SEO szakembere vagy, ami helyi szolgáltatást kínál (pl. szépségipar, üzlet, edző).

Hitelességet növelő eszközök

Fontos, hogy a Google keresőmotorjai hitelesnek találják az adott weboldalt, hiszen ez is segít abban, hogy a találati listán feltüntesse azt. Megismerkedünk aitelességet növelő módszerekkel és átvesszük azok alkalmazási stratégiáit a jobb rangsorolási eredmények elérése érdekében.

Mire kell odafigyelni a technikai SEO audit során?

A technikai SEO audit elkészítése egy összetett, precizitást igénylő feladat, amit érdemes 3-6 havonta elvégezni. A kivitelezés során fontos néhány tényezőre fokozottan koncentrálni, hogy egy átfogó képet kapjunk a vizsgált oldal állapotáról.

Az alábbi elemek minden esetben fontos részei az auditálásnak:

 1. Google Analytics és Google Search Console beállítások
 2. Betöltési sebesség optimalizálása
 3. Duplikált tartalom kiszűrése
 4. 404-es és 301-es hibák kezelése
 5. Oldalstruktúra és URL-ek ellenőrzése
 6. Mobilbarát design validációja
 7. Bejárhatóság és hivatkozások ellenőrzése
 8. Biztonsági és HTTPS beállítások felülvizsgálata

Bizonytalan vagy, hogyan készíts hiteles technikai SEO auditot? Ismerősek a kulcsszavak, de szeretnéd mélyebben megérteni a jelentésüket? Olyan tudásra van szükséged, amiben nem csak felismered a hibákat, de a javítani is tudod azokat?

Ezeket a technikai SEO audit elemeket, és még sok más további kifejezést egyesével bemutatunk a Tartalmi és technikai SEO audit tanfolyam során!

Karrierlehetőségek

A technikai seo audit készítése fontos lépés a műkődö, hatékony és profitáló stratégiához. Az online marketing elengedhetetlen része az organikus növekedés és jelenlét, és akár saját vállalkozást vezetsz, akár másoknak dolgozok, erre a tudásra neked is szükséged lesz!

Nézzük, milyen területeken és helyetekben tudod hasznosítani a nálunk megszerzett, gyakorlati tudást!

Szabadúszóknak

Két szempontból is érdemes elsajátítanod az auditálás alapjait, ha szabadúszóként dolgozol.

Ha szöveget írsz másoknak, extra szolgáltatásként adhatod el az audit készítést, és a lokális SEO stratégia építését és kivitelezését. Sokkal komolyabb projekteken dolgozhatsz, amik több bevételt is jelentenek.

Emellett a saját weboldalad eléréseit és látogatottságát is növelheted, ha a te neved ugrik fel elsőként a Google keresőben a „SEO szakember” kulcsszóra.

SEO szakembereknek

Akár vállalkozol, akár egy cégnél dolgozol szövegíróként, fontos, hogy fejleszd a tudásod. SEO szövegíróként szintet léphetsz az alkalmazotti ranglétrán, ha képes vagy adatokat bemutatni és javítani azon, amin kell.

Saját vállalkozás fejlesztéséhez

Ha az a fajta vállalkozó vagy, aki nem tudja, vagy nem akarja kiadni a kezéből a feladatokat, akkor ideális választás lehet számodra ez az online SEO auditálás tanfolyam.

Ebben az esetben a saját weboldal helyetét tudod megvizsgálni, és minden olyan hibát javítani, ami hátráltat az előrelépésben.

Miért a The Bright Academy?

Online oktatási rendszerünk lehetővé teszi, hogy ott és akkor foglalkozz a tananyaggal, ahol és amikor az a legkényelmesebb számodra. Nincs jelenléti óra, a tananyag egészét a saját tempódban sajátíthatod el.

A rugalmas időbeosztás mellett hiteles, naprakész és hihetetlenül átfogó tananyaggal várunk!

SEO audit tanfolyam – Kinek ajánljuk?

 • Azoknak, akik növelni szeretnék weboldaluk organikus forgalmát és javítani a keresőmotorokban való láthatóságukat
 • Azoknak, akik hatékony marketingstratégiát keresnek az online térben és ki szeretnék használni az organikus keresés előnyeit
 • Azoknak, akik szeretnék kibővíteni SEO tudásukat
 • Azoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan növelhetik vállalkozásuk láthatóságát online és hogyan kerülhetnek kiemelt helyre a keresőmotorok találati listáin
 • Azoknak, akik meg szeretnék érteni, hogyan alakíthatják át weboldalaikat és designjukat az organikus keresési szempontoknak megfelelően
 • Marketing iránt érdeklődő személyeknek

Szükséges előképzettség a kurzus elvégzéséhez?

A Tartalmi és technikai SEO audit tanfolyam elvégzése előképzettséghez nem kötött, de annak érdekében, hogy megértsd és átlásd a tanfolyam moduljait, ajánlott egy alapszintű SEO tudás.

Ehhez ajánljuk alábbi tanfolyamainkat:

SEO kulcsszókutatás és tartalom építés tanfolyam

SEO linképítés és konverzió optimalizálás tanfolyam

SEO Mesterkurzus

 

SEO Mesterkurzus – Kiemelkedő szaktudás a piacon

Ha a szakmai SEO auditálás és lokális keresőoptimalizálás mellett elmerülnél a tartalmi keresőoptimalizálásban, haladó kulcsszókutatásban, átkattintási arány optimalizálásban, etikus linképítési stratégia kidolgozásában, weboldal konverzió optimalizálásában, akkor SEO Mesterkurzusunk a legjobb választás szakmai fejlődésed szempontjából!

 

A SEO Mesterkurzus segítségével megtanulhatod:

– hogyan találd meg azokat a kulcsszavakat, amik mögött valódi vásárlási szándék áll, 

– hogyan optimalizáld a weboldal átkattintási arányát a Google-ben,

– hogyan végezz professzionális technikai és tartalmi SEO auditot az ügyfeleid számára,

– hogyan jelenítheted meg a helyi vállalkozásokat a Google térképes találatok között kiemelten,

– hogyan dolgozz ki hosszú távon működő, etikus linképítési stratégiát,

– hogyan optimalizáld a weboldal konverziós arányát.

 

A SEO elsődleges célja nem az, hogy a vállalkozás weboldala az első találatok között jelenjen meg a Googleben. A SEO legfontosabb célja a konverzió generálás. Nem elég a legfontosabb kulcsszavakra a Google első találatai között megjelenni. Minden marketing stratégia célja az, hogy konverziót és leadet generáljon a vállalkozás számára. Ez alól a SEO sem kivétel. SEO Mesterkurzusunk segítségével megtanulhatod, hogyan generálj folyamatosan növekvő bevételt a vállalkozás számára SEO szakemberként.

 

Szeretnél egy jól fizető szakmában magabiztos gyakorlati és elméleti tudást szerezni? Tekintsd meg SEO Mesterkurzusunkat, ami részletes, azonnal használható tudást ad a kezedbe! 

Kitől fogsz tanulni?

Veisz Evelin

SEO szakértő és tanácsadó

Veisz Evelin vagyok, SEO szakértő és tanácsadó. 2014-ben végeztem a BGF Külkereskedelmi Karán marketingmenedzsment szakon, és már 9 éve dolgozom online marketing szakterületen. 2017-ben léptem ki a munkahelyemről, hogy keresőoptimalizálást tanuljak, és szabadúszóként dolgozzak. Nemzetközi SEO kurzusokon és konferenciákon vettem részt, ahol a legjobb embereket ismerhettem meg a szakmában. A megszerzett szakmai tudásnak köszönhetően azonnal elkezdtem dolgozni magyar és angol nyelvű weboldalakkal, ahol az organikus forgalom és bevétel generálásáért azóta is én felelek. Ma már szabadon dolgozom a világon bárhonnan, olyan ügyfelekkel, akikkel jó együtt dolgozni. Nem csak beszélek a keresőoptimalizálásról, hanem a mindennapjaim részét képezi. Örömmel osztom meg veled azokat a bevált módszereket és stratégiákat, valamint széleskörű tapasztalatot és tudást, amivel kiemelkedő eredményeket érek el az ügyfeleimnél magyar és nemzetközi piacon.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Nagyon hasznos volt, és biztos vagyok benne, hogy a tanultak alkalmazása jelentős mértékben javíthatja majd weboldalaim teljesítményét a keresőmotorokban.

Rated 5 out of 5
2023.11.09.

A kurzus segített jobban megérteni, hogy hogyan lehet hatékonyan azonosítani és javítani a weboldal tartalmi és technikai problémáit.

Alexandra

A tanfolyam értékes betekintést nyújtott, és nagyobb biztonságot adott a weboldalam SEO-jának auditálásához.

Rated 5 out of 5
2023.11.07.

Megtanultam, hogy a SEO nem csak kulcsszavakról és linkekről szól, hanem arról is, hogy a tartalmunk mennyire releváns és értékes a célközönség számára.

Attila

Ez nem csak egy tanfolyam, hanem egy befektetés a digitális marketing jövőmbe.

Rated 5 out of 5
2023.11.07.

A tanfolyam részletesen bemutatta, hogyan végezhetünk technikai SEO auditot, tartalmi ellenőrzést és hogyan ismerhetjük fel a felhasználói élményt befolyásoló problémákat.

Barbara

Ezek is érdekelhetnek:

A mesterkurzusban megtanulhatod, hogyan generálj bevételt a vállalkozás számára organikusan, és hogyan kötelezd el magad mellett az ügyfeleket hosszú távon.

5

169990 Ft

Ráépülő képzések:

Segítünk hogyan találd meg azokat a kulcsszavakat, amik mögött valódi vásárlási szándék áll, hogyan optimalizáld a weboldal tartalmát, hogy a keresések első helyein jelenjenek meg, valamint hogyan növeld a weboldal átkattintási arányát a Google-ben.

5

79990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!