fbpx

Coach Alapozó Képzés

Hogyan segíthetsz coachként hatékonyan az ügyfeleidnek?

5

112 tanuló ajánlja

Videó lejátszása
bruttó

89 990 Ft

44 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

 • Ajándék mentorálás minden vásárlás mellé
Mentorálás leírása

A csoportos mentorálások alkalmával az oktató segítséget nyújt többek között abban a következő kérdésekben:

 • Hogyan tudok magabiztosabb lenni a nőkkel / férfiakkal?
 • Hogy kommunikáljak határozottan, kiállva a saját érdekeim mellett?
 • Ellaposodott a párkapcsolatom. Mit tegyek?
 • Hogyan találjak párt?
 • Nem vagyok boldog. Mit tegyek, hogy jobb legyen az életem?
 • Motiválatlan és kiégett vagyok a munkámban. Van megoldás?
 • Egy mókuskerék az életem. Hogyan vihetnék bele több színt?

 

Amennyiben mentorálásra szeretnél jelentkezni, írj az ügyfélszolgálatunknak az info@thebrightacademy.hu e-mail címre!

Alapozó coach képzés

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél. Legalább egyszer az életben, szinte mindenki eljut odáig, hogy nem tudja, merre tovább, mi a következő lépés. Legyen szó akár magánéleti, akár szakmai elakadásról, szakértő segítséggel nincs megoldhatatlan probléma. Pár óra alatt meg tudod tanulni nálunk alapokat, a változás pedig innen indul. Tovább is tanulhatsz, (legyen az life coach, vezetői coach, vagy business coach képzés), hogy megvalósítsd az álmodat. Ez az alapozó coach képzés az egyik legnépszerűbb képzés nálunk, résztvevők véleménye alapján. Ajánljuk azoknak, akiknek célja önmaguk fejlesztése és szeretnék a segítő szakmát minél magasabb szinten űzni. Azoknak is ajánljuk, akik szeretnének hozzálátni önmaguk fejlesztéséhez. Szeretnél részt venni rajta? Iratkozz be, vagy keress minket e-mail formájában!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Coach Alapozó Képzés?

 1. Modul – Bevezetés
 
 1. Modul – Mi is az a coaching?
 • Ki a coach, és mivel foglalkozik? 
 • Tévhitoszlató játék: mit csinál és mit nem csinál egy coach?
 • Piroska és a farkas másként – a coach kulcskompetenciái
 
 1. Modul – „Ahogy én coacholok nem coachol úgy senki” 
 • A coach egy napja
 • Miről folyik a beszélgetés?
 • Mindset finomhangolás: Így élhetsz coaching szemlélettel
 • Te hol tudod ezt használni akár már holnaptól?
 
 1. Modul – Akkor tudsz jól lenni másokkal, ha jól vagy magaddal
 • Életem filmje
 • Hogy fér el egy papírlapra az életed? 
 • Coachold magad: A legjobb selfcoaching módszerek
 
 1. Modul – Láss bele a másikba! – személyiségtipológia
 • Személyiségtípusok
 • Te ki vagy közülük? 
 • Hogyan tudod beazonosítani és kezelni a másik ember karakterét? 
 
 1. Modul – A coaching folyamata
 • Első ülés, szerződés
 • DIADAL modell
 • Coaching eszköztár
 • Esettanulmány
 
 1. Modul – A jó válasz egy jó kérdéssel kezdődik
 • Kérdezéstechnika
 • Hogy került a pucér pasi a sivatagba?
 • Kapcsolatmentő varázskérdések 
 
 1. Modul – Adj szárnyakat másoknak
 • Az ovis játék, ami coachként is fontos
 • Mi kell a jól-léthez?
 • Erőforrásgyűjtés, energizálás
 
 1. Modul – Gyorstalpaló a legnépszerűbb témákról
 • Stresszkezelés
 • Időmenedzsment 
 • Hatékony a kommunikáció (asszertivitás)
 • Motiváció
 
 1. Modul – Útravaló lezáró gondolatok

A coaching és a pszichológia közötti különbség

A pszichológus pszichológia alap és mesterdiplomával rendelkező egészségügyi szakember, aki különböző terápiás foglalkozások segítségével oldja fel a gyerekkori traumákat és oldja meg a jelenlévő problémákat. A life coaching vagy business coaching pedig egy olyan beszélgetés, melynek során a coach abban segíti az ügyfelet, hogy sikereket érjen el a magánéletben vagy a munkájában. Nem az okok feltárását tűzi ki céljául, hanem a meglévő erőforrásokat és képességeket használja ki vagy fejleszti. Éppen ezért a coaching folyamata rövidebb és kevesebb ülést jelent, mint egy terápia, amely általában évekig eltart.

A coach szerepe az ügyfelet előre mozdítani a céljai elérése érdekében.

 

coachképzés-tnnfolyam

 

Mi a különbség a life coach képzés és a business coaching képzés között?

Ha nemzetközileg akkreditált coach képzést szeretnél végezni, akkor hamar világossá válhat számodra, hogy rengeteg coach képzés van jelenleg a piacon. Ha számodra is nehézséget okoz a választás, elmondjuk mi a különbség a life coaching és a üzleti coaching között.

 

Business coaching

A business coaching során főként szervezetvezetőket, és gazdasági vagy versenyszférában mozgó személyeket, illetve csoportokat támogatsz. Ezek lehetnek hazai vagy nemzetközi cégek (létezik nemzetközi coaching is) attól függően, hogy a ICF (International Coach Federation – Nemzetközi Coach Szervezet) által regisztrált tag vagy-e. A szakmai coach elsősorban szakmai támogatást nyújt vezetőknek és munkavállalóknak egyaránt, olyan kényes helyzetekben, amit szervezeten belül szeretnél megoldani. Ugyanilyen sikeres lehet a szervezeti kommunikáció fejlesztésében, stressz vagy kiégés esetén, érdekérvényesítés és asszertív kommunikációs kérdésekben. A szakmai coach, egyfajta mentoring szerepet tölt be a cégnél, és rengeteg már fennálló konfliktust képes feloldani.

Eszköze a nyílt kommunikáció, legyen az vezetői vagy munkvállalói szinten. Olyan hallgatók számára ajánljuk, akiknek már van szakmai tapasztalata, esetleg a versenyszféra áll hozzájuk közelebb. Létezik emellett Magyarországon és a nemzetközi piacon executive coaching. Ezt coaching formát kifejezetten a cég vezetőknek és felső vezetőknek ajánljuk, akik elakadást észleltek cégen belül. A business coaching lehet személyes vagy Skype konzultáció, és az óra díját minden esetben te szabod meg. A coaching ülés lehet egyéni vagy csoportos, ez teljesen tőled függ.

 

Life coaching

A life coaching ezzel szemben sokkal inkább magánéleti, önismereti kérdésekben nyújt segítséget, életvezetési tanácsadás keretein belül. A life coaching során a a coach megpróbálja kérdésekkel rávezetni az ügyfelet egy – egy élethelyzet megoldására. Itt a hangsúly a belső kompetenciák felmérésén és erősítésén van, tehát az ügyfél önismerete és önbizalma is megnő. Lényeges hangsúlyozni, hogy a coaching során nem a múltbeli problémák felgöngyölítése a cél, hanem a problémamegoldás. A coaching során nem a múltra koncentrálnak a résztvevők, hanem szigorúan a jelenre.

A life coaching általában egyéni formában valósul meg, itt nincs csoportos lehetőség. Azért szükséges egy megfelelő keretet adni egy – egy mentoring ülésnek, (legyen ez üzleti vagy személyes), mert az ügyfél így kapja meg a megfelelőt tudást.

 

Önismeret vagy karrier?

Az már egyértelmű lehet számunkra, hogy ha a coaching – mint segítő szakma – felé kacsintgatunk, akkor nem egyszerű a választás. Rengeteg iskola, vagy akkreditált képzés áll rendelkezésünkre. Azt mindegyik esetben látjuk, hogy egy – egy coach képzés ára igen borsos, több százezer forint. Ha még nem döntöttük el, hogy valóban ezzel szeretnénk foglalkozni, vagy éppen csak önmagunk fejlesztése a cél, akkor ez a coach képzés tökéletes választás lehet számunkra. Mivel ez a coach képzés nem akkreditált, így nem tudunk majd saját praxist indítani a képzést követően, ehhez további nemzetközileg akkreditált képzési formát kell keresnünk.

A coach képzés elvégzése után, eldöntheted, hogy neked való-e a választott segítő szakma. Elsősorban, döntsük el, hogy mi a célunk a későbbiekben. Ezt elég coach képzés után megtenni, hiszen a képzés kellő betekintést nyújt a coach szakma rejtelmeibe. Ha ez megtörtént, akkor eldönthetjük, hogy ez a szakmai út-e a számunkra megfelelő. Mire vágyunk? Magas szintű önismertre vagy hosszútávú karrierre?

 

Pénz és idő

Két kiemelten fontos szempontról érdemes beszélni, ha elszántak vagyunk és eldöntöttük, hogy az alapozó coach képzés után merre tovább. Mivel a képzések eltérőek (árban és időben egyaránt), válaszd azt, ami számodra a legjobb ár és idő arányban. Sokan ár szempontjából választanak képzést, ez is egy valid kritérium. De ha nemzetközileg akkreditált coaching képzést keresel, annak biztos borsosabb lesz az ára.

Ha a te későbbi célod egy alapozó, fejlesztő képzés, egy PCC vizsgán való részvétel, mindenképpen végezd el szakmai alapozó képzéseinket, mert ehhez megfelelő kompetenciák megléte elengedhetetlen.

A pénz mellett az idő a következő kardinális kérdés. Nálunk a hallgatóink online tréning formájában tanulnak, saját időbeosztásban, akkor amikor van idejük/kedvük tanulni. Nincs adott kezdési időpont, a részvétel pedig teljesen önkéntes. A coach képzés, az egyik legnépszerűbb képzésünk, végzett hallgatóink egyértelmű pozitív visszajelzései alapján. Egy alapos képzésnek azonban kell idő ahhoz, hogy a tudás átadódjon és meglegyen a sikeres felkészültség, és a kellő önismereti munka. Bármilyen hosszú coach képzést választasz, soha nem fogod azt érezni, hogy eleget tudsz és kész vagy. Természetesen a szakmai alapok elsajátítása nélkülözhetetlen, de önmagunk fejlesztése egy soha véget nem érő munka.

Érdekel a coach szakma? Tanulj nálunk kiválóan felkészült, szakmailag elismert oktatónk segítségével! A képzés elvégzését követően certifikátot állítunk ki.

 

Vajon neked szól ez a alapozó coach képzés?

Mondták már neked, hogy mennyire jó tanácsokat adsz másoknak, és akár a szakmád is lehetne? Megvannak benned a szükséges kompetenciák? Ha szívesen segítenél, és képes vagy racionálisan értékelni a helyzeteket, akkor coach képzésünk neked szól! Természetesen később lehet life coach illetve business coach irányba tovább fejlődni, de ez a tanfolyam az alapot adja meg.

A life coach a magánéleti elakadásokkal önismereti kérdésekkel, célkitűzésekkel foglalkozik. A business coach pedig karrierváltásban, új vezetői pozícióban való megfelelésben, döntéshozatalban, munka és magánélet egyensúlyának kialakításában vagy annak fenntartásában segít ügyfeleinek. A végső kvíz, vizsga elvégzése után képzésünk befejezettnek tekinthető, nem kell hozzá semmilyen plusz vizsga díj. A képzés online, tehát nem szükséges a személyes jelenlét. A tanfolyamot bármikor elkezdheted és a saját tempódban végezheted, így nem vagy mások időbeosztásához kötve!

 

Mit tanulsz az Alapozó coach képzésen?

 • Önismeret eszközeit
 • Boldogság megtalálása, motivációs eszközök
 • Burnout, vagyis kiégés kezelése
 • Kérdezéstechnika
 • Stresszkezelési módszerek
 • Time-management, vagyis hogyan bánj helyesen az idővel
 • Konfliktuskezelés, asszertív technika helyes használata
 • A magyar coach szakma etikai kódexe, alapelve, a coach szerződés tartalma

 

Hogyan tudsz elhelyezkedni coachként?

A coach általában magánszemély, aki személyes vagy online konzultációt tart. Emellett coaching cégen belül is el lehet helyezkedni, ahol pszichológusokkal, egyéb terapeutákkal együtt dolgozva segítenek az ügyfeleken. A coachokat sokszor hívják ki cégek is, hogy képezzék a potenciális vezetőket, vagy az újonnan kinevezett vezetőket.

 

coach-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk az Alapozó coach képzés elvégzését?

 • Azoknak, akik szeretnének másokat coacholni/tréningelni, és ehhez használható gyakorlati ismereteket szeretne szerezni.
 • Azoknak, akik már segítő szakmában dolgoznak, és szeretnék növelni a repertoárjukat. Ilyen segítő szakma lehet például a szociális munkás, pszichológus, pedagógus.
 • Azoknak, akik saját magukat szeretnék lelkileg, szellemileg fejleszteni, tehát önfejlesztés céljából.

A tanfolyam elvégzését követően certifikátot állítunk ki, mely igazolja a képzés sikeres elvégzését. Certifikátjaink magyar, angol és német nyelven is kérhetőek.

 

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
300 000 HUF
1 000 000 HUF1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, payscale.com.

Kitől fogsz tanulni?

Halász Kinga

Coach, kommunikációs szakértő

Halász Kinga vagyok coach, kommunikációs szakember és tréner. 2018 óta segítem a hozzám forduló klienseket abban, hogy megoldják a problémáikat és egy teljesebb, boldogabb életet élhessenek. A coaching szemlélet nemcsak a munkámban, hanem a magánéletemben is központi szerepet játszik. Mindig támaszkodhatok rá, legyen szó döntéshelyzetről, aggodalomról, konfliktusokról vagy bármilyen nehézségről. Ez egy olyan módszertan, amit mindenkinek ismernie kellene, és hiszem, hogy akkor a világ egy szebb hely lenne, tele boldog emberrel. Éppen ezért szeretném minél többekkel megismertetni a coaching lényegét. Ezt kiegészítve mester diplomás kommunikációs szakemberként sok kihívással találkoztam a munkám során az elmúlt 10 évben, amiból egy tanulságot biztosan levontam: megfelelő kommunikációval minden ajtó könnyebben nyílik. A kulcs pedig ott van mindannyiunkban, csak meg kell tanulni használni!

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Stabil internetkapcsolat és felhasználói szintű számítógépes ismeretek.
 • Előnyt jelent valamilyen segítő szakma megléte, de nem feltétel!

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Egy nagyon jól felépített, érthető, könnyen elsajátítható tanfolyam, örülök, hogy jelentkeztem rá :-)

2024.03.13.

Mónika

Mindent tudást megkaptam.

2024.03.07.

Életem egyik legjobb tanfolyama volt.

D. Boglárka

Nagyon hasznos. Már csak a mi saját döntésünk mikre használjuk fel e tudást.

2023.07.20.

Enikő

Kiváló. Jól tudom alkalmazni a tanultakat a betegeim megismerésében.

2023.06.14.

Nagyon hasznos.

Saját magam megismerése,elfogadása,lehetőségeim felismerése, a hozzá vezető cél (út)megtalálása.

Oszvald ildikó

Nagyon élvezetes volt a kurzus! 30 éve dolgozom emberekkel, és mindig azt mondták, hogy olyan vagyok, mint egy coach: igyekeztem segíteni!

2023.06.08.

Most jött el az ideje, hogy ezen a területen is komolyabban szembenézzek azzal, milyen is egy ‘coach’. Tengernyi tapsztalat birtokában vagyok, és sokat tanultam könyvekből is autodidakta módon. A friss anyagok hiányoztak, ezekből kaptam most komoly izelítőt, és motivációt a továbbiakhoz.

Szegedi Panni

Ezek is érdekelhetnek:

a-jo-parkapcsolat-alapjai
Ebben a kurzusban rávilágítunk arra, hogy mik lehetnek a jó párkapcsolat alapjai, és hogyan tudunk hosszútávú harmonikus kapcsolatot kialakítani társunkkal.

5

29990 Ft

Szeretnél hatékonyan kommunikálni miközben figyelembe veszed mások és saját szükségleteid is? Fejleszd kommunikációs készségeid és tanulj meg nemet mondani anélkül, hogy bárkit megbántanál!

5

49990 Ft

A stressz az életünk része, most megtanulhatod kezelni, így boldogabb, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb hétköznapjaid lehetnek! Gyakorlati tippek mindenki számára!

4.5

18990 Ft

Ez a konfliktuskezelés tréning neked szól, ha úgy érzed, megfelelő konfliktuskezelési technikákkal hatékonyabban és konstrutkívabban tudnál működni a nehéz helyzetekben.

5

23990 Ft

Ráépülő képzések:

Online tananyag azoknak, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait!

99990 Ft

Tervezz és építs lenyűgöző weboldalakat! Kezdők és haladók is elsajátíthatják a weboldalak vizuális tervezésének és fejlesztésének alapjait ezen a workshopon!

79989 Ft

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

99990 Ft

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

89990 Ft

vegan-fozotanfolyam
Ez a vegán tananyag igazi gyakorlati útmutató azoknak, akik szeretnének bővebb információkat szerezni a növényi étrend fontosságáról és megtanulni, hogyan lehet egyszerűen, finom ételeket készíteni.

9990 Ft

Főnök helyett cégvezető szeretnél lenni? Ha fontos számodra, hogy a beosztottjaid motiváltak, elkötelezettek legyenek, és hosszú távú sikerekre vágysz egy jól működő csapattal, akkor itt a helyed!

79990 Ft

Éld át, hogyan hozhatsz mély, átalakító változásokat ügyfeleid és saját életedbe! Fedezd fel a kártyák szimbolikus világát, fejleszd képességeid, és emeld coaching gyakorlataid még hatékonyabb szintre!

79990 Ft

Az online tanfolyam segít mélyebb kapcsolatba kerülni önmagaddal, fejleszti az önismeretet és a tudatosságot, hogy boldogabb, tudatosabb és önazonos életet élhess.

29990 Ft

Szeretnéd, ha nem okozna stresszt a havi kiadások fedezése? Akár most ismerkedsz a pénzügyi tudatossággal, akár van ismereted a témában, érdemes tenni is a megvalósításért, mi ebben segítünk.

5

79990 Ft

Fedezd fel a Hatékony Ügyfélszerzés munkafüzetünket, amely lépésről lépésre vezet végig az ügyfélszerzés folyamatán a professzionális kapcsolatépítéstől az értékesítési tölcsérig.

5

9990 Ft

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19990 Ft

Meríts erőt és inspirációt minden napra! Szervezd meg hatékonyan az éved, fogalmazd meg és érd el céljaid, növeld személyes és szakmai hatékonyságodat. Tervezz tudatosan, érj el többet!

9990Ft

6990 Ft

Tervezd meg a Social Média jelenléted és érd el idén a marketing céljaid! Tanulj meg céltudatosan stratégiát alkotni és tervezési praktikákat, amelyekkel kiemelkedhetsz a digitális térben.

9990Ft

6990 Ft

Kezeld tudatosan a pénzügyeid! Tervezőnk segítségével könnyen átláthatod bevételeid és kiadásaid, megtanulhatsz hatékonyan gazdálkodni, és megfelelő döntéseket hozni.

9990Ft

6990 Ft

Érd el az álom alakot! Fejlesztheted erőnléted, állóképességed és hajlékonyságod. Csatlakozz most, hogy hatékonyan mozoghass bármilyen speciális eszköz nélkül.

9990Ft

6990 Ft

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a hormonális egyensúly és az étkezés összefüggéseit! Tanulj meg ciklustudatosan étkezni, hogy támogasd tested minden szakaszban és a ciklusod minden fázisában kiegyensúlyozott lehess!

9990Ft

6990 Ft

A Coaching eszköztár coachoknak és coaching iránt érdeklődőknek kínál gyakorlati útmutatást és eszközöket. Hasznos azoknak, akik a személyes vagy szakmai fejlődésüket szeretnék elősegíteni a coaching technikáin keresztül.

5

9990Ft

6990 Ft

Nőknek szóló jóga kurzus, hogy összhangba kerülj magaddal. Segítünk, hogy a munkahelyi stressz és a hormonális ingadozások ne akadályozzanak a mindennapi hatékonyságban.

5

39990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!