fbpx
/
/
Adobe Premiere Pro mentorálás – Az első óra ingyenes

Adobe Premiere Pro mentorálás – Az első óra ingyenes

adobe-premiere-pro-mentoralas

Adobe Premiere Pro mentorálás tanulóink számára

Nagy öröm számunkra, hogy egy egyedülálló tanulási és fejlődési lehetőséget kínálhatunk a The Bright Academy tanulói számára. Szakmájában magasan elismert szakemberünk és oktatónk, Mészáros Bence most személyre szabott Adobe Premiere Pro mentorálás keretein belül segít a videóvágás elméleti és gyakorlati kérdései megválaszolásában.

 

A mentorálásról

„Sziasztok! Mészáros Bence vagyok, a The Bright Academy Adobe Premiere Pro kezdő tanfolyamának szerzője. A tanfolyam és ezáltal az én célom az, hogy a kíváncsiságára és érdeklődésére támaszkodva elindítsak bárkit a tanulásban, az alapoktól kezdve. Bátran állíthatom, hogy akit érdekel a videóvágás vagy szemezett már vele korábban, de nem talált megfelelő tananyagot és konstrukciót a tanuláshoz, annak ez a tanfolyam egy jó alapot ad a továbbtanuláshoz, hogy magabiztosan állíthasson össze kezdő-haladó szintű videókat egy csipetnyi kreativitással.

Azonban ha valaki úgy érzi, hogy jobban menne neki a tanulás személyes konzultáció segítségével, akkor most lehetőséget biztosítok erre egyszemélyes mentorálás keretein belül. Természetesen az Adobe Premiere Pro mentorálás megvalósítható online is, a vírushelyzetre való tekintettel. A konzultációk során átvesszük a tananyagot, jobban belemegyünk egyes részeibe, ha valami nem teljesen világos. Segítek a már meglévő tudásodat továbbcsiszolni, hogy még dinamikusabb, érdekesebb, látványosabb videókat készíthess. A The Bright Academy törekszik arra, hogy a meglévő hallgatóinak maximális segítséget nyújtson, például a Facebook csoportján keresztül is. Mivel nagy örömmel raktam össze ezt a kurzust, ugyanekkora örömömre szolgálna segítenem az elakadt vagy fejlődni vágyó Adobe Premiere Pro hallgatóknak.

Ha téged is érdekel a tanulás és a fejlődés leghatékonyabb módszere, és szívesen tanulnál egy szakemberrel, akkor kérlek bátran vedd fel velem a kapcsolatot. Keress az elérhetőségeim egyikén, illetve az info@thebrightacademy.com email címen keresztül is informálódhatsz a mentorálás menetéről. Az első óra árát elengedem, így anyagilag teljesen kockázatmentes. Célom, hogy magabiztos legyél, és hogy a személyiséged vissza tudjon köszönni a munkáidon keresztül. Fontosnak tartom, hogy örömödet leld a tanulásban, és nem feltétlenül a kötelességedet.”

 

adobe-premiere-pro-mentoralas-videovagas

 

Érdekel téged is a lehetőség?

Ha úgy érzed, hogy elakadtál a tananyagban, vagy gyakorlati tanácsra lenne szükséged a videóvágás területén, akkor keresd Bencét az elérhetőségei egyikén, vagy írj egy üzenetet az info@thebrightacademy.com email címre.

 

Nincsenek bejegyzések.

Feliratkozás

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!