fbpx

Word Tanfolyam Online

5

112 tanuló ajánlja

Oktató:

bruttó

14 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Word tanfolyam online

Ha szeretnél igazi feketeöves Word szakértő lenni, akkor ez a részletes online Word tanfolyam neked szól! A Microsoft Word jelenleg a legnépszerűbb szövegszerkesztő, amiben nem csupán szöveget tudsz szerkeszteni, annál sokkal szélesebb a lehetőségek tárháza! A Word (és testvére az Excel) az irodai adminisztrációs munka alfája és omegája, ahhoz, hogy hatékonyan tudj dolgozni, mindennapi használata során magas szintű ismerete nélkülözhetetlen. De miért érdemes részt venni a Word online tanfolyamon?

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Word Tanfolyam Online?

1. Modul – Alapok 2. Modul – Karakterformázás
 • Kijelölés
 • Formázás
3. Modul – Bekezdésformázás
 • Bevezetés
 • Igazítás, behúzás
 • Térköz, sortávolság
 • Tabulátorok használata
 • Felsorolás és számozás
 • Árnyékolás, szegély
4. Modul – Oldalbeállítás
 • Margók, tájolás, méret, oldalszám, élőfej és élőláb
 • Hasábok, töréspontok
5. Modul – Képek, videók, szimbólumok, SmartArt-ábra elhelyezése a dokumentumban
 • Szimbólum, egyenlet
 • Képek, SmartArt
6. Modul – Táblázatok és diagramok készítése a szövegszerkesztőben
 • Táblázatok
 • Diagram
7. Modul – Hivatkozások: tartalomjegyzék, ábrajegyzék, lábjegyzet 8. Modul – Körlevél 9. Modul – A dokumentum védelme 10. Modul – Legfontosabb billentyűparancsok
 • Alap vezérlő parancsok
 • Szöveg szerkesztése
 • Betűformázás
 • Bekezdés formázása

Online Word tanfolyam – Miért pont a Microsoft Word?

Az 1983-ban kiadott Microsoft Word idén ünnepli huszonkilencedik születésnapját. A népszerű szövegszerkesztő a Microsoft Office termékcsomag része és a világ legszélesebb körben használt szövegszerkesztője. Becslések szerint a Word közel egymilliárd eszközön fut, világszerte. Népszerűsége a könnyen kezelhetőségének, valamint annak köszönhető, hogy különböző operációs rendszereken használható, beleértve a Macintosht, és természetesen magát a Windowst is. A Word maga megvásárolható önálló termékként, vagy a Microsoft Office részeként, amely olyan programokat tartalmaz, mint az Excel és a Power Point.

A Word ma már nem pusztán szövegszerkesztésre használható, hanem képes lefordítani szavakat és mondatok más nyelvekre. Emellett a tanulni vágyók is hasznos eszközként tudják használni, hiszen beépített funkcióknak hála, segíti a folyékony olvasást.

Sőt, a Word ma már ikontárral és 3D-s képekkel is rendelkezik, amelyek dokumentumokba való beszúrása és szerkesztése is lehetséges, hogy még látványosabbá tegyék azokat.

Word tanfolyam – Kinek ajánljuk?

A Word tanfolyam során az alapoktól fogod elsajátítani a Word felhasználását. A tanfolyamot oktatóvideókkal színesítjük, így azok segítségével még könnyebben és gyorsabban el tudod sajátítani az ismereteket. Megtanulod a karakterek és bekezdések formázást, egy szöveg vagy táblázát létrehozását és beillesztését, illetve a különböző oldal beállítási lehetőségeket. A tanfolyamot kezdő és haladó Word felhasználók számára is ajánljuk, hiszen sok esetben az alapvető dolgok tudják a legnagyobb fejtörtést okozni számunkra.

 

Kitől fogsz tanulni?

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.
 • Microsoft Word 2019 vagy frissebb verzió.
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Tetszett a rövid tömör tudásanyag, bár biztosan volna még mit tanulni erről.

Rated 5 out of 5
2023.06.14.

Köszönöm!

pedasszisztens50

Sok hasznos tippet, trükköt tanultam.

Rated 5 out of 5
2023.06.01.

Köszönöm!

Zsuzsi

Jól összerakott kurzus, jó áron

Rated 5 out of 5
2022.03.31.

Minden rendben volt!

Enikő

Ezek is érdekelhetnek:

A tanfolyam során megtanulod, hogyan lehet ügyfeleket szerezni, milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA, és hogy mi az ideális vállalkozási forma számodra.

4.8

49990 Ft

Az MS Excel Online Tanfolyam megad minden alaptudást, hogy ne hozzanak többé zavarba a függvények és a képletek!

5

14990 Ft

Ráépülő képzések:

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a ciklustudatosság mesterségét: Ciklustudatos Étrend Alapok és Tervezővel

9990 Ft

Válj magabiztos Coachhá vagy fedezd fel, hogy neked való-e a szakma!

9990 Ft

Kurzusunk során megtanulod a hosszú távon működő, etikus linképítési stratégia kidolgozását és gyakorlati kivitelezését. Ezenkívül részletes elméleti és gyakorlati tudást szerzel SEO konverzió optimalizálás, ügyfélelvárás-menedzselés és SEO projekt megtérülés elemzés területén is.

5

59990 Ft

Készíts szakmailag kiemelkedő minőségű és részletes technikai és tartalmi SEO auditot az ügyfeleid számára! A tanfolyam azonnal használható szaktudást ad a kezedbe, melynek köszönhetően megtanulod a professzionális SEO auditálás minden lépését, valamint a lokális keresőoptimalizálást, mellyel a helyi vállalkozásokat előkelő helyen jelenítheted meg a Google térképes találatok között.

5

99990 Ft

A kurzus során megtanulod, hogyan találd meg azokat a versenyképes kulcsszavakat, amik mögött valódi vásárlási szándék áll, hogyan optimalizáld a weboldal tartalmát, hogy azok a keresési találati lista első helyein jelenjenek meg, valamint hogyan növeld a weboldal átkattintási arányát a Google-ben.

5

79990 Ft

Milyen eszközökkel támogathatjuk tudatosan a bélflóra egészségét? Milyen hatása van a bélben lévő sok parányi mikroorganizmusnak a közérzetünkre, hangulatunkra és a mindennapjainkra? Ezekre, és sok más, izgalmas és rendkívül meghatározó kérdésre ad választ ez az átfogó online tanfolyam!

69990 Ft

Sajátítsd el a 3D modellezés alapjait, ismerkedj meg a Blender szoftverrel és készíts egyedi 3D-s elemeket!

5

89990 Ft

Csatlakozz most Online Francia Nyelvtanfolyamunkhoz, és lépj be egy új kultúra kapuján! Légy részese egy interaktív és élvezetes tanulási élménynek, amely nemcsak a nyelvi készségeidet fejleszti, hanem a francia kultúrát és életmódot is megismerteti Veled.

5

29990 Ft

Feliratkozás

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!