fbpx
/
/
Gél lakk alaptanfolyam

Gél lakk alaptanfolyam

Gél lakk alaptanfolyam – Út a saját műkörmös szalon felé

Te is olyan nő vagy, aki mindig megnézi az emberek körmét? Bárki bármit mond, igenis fontosak az ápolt, tiszta és igényes körmök, legyen az lakkozott, mű, natúr, rövid vagy hosszú, a hangsúly az esztétikán és ápoltságon van. Ehhez természetesen kétség sem fér, és ha ezt a tanfolyam érdekel, biztosan szeretnél változtatni körmeid megjelenésén. Az egyszerű körömlakkozás bárki számára elérhető. Könnyű és gyors, nem szükséges szakemberhez fordulni, és akár indulás előtt 20 perccel is elkészítheted. Azonban mindennek ára van: lepattog már akár 2-3 nap után, nem bírja jól a mosogatást, kopik. Persze mindenki találkozott már azzal a nem is olyan apró hibával, hogy akár órákkal a felvitele után belenyúl és elmaszatolja. A gél lakkozással ilyen hibák nem történnek! Igaz, több idő, és UV lámpa is szükséges hozzá, azonban akár 2-3 hétig tart, nem pattog, nem kopik és nem tudod elrontani!

 

Szívesen lennél hivatalos műkörmös szakember?

Talán ideje lenne egy kézápoló/műkörmös pályára lépni? Nem vagy biztos, hogy az menne-e, megvan –e hozzá a kézügyességed? Kezdd a legegyszerűbbel, és garantáltan beleszeretsz a szakmába! Ha úgy érzed, neked ennyi elég is, akkor pont a legjobb helyen jársz, hiszen innentől fogva nem kell szakembernél időpontot egyeztetni, sem alkalmazkodni ahhoz. Na és ne is beszéljünk arról, ha nincs akkorra időpontod, amikorra szeretnél, és a körmeid már közel 4 hetesek… Ha pedig eddig sem jártál szakemberhez, meg is spórolod az árát! Egy biztos: nem fogod megbánni, hiszen a gél lakk otthon is pillanatok alatt elkészíthető!

 

gel-lakk-alaptanfolyam

 

A gél lakk alaptanfolyam során elsajátíthatod a köröm felépítését, anatómiáját, előnyeit, köröm zsírtalanításának és tisztításának módját, a gél lakk felvitelének helyes menetét, a lámpa használatát, a köröm ápolását. A tanfolyam tökéletes ajándék magadnak vagy egy barátnődnek, sőt, ha mindketten elvégzitek, tökéletes csajos program lehet a gél lakk otthoni elvégzése, akár egymásét, akár a saját magatokét elkészíteni.

 

gel-lakk-alaptanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a Gél Lakk Alaptanfolyam elvégzését?

 • Azoknak, akik érdeklődnek a műkörmös/kézápoló szakma iránt, azonban nem biztosak még magukban, így ez a tanfolyam segítségükre lehet a döntés meghozatalában!
 • Akik megunták a körömlakkozással járó felelősséget, és inkább valami hosszabb távú, esztétikusabb megoldást szeretnének körmeik szépségéért.
 • Akik szívesen kipróbálnák kézügyességüket.
 • Azoknak, akik szívesen meglepnék barátnőiket is egy ilyen „csajos estével”.

 

gel-lakk-alaptanfolyam

 

Mi szükséges a Gél Lakk Alaptanfolyam elvégzéséhez?

 

three_one_step

 

Milyen képzéssel egészítheted ki a tudásod?

Amennyiben ezek után szeretnél részletesebben megismerkedni a műköröm díszítés rejtelmeivel, akkor ráépülő képzésként szívesen ajánljuk a Műköröm díszítő kurzust is. Ez szintén egy rövid tanfolyam, és elvégzése már előfeltételhez között, hiszen már tisztában kell lenned a műkörömépítés rejtelmeivel, így műkörmös végzettség megléte kötelező. Ha a cél egy teljesen átfogó oktatás, melynek köszönhetően szakképesítést szerezhetsz, akkor az Alfa Kapos szakképesítés tanfolyamai részletes, elméleti és gyakorlati részből álló tanfolyamok.

Az online tanfolyam előnye, hogy „egyéni tanrendben”, otthon tanulhatsz, amikor időd engedi. Egy nap alatt többet is választhatsz, így elérhetővé válik az a cél, hogy több szakmát sajátítasz el rövid idő alatt. Az Alfa Kapos Képző Központ Kft. tanfolyamai személyes kapcsolatot igényelnek. A képzési helyszínek azonban országosan, több mint 30 nagyvárosban megtalálhatóak (Budapest, Debrecen, Székesfehérvár, Kaposvár stb), amelyet ki tudsz választani az oldalukon.

 

Hasonló tanfolyam

Manikűr tanfolyam

 

A tanfolyam moduljai

 1. Bevezetés a gél lakkozás világába
  a. Bevezetés
  b. Tippek, trükkök
 2. Three step gél lakk készlet
  a. A Three Step gél lakk készlet tartalma
  b. A Three Step gél lakk készlet termékeinek ismertetése
  c. Kézmosás, fertőtlenítés
  d. Manikűrözés körültekintően
  e. A természetes körömlemez formázása, reszelése, zsírtalanítása
  f. Az alapréteg felvitele
  g. A szín felvitele
  h. A fényzselé felvitele
  i. A bőr ápolása
 3. One Step gél lakk készlet
  a. A One step gél lakk készlet tartalma
  b. A One step gél lakk készlet termékeinek ismertetése
  c. Manikűrözés körültekintően
  d. A természetes körömlemez formázása, reszelése, zsírtalanítása
  e. A One step gél lakk szín felvitele
  f. A gél lakk eltávolítása
 4. Díszítés tippek, bónusz videók
  a. Csillámporos körömdíszítés
  b. Akril festés
  c. Henna festés
  d. Paraffinos ápolás
  e. Tippek, trükkök
  f. Kézmasszázs
  e. Teszt
Nincsenek bejegyzések.

Feliratkozás

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!