fbpx

Word tanfolyam online

5

112 tanuló ajánlja

word-tanfolyam-online
word-tanfolyam-online
bruttó

14 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Word tanfolyam online

Ha szeretnél igazi feketeöves Word szakértő lenni, akkor ez a részletes online Word tanfolyam neked szól! A Microsoft Word jelenleg a legnépszerűbb szövegszerkesztő, amiben nem csupán szöveget tudsz szerkeszteni, annál sokkal szélesebb a lehetőségek tárháza! A Word (és testvére az Excel) az irodai adminisztrációs munka alfája és omegája, ahhoz, hogy hatékonyan tudj dolgozni, mindennapi használata során magas szintű ismerete nélkülözhetetlen. De miért érdemes részt venni a Word online tanfolyamon?

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Word tanfolyam online?

1. Modul – Alapok 2. Modul – Karakterformázás
 • Kijelölés
 • Formázás
3. Modul – Bekezdésformázás
 • Bevezetés
 • Igazítás, behúzás
 • Térköz, sortávolság
 • Tabulátorok használata
 • Felsorolás és számozás
 • Árnyékolás, szegély
4. Modul – Oldalbeállítás
 • Margók, tájolás, méret, oldalszám, élőfej és élőláb
 • Hasábok, töréspontok
5. Modul – Képek, videók, szimbólumok, SmartArt-ábra elhelyezése a dokumentumban
 • Szimbólum, egyenlet
 • Képek, SmartArt
6. Modul – Táblázatok és diagramok készítése a szövegszerkesztőben
 • Táblázatok
 • Diagram
7. Modul – Hivatkozások: tartalomjegyzék, ábrajegyzék, lábjegyzet 8. Modul – Körlevél 9. Modul – A dokumentum védelme 10. Modul – Legfontosabb billentyűparancsok
 • Alap vezérlő parancsok
 • Szöveg szerkesztése
 • Betűformázás
 • Bekezdés formázása

Online Word tanfolyam – Miért pont a Microsoft Word?

Az 1983-ban kiadott Microsoft Word idén ünnepli huszonkilencedik születésnapját. A népszerű szövegszerkesztő a Microsoft Office termékcsomag része és a világ legszélesebb körben használt szövegszerkesztője. Becslések szerint a Word közel egymilliárd eszközön fut, világszerte. Népszerűsége a könnyen kezelhetőségének, valamint annak köszönhető, hogy különböző operációs rendszereken használható, beleértve a Macintosht, és természetesen magát a Windowst is. A Word maga megvásárolható önálló termékként, vagy a Microsoft Office részeként, amely olyan programokat tartalmaz, mint az Excel és a Power Point.

A Word ma már nem pusztán szövegszerkesztésre használható, hanem képes lefordítani szavakat és mondatok más nyelvekre. Emellett a tanulni vágyók is hasznos eszközként tudják használni, hiszen beépített funkcióknak hála, segíti a folyékony olvasást.

Sőt, a Word ma már ikontárral és 3D-s képekkel is rendelkezik, amelyek dokumentumokba való beszúrása és szerkesztése is lehetséges, hogy még látványosabbá tegyék azokat.

Word tanfolyam – Kinek ajánljuk?

A Word tanfolyam során az alapoktól fogod elsajátítani a Word felhasználását. A tanfolyamot oktatóvideókkal színesítjük, így azok segítségével még könnyebben és gyorsabban el tudod sajátítani az ismereteket. Megtanulod a karakterek és bekezdések formázást, egy szöveg vagy táblázát létrehozását és beillesztését, illetve a különböző oldal beállítási lehetőségeket. A tanfolyamot kezdő és haladó Word felhasználók számára is ajánljuk, hiszen sok esetben az alapvető dolgok tudják a legnagyobb fejtörtést okozni számunkra.

 

Kitől fogsz tanulni?

Szabó Bernadett

Virtuális asszisztens

Szabó Bernadett vagyok, virtuális asszisztens. Nem mellesleg pedig vállalkozó. Ezért jól tudom, hogy mennyire nem könnyű belevágni. Tudom, hogy mennyi kérdés és kétely kavarog benned. Meg tudom csinálni? Meg tudok majd ebből élni? Megéri ezért feladni a biztosat? Ezt, és még megannyi másik kérdést átgondoltál már ezerszer, ebben biztos vagyok.   Megértelek, mert én is így tettem. Több, mint 10 éven keresztül dolgoztam alkalmazottként különböző multiknál, magyar vállalkozásoknál, végül pedig a bankszférában. Ez idő alatt tapasztalatot szereztem, valamint megismertem a KKV szektort, és azt, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézniük nap mint nap. Éppen ezért, amikor eldöntöttem, hogy az alkalmazotti viszonyt a vállalkozói létre cserélem, nem volt kérdés, mibe vágok: virtuális asszisztens leszek, és a KKV szektort segítem.   Te is kacérkodsz a vállalkozás gondolatával, csak még nem tudod pontosan, merre indulj? Virtuális asszisztens tanfolyamunk segíthet a döntésben!

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.
 • Microsoft Word 2019 vagy frissebb verzió.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Jól összerakott kurzus, jó áron

Rated 5 out of 5
2022.03.31.

Minden rendben volt!

Enikő

Ezek is érdekelhetnek:

Virtuális asszisztens képzés
A tanfolyam során megtanulod, hogyan lehet ügyfeleket szerezni, milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA, és hogy mi az ideális vállalkozási forma számodra.

4.8

49990 Ft

excel-online-tanfolyam
Az MS Excel Online Tanfolyam megad minden alaptudást, hogy ne hozzanak többé zavarba a függvények és a képletek!

5

14990 Ft

Ráépülő képzések:

Érdekel a PPC fogalma és a sikeres hirdetési stratégiák kiépítése? Amatőrként nem tudod, hogyan kezdj neki? Biztos tudásra vágysz, hogy elkerüld a több százezer forintos bukást a rosszul beállított hirdetések miatt?

5

99990 Ft

Érdekel a vizuális világ? Szeretnéd megtanulni az After Effects működését, és megismerkedni a videó, animáció és mozgókép szerkesztésének lehetőségeivel?

179990 Ft

Tanuld meg hogyan kell összeállítani a mindenmentes étrendet ételintoleranciával küzdő vendéged számára, vagy akár saját részedre.

49990 Ft

A mesterkurzusban megtanulhatod, hogyan generálj bevételt a vállalkozás számára organikusan, és hogyan kötelezd el magad mellett az ügyfeleket hosszú távon.

5

169990 Ft

Tóth Gergely Nikolett fotós mesterkurzus
Ha igazán mély tudásra vágysz és még nem döntötted el, hogy a fotós szakmán belül merre specializálódj, akkor ez a fotós mesterkurzus neked szól!

4.5

99990 Ft

Kíváncsi vagy, hogyan működik a Figma és szeretnél gyakorlati tudást szerezni? A legjobb helyen jársz.

4.7

49990 Ft

Ez a gyakorlatias angol A2 tanfolyam segít magabiztos alapokra emelni az angoltudásod. Ha teljesen kezdő vagy, várunk az A1-es teljesen kezdők számára készült kurzuson.

5

29990 Ft

A Canva képszerkesztő tanfolyam neked szól, ha szeretnél megismerkedni az online képszerkesztés alapjaival.

5

49990 Ft

vegan-taplalkozasi-tanacsado-kepzes-1
A megfelelő növényi étrend kialakítása és betartása nem is olyan nehéz, főleg, ha a megfelelő ismeretek birtokában vagy. Gyakorlatias kurzusunkkal ezt könnyedén megszerezheted!

5

99990 Ft

Ha szakértőnként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, mint egyéni vállalkozó és szeretnél sikeres lenni a szakmádban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

5

59990 Ft

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!