fbpx
/
/
The Bright Academy sikersztorik – Zsuzsa története

The Bright Academy sikersztorik – Zsuzsa története

Ismerkedj meg a The Bright Academy sikersztorikkal!  Olyan embereket mutatunk be számotokra, akik inspirációként szolgálhatnak az élet minden területén.

Karrierváltás? Új szakma elsajátítása 30 felett? Különböző történeteinkkel igyekszünk titeket is arra ösztönözni: legyetek bátrak!

Neked is van sikersztorid? Oszd meg velünk: info@thebrightacademy.com

 

Zsuzsa története

Zsuzsa, középiskolai és zeneiskolai tanárként több tanfolyamot végzett nálunk, amiről most mesél nekünk egy kicsit.

„Mindenképpen szerettem volna visszajelezni, hogy megköszönjem azt a sok segítséget, ötletet és inspirációt, amit Tőletek kaptam / kapok. 

Az én életemben nem karrierváltás, hanem valamiféle szemléletváltás történt. Az elmúlt év pandémiás időszaka pedagógusként eddig elképzelhetetlen helyzet elé állított és állít azóta is, folyamatosan, mind a mai napig. Közép – és zeneiskolai tanárként a fejlődés, a tanulás, a kreativitás és az állandó megújulás, innováció és motiváció szószólója, példája és eszköze vagyok. Az a feladatom, hogy minden gyerekben és fiatalban megtaláljam azt a valamit, amivel ő a saját maga legjobb verziójává tud válni, egy egész életen át. 

Ebben jelentett nem kis segítséget a The Bright Academy valamennyi képzése, csak köszönni tudom. Bár sokat olvastam e témákban, sok helyről és sokféle módon tájékozódva – mégis, jelen képzések minden eddigi lényegét, remek összefoglalását és esszenciáját adták a már általam ismert információknak, újabb érdekességekkel és újfajta lehetőségekkel kiegészítve azokat. Mindig a megfelelő formában, mennyiségben és amit a legjobban szeretek, időkorlát nélkül, a saját tempómhoz és körülményeimhez igazítható módon. 

Stresszkezeléssel kezdtem, majd elvégeztem a konfliktuskezelést és asszertív kommunikációt. A Coach tanfolyamot karácsonyra ajándékba kaptam Tőletek . Aztán, nem tudom… a többi jött magától, mindig egymásra épülve és lélekben is erősödve, szépülve.

Nagyon szeretek Veletek tanulni és jól tudom hasznosítani az itt kapott tudást a mindennapokban. Az időgazdálkodás és a Mindfulness nélkül nem is tudom mit kezdenék ebben a még mindig pandémiás, otthonról oktatós időszakban? 

Úgy érzem, hogy időben léptem és csak bátorítani tudok mindenkit arra, hogy törődjön magával, hogy fektessen be önmagába. Ne várja meg, amíg teljesen ellepik a hullámok, hanem építsen ki egy biztos, víz alatt is jól járható ösvényt! Így, mikor jön az áradat, a fejünk még mindig kint lehet a vízből… és nincs annál felemelőbb érzés, mikor a hullámok között is össze tudunk mosolyogni valahol… 

További eredményes munkát és jó egészséget kívánok Nektek, őszinte tisztelettel és hálával mindazért, ami jót e képzések által velem is tettetek! 🙂 „

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a grafikus online tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A megfelelő étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában bárki képes lehet rá! Gyakorlatias kurzusunkkal megtudhatod, hogyan.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerkedj meg, a marketing minden fő ágával és válj képessé egy marketing csapat menedzselésére!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!