fbpx
/
/
Top 5 Grafikai Dizájn Trend, Amit Mindenkinek Ismernie Kell 2024-ben

Top 5 Grafikai Dizájn Trend, Amit Mindenkinek Ismernie Kell 2024-ben

Üdvözlünk a grafikai tervezés izgalmas világában! Ha érdekel a grafikai dizájn, vagy csak szeretnéd naprakészen tartani magad a 2024-es év legforróbb trendjeivel kapcsolatban, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a top 5 grafikai dizájn trendet, amelyekre minden tervezőnek, kreatív szakembernek, és a szakma iránt érdeklődőnek oda kell figyelnie 2024-ben.

 

 

1. Szerves formák és természetes elemek

A természet ihlette dizájn visszatért, és nagyobb hangsúlyt kapnak a szerves formák és a természeti elemek. Ezek a tervezési elemek hozzájárulnak egy melegebb, emberközelibb érzet kialakításához, ami segít a márkáknak közelebb kerülni a közönségükhöz.

 

2. Retro inspiráció újragondolva

A retro stílusok újraéledése, különösen a ’70-es és ’80-as évek dizájnjaival, továbbra is népszerű trend marad 2024-ben. Viszont ezúttal egy modern csavarral láthatjuk őket, ahol a klasszikus elemek ötvöződnek a modern technológiával és dizájnnal.

 

3. Merész és világos színpaletták

A merész és élénk színek használata folytatódik, különösen azokban a projektekben, amelyek szeretnék felkelteni a figyelmet és kiemelkedni a tömegből. A világos színpaletták segítenek abban, hogy a dizájnok frissek és energikusak maradjanak.

 

4. Fenntarthatóság a tervezésben

A fenntarthatóság nem csak egy társadalmi mozgalom, hanem egyre inkább beépül a grafikai tervezésbe is. Az öko-tudatos tervezési megoldások, mint például az újrahasznosított anyagok és a környezetbarát gyártási folyamatok, előtérbe kerülnek.

 

 

5. Digitális művészet és Augmented Reality (AR)

Az AR technológia és a digitális művészet egyre nagyobb szerepet kapnak a grafikai tervezésben. Ezek a technológiák lehetővé teszik a tervezők számára, hogy interaktív és lenyűgöző vizuális élményeket hozzanak létre.

 

2024 izgalmas év lesz a grafikai tervezés terén. Ezek a trendek nemcsak a tervezőknek nyújtanak új lehetőségeket, hanem segítenek a márkáknak is abban, hogy relevánsak és frissek maradjanak. Legyen szó szerves formákról, retro ihletésű újragondolásokról, merész színekről, fenntarthatóságról vagy az AR technológiáról, mindig van új a nap alatt a grafikai tervezés világában.

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket a 2024-es év top 5 grafikai dizájn trendjéről. Maradj kreatív és inspirált!

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a grafikus online tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A megfelelő étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában bárki képes lehet rá! Gyakorlatias kurzusunkkal megtudhatod, hogyan.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerkedj meg, a marketing minden fő ágával és válj képessé egy marketing csapat menedzselésére!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!