fbpx

Coach Alapozó Képzés

Hogyan segíthetsz coachként hatékonyan az ügyfeleidnek?

5

112 tanuló ajánlja

Videó lejátszása
bruttó

89 990 Ft

44 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

 • Ajándék mentorálás minden vásárlás mellé
Mentorálás leírása

A csoportos mentorálások alkalmával az oktató segítséget nyújt többek között abban a következő kérdésekben:

 • Hogyan tudok magabiztosabb lenni a nőkkel / férfiakkal?
 • Hogy kommunikáljak határozottan, kiállva a saját érdekeim mellett?
 • Ellaposodott a párkapcsolatom. Mit tegyek?
 • Hogyan találjak párt?
 • Nem vagyok boldog. Mit tegyek, hogy jobb legyen az életem?
 • Motiválatlan és kiégett vagyok a munkámban. Van megoldás?
 • Egy mókuskerék az életem. Hogyan vihetnék bele több színt?

 

Amennyiben mentorálásra szeretnél jelentkezni, írj az ügyfélszolgálatunknak az info@thebrightacademy.hu e-mail címre!

Alapozó coach képzés

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél. Legalább egyszer az életben, szinte mindenki eljut odáig, hogy nem tudja, merre tovább, mi a következő lépés. Legyen szó akár magánéleti, akár szakmai elakadásról, szakértő segítséggel nincs megoldhatatlan probléma. Pár óra alatt meg tudod tanulni nálunk alapokat, a változás pedig innen indul. Tovább is tanulhatsz, (legyen az life coach, vezetői coach, vagy business coach képzés), hogy megvalósítsd az álmodat. Ez az alapozó coach képzés az egyik legnépszerűbb képzés nálunk, résztvevők véleménye alapján. Ajánljuk azoknak, akiknek célja önmaguk fejlesztése és szeretnék a segítő szakmát minél magasabb szinten űzni. Azoknak is ajánljuk, akik szeretnének hozzálátni önmaguk fejlesztéséhez. Szeretnél részt venni rajta? Iratkozz be, vagy keress minket e-mail formájában!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Coach Alapozó Képzés?

 1. Modul – Bevezetés
 
 1. Modul – Mi is az a coaching?
 • Ki a coach, és mivel foglalkozik? 
 • Tévhitoszlató játék: mit csinál és mit nem csinál egy coach?
 • Piroska és a farkas másként – a coach kulcskompetenciái
 
 1. Modul – „Ahogy én coacholok nem coachol úgy senki” 
 • A coach egy napja
 • Miről folyik a beszélgetés?
 • Mindset finomhangolás: Így élhetsz coaching szemlélettel
 • Te hol tudod ezt használni akár már holnaptól?
 
 1. Modul – Akkor tudsz jól lenni másokkal, ha jól vagy magaddal
 • Életem filmje
 • Hogy fér el egy papírlapra az életed? 
 • Coachold magad: A legjobb selfcoaching módszerek
 
 1. Modul – Láss bele a másikba! – személyiségtipológia
 • Személyiségtípusok
 • Te ki vagy közülük? 
 • Hogyan tudod beazonosítani és kezelni a másik ember karakterét? 
 
 1. Modul – A coaching folyamata
 • Első ülés, szerződés
 • DIADAL modell
 • Coaching eszköztár
 • Esettanulmány
 
 1. Modul – A jó válasz egy jó kérdéssel kezdődik
 • Kérdezéstechnika
 • Hogy került a pucér pasi a sivatagba?
 • Kapcsolatmentő varázskérdések 
 
 1. Modul – Adj szárnyakat másoknak
 • Az ovis játék, ami coachként is fontos
 • Mi kell a jól-léthez?
 • Erőforrásgyűjtés, energizálás
 
 1. Modul – Gyorstalpaló a legnépszerűbb témákról
 • Stresszkezelés
 • Időmenedzsment 
 • Hatékony a kommunikáció (asszertivitás)
 • Motiváció
 
 1. Modul – Útravaló lezáró gondolatok

A coaching és a pszichológia közötti különbség

A pszichológus pszichológia alap és mesterdiplomával rendelkező egészségügyi szakember, aki különböző terápiás foglalkozások segítségével oldja fel a gyerekkori traumákat és oldja meg a jelenlévő problémákat. A life coaching vagy business coaching pedig egy olyan beszélgetés, melynek során a coach abban segíti az ügyfelet, hogy sikereket érjen el a magánéletben vagy a munkájában. Nem az okok feltárását tűzi ki céljául, hanem a meglévő erőforrásokat és képességeket használja ki vagy fejleszti. Éppen ezért a coaching folyamata rövidebb és kevesebb ülést jelent, mint egy terápia, amely általában évekig eltart.

A coach szerepe az ügyfelet előre mozdítani a céljai elérése érdekében.

 

coachképzés-tnnfolyam

 

Mi a különbség a life coach képzés és a business coaching képzés között?

Ha nemzetközileg akkreditált coach képzést szeretnél végezni, akkor hamar világossá válhat számodra, hogy rengeteg coach képzés van jelenleg a piacon. Ha számodra is nehézséget okoz a választás, elmondjuk mi a különbség a life coaching és a üzleti coaching között.

 

Business coaching

A business coaching során főként szervezetvezetőket, és gazdasági vagy versenyszférában mozgó személyeket, illetve csoportokat támogatsz. Ezek lehetnek hazai vagy nemzetközi cégek (létezik nemzetközi coaching is) attól függően, hogy a ICF (International Coach Federation – Nemzetközi Coach Szervezet) által regisztrált tag vagy-e. A szakmai coach elsősorban szakmai támogatást nyújt vezetőknek és munkavállalóknak egyaránt, olyan kényes helyzetekben, amit szervezeten belül szeretnél megoldani. Ugyanilyen sikeres lehet a szervezeti kommunikáció fejlesztésében, stressz vagy kiégés esetén, érdekérvényesítés és asszertív kommunikációs kérdésekben. A szakmai coach, egyfajta mentoring szerepet tölt be a cégnél, és rengeteg már fennálló konfliktust képes feloldani.

Eszköze a nyílt kommunikáció, legyen az vezetői vagy munkvállalói szinten. Olyan hallgatók számára ajánljuk, akiknek már van szakmai tapasztalata, esetleg a versenyszféra áll hozzájuk közelebb. Létezik emellett Magyarországon és a nemzetközi piacon executive coaching. Ezt coaching formát kifejezetten a cég vezetőknek és felső vezetőknek ajánljuk, akik elakadást észleltek cégen belül. A business coaching lehet személyes vagy Skype konzultáció, és az óra díját minden esetben te szabod meg. A coaching ülés lehet egyéni vagy csoportos, ez teljesen tőled függ.

 

Life coaching

A life coaching ezzel szemben sokkal inkább magánéleti, önismereti kérdésekben nyújt segítséget, életvezetési tanácsadás keretein belül. A life coaching során a a coach megpróbálja kérdésekkel rávezetni az ügyfelet egy – egy élethelyzet megoldására. Itt a hangsúly a belső kompetenciák felmérésén és erősítésén van, tehát az ügyfél önismerete és önbizalma is megnő. Lényeges hangsúlyozni, hogy a coaching során nem a múltbeli problémák felgöngyölítése a cél, hanem a problémamegoldás. A coaching során nem a múltra koncentrálnak a résztvevők, hanem szigorúan a jelenre.

A life coaching általában egyéni formában valósul meg, itt nincs csoportos lehetőség. Azért szükséges egy megfelelő keretet adni egy – egy mentoring ülésnek, (legyen ez üzleti vagy személyes), mert az ügyfél így kapja meg a megfelelőt tudást.

 

Önismeret vagy karrier?

Az már egyértelmű lehet számunkra, hogy ha a coaching – mint segítő szakma – felé kacsintgatunk, akkor nem egyszerű a választás. Rengeteg iskola, vagy akkreditált képzés áll rendelkezésünkre. Azt mindegyik esetben látjuk, hogy egy – egy coach képzés ára igen borsos, több százezer forint. Ha még nem döntöttük el, hogy valóban ezzel szeretnénk foglalkozni, vagy éppen csak önmagunk fejlesztése a cél, akkor ez a coach képzés tökéletes választás lehet számunkra. Mivel ez a coach képzés nem akkreditált, így nem tudunk majd saját praxist indítani a képzést követően, ehhez további nemzetközileg akkreditált képzési formát kell keresnünk.

A coach képzés elvégzése után, eldöntheted, hogy neked való-e a választott segítő szakma. Elsősorban, döntsük el, hogy mi a célunk a későbbiekben. Ezt elég coach képzés után megtenni, hiszen a képzés kellő betekintést nyújt a coach szakma rejtelmeibe. Ha ez megtörtént, akkor eldönthetjük, hogy ez a szakmai út-e a számunkra megfelelő. Mire vágyunk? Magas szintű önismertre vagy hosszútávú karrierre?

 

Pénz és idő

Két kiemelten fontos szempontról érdemes beszélni, ha elszántak vagyunk és eldöntöttük, hogy az alapozó coach képzés után merre tovább. Mivel a képzések eltérőek (árban és időben egyaránt), válaszd azt, ami számodra a legjobb ár és idő arányban. Sokan ár szempontjából választanak képzést, ez is egy valid kritérium. De ha nemzetközileg akkreditált coaching képzést keresel, annak biztos borsosabb lesz az ára.

Ha a te későbbi célod egy alapozó, fejlesztő képzés, egy PCC vizsgán való részvétel, mindenképpen végezd el szakmai alapozó képzéseinket, mert ehhez megfelelő kompetenciák megléte elengedhetetlen.

A pénz mellett az idő a következő kardinális kérdés. Nálunk a hallgatóink online tréning formájában tanulnak, saját időbeosztásban, akkor amikor van idejük/kedvük tanulni. Nincs adott kezdési időpont, a részvétel pedig teljesen önkéntes. A coach képzés, az egyik legnépszerűbb képzésünk, végzett hallgatóink egyértelmű pozitív visszajelzései alapján. Egy alapos képzésnek azonban kell idő ahhoz, hogy a tudás átadódjon és meglegyen a sikeres felkészültség, és a kellő önismereti munka. Bármilyen hosszú coach képzést választasz, soha nem fogod azt érezni, hogy eleget tudsz és kész vagy. Természetesen a szakmai alapok elsajátítása nélkülözhetetlen, de önmagunk fejlesztése egy soha véget nem érő munka.

Érdekel a coach szakma? Tanulj nálunk kiválóan felkészült, szakmailag elismert oktatónk segítségével! A képzés elvégzését követően certifikátot állítunk ki.

 

Vajon neked szól ez a alapozó coach képzés?

Mondták már neked, hogy mennyire jó tanácsokat adsz másoknak, és akár a szakmád is lehetne? Megvannak benned a szükséges kompetenciák? Ha szívesen segítenél, és képes vagy racionálisan értékelni a helyzeteket, akkor coach képzésünk neked szól! Természetesen később lehet life coach illetve business coach irányba tovább fejlődni, de ez a tanfolyam az alapot adja meg.

A life coach a magánéleti elakadásokkal önismereti kérdésekkel, célkitűzésekkel foglalkozik. A business coach pedig karrierváltásban, új vezetői pozícióban való megfelelésben, döntéshozatalban, munka és magánélet egyensúlyának kialakításában vagy annak fenntartásában segít ügyfeleinek. A végső kvíz, vizsga elvégzése után képzésünk befejezettnek tekinthető, nem kell hozzá semmilyen plusz vizsga díj. A képzés online, tehát nem szükséges a személyes jelenlét. A tanfolyamot bármikor elkezdheted és a saját tempódban végezheted, így nem vagy mások időbeosztásához kötve!

 

Mit tanulsz az Alapozó coach képzésen?

 • Önismeret eszközeit
 • Boldogság megtalálása, motivációs eszközök
 • Burnout, vagyis kiégés kezelése
 • Kérdezéstechnika
 • Stresszkezelési módszerek
 • Time-management, vagyis hogyan bánj helyesen az idővel
 • Konfliktuskezelés, asszertív technika helyes használata
 • A magyar coach szakma etikai kódexe, alapelve, a coach szerződés tartalma

 

Hogyan tudsz elhelyezkedni coachként?

A coach általában magánszemély, aki személyes vagy online konzultációt tart. Emellett coaching cégen belül is el lehet helyezkedni, ahol pszichológusokkal, egyéb terapeutákkal együtt dolgozva segítenek az ügyfeleken. A coachokat sokszor hívják ki cégek is, hogy képezzék a potenciális vezetőket, vagy az újonnan kinevezett vezetőket.

 

coach-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk az Alapozó coach képzés elvégzését?

 • Azoknak, akik szeretnének másokat coacholni/tréningelni, és ehhez használható gyakorlati ismereteket szeretne szerezni.
 • Azoknak, akik már segítő szakmában dolgoznak, és szeretnék növelni a repertoárjukat. Ilyen segítő szakma lehet például a szociális munkás, pszichológus, pedagógus.
 • Azoknak, akik saját magukat szeretnék lelkileg, szellemileg fejleszteni, tehát önfejlesztés céljából.

A tanfolyam elvégzését követően certifikátot állítunk ki, mely igazolja a képzés sikeres elvégzését. Certifikátjaink magyar, angol és német nyelven is kérhetőek.

 

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
300 000 HUF
1 000 000 HUF1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, payscale.com.

Kitől fogsz tanulni?

Halász Kinga

Coach, kommunikációs szakértő

Halász Kinga vagyok coach, kommunikációs szakember és tréner. 2018 óta segítem a hozzám forduló klienseket abban, hogy megoldják a problémáikat és egy teljesebb, boldogabb életet élhessenek. A coaching szemlélet nemcsak a munkámban, hanem a magánéletemben is központi szerepet játszik. Mindig támaszkodhatok rá, legyen szó döntéshelyzetről, aggodalomról, konfliktusokról vagy bármilyen nehézségről. Ez egy olyan módszertan, amit mindenkinek ismernie kellene, és hiszem, hogy akkor a világ egy szebb hely lenne, tele boldog emberrel. Éppen ezért szeretném minél többekkel megismertetni a coaching lényegét. Ezt kiegészítve mester diplomás kommunikációs szakemberként sok kihívással találkoztam a munkám során az elmúlt 10 évben, amiból egy tanulságot biztosan levontam: megfelelő kommunikációval minden ajtó könnyebben nyílik. A kulcs pedig ott van mindannyiunkban, csak meg kell tanulni használni!

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Stabil internetkapcsolat és felhasználói szintű számítógépes ismeretek.
 • Előnyt jelent valamilyen segítő szakma megléte, de nem feltétel!

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Nagyon hasznos. Már csak a mi saját döntésünk mikre használjuk fel e tudást.

Rated 5 out of 5
2023.07.20.

Enikő

Kiváló. Jól tudom alkalmazni a tanultakat a betegeim megismerésében.

Rated 5 out of 5
2023.06.14.

Nagyon hasznos.

Saját magam megismerése,elfogadása,lehetőségeim felismerése, a hozzá vezető cél (út)megtalálása.

Oszvald ildikó

Nagyon élvezetes volt a kurzus! 30 éve dolgozom emberekkel, és mindig azt mondták, hogy olyan vagyok, mint egy coach: igyekeztem segíteni!

Rated 5 out of 5
2023.06.08.

Most jött el az ideje, hogy ezen a területen is komolyabban szembenézzek azzal, milyen is egy ‘coach’. Tengernyi tapsztalat birtokában vagyok, és sokat tanultam könyvekből is autodidakta módon. A friss anyagok hiányoztak, ezekből kaptam most komoly izelítőt, és motivációt a továbbiakhoz.

Szegedi Panni

Kiválóan összeállított, sokszínű, átfogó témák, módszerek ismertetése, átadása jól érthető és könnyed módon.

Rated 5 out of 5
2023.06.01.

Köszönöm!

Edina

Nagyon tetszett, lényegre törő és gyakorlatias!

Rated 5 out of 5
2023.05.26.

Köszönöm!

Márton

Ezek is érdekelhetnek:

a-jo-parkapcsolat-alapjai
Ebben a kurzusban rávilágítunk arra, hogy mik lehetnek a jó párkapcsolat alapjai, és hogyan tudunk hosszútávú harmonikus kapcsolatot kialakítani a másik felünkkel.

5

29990 Ft

Jobb kommunikáció, jobb élet. Az asszertivitás technikáit gyakorlatias módon sajátíthatod el.

5

49990 Ft

A stressz az életünk része, most megtanulhatod kezelni, így egy boldogabbá és nyugodtabbá teheted a hétköznapjaidat!

4.5

18990 Ft

Ez a konfliktuskezelés tréning neked szól, ha úgy érzed, megfelelő konfliktuskezelési technikákkal hatékonyabban és konstrutkívabban tudnál működni a nehéz helyzetekben.

5

23990 Ft

Ráépülő képzések:

9990Ft

4990 Ft

Tervezd meg a Social Média jelenlétedet és érd el idén a marketing céljaidat!

9990Ft

4990 Ft

9990Ft

4990 Ft

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a ciklustudatosság mesterségét: Ciklustudatos Étrend Alapok és Tervezővel

9990Ft

4990 Ft

Válj magabiztos Coachhá vagy fedezd fel, hogy neked való-e a szakma!

5

9990Ft

4990 Ft

Szeretnél egy olyan életet, ahol a természetes ciklusaid szinkronban vannak a karriereddel? Ahol a munkahelyi stressz és a hormonális ingadozások már nem akadályoznak a mindennapi hatékonyságban? Ez, a kifejezetten nőknek szóló online jóga tanfolyam tökéletes választás, hogy összhangba kerülj magaddal.

5

69990 Ft

Érdekel az anyagi függetlenség fogalma? Pénzügyi biztonságra vágysz? Egy olyan jövőről álmodsz, ahol szabad vagy és nem kell félned a havi kiadások nagyságától? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépést annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

79990 Ft

Kurzusunk során megtanulod a hosszú távon működő, etikus linképítési stratégia kidolgozását és gyakorlati kivitelezését. Ezenkívül részletes elméleti és gyakorlati tudást szerzel SEO konverzió optimalizálás, ügyfélelvárás-menedzselés és SEO projekt megtérülés elemzés területén is.

5

59990 Ft

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!