fbpx
/
/
InDesign tanfolyam

InDesign tanfolyam

Adobe InDesign tanfolyam – Kiadványszerkesztés kezdőknek és haladóknak

Az Adobe InDesign, az Adobe online programcsomag kiadványszerkesztő szoftvere. Az alkalmazás különböző kiadványok szerkesztésére és nyomdai előkészítő munkák használatára alkalmazzák leginkább.

Egy szoftver, számtalan megoldás

Az InDesign a legjobb választás, ha szöveget, vektorgrafikát és képeket tartalmazó többoldalas dokumentumot szeretnél létrehozni. Az InDesign segítségével különböző digitális és nyomtatott anyagokat hozhatsz létre, önéletrajzokat, brosúrákat, éves jelentéseket, katalógusokat, interaktív digitális kiadványokat, könyveket, magazinokat, egyebeket.

Szórólapok, magazinok, kiadványok = Indesign

Ha nyomtatott vagy digitális szöveges tartalmat szeretnél készíteni, legyen az akár egy ebook, mondjuk egy receptkönyv, érdemes segítségül hívni az InDesign-t. Ugyanilyen hasznos tud lenni, ha esküvői meghívót tervezel, vagy esetleg nagyobb kiadványszerkesztést igénylő projektben veszel részt, legyen az könyv vagy akár egy óriásplakát.

Online InDesign tanfolyam – Neked ajánljuk!

Ez az InDesign tanfolyamot szakértő oktatónk készítette olyan kezdőknek és haladóknak, akik szeretnék megismerni az Indesign használatát egy kicsit közelebbről is. A tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll, célunk, hogy az alapok megismerése után, te magad is elkezdj kísérletezni különböző kreatív projekteken. A tanfolyam során lépésről lépésre megismered a szoftver használatát, a nyomdai folyamatokat, és a kezelőfelületet, hogy későbbiekben pedig a mester oldalak létrehozása és kezelése se okozzon gondot. Az InDesign tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

Nincsenek bejegyzések.

Feliratkozás

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!