fbpx
/
/
„Az ember olyan munkát végezzen, amiben ki tudja fejezni önmagát!”

„Az ember olyan munkát végezzen, amiben ki tudja fejezni önmagát!”

Ismerkedj meg a The Bright Academy sikersztorikkal!  Olyan embereket mutatunk be számotokra, akik inspirációként szolgálhatnak az élet minden területén. 

Karrierváltás? Új szakma elsajátítása 30 felett? Különböző történeteinkkel igyekszünk titeket is arra ösztönözni: legyetek bátrak! 

Neked is van sikersztorid? Oszd meg velünk: info@thebrightacademy.com

Ismerkedjetek meg Dafna Ben Yakov történetével, aki kitartásával, kreativitásával és folytonos tanulni vágyásával mindenki előtt jó példaként szolgálhat. 
Én több szakmát is tanultam életem során, gyors-gépírás, magánének, karvezetés, geriátriai gondozó és itt a oktatásában lakberendező szakon.
Igazából fiatal koromban volt lehetőségem zenei karriert elindítani, de ez abbamaradt, amikor férjhez mentem.
Utána már nem is gondolkodtam azon, hogy valaha zenei pályán olyan sikereket érjek el, hogy abból meg is tudok élni.
Az egyik olyan művészet, ahol csak keveseknek adatik meg a lehetőség. Bár magánéneket szívesen tanítottam, de az sem hozott anyagi áttörést.
Jelenleg geriátriai gondozóként dolgozom, amit szeretek csinálni, ám ebben a szakmában nem lehet jól keresni és ez nem hasonlítható semmilyen művészethez, ez munka, sokszor komoly fizikális munka.
Úgy két évvel ezelőtt kezdtem felfigyelni egy lakberendező műsorra a televízióban. Képes voltam órákat nézni, és az fogalmazódott meg bennem, hogy ez is egy művészet, és engem ez boldoggá tesz.
Egy évig keresgéltem a neten, szinte az összes felsőfokú intézettel felvettem a kapcsolatot, hogy teljesen online formában felvennének-e hallgatónak, mert nem tudok vizsgák és órák miatt Magyarországra utazni. Egyet sem találtam, míg végül rá akadtam a The Bright Academy-re és ha nem is felsőfokon, de közép fokon találtam egy kurzust, ahol nem kérték a személyes részvételt, sőt, vizsgázni is lehetett online formában.
Így beiratkoztam a kurzusra és el is végeztem. Jelenleg továbbképzési időszakban vagyok, – enteriőr tervezés, –  és szeretném még itt elvégezni a webdesigner szakot is, hogy saját magam tervezhessem meg a honlapomat, illetve ebben is találhatnék munkát.
Én úgy gondolom fontos, hogy az ember olyan munkát végezzen, amit nem érez munkának, ami feldobja, boldoggá teszi, amiben ki tudja fejezni önmagát.
Én mindenkinek ajánlom a karrierváltást, aki változtatni szeretne, kikerülni a mókuskerékből, valami újat tenni, amiben ő is jól érzi magát.
Ami pedig nagyon fontos: korosztálytól függetlenül bármikor újat lehet kezdeni. Én túl vagyok az ötödik ikszen és nem szégyellem, hogy idősebb fejjel ültem be az iskolapadba.
Úgy gondolom, hogy az enteriőr tervezés elvégzése után kellő gyakorlati tapasztalattal fogok rendelkezni, hogy meghirdethessem magam interior designerként és el tudjak vállalni egy munkát.
A bakancslistámon pedig még ott van a spanyol nyelv elsajátítása is. Megmagyarázhatatlan módon vonzódom e nyelv iránt, számomra olyan, mint a muzsika.
Rengeteget köszönhetek a The Bright Academynek, több tanfolyamot is elvégeztem azóta, pld. Önismereti tanfolyam, mind adott valami pluszt, motivációt és természetesen új tudást.
Szeretném az elkövetkező éveimet úgy eltölteni, hogy többet keresek mint eddig, és úgy dolgozom, ami számomra nem is munka, hanem felüdülés, művészet.
Nincsenek bejegyzések.

Feliratkozás

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!