fbpx
/
/
Slágerszakmák: Dúdold te is!

Slágerszakmák: Dúdold te is!

Egy új tudás megszerzése csak az előnyödre válhat. Minél több dologhoz értesz, annál több lehetőség nyílik meg előtted. Nem kerülsz kényszer helyzetekbe, tudsz válogatni a lehetőségek között, és a magad urává válhatsz. Ha szeretnél több lábon állni, vagy csak egy, de stabil lábon, megmutatjuk neked, mik most a slágerszakmák és a legkeresettebb tanfolyamok.

1. Szeretem a hasam!

Azt mondják, az egyetlen dolog ami állandó, a változás, az azonban talán sosem fog megváltozni, hogy az emberek esznek, és szeretnek enni. Az evés élvezete ösztönös, amit nem tud kikapcsolni az ember, így a vendéglátóipari szakmákban elhelyezkedni örökké népszerű és keresett, stabil karriert jelent. Nem véletlen, hogy a legnépszerűbbek között szerepelnek a cukrászszakács, és diétás szakács tanfolyamok. Főzni és sütni tudni, úgy,mint a legjobb nagymamák, egyáltalán válhat hátrányává az embernek?

 

szakacs-slagerszakmak

 

2. Én nem tudom, kisunokám

Apropó nagymamák. Néha nehéz lépést tartani a korral, és felzárkózni olyan képességekhez, amelyek egyik napról a másikra váltak természetessé. Pislogunk egyet, és mire kinyitjuk a szemünket, már nem is látunk kötelező angol nyelvtudás és számítógép ismeret nélküli szakmákat. Szerencsére számos tanfolyam van már, ami segít behozni a lemaradást. Úgy, mint angol nyelv, Excel, és ECDL tanfolyamok. Fel is keresik ezeket a képzéseket szép számmal.

3. Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…

Persze az ember hiú ahhoz, hogy csak a hasával foglalkozzon. Szépek is szeretünk lenni. Hiszen ahhoz, hogy boldogok legyünk hozzátartozik, hogy magabiztosak vagyunk a bőrünkben, jól érezzük magunkat a saját testünkben. Kívül, belül. Ez is egy kellően változatlan dolog ahhoz, hogy rá lehessen alapozni egy karriert. Erre jól ráérzett a tanfolyamok közönsége is. A slágerszakmák között szerepelnek a kézápoló és műkörömépítő, lábápoló, kozmetikus, fodrász, és műszempillaépítő tanfolyamok is.

 

muszempillaepito-slagerszakmak

 

4. De hova tegyem a tükröt?

Az sem árt, ha nem csak a testemben, hanem a lakásomban is jól érzem magam. De vannak, akik jobban tudják, hova tegyük a tükröt, ami megmondja, mi vagyunk a legszebbek. Szakembereket képeznek erre. Kreatív szakmában dolgozni pedig elég menő és inspiráló. Furcsa is lenne, ha a lakberendező tanfolyamok iránt nem lenne nagy az érdeklődés.

5. Jó szakik? Minden mennyiségben!

A szép lakás egy dolog, de működésben is kell tartani. A kétkezi munka jó szakértelem mindig elkél a háznál. Egy jó szaki telefonszáma kézről kézre jár az ismerősök között, persze csak suttogva, mint a jól őrzött titok. Egyre többet hallani az embereket panaszkodni arról, hogy nemhogy kifogástalan szakembert, de úgy egyáltalán szakembert nem találnak, akinek ne lenne tele a naptára. Úgy látszik ezt a sutyorgást a tanfolyamokra jelentkezők is megneszelték, hiszen az építőipari és gépészeti, illetve a gépkezelői tanfolyamok is toplistásak. A villanyszerelő, hegesztő, targoncavezető tanfolyamok ezek közül is a legkeresettebbek mostanában.

 

hegeszto-slagerszakmak

 

6. Vigyázz, pénz, rajt!

Pénzzel kapcsolatban mindenkinek vannak félelmei. Elfogy, elszámolom, átvernek, rosszul fektetek be. Azt a mondatot sem egyszer hallottam már, hogy ,,Én nem mernék pénzzel dolgozni!” Pedig bátraké a szerencse! Meg kell tanulni okosan bánni a pénzzel. Ezt egy ingatlanközvetítő biztosan tudja, vagy mérlegképes könyvelő. Ezek a tanfolyamok is nagy népszerűségnek örvendenek manapság!

 

ingatlankozvetito-slagerszakmak

 

Szóval mostanában ezek a legfelkapottabb tanfolyamok. Te kedvet kaptál valamelyikhez?

Innen kedvedre válogathatsz képzéseink közül: http://www.alfakapos.hu/kepzesek/

Ha pedig online tanulnál egy új szakmát, akkor nézz szét online képzéseink között!

Online Marketing Menedzser

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

Megnézem

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

20000+ Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Online tananyag azoknak, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait!

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!