fbpx
/
/
THE BRIGHT ACADEMY SIKERSZTORIK – ESZTER TÖRTÉNETE

THE BRIGHT ACADEMY SIKERSZTORIK – ESZTER TÖRTÉNETE

Ismerkedj meg a The Bright Academy sikersztorikkal!  Olyan embereket mutatunk be számotokra, akik inspirációként szolgálhatnak az élet minden területén.

Karrierváltás? Új szakma elsajátítása 30 felett? Különböző történeteinkkel igyekszünk titeket is arra ösztönözni: legyetek bátrak!

Neked is van sikersztorid? Oszd meg velünk: info@thebrightacademy.com

Eszter története

Egész életemben érdeklődő és kíváncsi, mondhatni nyughatatlan voltam. 33 éves koromra ez talán még rosszabb lett 🙂
Általános iskolában testnevelés, majd angol tagozatos voltam. Ennek ellenére a biológia és kémia érdekelt leginkább, ezt gondoltam továbbtanulási iránynak, de az utolsó pillanatban jött egy pálfordulás és irodalom, dráma tagozatra jelentkeztem.
Énekeltem és amatőr színjátszottam tizenévig, az éneklés ma is megmaradt; természetesen hobbi szinten.
Emellett örök szerelmem a sport, ebből is mindenfélét míveltem már életem során.
Érettségi után elvégeztem az egyetemen egy kommunikáció szakot, aztán egy PR-t, majd egy közgazdászt. Közben dolgoztam médiában rádiós műsorvezetőként, újságíróként, televíziós szerkesztő-riporterként, műsorvezetőként. Rövid ideig kipróbáltam magam a közigazgatásban, majd a kulturális szférában kezdtem dolgozni.

Jelenleg, már több mint 7 éve a Miskolci Szimfonikus Zenekar kommunikációs menedzsere vagyok.
Az én személyes nehézségeim általában abból erednek, hogy folyamatosan vágyom az új ismeretekre, szeretek tanulni.
2020-ban viszont megtapasztaltam, hogy ez az “isteni” szerencsém. Hirtelen minden borzasztóan bizonytalanná vált. A kulturális szféra tulajdonképp a túlélésért küzdött. Az optimizmus és derű kezdett eltűnni a mindennapjainkból. Teljesen más csatornákon kellett dolgoznunk, a személyesség átkerült az online térbe.
Ekkor határoztam úgy, hogy belevágok valami újba. Megismerkedek több szakterülettel, s ha valamelyik megtetszik és hasznosnak tartom, valamint a képességeim is megfelelnek hozzá, akkor továbbfejlesztem benne magam, mert ki tudja mikor kell majd hirtelen új készség a mostani munkámhoz, vagy netán új munkát keresni és találni.

Kezdetnek a szakmámon belül választottam egy kis tudás frissítést az Online marketing tanfolyamotokkal. Szerintem 2 nap alatt el is végeztem 🙂 
Ezután jött a Grafikus tanfolyam. Imádtam, komolyan! Nyilván nem lettem grafikus tőle, de rengeteg kaput nyitott meg előttem, főleg a kiadványszerkesztés tetszett, s azt éreztem magamhoz a legközelebb. Ezután következett a Photoshop tanfolyam, amit szimplán csak azért végeztem el, mert manapság már olyan mint az office csomag, ha nem ismered, nincs esélyed marketing területen dolgozni.

Jelenleg a webdesigner tanfolyamon dolgozom. Megmondom őszintén, ez kicsit nehéz nekem. Tömény és megköveteli a folyamatos racionalitást és koncentrációt, ami egy ilyen “művészléleknek” mint én, csak 1-2 óráig megy egyhuzamban. Szóval ezzel lassabban haladok, de nagyon izgalmas.
Egyébként már gondolkozom a következő képzésen 🙂
Jelenleg tényleg úgy érzem, hogy egyetlen esélye az embernek talpon maradni, ha a maga ura lesz. Ezen vagyok magam is. Sosem lehet tudni, mikor szalad ki a talaj a lábam alól. Több tervem/ötletem is van, egyiknek sincs semmi köze a jelenlegi munkámhoz, sőt a végzettségeimhez sem, de ettől szép az élet!
Azt gondolom, hogy jó, ha az ember több lábon áll, s nem ijed meg az árnyékától. Ehhez az kell, hogy minél több ismerettel rendelkezzen, akár egy munkaterületen belül, akár több területen. Ehhez lett kedves partnerem a The Bight Academy! 🙂
Köszönöm!”

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a grafikus online tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A megfelelő étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában bárki képes lehet rá! Gyakorlatias kurzusunkkal megtudhatod, hogyan.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerkedj meg, a marketing minden fő ágával és válj képessé egy marketing csapat menedzselésére!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!