fbpx
/
/
Okostelefon fotós tanfolyam

Okostelefon fotós tanfolyam

Most már mindenkinek a kezében ott van a fotózásra alkalmas eszköz mobiltelefon formájában, bárki meg tudja nyomni a gombot is, amivel készül egy kép, akkor tehát mindenki tud fotózni is? A válaszunk sajnos nem, mert ezt is meg kell tanulni. Érdekel a fotózás, mint művészet, de még nem szeretnél, vagy nincs lehetőséged egy jó minőségű fotó eszközre beruházni? Hiszen már ott is van a kezedben – ez lehet akár a mobilod!

 

okostelefon-fotós-tanfolyam

 

Ki is az instahusband?

A közösségi médiában nap mint nap láthatjuk, hogy milyen szuper képeket tesznek fel magukról a hőn áhított influencerek – pedig hidd el, nem mindenhova követi őket profi fotós. Persze, többségében igen, de nekik sem árt, ha értenek legalább a mobilfotózáshoz. Le nem tagadhatjuk, hogy rengeteg effektet, filtert, Photoshopot használnak. Talán már te is tapasztalhattad, hogy egy kevésbé jó fotóból nem tudsz tökéleteset varázsolni, bármennyit is használsz ezekből. Mitől lesz megfelelő minőségű a képed? Attól, ha éles a kép, szépek a színek, ha magadat fotózod, akkor remekül pózolsz, a háttér és a megvilágítás is szép – egyszerűen jó ránézni a képre. Egy nyaralás során szuper érzés lenne, ha elsőre sikerülne tökéletes fotót készíteni a barátnődről – így ő is elégedett lenne, és nem kellene annyit várnod, hogy végre elkészüljön az a kép. Ez a tökéletes instahusband!

 

Miért is hasznos az okostelefon fotós tanfolyam?

A mobilgyártók felvették a versenyt a kamerákkal és fényképezőgépekkel – a legújabb típusokban már valóban lehet profi minőségű képeket készíteni – ehhez azonban nem árt tudni pár tippet és trükköt! Tanfolyamunkból megtanulhatod a mobiltelefon kamerák felépítését, hogy hogyan használd jól az időzítést, alap fénnyel való munkát is elsajátíthatod. A fénybeállítás a tökéletes kép kulcsa, minden helyzetben! Emellett a segítünk megtalálni a legmegfelelőbb pózt – hogy neked is modellképeid készülhessenek, profi fotós bevonása nélkül. A háttér és a távolság megfelelő kiválasztása mellett tippeket adunk a megfelelő képkivágásra is. Ha ezt a pár dolgot fejben tartod, akkor el is készülhet a tökéletes fotód! 

 

okostelefon-fotós-tanfolyam

 

Kinek ajánljuk az okostelefon fotós tanfolyam elvégzését?

  • Azoknak, akik fejlődni akarnak és azt szeretnék, hogy a fotóik külső szemmel is élvezhetők lennének.
  • Azoknak, akik csak azt látják, hogy mások fotói jobbak, de nem tudják, hogy ezt hogyan érhetik el ők is.
  • Akiknek valamilyen célja van egy új fotóval, profilképpel
  • Akik szeretnék a tökéletes képet barátnőikről, hogy ők tündökölhessenek

A tanfolyam elvégzése után certifikátot adunk. Ami pedig a legfontosabb, a képeid végre téged és az egyéniségedet mutatják majd akár önéletrajzban, akár a közösségi médiában! 

 

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a grafikus online tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A megfelelő étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában bárki képes lehet rá! Gyakorlatias kurzusunkkal megtudhatod, hogyan.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerkedj meg, a marketing minden fő ágával és válj képessé egy marketing csapat menedzselésére!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!