fbpx
/
/
Tökéletes ajándék ötletek minden alkalomra

Tökéletes ajándék ötletek minden alkalomra

kreativ-ajandek-otletek

Közelednek az ünnepek, amikor nem árt, ha a tarsolyunkban vannak kreatív ajándék ötletek a családunk és barátaink számára. A legfontosabb, hogy bármit adunk, azt szeretettel és gondoskodással adjuk. Igyekszünk különböző kategóriák szerint felosztani az ajándék ötleteket, hogy könnyebb dolgod legyen. Ebben a cikkben többek között annak is utánajárunk, hogy melyek azok az ajándékötletek, melyekkel garantáltan elsöprő sikert aratsz!

Ajándék ötletek pároknak

Lássuk be: pároknak ajándékozni nem mindig könnyű feladat, főleg ha két teljesen különböző érdeklődésű emberről van szó. Egy valami azonban garantáltan közös bennünk: szeretjük egymást.

Friss házasoknak

Ha a párodnak keresel igazán egyedi ajándékot, akkor a Jó párkapcsolat alapjai tanfolyam nem pusztán egymás megismerésében lesz segítségükre, hanem tökéletes kikapcsolódás a téli estékre. Alapvető szeretetnyelvek és kötődési formákon keresztül vezet el egymás megértéséhez. A tanfolyam akár egyedülállók vagy szakítás után lévőknek is ideális, hiszen részletes információk segítségével bemutatja, hogyan vészelj át egy szakítást, vagy tanulj meg elengedni egy párkapcsolatot.

Ajándék ötletek nőknek

Szeretnél kilépni végre a parfüm, ékszer, táska Bermuda háromszögből, és olyan ajándékot adni, ami nem pusztán egyedi, hanem valóban hasznos, értékes és személyre szabott? A következőkben igyekszünk mindenki számára megoldást nyújtani, legyen az ajándékozott barátnő, nagymama vagy éppen édesanya.

ajandek-otletek-noknek

Ajándékok otthonteremtőknek

Szinte folyamatosan a lakberendezési lapokat vagy a Pinterestet bújja? Imád órákig nézelődni az IKEA-ban? A barátai rendszeresen tőle kérnek lakberendezési tanácsot? Akkor a legjobb, amit számára adhatsz, az egy lakberendezési tanfolyam. A tanfolyam teljesen online végezhető, és megismerheti a szükséges alapokat, hogy később profi lakberendező váljon belőle. Ha éppen lakásfelújítás előtt álltok, esetleg karrierváltásban gondolkodik női ismerősöd, akkor ennél nagyobb meglepetéssel biztos nem szolgálhatsz majd számára!

A legjobb választás szépségguruknak

Igazi beauty megszállottal van dolgod? Instagramon és TikTokon is szinte csak beauty influencereket követ? Imád új sminktermékeket vagy köröm árnyalatokat kipróbálni? Akkor megtaláltad, amit keresel! Smink tanfolyamunk ideális választás, ha barátnőd szeret sminkelni, és érdekli a bőrápolás. A tanfolyam során alapvető mesterfogásokat tanulhatsz, legyen az hétköznapi vagy alkalmi smink. Ha inkább a manikűr és a kézápolás érdekli, akkor a tökéletes karácsonyi ajándék nem más, mint a manikűr tanfolyam. A tanfolyam során a kéz és bőrápolás, illetve a japán és francia manikűr technikáit sajátítja el a hallgató. A tanfolyamhoz ajándék japán manikűr készletet kapsz, így már rögtön ki is próbálhatja a tanultakat.

Ajándék ötletek férfiaknak

Bátran bevallhatjuk: férfiaknak ajándékozni, olykor igazán nehéz. Senki nem szeretne a fa alatt találni egy újabb csomag zoknit, vagy egy üveg bort, tehát bármit, aminek a későbbiekben nem veszi igazán hasznát. A férfiak jobban értélik az ajándék praktikus voltát az esztétikum felett, tehát ha jól ismerjük párunkat, igyekezzünk erre helyezni a hangsúlyt.

ajandek-otletek-ferfiaknak

Kezdő vállalkozóknak

Ha épp most fogott karrierváltásba, akkor egy vállalkozói tanfolyam hasznos lehet számára. Egy sikeres vállalkozás felépítése sokszor apró dolgokon múlik, ami felett könnyen elsiklunk. Ha szeretnéd könnyített pályára helyezni életed párját, vagy közeli hozzátartozódat, akkor ez a tanfolyam garantáltan segíteni fog neki.

Kezdő fotósoknak, videósoknak

Kezdőként még csak a szárnyát bontogatja, de minden álma, hogy profi fotós vagy videós váljon belőle? Akkor fotós tanfolyamunk szuper meglepetés lehet számára! Inkább a videózás áll hozzá közel? Akkor számára az Adobe Premiere Pro kurzusunk garantált örömöt fog okozni. Bármelyik tanfolyam kategóriák közül is válassz, minden kurzunk online, otthon, rugalmas időbeosztásben elvégezhető.

Kreatív ajándék ötletek mindenkinek

Sokszor ajándékozunk családon kívül is, barátoknak, ismerősöknek. Ez mindig nehezített terep, hiszen ki ne futott volna bele olyan ajándékok sokaságába, amit végül valahova a hátsó polcra száműzött? 2021-ben is szeretnéd elkerülni a boltokban történő sorban állást? A következő termékek igazi last minute megoldások, amihez ki sem kell mozdulnod, hiszen otthon is megvásárolhatod!

Ajándékok környezetvédőknek

Fontos számára a környezetvédelem? Érdekli a teljes értékű növényi táplálkozás? A zero waste életmód? Akkor garantált örömöt okozhat számára a Környezettudatos nevelés – Klímatudatos életmód coach tanfolyam, ha mélyebben szeretne elmerülni a növényi alapú táplálkozásban, akkor pedig a Növényi étrend útmutatónkat, illetve a Vegán főzőtanfolyamot ajánljuk szeretettel neki, neked.

ajandek-otletek-karacsonyra

Ajándékötletek kreatív gondolkodóknak

Folyamatosan kreatív gondolatok járnak a fejében? Igazi alkotó szellemű ember? Akár könyvet is írhatna? Akkor neked ajánljuk a Kreatív írás kurzusunkat! Ha inkább a vizuális világban merülne el, akkor Grafikus tanfolyamunk, illetve az Online Webdesign tanfolyamunk is kerülhet a fa alá.

Karácsonyi ajándék sorban állás nélkül

Nem szeretnéd felesleges sorban állással tölteni az idődet? Esetleg elkerülnéd a plázákban gyülekező tömeget? Akkor vásárold meg a karácsonyi ajándékot időben, válogass különböző tanfolyamaink között, és lepd meg szerettedet valóban használható tudással.

Érdekel valamelyik The Bright Academy tanfolyam? További információk miatt keress minket!

Nincsenek bejegyzések.

Feliratkozás

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!