fbpx
/
/
Tudatos Vezető Online Tanfolyam

Tudatos Vezető Online Tanfolyam

112 tanuló ajánlja

bruttó

79 990 Ft

39 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Vezetői készségek fejlesztése az intuíció segítségével

Főnök helyett vezető szeretnél lenni? Szeretnéd hatékonyan, magabiztosan vezetni a csapatod? Vezetői pozícióra készülsz, és nem tudod, hogyan hozd ki a legtöbbet magadból?

A tudatos vezetés elengedhetetlen a jó munkahelyi légkör megteremtéséhez. Ha fontos számodra, hogy a beosztottjaid motiváltak, elkötelezettek legyenek, és hosszú távú sikerekre vágysz egy jól működő csapattal, akkor itt a helyed!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Tudatos Vezető Online Tanfolyam?

 1. MODUL – A vezetésről
 2. MODUL – Az önazonos vezetés
 3. MODUL – A vezetői magány és a bizalom kérdésköre
 4. MODUL – Integráns vezetés bemutatása az 5 elem segítségével
 5. MODUL – Érzelmek a vezetésben
 6. MODUL – Az 5. elem a vezetésben
 7. MODUL – Kibontani az embereidben rejlő lehetőségeket
 8. MODUL – A cég, mint második család? Árnyék én elfogadása, családi minták leszakítása
 9. BÓNUSZ MODUL – Nőként vezetni, nőnek maradni
 • Munkafüzet gyakorlatias feladatokkal

Miről lesz szó ezen a vezetői tanfolyamon?

 • tudatosság ma
 • vezetés másképp
 • az intuíció jelentése és használata
 • a női vezetésről
 • a stratégia, ami mindig működik
 • hogyan segítsd a csapatodat
 • asszertivitás

Senki sem születik vezetőnek, ezt tanulni kell

Bár van, aki alapból is rendelkezik azokkal a készségekkel, amire egy vezetőnek szüksége van, de a vezetés nem egy velünk született képesség.

Ez egy hivatás, amihez elengedhetetlen a kitartás, tanulás iránti vágy és a folyamatos munka a belső fejlődés érdekében. Bárki képes vezetővé válni, de kitartóan kell dolgozni azért, hogy jól csináljuk a csapatunk irányítását!

A vezetés egy olyan dolog, ami mélyen tiszteli az emberi kapcsolatokat, előnyben részesíti a közös fejlődést és az inspiráció erejét.

A vezetés több, mint munka

A vezetés egy kitartást igénylő szakmai utazás. A tudatos vezető nem csupán a csapat első számú vezetője, hanem egy olyan irányító is, aki érti, hogy az igazi erő nem a parancsolásban, hanem az empátia gyakorlásában és a támogatásban rejlik.

Vezetőnek és leginkább jó vezetőnek lenni sokkal több, mint bejárni dolgozni. Ez folyamatos fejlődést, önkritikát és rugalmasságot igényel.

Ez a kurzus segít neked kibontakozni ebben a szerepben, hogy valódi vezetővé válj, aki nem csak szakmailag, de emberileg is kiemelkedő.

Mit jelent tudatosnak lenni?

Tudatosnak lenni azt jelenti, hogy teljes mértékben jelen vagyunk egy adott pillanatban, és képesek vagyunk a figyelmünket az életünkben zajló apró eseményekre irányítani.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megéljük a pillanatokat, és megértsük azokat az érzelmeket, gondolatokat, amik hatással vannak a hangulatunkra.

A tudatosság gyakorlása a hétköznapokban is rengeteg pozitív hatással bír:

 • segít elmélyíteni a kapcsolatokat: saját magunkkal és a környezetünkkel
 • könnyebben tudjuk élvezni és értékelni a pillanatokat
 • a saját reakcióink megértése és elfogadása
 • több magabiztosság
 • segíti az önszeretet gyakorlását
 • elfogadás, megértés, empátia

 

A tudatosság szerepe a vezetés során

A tudatosság kiemelkedő szerepet játszik a vezetés során. A pozitív irányítás és empátia összekapcsolásával a tudatos vezető képes észrevenni és megérteni mások szükségleteit és érzéseit. Ezáltal nemcsak a saját, hanem mások teljesítményét is segíti, elősegítve a harmonikus és eredményes csapatmunkát.

 • Jobb döntéshozatal: A tudatosság segít tisztán látni a helyzeteket, ezáltal lehetőséget teremt a jobb döntések meghozatalára.
 • Konfliktuskezelés: A tudatos vezető képes megérteni a konfliktusok gyökereit, és békés megoldásokat találni, ami elősegíti a csapat egységét.
 • Empátia és támogatás: A tudatosság lehetővé teszi az empátiát és megértést, amely erősíti a vezető-kollégák kapcsolatokat, és támogatást nyújt a nehéz helyzetekben.
 • Hatékony kommunikáció: A tudatos vezető figyel az érzelmekre és a nem verbális jelekre, ami segít a hatékonyabb és érzékenyebb kommunikációban a csapatával.
 • Inspiráló vezetés: A tudatosság segít az inspiráló vezetés kialakításában, amely magával ragadja és motiválja a csapatot, elősegítve a közös célok elérését.

Milyen egy tudatos vezető?

Egy tudatos vezető hatékonyan navigál az kihívások között, mindig figyelemmel kíséri a célokat és elkötelezett abban, hogy segítse másokat azok elérésében. Empátiával és támogatással irányít, megérti csapata tagjait, és képes kihozni a legjobbat a helyzetekből.

Az ilyen vezetők nem csak célokat tűznek ki, hanem inspirálják és vezetik is társaikat, így támogatva a hatékony munkát és fejlődést.

A jó vezető készségei

A jó vezető számos fontos képességgel és készséggel rendelkezik, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres vezetéshez. A jó vezető olyan személy, aki rendelkezik az alábbi tulajdonságok összességével:

 • Képes az empátia gyakorlására: Megérti az emberek érzéseit és szükségleteit, és képes azokra empátiával reagálni, ezáltal támogatást nyújtva csapatának.
 • Tudja kezelni a kihívásokat: Felismeri és hatékonyan kezeli a nehézségeket és konfliktusokat, segítve csapatát az ezekből való tanulásban és fejlődésben.
 • Ismeri és elismeri a csapattagok erősségeit: Felismeri a különböző tulajdonságokat, képességeket és tapasztalatokat, és ezeket kihasználva épít konstruktív és erős csapatot.

Egy jó vezető személyesen elkötelezett az emberek fejlődésében és sikereikben, és tisztában van azzal, hogy a csapat minden tagjának szerves része a közös sikernek.

Kinek ajánljuk a Tudatos vezető online képzést?

Ez az online képzés megfelelő választás mindazoknak, akik hatékonyabbá és empatikusabbá szeretnének válni a vezetés terén. Ez a kurzus kiváló választás:

 • Saját vállalkozást vezetőknek: Akik a vállalkozásukat magabiztosabban és tudatosabban szeretnék vezetni, elérve ezzel a célok hatékonyabb megvalósítását.
 • Beosztottaknak: Azoknak, akik hatékonyan szeretnék támogatni a felső vezetést és a csapatukat, miközben saját vezetői készségeiket is fejlesztik.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

A tanfolyam online oktatási rendszerben zajlik, ezért a kurzus elvégzéséhez szükséged lesz egy jól működő laptopra, számítógépre, vagy más okos eszközre és stabil internetkapcsolatra.

Jegyzeteléshez szükséged lehet még egy füzetre és tollra.

A tanfolyam felépítése lehetőséget ad arra, hogy rugalmasan, a saját tempódban haladj. A tananyaghoz örök hozzáférést biztosítunk, így akár a tanfolyam elvégzését követően is újra nézheted a videókat.

Kitől fogsz tanulni?

Budai Gergely

Több, mint 17 éve foglalkozik készségfejlesztő tréningekkel, Magyarországon és külföldön számtalan tréninget tartott már cégeknek, intézményeknek, de akár állami szférákban lévő szervezeteknek is. Emellett egyéni folyamatokat visz, mind vezetői, középvezetői és mind pedig life coaching területeken. A modern pszichológia és kulturális antropológia területén végzett tanulmányait és tapasztalatait munkája során ötvözi a saját másfél évtizedes spirituális útjának a megértéseivel. Így gondolkodás- és kifejezésmódjában egyértelműen tükröződik a keleti hagyományok, illetve a meditáció gyakorlatának atmoszférája, egyszersmind friss szemlélettel hozza létre azt a fúziót, ami révén ez különleges segítséget adhat modern világunk kihívásai közepette is.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Stabil internetkapcsolat.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Egyedülálló kurzus egy igazán holisztikus nézőpontból.

Rated 5 out of 5
2024.02.15.

Hiánypótló anyag, köszönöm és ajánlom!

D. Rita

Ezek is érdekelhetnek:

Segítünk hogy érd el a belső békét, és valósítsd meg álmaid életét. Programunk gyakorlati eszközöket kínál az önmegismeréshez és személyes átalakuláshoz.

29990 Ft

Szeretnél hatékonyan kommunikálni miközben figyelembe veszed mások és saját szükségleteid is? Fejleszd kommunikációs készségeid és tanulj meg nemet mondani anélkül, hogy bárkit megbántanál!

5

49990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!