fbpx

húsvéti ajándéközön

Március 24-31. között

Ismerd meg kedvezményes kurzusaink, amelyek többet adnak, mint a hagyományos csokinyulak. Mi nem csak a tudás tojásait rejtegetjük – minden kurzusvásárlás mellé egy extra ajándékot is adunk. 

Készülj fel arra, hogy a húsvéti tojások keresése helyett izgalmas tudásanyagok után vadászhatsz kedvezményes áron. 

Lepd meg magad vagy szeretteidet egy-egy izgalmas tanulási lehetőséggel, és tedd a húsvéti tojáskeresést izgalmasabbá, mint valaha.

Március 24-31. között

30%

kedvezménnyel tudod megvenni legnépszerűbb online kurzusainkat:

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Szerezz átfogó tudást: tanuld meg a szakma alapjait, ismerd meg a táplálkozási irányzatokat és az ételintolerancia alapjait, hogy aztán akár saját vállalkozást is indíthass!

5

199 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Tanuld meg a hatékony kommunikációt és konfliktuskezelést a párkapcsolati coaching képzésünkön! Gyakorlati tananyagunk segítségével harmonikusabbá teheted saját és mások életét.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Sajátítsd el az írás művészetét, fejleszd kreativitásod és találd meg egyedi stílusod. Célunk, hogy inspiráló és hatékony módszerekkel támogassuk az írói ambícióid.

5

77 790 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Alakíts ki funkcionális, esztétikus, személyre szabott tereket: tanuld meg a fények, textúrák, felületek és formák helyes kombinációját a konyhatervezés során!

4.5

54 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ha igazán mély és átfogó tudásra vágysz a fotózás területén, akkor ez a fotós mesterkurzus neked szól! Ismerd meg az alapokat, trükköket és tippeket, és készíts lélegzetelállító képeket!

4.5

49 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A Canva képszerkesztő tanfolyam neked szól, ha szeretnél megismerkedni az online képszerkesztés alapjaival és azonnal használható gyakorlati tudást szerezni.

5

49 990 Ft

Sajátítsd el a portré- és beautyfotózás fortélyait, és legyél képes akár már aznap magas színvonalú munkát végezni. Tanuld meg a technikát, és alkalmazd a gyakorlatban.

5

29 990 Ft

Fedezd fel a fotózás varázsát, tanuld meg az alapokat! Álmodd meg és alkoss csodálatos képeket, hogy mások is láthassák a világ szépségét.

5

19 990 Ft

Nőknek szóló jóga kurzus, hogy összhangba kerülj magaddal. Segítünk, hogy a munkahelyi stressz és a hormonális ingadozások ne akadályozzanak a mindennapi hatékonyságban.

5

39 990 Ft

Milyen eszközökkel támogathatjuk tudatosan a bélflóra egészségét? Milyen hatása van a bélben lévő sok parányi mikroorganizmusnak a közérzetünkre, hangulatunkra és a mindennapjainkra? Ezekre, és sok más, izgalmas és rendkívül meghatározó kérdésre ad választ ez az átfogó online tanfolyam!

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Szeretnél hatékonyan kommunikálni miközben figyelembe veszed mások és saját szükségleteid is? Fejleszd kommunikációs készségeid és tanulj meg nemet mondani anélkül, hogy bárkit megbántanál!

5

49 990 Ft

Fedezd fel a tudatosság élményét! Ezen az online tanfolyamon megtanulhatod, hogyan csökkentsd a stresszt a tudatos jelenlét gyakorlataival, miközben javítod önismereted és mentális jóléted.

5

39 990 Ft

Extra ajándék!

A kedvezményesen megvásárolt kurzus mellé, választhatsz egyet a következők közül, amit AJÁNDÉKBA kapsz tőlem:

A kurzusok segítségével olyan készségeket szerezhetsz, amelyek hatással lehetnek a karrierfejlődésedre, az önismeretedre és az életminőségedre. Olyan új készségeket sajátíthatsz el, amelyek szélesítik a látókörödet, és hasznosak lehetnek mind a szakmai, mind a magánéletben. 

(Minden The Bright Academy kurzus elvégzését követően certifikátot adunk magyar, angol és német nyelven, mely igazolja a tanfolyam sikeres elvégzését. Minden megvásárolt kurzus után egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.)

Figyelem: Az akció csak hó végéig tart! Lepd meg magad, vagy add ajándékba szeretteidnek.

Szerinted is kihagyhatatlan ajánlat? Kerülj közelebb az álmaidhoz már ma!

Ajándékozz tudást!

Igazán hasznos ajándékot keresel? Valamit, ami különleges, fejleszt és segít a karrierváltásban? Ajándékozz valóban használható tudást a The Bright Academy online kurzusaival!

Kurzusaink a népszerűbb hiányszakmákhoz, a legkeresettebb szakterületekhez és az otthoni munkavállaláshoz nyújtanak tudást. Online tanfolyamainkat bármikor elkezdheted és a saját tempódban tanulhatsz otthon, kényelmesen.

Hogyan vásárolhatod meg a tanfolyamot ajándékba?

  • Válaszd ki az Online Tanfolyamok oldalon a kurzust.
  • Kattints az „Ajándékba adom” gombra a kiválasztott tanfolyam oldalán.
  • Add meg az ajándékozott nevét, e-mail címét és hogy milyen időpontban kapja meg az ajándékról szóló e-mailt.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!