fbpx
/
/
Fedezd fel az Otthontervezés Új Dimenzióit: Legyél Te is Profi Ikea, Fürdőszoba és Szoba Tervező

Fedezd fel az Otthontervezés Új Dimenzióit: Legyél Te is Profi Ikea, Fürdőszoba és Szoba Tervező

 

 

 

Képzeld el, hogy belépsz egy üres szobába, és egyedül te döntheted el, milyen bútorok, színek és kiegészítők kerüljenek bele. Álmodd meg a tökéletes otthont az Ikea termékeivel, tervezz megnyugtató hangulatú fürdőszobát, vagy alakíts ki egy stílusos nappalit, amely minden vendégedet lenyűgözi. Nem csupán egy álom ez – a legújabb online Lakberendező és Konyhatervező tanfolyamokkal mindez a te kezedben van. Ismerd meg, hogyan válhatsz te is profi tervezővé az Ikea, fürdőszoba és szoba tervezés világában!

1. Az első lépések az Ikea tervező világában

Az Ikea tervező eszközeivel bárki könnyedén megtervezheti álmai otthonát. Azonban ahhoz, hogy igazán kiemelkedőt alkoss, érdemes megismerned a lakberendezés alapjait és trükkjeit. Az online tanfolyamaink segítségével mélyebb betekintést nyerhetsz az Ikea termékek sokoldalú felhasználásába, és megtanulhatod, hogyan hozd ki a legtöbbet a rendelkezésre álló tér adta lehetőségekből. Legyen szó egy kicsi lakás okos berendezéséről vagy egy nagy otthon stílusos kialakításáról, minden szükséges tudást megszerezhetsz.

2. Fürdőszoba tervezés: A funkcionalitás és stílus találkozása

A fürdőszoba nem csupán praktikus helyiség, hanem egy olyan tér is, ahol megpihenhetünk egy hosszú nap után. A fürdőszoba tervező modulunk segítségével megtanulhatod, hogyan tervezz funkcionális és egyben esztétikai szempontokat is figyelembe vevő fürdőszobát. Megismerheted a legújabb trendeket, az okos tárolási megoldásokat és a különböző stílusokat, hogy a végeredmény tökéletesen tükrözze személyiségedet és igényeidet.

 

 

3. Szoba tervezés: Teremts karakteres tereket

Egy jól megtervezett szoba több, mint négy fal és néhány bútordarab. Az online tanfolyamaink keretében betekintést nyerhetsz a szoba tervezés minden aspektusába, legyen szó hálószobáról, gyerekszobáról vagy éppen egy dolgozószobáról. Megtanulhatod, hogyan használj fel színeket, textúrákat és kiegészítőket, hogy létrehozz egy egyedi és hangulatos teret, amely kifejezi az ott élők személyiségét és szükségleteit.

4. Miért válassz Online Lakberendező és Konyhatervező Tanfolyamot?

Az online tanfolyamok rugalmasságot és személyre szabott tanulási utat kínálnak. Akár kezdő vagy a tervezés világában, akár már rendelkezel némi előismerettel, tanfolyamaink minden szinten támogatást nyújtanak. Ráadásul, az otthonod kényelméből elvégezheted őket, saját tempódban haladva.

Ne hagyd, hogy álmaid otthona csak álom maradjon! A Lakberendező Tanfolyammal és Konyhatervezés Online Tanfolyammal nem csupán a saját otthonodat alakíthatod át, hanem akár új karrier útját is elindíthatod a lakberendezés világában. Lépj velünk kapcsolatba még ma, és tedd meg az első lépést álmaid megvalósítása felé!

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a grafikus online tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A megfelelő étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában bárki képes lehet rá! Gyakorlatias kurzusunkkal megtudhatod, hogyan.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerkedj meg, a marketing minden fő ágával és válj képessé egy marketing csapat menedzselésére!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!