fbpx
/
/
Slágerszakmák: Dúdold te is!

Slágerszakmák: Dúdold te is!

Egy új tudás megszerzése csak az előnyödre válhat. Minél több dologhoz értesz, annál több lehetőség nyílik meg előtted. Nem kerülsz kényszer helyzetekbe, tudsz válogatni a lehetőségek között, és a magad urává válhatsz. Ha szeretnél több lábon állni, vagy csak egy, de stabil lábon, megmutatjuk neked, mik most a slágerszakmák és a legkeresettebb tanfolyamok.

1. Szeretem a hasam!

Azt mondják, az egyetlen dolog ami állandó, a változás, az azonban talán sosem fog megváltozni, hogy az emberek esznek, és szeretnek enni. Az evés élvezete ösztönös, amit nem tud kikapcsolni az ember, így a vendéglátóipari szakmákban elhelyezkedni örökké népszerű és keresett, stabil karriert jelent. Nem véletlen, hogy a legnépszerűbbek között szerepelnek a cukrászszakács, és diétás szakács tanfolyamok. Főzni és sütni tudni, úgy,mint a legjobb nagymamák, egyáltalán válhat hátrányává az embernek?

 

szakacs-slagerszakmak

 

2. Én nem tudom, kisunokám

Apropó nagymamák. Néha nehéz lépést tartani a korral, és felzárkózni olyan képességekhez, amelyek egyik napról a másikra váltak természetessé. Pislogunk egyet, és mire kinyitjuk a szemünket, már nem is látunk kötelező angol nyelvtudás és számítógép ismeret nélküli szakmákat. Szerencsére számos tanfolyam van már, ami segít behozni a lemaradást. Úgy, mint angol nyelv, Excel, és ECDL tanfolyamok. Fel is keresik ezeket a képzéseket szép számmal.

3. Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…

Persze az ember hiú ahhoz, hogy csak a hasával foglalkozzon. Szépek is szeretünk lenni. Hiszen ahhoz, hogy boldogok legyünk hozzátartozik, hogy magabiztosak vagyunk a bőrünkben, jól érezzük magunkat a saját testünkben. Kívül, belül. Ez is egy kellően változatlan dolog ahhoz, hogy rá lehessen alapozni egy karriert. Erre jól ráérzett a tanfolyamok közönsége is. A slágerszakmák között szerepelnek a kézápoló és műkörömépítő, lábápoló, kozmetikus, fodrász, és műszempillaépítő tanfolyamok is.

 

muszempillaepito-slagerszakmak

 

4. De hova tegyem a tükröt?

Az sem árt, ha nem csak a testemben, hanem a lakásomban is jól érzem magam. De vannak, akik jobban tudják, hova tegyük a tükröt, ami megmondja, mi vagyunk a legszebbek. Szakembereket képeznek erre. Kreatív szakmában dolgozni pedig elég menő és inspiráló. Furcsa is lenne, ha a lakberendező tanfolyamok iránt nem lenne nagy az érdeklődés.

5. Jó szakik? Minden mennyiségben!

A szép lakás egy dolog, de működésben is kell tartani. A kétkezi munka jó szakértelem mindig elkél a háznál. Egy jó szaki telefonszáma kézről kézre jár az ismerősök között, persze csak suttogva, mint a jól őrzött titok. Egyre többet hallani az embereket panaszkodni arról, hogy nemhogy kifogástalan szakembert, de úgy egyáltalán szakembert nem találnak, akinek ne lenne tele a naptára. Úgy látszik ezt a sutyorgást a tanfolyamokra jelentkezők is megneszelték, hiszen az építőipari és gépészeti, illetve a gépkezelői tanfolyamok is toplistásak. A villanyszerelő, hegesztő, targoncavezető tanfolyamok ezek közül is a legkeresettebbek mostanában.

 

hegeszto-slagerszakmak

 

6. Vigyázz, pénz, rajt!

Pénzzel kapcsolatban mindenkinek vannak félelmei. Elfogy, elszámolom, átvernek, rosszul fektetek be. Azt a mondatot sem egyszer hallottam már, hogy ,,Én nem mernék pénzzel dolgozni!” Pedig bátraké a szerencse! Meg kell tanulni okosan bánni a pénzzel. Ezt egy ingatlanközvetítő biztosan tudja, vagy mérlegképes könyvelő. Ezek a tanfolyamok is nagy népszerűségnek örvendenek manapság!

 

ingatlankozvetito-slagerszakmak

 

Szóval mostanában ezek a legfelkapottabb tanfolyamok. Te kedvet kaptál valamelyikhez?

Innen kedvedre válogathatsz képzéseink közül: http://www.alfakapos.hu/kepzesek/

Ha pedig online tanulnál egy új szakmát, akkor nézz szét online képzéseink között!

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a grafikus online tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A megfelelő étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában bárki képes lehet rá! Gyakorlatias kurzusunkkal megtudhatod, hogyan.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerkedj meg, a marketing minden fő ágával és válj képessé egy marketing csapat menedzselésére!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!