fbpx
/
/
Ingyenes online tanfolyamok 2020

Ingyenes online tanfolyamok 2020

ingyenes-online-tanfolyamok

Ingyenes online tanfolyamok szerencsére ma már sok helyen elérhetőek a tanulni vágyók számára. Ha beütöd a google keresőmezőjébe, valószínűleg több száz érdekes tanfolyamot fog kidobni. Sokak fejében azonban ilyenkor megjelenik a kérdőjel: oké, de ha ingyenes akkor biztosan minőségi? Érdemes egyáltalán időt szánni rá? A válasz ma már egyértelmű: igen!

 

Life long learning, azaz jó pap holtig tanul!

A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot. / Nelson Mandela /

Az utóbbi pár évben az online tanfolyamok világa egyre inkább kiszélesedett. Rengeteg borostyánligás egyetem, kínálta kezdő kurzusait ingyen, vagy minimális összegért. Egyre több helyen láthattuk, hogy a Harvard, Stanford vagy éppen a Duke University kurzusai elérhetőek online. Ezek néha fizetős kurzusok, vagy ingyenes online tanfolyamok formájában lettek elérhetőek a nagyközönség számára. A pandémia betörésével, március környékén ” Maradj otthon” égisze alatt sokak figyelme az online képzés felé fordult. Aki tehát nem kenyeret sütött, online edzéseken vett részt, az nagy valószínűséggel tanulni szeretett volna, hogy kihasználja az időt, ami megadatott. Természetesen az online oktatás világa nem újkeletű. Nagyon sok egyetem látott jó marketing lehetőséget abban, hogy kezdő egyetemi képzéseiket elérhetővé tegyék olyanok számára is, akik fizikailag nem tudnak jelen lenni az adott egyetem kurzusain.

 

ingyenes-online-tanfolyamok

 

Miért hasznosak ezek a különböző online kurzusok?

  • Mert aki rendelkezik megfelelő internetkapcsolattal, annak elérhető a tudásanyag
  • Elismert szakemberektől tanulhatsz, akár ingyen is
  • Piacképes tudást kaphatsz, ami nagy versenyelőnyt jelent
  • Az otthonod kényelmében akár egy új szakmát is elsajátíthatsz
  • Sok kurzus akár részben akár egészben, ingyenesen elérhető

A munka és a család mellett sokszor nagyon nehéz arra időt szakítani, hogy tanulj. A felnőttképzések java része vagy hétvégén vagy délután /este van, amikor az ember szívesebben töltené az időt pihenéssel, vagy a családjával. Az online tanfolyam nagy előnye, hogy szinte bármikor és bárhol elvégezhető. Ha úgy döntesz, hogy szombat délelőtt a kedvenc kávézódban végzed a kurzusokat, azt is megteheted! Az ingyenes tanfolyam másik előnye, hogy költséghatékony. Nem kell utaznod, könyveket vásárolnod a képzés során, hiszen minden szükséges anyag online elérhető, a kurzus részeként. Az online kurzusokat ma már nagyon sokan választják, ha új szakmát szeretnének elsajátítani, mert kényelmesebb és kevésbé helyhez kötött. Ma már nem kell, hogy felvételizz a Harvard valamelyik szakára, hiszen lehet, hogy amit keresel online kurzus formájában már elérhető!

 

ingyenes-online-tanfolyamok

 

Nemzetközi weboldalak

Az online képzések célja, hogy olyanok számára is megadja a tanulási lehetőséget, akik nem rendelkeznek megfelelő anyagi forrásokkal, de él bennünk a tudásvágy. Nemzetközi szinten, az egyik ilyen weboldal a Coursera ami több száz egyetemmel működik együtt és nagyon sok ingyenes online tanfolyam elérhető a weboldalon. A Coursera nagyon széles kínálattal rendelkezik, több mint 3900 online kurzus és képzés elérhető, miután az e-mail fiókoddal regisztráltál. Ha kedvünk tartja elmerülhetünk a kémia vagy a digitális marketing világában, mindezt a saját tempónkban haladva. Hasonló oktatási felület az edX, ahol a Courserához hasonló 2500 online képzés elérhető a tanulni vágyók számára. Elmerülhetünk a kínai nyelv szépségeiben, vagy éppen jogot és történelmet is tanulhat ha ahhoz van kedvünk. A tanulni vágyók számára még elérhetőek a Google ingyenes képzései ( Google Digital Workshop ) ahol rengeteg hasznos oktatási anyag megtalálható. Tudsz regisztrálni a saját e-mail fiókoddal és már kezdődhet is a tanulás! Vállalkozók számára szinte nélkülözhetetlen, mivel olyan online kurzusok érhetőek el, mint a : Bevezetés az üzleti kommunikáció alapjaiba vagy a Bizalomépítés önpromócióval!

 

Never-ending story, azaz befejezetlen online kurzusok története

Mindannyiunk életében történt már olyan, hogy egy kurzust nem fejeztünk be, egy applikációt amit letöltöttünk végül nem használtuk soha. Ahhoz, hogy ne járjunk így érdemes már a legelején tisztáznunk önmagunkban, mi az online tanulás célja a mi életünkben? Az elhivatottság és a kitartás ebben az esetben nélkülözhetetlen.

 

Mi szükséges ahhoz, hogy úgy érezzük érdemes befejeznünk egy tanfolyamot?

  • Elköteleződés – akár ingyenes egyetemi kurzuson veszünk részt, vagy egy fizetős tanfolyamot kezdünk el, érezzük úgy, hogy elköteleződtünk az adott oldalon. Vegyük komolyan az óra anyagát, hiszen elsősorban értünk van!
  • Legyünk proaktívak! Lássuk be, hajlamosak vagyunk lazábban venni a dolgokat, ha a képzés online zajlik. Ha az óra alatt a telefonunkat nyomkodjuk, és virtuálisan az utolsó padsorba ültünk, akkor veszett fejsze nyele a tanfolyam. Készítsük el a feladatainkat, írjuk meg a beadandókat a tanfolyam során, ezáltal motiválva önmagunkat.
  • Találjuk meg a belső motivációnkat! Találjunk egy célt, amiért érdemes küzdenünk. Magasabb fizetés? Jobb életminőség? Esetleg egy másik munkahely? Neked mi a végső célod a képzések elvégzése után?
  • Találj számodra érdekes ingyenes vagy fizetős kurzust! Hallgass a szívedre az online kurzusok esetében is! Mik az elsődleges kritériumaid kurzusok esetében? Legyen alkalmazható? Elméleti tudást adjon? Hosszútávú befektetés? Adjon valamilyen bizonyítványt? Egyetemi szintű óra legyen?
  • Magyar vagy angol nyelven szeretnéd tanulni? Nagyon sok kurzus csak angol nyelven elérhető, de a The Bright Academy ingyenes online tanfolyamai magyar nyelven elérhetőek! Az oldalon számos olyan ingyenes elérhető tanfolyam van ami gyakorlati képzettséget ad a kezedbe!

 

ingyenes-online-tanfolyamok

 

Tanulás – bárhol, bármikor!

Az online oktatás szárnyal az utóbbi pár évben. A tanulási lehetőségek kiszélesedtek, tehát annak sem kell elkeseredni akinek nincs kellő pénze vagy ideje arra, hogy tanuljon. Az egyetemi képzések ma már bárki számára ingyenesen is nyitottak sok esetben. Nagyon sok tanuló dönt úgy ebben az évben, hogy a 2020-as évet az egyetemi padokon kívül tölti, inkább valami mással töltené az idejét. Előttük is nyitott az út, hiszen az online tanfolyamokat bárhol, bármilyen környezetben el tudják végezni. Az online képzések mást is hoznak nekünk, mint szabadságot. Arra azonban érdemes felkészülni, hogy online óra teljesen más tanulási készségeket kíván, mint a hagyományos tanulás. Fontos, hogy elhivatottabbak legyünk, tartsuk a kapcsolatot az oktatóval és tanuló társainkkal is e-mail formájában, ha van rá lehetőség.

 

Ingyenes online tanfolyamok a The Bright Academy-nél!

A The Bright Academy célja, hogy valóban használható tudással gazdagítsa a hallgatóit. Ingyenes online képzéseink bárki számára elérhetőek. Az online munkák mellett az egyre keresettebb hiányszakmákra is fókuszálunk a tanfolyamok összeállítását illetően.Kurzusaink elvégzését követően versenyképes elméleti és gyakorlati tudásra tehetsz szert!

Tekintsd meg a legfelkapottabb ingyenes tanfolyamainkat és kezd el őket még ma!

Zero Waste Útmutató

Tudatos Jelenlét Online Tanfolyam – I. rész

Vegán Útmutató

Online Marketing Menedzser

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

Megnézem

Grafikus Online Tanfolyam

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

Megnézem

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!