fbpx
/
/
Okostelefon fotós tanfolyam

Okostelefon fotós tanfolyam

Most már mindenkinek a kezében ott van a fotózásra alkalmas eszköz mobiltelefon formájában, bárki meg tudja nyomni a gombot is, amivel készül egy kép, akkor tehát mindenki tud fotózni is? A válaszunk sajnos nem, mert ezt is meg kell tanulni. Érdekel a fotózás, mint művészet, de még nem szeretnél, vagy nincs lehetőséged egy jó minőségű fotó eszközre beruházni? Hiszen már ott is van a kezedben – ez lehet akár a mobilod!

 

okostelefon-fotós-tanfolyam

 

Ki is az instahusband?

A közösségi médiában nap mint nap láthatjuk, hogy milyen szuper képeket tesznek fel magukról a hőn áhított influencerek – pedig hidd el, nem mindenhova követi őket profi fotós. Persze, többségében igen, de nekik sem árt, ha értenek legalább a mobilfotózáshoz. Le nem tagadhatjuk, hogy rengeteg effektet, filtert, Photoshopot használnak. Talán már te is tapasztalhattad, hogy egy kevésbé jó fotóból nem tudsz tökéleteset varázsolni, bármennyit is használsz ezekből. Mitől lesz megfelelő minőségű a képed? Attól, ha éles a kép, szépek a színek, ha magadat fotózod, akkor remekül pózolsz, a háttér és a megvilágítás is szép – egyszerűen jó ránézni a képre. Egy nyaralás során szuper érzés lenne, ha elsőre sikerülne tökéletes fotót készíteni a barátnődről – így ő is elégedett lenne, és nem kellene annyit várnod, hogy végre elkészüljön az a kép. Ez a tökéletes instahusband!

 

Miért is hasznos az okostelefon fotós tanfolyam?

A mobilgyártók felvették a versenyt a kamerákkal és fényképezőgépekkel – a legújabb típusokban már valóban lehet profi minőségű képeket készíteni – ehhez azonban nem árt tudni pár tippet és trükköt! Tanfolyamunkból megtanulhatod a mobiltelefon kamerák felépítését, hogy hogyan használd jól az időzítést, alap fénnyel való munkát is elsajátíthatod. A fénybeállítás a tökéletes kép kulcsa, minden helyzetben! Emellett a segítünk megtalálni a legmegfelelőbb pózt – hogy neked is modellképeid készülhessenek, profi fotós bevonása nélkül. A háttér és a távolság megfelelő kiválasztása mellett tippeket adunk a megfelelő képkivágásra is. Ha ezt a pár dolgot fejben tartod, akkor el is készülhet a tökéletes fotód! 

 

okostelefon-fotós-tanfolyam

 

Kinek ajánljuk az okostelefon fotós tanfolyam elvégzését?

  • Azoknak, akik fejlődni akarnak és azt szeretnék, hogy a fotóik külső szemmel is élvezhetők lennének.
  • Azoknak, akik csak azt látják, hogy mások fotói jobbak, de nem tudják, hogy ezt hogyan érhetik el ők is.
  • Akiknek valamilyen célja van egy új fotóval, profilképpel
  • Akik szeretnék a tökéletes képet barátnőikről, hogy ők tündökölhessenek

A tanfolyam elvégzése után certifikátot adunk. Ami pedig a legfontosabb, a képeid végre téged és az egyéniségedet mutatják majd akár önéletrajzban, akár a közösségi médiában! 

 

Grafikus Online Tanfolyam

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

Megnézem

Online Marketing Menedzser

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

Megnézem

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Anyák napja

:cherry_blossom: Ünnepeld az Anyák napját egy különleges ajándékkal!

Válassz egy kurzust, és mi hozzáadjuk a másikat ajándékba! :sparkling_heart:

Szerezd be most a személyes fejlődéshez szükséges tudást, és adj tovább egy kis szeretetet! :bouquet:

Kattints a linkre és szerezd be kedvenc kurzusaid!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!