fbpx
/
/
Smink Tanfolyam

Smink Tanfolyam

smink-tanfolyam

Mindig irigykedve nézegeted mások tökéletesen elkészített sminkjét? Régóta tanácstalan vagy, milyen smink állna neked a legjobban? Esetleg reggel, munkába menet szeretnéd pár perc alatt kisminkelni magad? A drogéria beauty részlegen sétálva nem igazodsz ki a rengeteg kozmetikum között? Esetleg megnézted már összes ingyenes beauty videót Youtube-on? Ez a smink tanfolyam segít neked elsajátítani a professzionális smink technikákat, egészen az alapoktól! Ezután garantáltan nem jelent majd gondot egy pikk – pakk reggeli make – up vagy egy igazi mesteri füstös szem elkészítése: te leszel a sminkmester a családban a kurzust követően! 🙂 És talán nem csak a családban! Ez a szendedély könnyen hivatássá is válhat!

Kurzusunk tökéletes elméleti és gyakorlati oktatói anyag azok számára, akik ezen a területen szeretnének szakképzettséget szerezni, azonban nem mernek beruházni egy több hónapos kurzusra. Ez a részletes, mindenre kitérő szakmai tanfolyam segít majd a döntésük meghozatalában.

 smink-tanfolyam

Miért lehet hasznos egy smink tanfolyam?

Amióta világ a világ a sminkelés az önkifejezés egy ismert formája volt. Már a neandervölgyi ember is „sminkelte” magát, színes festékekkel díszítették magukat, növények leveleiből és virágok szirmaiból nyerték ki a festékanyagot. Az ókorban a világosabb arcbőrt részesítették előnyben. A görögök például különböző olajokat használtak, sőt a kozmetika szavunk is tőlük ered – a kozmetikosz kifejezésből amit azt jelenti: szépíteni.

Mivel online tanfolyamunk biztosítja, hogy saját képzési tempóban haladj az otthon kényelméből, így akkor tanulsz amikor szeretnél, egyéni tanrendben. Ez a sminkes tanfolyam megtanít minket arra is, hogyan tudunk az arcformánknak megfelelő alkalmi sminket készíteni. Továbbá tanulni fogsz különböző ecsetformákról és arról, hogy segítségükkel akár már egy esküvői sminket is elkészíthetsz.

A képzés során teljesen az alapoktól indulunk: bőrápolás, alapozók, púderek fajtái. Megtanulod az arcformák szerinti helyes smink technikákat és azt is, hogyan lehet helyesen műszempillát applikálni, vagy a szájhangsúlyos alkalmi smink elkészítését. A tematikának köszönhetően a sminktanfolyam lépésről lépésre adja át az alap technikai ismereteket, így akár teljesen kezdő vagy haladó sminkes számára is tökéletes választás. Ez a sminktanfolyam minden szükséges információt tartalmaz ahhoz, hogy a képzés végén könnyen el tudj végezni alap sminkelési technikát, személyre szabott nappali vagy esküvői sminket.

Az online sminktanfolyam az ingyenes facechartokat is tartalmazza. Természetesen érdemes a make – up módszereket önmagunkon vagy másokon is gyakorolni. A tanfolyam lépésről – lépésére végigvezet bennünket a nappali vagy nude smink elkészítésén, így akár egy rohanós, kapkodós reggelen sem jelent majd gondot egy gyors és tökéletes smink elkészítése. Néhány alkalom után, pedig te is könnyedén tudsz majd másoknak professzionális sminkes tanácsokat adni!

 smink-tanfolyam

Hogyan épül fel a tanfolyam?

 1. Modul 
  a. Bemutatkozás
  b. Bevezetés
  c. Sminkelés előtti bőrápolás
  d. Teszt
 2. Modul – Smink technikák
  a. A száj festése
  b. A szemöldök formázása
  c. A szempilla festése
  d. Műszempillák
  e. Az arc formázása
  f. Teszt
 3. Modul – Eszközök és termékek
  a. A megfelelő alapozó kiválasztása
  b. Bőrtípus és alapozó
  c. Sminkeszközök tisztítása
  d. Betegségek esetén hogyan járjunk el?
  e.Milyen eszközöket tartalmazzon a sminktáska?
  f. Milyen sminktermékeket tartalmazzon a sminktáska?
  g. Teszt
 4. Modul – Alap sminkek a gyakorlatban
  a.  Színelmélet
  b.  Nappali smink
  c.  Érett bőr sminkelése
  d. Esküvői smink tudnivalók
  e. Koszorúslányok, örömanyák és a násznép sminkelése
  f. Füstös szemsmink
  g. Parti smink
  h. Különböző korok sminkjei
  i. Gyakorlatok
  j. Érdekességek
  k. Teszt

Kinek ajánljuk a tanfolyamunkat?

 • Azoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan készíthetnek maguknak profi sminket rövid idő alatt.
 • Azoknak, akik érdeklődnek a szakma iránt, azonban nem tudják eldönteni, hogy van-e hozzá tehetségük, így nem mernek beruházni egy hosszabb hivatalos képesítést adó tanfolyamra. Ez a tanfolyam mindenképp segítség lesz számukra a döntés meghozatalában.
 • Azoknak a szépségápolásban dolgozó szakembereknek, akik bővítenék vagy felfrissítenék a tudásukat.

Szükséges-e előképzettség a tanfolyam elvégzéséhez?

 • Nem szükséges, bárki belekezdhet, akár kezdő, akár haladó szintű tudással.

Mire van szükség a smink tanfolyam során?

 • Tollra, papírra, jegyzetfüzetre és stabil internetkapcsolatra.
 • Emellett jó minőségű termékekre (ecsetek, alapozók, púderek, szemfestékek és rúzsok)
 • Egy önkéntes barátnőre, akinek az arcán tudsz majd gyakorolni! 🙂

A tanulók a tanfolyam sikeres elvégézése után certifikátot kapnak. A tanfolyam egy átfogó elméleti és gyakorlati képzés, elvégzése még nem jogosít fel saját sminkiskola indítására. Ha szeretnél hivatalos szakképesítést szerezni, akkor szeretettel ajánljuk partnerünk, az Alfa Kapos Kft. sminkes és szempillaépítő szakképesítés tanfolyamát!

Hasonló tanfolyam

Nincsenek bejegyzések.

Feliratkozás

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!