fbpx

MS Excel Online Tanfolyam

Általános Útmutató Kezdőknek

5

112 tanuló ajánlja

excel-online-tanfolyam
excel-online-tanfolyam
bruttó

14 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Excel online tanfolyam a magabiztos munkavégzés érdekében!

Az első munkahelyed keresgéled és a követelmények között van az alapfokú excel ismeret? Szeretnéd kihasználni az excelt a munkád során, de már nem emlékszel a legalapvetőbb képletekre sem? Semmi probléma, mert az MS Excel Online Tanfolyam segít felfrissíteni a tudásod, hogy ne hozzanak többé zavarba a függvények és a képletek!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) MS Excel Online Tanfolyam?

1. Modul – Az első lépések
 • Bevezetés
 • Az első lépések – a felület
 • Az Alkalmazás ablak
 • A Munkafüzet ablak
 • Munkafüzet létrehozása
 • A munkafüzet mentése
 • Teszt
2. Modul – Adatok bevitele és formázás
 • Bevezetés
 • Cellák megértése
 • Adatok bevitele
 • Cellák formázása
 • Szöveg és szám formázása
 • A sorok és oszlopok beállításai
 • Teszt
3. Modul – Munka a képletekkel
 • Bevezetés
 • Egyszerű képletek
 • Összetett képletek
 • Függvények
 • Teszt
4. Modul – A diagramok használata
 • Bevezetés
 • Típusok
 • Diagramok beillesztése
 • Teszt
5. Modul – Az utolsó lépések
 • Bevezetés
 • Munkafüzetek nyomtatása
 • Billentyűparancsok
 • Teszt

Több mint 750 millió ember laptopjain és számítógépein van Excel, de csak nagyon kevesen mesterei ennek a rendkívül értékes szoftvernek. Az Excel sokkal több, mint egy irodai alkalmazás, amelyben költségvetést készíthetsz és nyomon követheted a személyes kiadásaid. Nem beszélve arról, hogy felhasználása sokkal másabb képességeket kíván, mint a Word esetében. Az öt modulra osztott tanfolyam célja, hogy végigvezessen a program legfontosabb jellemzőin.

 

ms-excel-online-tanfolyam

 

Mi az Excel sikerének a titka?

Akár meglepőnek is tűnhet, az excel valódi titka, pont az egyszerűségben rejlik. Ma a Microsoft adatai szerint, 5-ből 1 felnőtt biztosan akár napi szinten használja az Ecxelt. Nem véletlen, hogy sokaknak szükséges egy online Excel tanfolyam elvégzése, hiszen van aki a vállalkozásában, vagy az üzleti életben használja a programot. A számtalan frissítés ellenére, és 476 elérhető funkció után is meglepő módon még rengeteg eredeti kódolás elérhető. Az Excel használata még ennyi év után – főleg az új felhasználók részére – okozhat fejtörést. Nem véletlen, hogy az egyik nemzetközi oktatási platformon majd 10.000 találatot eredményez az Excel keresőszó. Arról nem is beszélve, hogy az állásinterjúkon is igazi aduásznak számít, az egyik top készség az Excel használata. Az Excel és Word azóta zászlóshajóként igazi népszerűségnek örvend.

 

Excel az üzleti életben és a mindennapokban

Az Excel tulajdonképpen az üzleti világra is hatalmas befolyással volt, hiszen a dinamikus számításokat egyszerűbbé tette, és átlag felhasználók számára is elérhetővé vált. Az Excel egy korszakalkotó újdonság volt, hiszen segítségével olyan adatokat is kinyerhettek vállalkozások amiket eddig soha. Elemzők és szakemberek munkájuk során többnyire a Excel használatára hagyatkoznak, a mai napig. A vállalatok többsége egy 2015-ös kérdőív alapján, ha csak egy szoftvert kellene választaniuk, akkor is az Excel mellett tennék le a voksukat. Gyakran szinte mindenre táblázatot használunk – egyszerűbb adatbázisok elkészítésére, napi ” to do list” nyomon követésére, vagy adatok gyűjtésére és elemzésére is. Természetesen a kezdeti indulás óta az Excel rengeteg változáson esett át, 2007-ben egy teljesen új felhasználói felületet kapott, de az alapokon nem változtatott. Ma már zökkenőmentesen mozoghatsz olyan alkalmazások között, mint az Excel, Word vagy éppen a Power Point.

Az Excel szépsége, pont az egyszerűségében rejlik. Millió meg egy felhasználás lehetőség rejlik benne. Van aki számolásra, könyvelésre használja, megint mások időbeosztásra vagy épp naptárként. Egy feladat lista készítése sem jelenthet gondot neked, ahol a munkád és a szabadidőd is nyomon követheted. Ha saját vállalkozásod van, esetleg többen dolgoznak veled, és szükséges egy haladó projekt menedzsment lista készítése, akkor online excel táblában megoldhatod. Kvízeket, email listákat is készíthetsz bármikor, de a játékos kedvűek akár sudoku puzzleket is. Ha egy utazási tervet szeretnél készíteni, akkor segítségével bármikor összeállíthatod, hiszen az online Excel tanfolyam után feketeöves Excel felhasználó leszel.

 

Mire jó pontosan egy Online Excel Tanfolyam?

Felmerülhet benned a teljesen jogos kérdés, hogy ma amikor már megannyi online tananyag és videó elérhető, akkor miért lenne jó számodra egy online Excel tanfolyam? Leginkább azért, mert ez az online excel tanfolyam egy szakember, oktató által elkészített tananyag, ahol a legelső lépésektől az utolsókig segít neked a képzés. Ha teljesen kezdő vagy, és még csak ismerkedsz a függvények és munkafüzetek világával, akkor ez a képzés ideális választás számodra. Ha esetleg haladó vagy, akkor is jó lehetőség az alábbi online excel tanfolyam, hiszen a függvények használata nem mindig egyértelműm és sokszor egy online videó kevés elsajátításához. Akkor is jó lehetőség a képzés, ha diákként éppen vizsga előtt állsz, és még rengeteg kérdésed lenne, és a néhány informatika óra nem bizonyult elégnek.

Ugyan az intézményes oktatás nagy figyelmet fordít az informatikára, de sokak számára kevés hetente egy – két óra. Ezen segíthet az online learning vagy e-learning, amikor az oktatás egyéni és nem csoport formában történik. Ha te is inkább az egyéni oktatási módszerek híve vagy, akkor az online tanfolyam egy jó választás lehet számodra. Minden fejezetben segít számodra egy – egy videó, legyen az függvények vagy diagramok használata.

Hogyan épül fel az Online Excel Tanfolyam?

A bevezetőt követően, megismerkedsz a felülettel, amiben segít majd a szöveges anyag és a videó. Megtanulod hogyan kell létrehozni egy munkafüzetet és miként kell lementeni (ez eddig nem sokban különbözik a word használatától). Ne aggódj, itt is a segítségedre lesz egy – egy videó. Ha megtanultad az alapokat, akkor sem dobunk egyből a mélyvízbe. A képzés lényege a fokozatosság. Megismered a cellákat, megtanulod formázni őket. Ezt követi a képletek megismerése. Egyszerű és összetett képletek és függvények, hatványozás, gyökvonás vagy épp zárójelen belüli műveletek. Mindezeket egy – egy videó segítségével mutatjuk be, hiszen sokkal jobban rögzül a tananyag ha látod is, mintha csak olvasnád. Ebben más az egyéni tanulás, mint egy csoport. Hiszen akkor tanulsz, amikor te szeretnéd, a saját időbeosztásodban. Egy csoport esetében sokkal nehezebb, hiszen más oktatási formára van berendezkedve.

Kinek ajánljuk a MS Excel Online Tanfolyam elvégzését?

 • Azoknak, akik szeretnék megtanulni az Excel alapjait, és magabiztosan szeretnének dolgozni a bevitt adatokkal és a képletekkel
 • Olyan diákoknak, akik olyan alapszintű kurzust keresnek, amely gyorsan elvégezhető
 • Új szakembereknek a pénzügyi, üzleti és számviteli területen.

 

ms-excel-online-tanfolyam

 

Miről szól az Online Excel Tanfolyam?

 • Hogyan használd az Excel menürendszerét és a képleteket – videó
 • Alapvető számítások végzése és statisztikák készítése, függvények – videó
 • Gyakori Excel-problémák megoldása – videó
 • Mester funkciók és diagramok – videó
 • Táblázatok nyomtatása

 

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Sem előzetes tudásra, sem technikai háttérre nincs szükség a Microsoft Excel alaptanfolyam elvégzéséhez
 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat
 • Microsoft Excel 2007 vagy frissebb verzió.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Nagyon szuper

Rated 5 out of 5
2023.05.26.

Köszönöm!

Barabàs László Xavér

Egy ideje használom már az Excelt, nekem tudásfrissítésre kellett a képzés és még így is volt benne olyan dolog, amit eddig nem ismertem, ezáltal nem használtam.

Rated 5 out of 5
2023.05.22.

Egy ideje használom már az Excelt, nekem tudásfrissítésre kellett a képzés és még így is volt benne olyan dolog, amit eddig nem ismertem, ezáltal nem használtam.

Szilvi

Igazi kis Excel Guru lettem! :)

Rated 5 out of 5
2021.04.16.

A munkáltatóm iratott be, hogy zárkózzak fel excelből, azóta néha még én is meglepődök miket tudok egyből.

Vivien

Jó volt

Rated 5 out of 5
2020.05.16.

Köszönöm!

Tomi

Ezek is érdekelhetnek:

word-tanfolyam-online
Szeretnél igazi feketeöves Word szakértő lenni? Akkor ez a részletes online Word tanfolyam neked szól!

5

14990 Ft

data-science-kepzes
Ez a data science képzés az alapoktól egészen haladó szintig segít neked elsajátítani az adattudomány alapjait, és olyan gyakorlati tudást ad a kezedbe, amelyet azonnal elkezdhetsz alkalmazni a mindennapokban.

5

99990 Ft

Ráépülő képzések:

Érdekel a PPC fogalma és a sikeres hirdetési stratégiák kiépítése? Amatőrként nem tudod, hogyan kezdj neki? Biztos tudásra vágysz, hogy elkerüld a több százezer forintos bukást a rosszul beállított hirdetések miatt?

5

99990 Ft

Érdekel a vizuális világ? Szeretnéd megtanulni az After Effects működését, és megismerkedni a videó, animáció és mozgókép szerkesztésének lehetőségeivel?

179990 Ft

Tanuld meg hogyan kell összeállítani a mindenmentes étrendet ételintoleranciával küzdő vendéged számára, vagy akár saját részedre.

49990 Ft

A mesterkurzusban megtanulhatod, hogyan generálj bevételt a vállalkozás számára organikusan, és hogyan kötelezd el magad mellett az ügyfeleket hosszú távon.

5

169990 Ft

Tóth Gergely Nikolett fotós mesterkurzus
Ha igazán mély tudásra vágysz és még nem döntötted el, hogy a fotós szakmán belül merre specializálódj, akkor ez a fotós mesterkurzus neked szól!

4.5

99990 Ft

Kíváncsi vagy, hogyan működik a Figma és szeretnél gyakorlati tudást szerezni? A legjobb helyen jársz.

4.7

49990 Ft

Ez a gyakorlatias angol A2 tanfolyam segít magabiztos alapokra emelni az angoltudásod. Ha teljesen kezdő vagy, várunk az A1-es teljesen kezdők számára készült kurzuson.

5

29990 Ft

A Canva képszerkesztő tanfolyam neked szól, ha szeretnél megismerkedni az online képszerkesztés alapjaival.

5

49990 Ft

vegan-taplalkozasi-tanacsado-kepzes-1
A megfelelő növényi étrend kialakítása és betartása nem is olyan nehéz, főleg, ha a megfelelő ismeretek birtokában vagy. Gyakorlatias kurzusunkkal ezt könnyedén megszerezheted!

5

99990 Ft

Ha szakértőnként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, mint egyéni vállalkozó és szeretnél sikeres lenni a szakmádban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

5

59990 Ft

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!