fbpx

MS Excel Online Tanfolyam

Általános Útmutató Kezdőknek

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

14 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Excel online tanfolyam a magabiztos munkavégzés érdekében!

Az első munkahelyed keresgéled és a követelmények között van az alapfokú excel ismeret? Szeretnéd kihasználni az excelt a munkád során, de már nem emlékszel a legalapvetőbb képletekre sem? Semmi probléma, mert az MS Excel Online Tanfolyam segít felfrissíteni a tudásod, hogy ne hozzanak többé zavarba a függvények és a képletek!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) MS Excel Online Tanfolyam?

1. Modul – Az első lépések
 • Bevezetés
 • Az első lépések – a felület
 • Az Alkalmazás ablak
 • A Munkafüzet ablak
 • Munkafüzet létrehozása
 • A munkafüzet mentése
 • Teszt
2. Modul – Adatok bevitele és formázás
 • Bevezetés
 • Cellák megértése
 • Adatok bevitele
 • Cellák formázása
 • Szöveg és szám formázása
 • A sorok és oszlopok beállításai
 • Teszt
3. Modul – Munka a képletekkel
 • Bevezetés
 • Egyszerű képletek
 • Összetett képletek
 • Függvények
 • Teszt
4. Modul – A diagramok használata
 • Bevezetés
 • Típusok
 • Diagramok beillesztése
 • Teszt
5. Modul – Az utolsó lépések
 • Bevezetés
 • Munkafüzetek nyomtatása
 • Billentyűparancsok
 • Teszt

Több mint 750 millió ember laptopjain és számítógépein van Excel, de csak nagyon kevesen mesterei ennek a rendkívül értékes szoftvernek. Az Excel sokkal több, mint egy irodai alkalmazás, amelyben költségvetést készíthetsz és nyomon követheted a személyes kiadásaid. Nem beszélve arról, hogy felhasználása sokkal másabb képességeket kíván, mint a Word esetében. Az öt modulra osztott tanfolyam célja, hogy végigvezessen a program legfontosabb jellemzőin.

 

ms-excel-online-tanfolyam

 

Mi az Excel sikerének a titka?

Akár meglepőnek is tűnhet, az excel valódi titka, pont az egyszerűségben rejlik. Ma a Microsoft adatai szerint, 5-ből 1 felnőtt biztosan akár napi szinten használja az Ecxelt. Nem véletlen, hogy sokaknak szükséges egy online Excel tanfolyam elvégzése, hiszen van aki a vállalkozásában, vagy az üzleti életben használja a programot. A számtalan frissítés ellenére, és 476 elérhető funkció után is meglepő módon még rengeteg eredeti kódolás elérhető. Az Excel használata még ennyi év után – főleg az új felhasználók részére – okozhat fejtörést. Nem véletlen, hogy az egyik nemzetközi oktatási platformon majd 10.000 találatot eredményez az Excel keresőszó. Arról nem is beszélve, hogy az állásinterjúkon is igazi aduásznak számít, az egyik top készség az Excel használata. Az Excel és Word azóta zászlóshajóként igazi népszerűségnek örvend.

 

Excel az üzleti életben és a mindennapokban

Az Excel tulajdonképpen az üzleti világra is hatalmas befolyással volt, hiszen a dinamikus számításokat egyszerűbbé tette, és átlag felhasználók számára is elérhetővé vált. Az Excel egy korszakalkotó újdonság volt, hiszen segítségével olyan adatokat is kinyerhettek vállalkozások amiket eddig soha. Elemzők és szakemberek munkájuk során többnyire a Excel használatára hagyatkoznak, a mai napig. A vállalatok többsége egy 2015-ös kérdőív alapján, ha csak egy szoftvert kellene választaniuk, akkor is az Excel mellett tennék le a voksukat. Gyakran szinte mindenre táblázatot használunk – egyszerűbb adatbázisok elkészítésére, napi ” to do list” nyomon követésére, vagy adatok gyűjtésére és elemzésére is. Természetesen a kezdeti indulás óta az Excel rengeteg változáson esett át, 2007-ben egy teljesen új felhasználói felületet kapott, de az alapokon nem változtatott. Ma már zökkenőmentesen mozoghatsz olyan alkalmazások között, mint az Excel, Word vagy éppen a Power Point.

Az Excel szépsége, pont az egyszerűségében rejlik. Millió meg egy felhasználás lehetőség rejlik benne. Van aki számolásra, könyvelésre használja, megint mások időbeosztásra vagy épp naptárként. Egy feladat lista készítése sem jelenthet gondot neked, ahol a munkád és a szabadidőd is nyomon követheted. Ha saját vállalkozásod van, esetleg többen dolgoznak veled, és szükséges egy haladó projekt menedzsment lista készítése, akkor online excel táblában megoldhatod. Kvízeket, email listákat is készíthetsz bármikor, de a játékos kedvűek akár sudoku puzzleket is. Ha egy utazási tervet szeretnél készíteni, akkor segítségével bármikor összeállíthatod, hiszen az online Excel tanfolyam után feketeöves Excel felhasználó leszel.

 

Mire jó pontosan egy Online Excel Tanfolyam?

Felmerülhet benned a teljesen jogos kérdés, hogy ma amikor már megannyi online tananyag és videó elérhető, akkor miért lenne jó számodra egy online Excel tanfolyam? Leginkább azért, mert ez az online excel tanfolyam egy szakember, oktató által elkészített tananyag, ahol a legelső lépésektől az utolsókig segít neked a képzés. Ha teljesen kezdő vagy, és még csak ismerkedsz a függvények és munkafüzetek világával, akkor ez a képzés ideális választás számodra. Ha esetleg haladó vagy, akkor is jó lehetőség az alábbi online excel tanfolyam, hiszen a függvények használata nem mindig egyértelműm és sokszor egy online videó kevés elsajátításához. Akkor is jó lehetőség a képzés, ha diákként éppen vizsga előtt állsz, és még rengeteg kérdésed lenne, és a néhány informatika óra nem bizonyult elégnek.

Ugyan az intézményes oktatás nagy figyelmet fordít az informatikára, de sokak számára kevés hetente egy – két óra. Ezen segíthet az online learning vagy e-learning, amikor az oktatás egyéni és nem csoport formában történik. Ha te is inkább az egyéni oktatási módszerek híve vagy, akkor az online tanfolyam egy jó választás lehet számodra. Minden fejezetben segít számodra egy – egy videó, legyen az függvények vagy diagramok használata.

Hogyan épül fel az Online Excel Tanfolyam?

A bevezetőt követően, megismerkedsz a felülettel, amiben segít majd a szöveges anyag és a videó. Megtanulod hogyan kell létrehozni egy munkafüzetet és miként kell lementeni (ez eddig nem sokban különbözik a word használatától). Ne aggódj, itt is a segítségedre lesz egy – egy videó. Ha megtanultad az alapokat, akkor sem dobunk egyből a mélyvízbe. A képzés lényege a fokozatosság. Megismered a cellákat, megtanulod formázni őket. Ezt követi a képletek megismerése. Egyszerű és összetett képletek és függvények, hatványozás, gyökvonás vagy épp zárójelen belüli műveletek. Mindezeket egy – egy videó segítségével mutatjuk be, hiszen sokkal jobban rögzül a tananyag ha látod is, mintha csak olvasnád. Ebben más az egyéni tanulás, mint egy csoport. Hiszen akkor tanulsz, amikor te szeretnéd, a saját időbeosztásodban. Egy csoport esetében sokkal nehezebb, hiszen más oktatási formára van berendezkedve.

Kinek ajánljuk a MS Excel Online Tanfolyam elvégzését?

 • Azoknak, akik szeretnék megtanulni az Excel alapjait, és magabiztosan szeretnének dolgozni a bevitt adatokkal és a képletekkel
 • Olyan diákoknak, akik olyan alapszintű kurzust keresnek, amely gyorsan elvégezhető
 • Új szakembereknek a pénzügyi, üzleti és számviteli területen.

 

ms-excel-online-tanfolyam

 

Miről szól az Online Excel Tanfolyam?

 • Hogyan használd az Excel menürendszerét és a képleteket – videó
 • Alapvető számítások végzése és statisztikák készítése, függvények – videó
 • Gyakori Excel-problémák megoldása – videó
 • Mester funkciók és diagramok – videó
 • Táblázatok nyomtatása

 

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Sem előzetes tudásra, sem technikai háttérre nincs szükség a Microsoft Excel alaptanfolyam elvégzéséhez
 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat
 • Microsoft Excel 2007 vagy frissebb verzió.

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 14 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Nagyon jól magyaráz a videóban a tanárnő.

2024.03.07.

Könnyen érthető és jól raktározható agyilag minden információ, ami által könnyen megtanulható az excel használatának ismerete.

Anita

Nagyon szuper

2023.05.26.

Köszönöm!

Barabàs László Xavér

Egy ideje használom már az Excelt, nekem tudásfrissítésre kellett a képzés és még így is volt benne olyan dolog, amit eddig nem ismertem, ezáltal nem használtam.

2023.05.22.

Egy ideje használom már az Excelt, nekem tudásfrissítésre kellett a képzés és még így is volt benne olyan dolog, amit eddig nem ismertem, ezáltal nem használtam.

Szilvi

Igazi kis Excel Guru lettem! :)

2021.04.16.

A munkáltatóm iratott be, hogy zárkózzak fel excelből, azóta néha még én is meglepődök miket tudok egyből.

Vivien

Jó volt

2020.05.16.

Köszönöm!

Tomi

Ezek is érdekelhetnek:

Szeretnél magabiztosan dolgozni a Word-ben és profin egyszerűen összeállítani és szerkeszteni dokumentumokat? Akkor ez a részletes online tanfolyam neked szól!

5

14990 Ft

Ráépülő képzések:

Life coachként támogathatsz másokat céljaik elérésében, emellett saját képességeid is fejleszted. Ismerd meg a szükséges eszközöket!

69990 Ft

Érdekel a PPC és a sikeres hirdetési stratégiák kiépítése? Kezdőként nem tudod, hogyan kezdj neki? Vágj bele, ha biztos tudásra vágysz, hogy elkerüld a több százezer forintos bukást a rosszul beállított hirdetések miatt!

99990 Ft

Hogyan lehet ügyfeleket szerezni? Milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA? Mi az ideális vállalkozási forma számodra? Ebben az átfogó tananyagban minden kérdésedre válaszolunk!

49990 Ft

data-science-kepzes
Az alapoktól egészen haladó szintig segítünk elsajátítani az adattudományt, és olyan gyakorlati tudást adunk a kezedbe, amelyet azonnal alkalmazhatsz a mindennapokban.

99990 Ft

Tanuld meg az alapoktól a profi trükkökig a lakberendezést. Kreatív tananyagunk segítségével tudd meg, hogyan alakíthatod át az otthonokat álomszép terekké.

59990 Ft

A megfelelő növényi étrend kialakítása és betartása nem is olyan nehéz, főleg, ha a megfelelő ismeretek birtokában vagy. Gyakorlatias videóink segítségével ezt könnyedén megtanulhatod!

99990 Ft

Tanuld meg hogyan kell összeállítani a mindenmentes étrendet ételintoleranciával küzdők számára, vagy akár saját részedre.

49990 Ft

Szeretnél egy egyedi, profi weboldalt? Érdekel a weboldal készítés, de nem tudod, hogyan kezdj neki? A Wordpress alapok elsajátítása tökéletes kiindulópont: tanuld meg, hogyan lehet felhasználóbarát, esztétikus és funkciónális weoldalakt készíteni!

5

39990 Ft

Ha szeretnéd a közösségi média lehetőségeit maximálisan kihasználni üzleti céljaid eléréséhez, akkor ez az online tananyag neked való!

5

99990 Ft

Online tananyag azoknak, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait!

5

99990 Ft

Tervezz és építs lenyűgöző weboldalakat! Kezdők és haladók is elsajátíthatják a weboldalak vizuális tervezésének és fejlesztésének alapjait ezen a workshopon!

5

79990 Ft

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

5

99990 Ft

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

89990 Ft

vegan-fozotanfolyam
Ez a vegán tananyag igazi gyakorlati útmutató azoknak, akik szeretnének bővebb információkat szerezni a növényi étrend fontosságáról és megtanulni, hogyan lehet egyszerűen, finom ételeket készíteni.

5

9990 Ft

Főnök helyett cégvezető szeretnél lenni? Ha fontos számodra, hogy a beosztottjaid motiváltak, elkötelezettek legyenek, és hosszú távú sikerekre vágysz egy jól működő csapattal, akkor itt a helyed!

79990 Ft

Éld át, hogyan hozhatsz mély, átalakító változásokat ügyfeleid és saját életedbe! Fedezd fel a kártyák szimbolikus világát, fejleszd képességeid, és emeld coaching gyakorlataid még hatékonyabb szintre!

5

79990 Ft

Az online tanfolyam segít mélyebb kapcsolatba kerülni önmagaddal, fejleszti az önismeretet és a tudatosságot, hogy boldogabb, tudatosabb és önazonos életet élhess.

29990 Ft

Szeretnéd, ha nem okozna stresszt a havi kiadások fedezése? Akár most ismerkedsz a pénzügyi tudatossággal, akár van ismereted a témában, érdemes tenni is a megvalósításért, mi ebben segítünk.

5

79990 Ft

Fedezd fel a Hatékony Ügyfélszerzés munkafüzetünket, amely lépésről lépésre vezet végig az ügyfélszerzés folyamatán a professzionális kapcsolatépítéstől az értékesítési tölcsérig.

5

9990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!