fbpx
/
/
Online képzések – Mit érdemes most tanulni?

Online képzések – Mit érdemes most tanulni?

online-tanfolyam-kiemelt

Vannak szakmák, amikre nem nyújtanak megoldást az online képzések. Azonban az egyre nagyobb munkaerőt foglalkoztató szellemi munkák kellő szorgalommal és kitartással online is elvégezhetőek! 2020 egy új, online évtized, egyre több foglalkozási ág jön létre, a nagyobb szakmai területek rétegződnek. The Bright Academy tanfolyamaink ezekre kínálnak megoldást, hogy megfelelő szakmai tudással felvértezve képezzünk ki szakembereket. Most, a járvány idején pedig különösen fontos, milyen irányba tanul az ember. A folyamatos önfejlesztés, tanfolyamok során könnyedén találhatunk új szakmát magunknak. Mi most olyan tanfolyamok és képzések végzését ajánljuk, amely szakmák útja jelenleg is töretlen. De vajon mely képzések ezek?

Egyre népszerűbbek a távmunkák és az online képzések

Napjainkban egyre jobban felértékelődik a távmunka értéke. A kutatók, és most már a munkáltatók is elismerik, hogy a home office is teljes értékű munka. Évekig kételkedtek benne, de a technológiai fejlődés, és talán az emberek felelősség- és kötelességtudata meggyőző érvvé vált mellette. Minden évben készül hazai összeállítás arról, hogy mely szellemi munkák a legkeresettebbek, de a jelenlegi különleges helyzet mindent felülír. Az itt felsorolt képzések közül mindegyik elérhető a weboldalunkon, így ha valamelyik megtetszik, akár kezdheted is a tanulást! A listát úgy állítottuk össze, hogy akár szabadúszóként is elvégezhetőek legyenek, nem csak Magyarországon belül. Természetesen a legtöbb nyitott pozíció Budapest és környékén vár, érdemes kisebb városok multinacionális cégénél is szétnézni. Ha azonban az oktatás is megy online, akkor a munka is! A kommunikáció szinte minden esetben e-mail vagy chat bevonásával történik, személyes találkozóra nincs is szükség. Ráadásul a legtöbb chat és e-mail felhasználói felület vagy profil létrehozása ingyenes, így neked és a munkáltatónak sem kell befektetnie ebbe.

online-tanfolyamok

Marketing – online vagy offline?

A marketing szakmának is vannak területei, amelyeket sajnos megérintett a közelgő válság szele. Mi most próbáljuk azokat ajánlani képzéseink közül, amelyekre nincs olyan erős hatással. Sőt, némelyik igencsak fellendülőben van! A legtöbb cél költséghatékony stratégiát választ, így inkább szabadúszókat foglalkoztatnak, távmunkában. Nézzük, melyik az a pár fellendülő részterület!

A marketingnek két erősen megkülönböztethető fajtája van, ezek az offline és az online marketing. Az offline során a kézzelfogható marketing eszközöket értjük. Ide soroljuk a plakátokat, kóstoltatást, termékkihelyezést. Ezekhez mindig szükséges grafikai munka igénybevétele is. Az online pedig minden, ami a digitális térben történik – és itt bonyolódik a dolog. A virtuális térben már ezerfelé szakad a marketing. Vannak projektmenedzserek, SEO szakemberek, social media menedzserek, szövegírók, koordinátorok, asszisztensek, gyakornokok, PPC guruk, és még sorolhatnánk. Sőt, a marketinghez sorolhatjuk a grafikusokat, webdesignereket is, hiszen nagyrészt reklám elemeket valósítanak meg grafikailag. Nézzük is meg gyorsan, ki mivel foglalkozik!

Keresőoptimalizálás

A SEO szakemberekre egyre nagyobb a kereslet, és ráadásul egyetemi oktatás nincs rá. Bár van rá külön képzés, de a felsőoktatásban továbbra sem szerepel, így biztosan rengeteg állás között böngészhetünk. A tanfolyamaink között nagyon népszerű, ugyanis sok marketing szakember dönt úgy, hogy ebbe az irányba képzi magát tovább. Az első modul ingyenes, ha meg szeretnéd nézni. Miért is ilyen népszerű a SEO? Ahhoz, hogy a legköltséghatékonyabban találd meg a célközönségedet, személyre szabott ajánlatokkal bombázd, arra a keresőoptimalizálás a legjobb módszer. Ez segít abban, hogy organikusan a találati lista elejére kerülj és így a számodra fontos célközönség a te termékedet vagy szolgáltatásodat találja meg elsőként, például Google keresés során.

A SEO esetén nincs szükség grafikai munkára, sem pedig nagy büdzsére. Ezek miatt a legtöbb cég megengedheti magának, hogy foglalkoztasson SEO szakembereket. Az SEO tanfolyam elvégzése után képes leszel linképítésre, kulcsszó kutatásra, és a Google RankBrain lesz a legjobb barátod. Ezt bármikor otthonról elvégezheted és a munkát is végezheted home office-ból! Nézzük ezt egyszerű felhasználói szemszögből! Ahogy böngészed a Google-t azt veszed észre, hogy csak az első 4-5 oldalra kattintasz, hiszen biztos az a legjobb és a legrelevánsabb, mert a lista legelején van. Na pontosan emiatt a felhasználói szemlélet miatt olyan keresett a SEO képzés az online tanfolyamok között!

Virtuális asszisztens

Ha csak a marketinggel ismerkednél először, akkor érdemes a tanfolyamok közül az Online Marketing Útmutató kezdőknek címűt választanod. Ebben ismerkedhetsz meg először az online marketing csatornákkal, helyes használatukkal, tippekkel és trükkökkel. Ezek után már bátran pályázhatsz virtuális asszisztens pozíciókra a neten. Ezekből most szintén nagy a kínálat, ugyanis mindenki távmunkában tud csak foglalkoztatni. Sok cég sajnos megvált az alkalmazottaitól a magas járulék fizetés miatt, azonban ha van még munka, azt valakinek el kell végeznie. Ilyenkor hirdetik meg az online munkákat, amelyekre lecsaphatsz.

Ha inkább a szövegírás érdekel, akkor pedig a Kreatív Írás tanfolyam ajánlatos számodra, hiszen ebben találhatsz javaslatokat ihletszerzésre, írásra, írói blokk kiküszöbölésére. Ez a tanfolyam szintén hasznos lehet virtuális asszisztensként, ha szeretsz fogalmazni és szívesen dolgozol a közösségi médiában szövegíróként.

kreatív-szövegírás

Informatikai online képzések

Igen, az IT. Nem győzi a munkaerőpiac hangsúlyozni, hogy az IT szakemberekre szükség van. Ők azok, akik a legkönnyebben és leggyorsabban elhelyezkednek, és még mindig kevés az igazán átfogó képzés számukra. Ha végignézed a The Bright Academy Online Tanfolyamok weboldalt, láthatod, hogy elérhető a JAVA programozás képzésünk. Ez egy nagyon nehéz programozási nyelv, pontosan emiatt olyan keresett is. A JAVA programozókra is természetesen Budapest és agglomerációja a legéhesebb, de az ország bármely nagyobb városában és külföldön is könnyedén találsz vele munkát. Amennyiben a szabadúszó, digitális nomád életmódot választás, akkor pedig jobb választás nem is lehetne! A JAVA programozással weboldalt nem, ellenben az egészen egyszerű programoktól kezdve összetettebb weben futó alkalmazásokat tudsz vele készíteni. Sőt, még Androidon futó applikációkat is tudsz készíteni.

online-tanfolyamok-java

Webdesign, weboldal építés

Ha inkább a designer képzés az, ami jobban érdekel, akkor is inkább a Webdesigner képzés elvégzése ajánlatos. Ez a tanfolyam ugyanis tartalmazza a grafikai és programozói oktatás anyagait is. A grafikai, kreatív szakmák egyelőre leáldozóban, de a járvány ideje után újra felélednek – csak az a kérdés mikor.

Bár weboldalt készíteni vagy frissíteni most kevesebb cég szeretne, mégis elmondható, hogy nem viselte meg úgy a szakmát. Példaként említve: a vendéglátás szereplői e-mail hadsereggel bombázzák el az embereket az ingyenes házhozszállítással és egyéb kedvezményekkel. Ezeket az oldalakat azonban el kell készíteni, így a Webdesigner online tanfolyam még mindig hasznos lehet.

Az idegenforgalom, vendéglátás, vagy akár csak a kreatív szakmák sajnos egyelőre megszenvedik a közelgő válságot, de a WordPress tanfolyam elvégzése még mindig ajánlott! A WordPress gyors és könnyen kezelhető, sémákból álló weboldal készítő szoftver. Képzéseink között igencsak népszerű ezek miatt.

online-tanfolyamok-webdesign

Vagy valami tudatosabbra vágysz?

Ahhoz, hogy mentálisan fittebb légy, az Tudatos Jelenlét – Mindfulness online tanfolyam lehet a neked való, amelynek az első része ingyenes az online képzések között. Ha úgy döntenél, hogy életmódot változtatsz, akkor pedig A Vegán Útmutató vagy a Minimalizmus, szintén ingyenes online tanfolyamok között válogass kedvedre!

Online Marketing Menedzser

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

Megnézem

Grafikus Online Tanfolyam

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

Megnézem

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!