fbpx
/
/
Ez a pályaválasztási teszt segít, ha elakadtál!

Ez a pályaválasztási teszt segít, ha elakadtál!

Nincs kedved bemenni a munkahelyedre? Csak azért dolgozol a szakmádban, mert jól fizet? Rendszeresen azon gondolkozol, hogy milyen jó lenne mást csinálni?

Akár pályaválasztás előtt állsz, akár új szakmát szeretnél szerezni, az ingyenes pályaválasztási teszt segít, hogy a legjobb döntést hozd és megtaláld a szakmát, amiben igazán jól érzed magad.

A pályaorientációs teszt célja

A pályaválasztási tesztek segítenek neked megtalálni a hozzád leginkább illő szakmát és területet a személyiséged, az értékeid és a készségeid alapján.

Ez az online pályaorientációs kérdőív néhány kérdésből áll, amiket bárhol, bármikor megválaszolhatsz és a válaszaid alapján kapott eredményeket azonnal megtekintheted.

Mi legyen a középiskola után?

A középiskolai évek egyik legnagyobb kihívása az, hogy eldöntsd, milyen irányba menj tovább. Sokakat befolyásol a döntésben az, hogy melyik szakma fizet jól és az is döntő lehet, hogy a tanárok, vagy a szülők mit tartanak a legjobb ötletnek.

De a nap végén, te leszel az, aki minden nap bejár a munkahelyére és elvégzi a feladatok. Vajon élvezni fogod? Csak azért, mert azt mondják, hogy az informatikai szektorban jók a fizetések, biztosan az a te utad?

Ha szeretnél egy olyan szakmát tanulni, ami valóban illik hozzád, akkor meg kell találnod a számodra leginkább megfelelőt. Még ha van is konkrét elképzelésed, a pályaválasztási teszt segít abban, hogy megtaláld az utad és olyan karriert építs, amiben jól érzed magad!

 

 

Ezekre a jelekre figyelj

Nem csak a középiskolásokat érinti a pályaválasztás. Az új szakma tanulása, a karrierút váltása a felnőtt emberek életében is kihívást jelenthet, főleg akkor, ha nem tudod, hogy milyen szakma lenne a legjobb számodra. De honnan tudhatod, ha szükséged van a változásra?

Nincs motivációd

Motiváció nélkül kínszenvedés minden munkanap. Ha nincs kedved dolgozni, unod a feladatokat és nem igazán érdekelnek az eredmények sem, akkor érdemes új lehetőségek után nézni.

Nem fejlődsz

Monotonak a hétköznapod és semmi újat nem tanulsz? Nincs tovább a ranglétrán és ez a fizetéseden is látszik? A fejlődés fontos, akár a karriered, a fizetésed, vagy a szakmai tudásod szempontjából nézzük!

Ne várd meg, amíg teljesen elveszted a motivációd! Válts munkát, tanulj új szakmát és építsd a karriered!

Csak a hétvégéket várod

Minden munkanapon csak azt várod, hogy végre hétvége legyen? Ha úgy érzed, hogy a hét túlélésében csak a hétvége gondolata tud segíteni, akkor valószínűleg nem a saját utadat járod és érdemes új szakmát tanulnod!

Töltsd ki ezt az ingyenes online tesztet, ha…

  • Szeretnél új szakmát tanulni, de nem tudod, hogy mi lenne az igazán neked való
  • Szeretnéd tisztábban látni a készségeidet és azokat a területeket, amiken a legjobban tudnál teljesíteni
  • Az eddigi pályaorientációs tesztek nem adták meg a választ számodra és szeretnéd végre megtudni a hozzád illő szakmát
  • Továbbtanulás előtt állsz, de nincs konkrét elképzelésed arról, hogy milyen irányba indulj el
  • Szeretnéd megtudni, hogy milyen típusú képzéseken érdemes részt venned és milyen típusú tanulási módszer illik hozzád

Készen állsz, hogy megtudd, milyen szakma illik hozzád? Töltsd ki a tesztet itt!

Online Marketing Menedzser

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

Megnézem

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

20000+ Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Online tananyag azoknak, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait!

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!