fbpx
/
/
Keresőoptimalizálás tanfolyam

Keresőoptimalizálás tanfolyam

Keresőoptimalizálási tanfolyam

A keresőoptimalizálás, angol nevén Search Engine Optimization, tehát SEO, egy olyan fogalom, amivel gyakran találkozik az ember manapság. Főleg akkor, ha valamilyen saját online felületet tart fenn. A cikkben bemutatjuk, hogy pontosan mi az SEO és hogy miről szól a keresőoptimalizálás tanfolyam.

 

SEO avagy keresőoptimalizálás

Mindenki azt mondja, fontos az SEO-t megtanulni, de arról kevesen beszélnek, miért is. Napjainkban a legtöbb folyamat online játszódik le. Egyetlen kérdésre megannyi helyen le van írva válasz. Ha vásárolni akarunk valamit, oldalak ezrei állnak a rendelkezésünkre. Az, hogy egy keresést elindítva milyen találatokat kapunk, nagyobb részben múlik a felületen, mint a kérdezőn. Ugyanaz a helyzet, mint a könyvpiacon. Naponta több ezer új kiadvány kerül publikálásra, de nem mind részesül ugyanannyi figyelemben. Ami a lényeg: nem minden esetben a minőség dönt. Lehet valakinek szuper a weblapja, de ha senki sem látogatja, akkor mit ér pusztán a jó tartalom? Ezért fontos megtanulni, hogyan működik az SEO, amire tökéletes egy keresőoptimalizálási tanfolyam.

A legtöbben azt már tudják, mennyire fontos egy weboldal számára az organikus interakció. Ahhoz, hogy több emberhez eljuthasson a tartalom, amit kínálunk, elengedhetetlen megismerni magukat a keresőmotorokat. Az SEO nem csak egy képesség, amit elsajátítunk. Egy keresőoptimalizálási tanfolyamon azt is megtanulhatjuk, mi alapján rangsorolják be a weblapokat olyan nagy nevek, mint a Google, a Yahoo! vagy a Bing.

Mindazonáltal senki sincs, aki 100%-ig meg tudná érteni, hogyan is működik pontosan egy keresőmotor. Ezek a cégek folyamatosan frissítik az algoritmusaikat, hogy senki se tudja befolyásolni a találatok listáját. Egy SEO szakember csupán feltételezheti, milyen részekből áll össze a rangsorolás folyamata. Egy cikk szerint, amit Brian Dean írt, több mint kétszáz összetevője van egy Google keresésnek. Az egyedüli, aki pontosan tudja, hogyan is működik a saját keresőmotorja, az maga a vállalat, aki készítette. A hatalom, amivel egy ilyen cég rendelkezik, teszi az SEO-t napjaink egyik legfontosabb témájává. Például egy marketinges szakembernek is igen hasznos információkat adhat egy keresőoptimalizálási tanfolyam.

 

keresooptimalizalas-tanfolyam-online

 

Miért is hasznos a keresőoptimalizálás tanfolyam?

Az SEO egy hosszútávú befektetés. Nem érdemes arra számítani, hogy azonnali hozamot terem. Abban az esetben, ha egy éppen induló oldalt kell felfuttatni az eredmények körülbelül két negyedév múlva fognak megmutatkozni. Természetesen ez a folyamat felgyorsul, ha egy már meglévő felületet kell optimalizálni. A technika jövőjét elnézve belátható időn belül az online tartalmak nem fognak veszíteni a fontosságukból. Éppen ellenkezőleg. Ahogy egyre többen férnek az internethez világszerte, és az emberiség újabb generációi érkeznek, az SEO egyre fontosabb és relevánsabb szakterület lesz.

Ugyanúgy, mint az adatfeldolgozás, az SEO is egy feltörekvő szakma manapság. A piac növekedésével egyre több nyitott álláslehetőség képződik. Egy SEO szakember fizetése lehet akár százötven dollár is óránként. A képzett dolgozók utáni igényt mutatja az is, hogy 2016-ban több, mint 65 billió dollárra becsülték ezt a szegmenst. A gyors növekedés miatt a becslések szerint 2020-ra elérheti a 80 billió dollárt is. Ennek a fő oka az, hogy mindenki, akinek hozzáférése van az internethez, használ keresőmotorokat, amik egyhamar nem fognak kimenni a divatból. Tehát egy keresőoptimalizálás tanfolyam hosszútávú befektetés is. Figyelembe véve, hogy egy átlagos weboldal forgalmának 87%-át keresőmotorok generálják, nem meglepő, hogy az SEO szakemberek karrierje egyre felfelé ível.

Mint feljebb már említettük, az SEO igen fontos része a digitális marketingnek. Mintha az érem két oldala lennének. Az SEO szakértelem az egyik legkeresettebb képesítés. Ez a készség nem behatárolt, így az üzleti élet elég sok területén lehet alkalmazni. Arról nem is beszélve, hogy a magánéletben is csak hasznára válik valakinek, ha van egy keresőoptimalizálási tanfolyam a háta mögött.

 

 

keresooptimalizalas-tanfolyam

 

A keresőoptimalizálás az online marketing egyik legfontosabb része

Ha az SEO-ra csak úgy tekintünk, mint a digitális marketing egy szakágára, akkor érdemes tudni, hogy a digitális marketingnek több, mint 30%-át a SEO teszi ki. Minden sikeres vállalkozás rendelkezik bloggal, amit optimalizálnak. Így jutnak új ügyfelekhez. A bloggolás és az SEO segítségével ezek az olvasók potenciális vásárlók lesznek. Minden digitális szakembernek szüksége van valamennyi SEO ismeretre. Többek között azért is mert egy weboldal organikus forgalma teszi ki a látogatások nagy részét. Ennek növeléséhez pedig elengedhetetlen az SEO. Arról nem is beszélve, hogy immáron szinte kötelező egy online felület életben maradásához. Amelyik weboldal alkalmazza, hatalmas előnyre tehet szerre azokkal a felületekkel szemben, amik nem veszik elég komolyan az SEO jelentőségét.

Marketinges szempontból az SEO elengedhetetlen. Egyrészt jelentőségteljes részét képezi a már meglévő formáknak: fizetett reklámok, közösségi média, másrészt önmagában is megállja a helyét, mint külön ágazat. Egy keresőoptimalizálási tanfolyam egyik legnagyobb előnye, hogy nem teszi lokalizálttá a használóját. Az SEO világszerte keresett képesség, amivel nyugodtan lehet otthonról is foglalkozni.

 

keresooptimalizalas-tanfolyam

 

Miről is szól pontosan a keresőoptimalizálás online tanfolyam?

Látható, hogy az általunk kínált tanfolyam kezdőknek és haladóknak egyaránt releváns tudást kínál. Egy olyan szakma elsajátítását, amivel kényelmes körülmények között lehet világszínvonalú fizetést elérni. Cégünk előnye nem csak az, hogy immáron 17 éve jelen van az oktatás világában. Kurzusaink teljesen online zajlanak, bármikor bárhonnan elvégezhetők. A keresőoptimalizálási tanfolyam sikeres elvégzése után bizonyítvánnyal igazolhatja a tudását.

Rengeteg oka van annak, miért érdemes bizonyítványt szerezni egy keresőoptimalizálási tanfolyamról. Legelőször is: egy bizonyítvány hivatalos dokumentum, ami igazolja a befektetett időt és a megszerzett tudást. Bárki mondhatja magáról, hogy a szakértője valaminek. Egy bizonyítvánnyal alá is támasztható ez az állítás. Egy olyan területen, ahol a legtöbben autodidakta módon sajátítják el a tudást, egy hivatalos igazolás nagyban segíti a leendő ügyfeleknek a megfelelő szakember kiválasztását. Arról nem is beszélve, hogy az önéletrajzban is jobban mutat. Főleg olyanok számára, akiket csak mostanában kezdett érdekelni az SEO, így nincs még releváns munkatapasztalatuk. Kezdőként elvégezni egy keresőoptimalizálási tanfolyamot nemcsak kiemeli, hogy mennyi munka és tanulás van fektetve az adott képességbe, hanem bizonyíték is egy álláskeresés esetén, hogy a jelentkező képes befejezni azt, amit elkezd.

Sok munkaadó előnyben részesíti az olyan jelentkezőket, akiknek papírjai is vannak arról, mit is tudnak. Igaz, hogy a legtöbb állásajánlat megköveteli a releváns munkatapasztalatot, de valljuk be, senkinek sem válik kárára, ha egyel több bizonyítvány van a zsebében. Egy kezdő pozíciónál pedig nagyon is sokat jelent.

Vágj bele!

Egyáltalán nem számít mi az oka annak, hogy valaki el akar végezni egy keresőoptimalizálási tanfolyamot. Lehet szó egy bloggerről, egy szabadúszóról, valakiről, aki digitálisan akarja értékesíteni a termékeit vagy egy profiról, aki új szakterületen szeretné kipróbálni magát, az SEO ismerete csak a javára válhat. Jelenleg nincs és a jövőben sem nagyon lesz olyan területe az online világnak, ahol egy keresőoptimalizálási tanfolyamot ne lehetne kamatoztatni. És a világunk online kiterjedése egyre csak növekszik.

Érdekel a keresőoptimalizálás, de nincs időd egy tantermi képzésre? Tanuld meg nálunk online bármikor!

Grafikus Online Tanfolyam

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

Megnézem

Online Marketing Menedzser

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

Megnézem

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!