fbpx
/
/
Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam Kezdőknek

Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam Kezdőknek

Válj te is profi videószerkesztővé!

4.7

112 tanuló ajánlja

bruttó

24 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam elvégzése után profi videószerkesztő lehetsz!

Egy sokoldalú vágóprogramhoz szükséges tudás elsajátítása az első lépés a vágó szakmához. Az Adobe Premiere Pro videószerkesztő tanfolyam elvégzését olyan kezdő vágóknak ajánljuk, akik ebben szeretnének fejlődni. A vágás minden filmes utómunka alapja, mivel ez határozza meg az elkészülő videó stílusát, ritmusát, formáját, hosszát, tehát gyakorlatilag a felvétel a mi kezünk alatt lesz végtermék. A profi oktató által elkészített online tanfolyam segítségével megtanulhatod a videószerkesztés alapjait, akár néhány óra alatt! Készen állsz? Vágj bele!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam Kezdőknek?

 1. Modul a. Bemutatkozó b. Videók tulajdonságának triumvirátusa c. Munkatér és szekvencia létrehozás d. Alapszintű szerkesztés és szerszámok e. Effekt irányító panel f. Teszt
 2. Modul a. Átvezetők használata b. Feliratok és grafikus elemek c. Feliratok és effektek d. Színkorrekciózás e. Speedramping, avagy gyorsítás-lassítás f. Hangmanipuláció és hangeffektek g. Maszkolás h. Teszt
 3. Modul a. Export beállítások b. Hasznos beállítások
 4. Bónusz Modul  a. Mi is az a „freelancerkedés”? b. Szabadúszó vagy ügynökség? c. Előnyök és hátrányok d. Mennyit kereshetsz szabadúszóként? e. Digitális nomád jelentése
 5. Bónusz Modul a. Mérd fel a kompetenciáidat! b. Első lépések c. Milyen eszközökre lehet szükséged? d. Adókötelesség és számlázás e. Top 5 tipp a sikeres profilhoz
 6. Bónusz Modul a. Milyen freelancer oldalak léteznek? b. Freelancer c. Upwork d. Fiverr e. Peopleperhour f. Guru g. Kisebb oldalak h. Hasznos honlapok, köszönetnyilvánítás i. Teszt

Mi is pontosan az Adobe Premiere Pro?

Az Adobe Premiere Pro videószerkesztő az egyik legkorszerűbb videóvágó szoftver, mellyel gyakorlatilag bármilyen tartalom (videó, állókép, hang) szerkeszthető bármely széles körben elterjedt operációs rendszeren (Windows és MacOS). Az Adobe Premier Pro nem pusztán videószerkesztő, bármilyen képekkel és hangokkal kapcsolatos projekt esetén használhatjuk. A program másik előnye, hogy After Effects kompatibilis, tehát még magasabb szintű effektek és videók hozhatók létre a segítségével.

Hol használják a legtöbbet?

Használják filmek, reklámfilmek, tv-műsorok, online videók vagy csak hobbivideók szerkesztésére. A vágás mellett a programban gyorsan és egyszerűen adhatunk a videóhoz zenét, feliratokat és effekteket. A munkafolyamat integrálja a rokon Adobe-szoftvereket is, így javíthatjuk a képeket a Photoshop, vagy animációkat illeszthetünk be az After Effects segítségével. Egy tipikus videóvágó általában tv műsorokon dolgozik, és a munkájuk nagyon komplex. Sokan több száz óra videó és hang anyagot dolgoznak fel, pusztán egy 20 perces blokk kedvéért. Mindenestre addig, amíg profivá nem válsz, kevés időt fogsz „on set” tölteni, amikor akár, már mint oktató is dolgozhatsz. Ez azonban számtalan különböző projekt készítése szükséges, és az, hogy felépíts egy meggyőző portfóliót.

Dolgozz a világ bármely pontjáról!

Ha szeretnéd kíváncsiságodat szenvedéllyé alakítani és szeretnél egy bárhonnan végezhető hiányszakmát a munkádnak tudni, vagy csak vállalkozásod reklámkampányait szeretnéd több szinttel megdobni rövid, látványos filmek készítésével akkor ez az online tanfolyam neked szól. A tanfolyam után a videó vágás a kisujjadban lesz, tehát ha később szeretnél a filmes szakmában elhelyezkedni, akkor a tanfolyamot neked ajánljuk! A videó vágás egyik előnye, hogy nem vagy helyhez kötve, így a képzés után szabadúszóként dolgozhatsz, akár teljesen online is. Többen úgy gondolják, hogy Budapest vagy környéke nagyobb lehetőségeket rejt, de ez nem feltétlen igaz. Budapest népszerű a filmesek körében, de te élhetsz bárhol. Az online munkák elérhetőek számodra akkor is, ha vidéken vagy külföldön élsz.

Milyen képességekre lesz szükséged videó szerkesztőként?

Egy szoftver nagymértékű ismerete elengedhetetlen, ha a videó vágás és szerkesztés a célod. A videó szerkesztéshez azonban nem elég a technikai oldalt ismerni egy – egy projekt készítése során. Egy videóvágónak fokozott figyelmet kell fordítani a részletekre, és tekintve, hogy a filmes ipar elképesztő munkamorált követel, bírnod kell a tempót. A művész típusok, akiket főként az ihlet inspirál sokszor elbuknak. A jó problémamegoldó képesség, a gyors reakcióidő mind – mind olyan tulajdonságok, amiket különböző online tanfolyamok nem oktatnak, mégis nélkülözhetetlenek. Elcsépeltnek hangzik, de a jó kommunikációs képesség alap. Egy videószerkesztőnek gyakran kell ápolnia a kapcsolatot az ügyfelekkel, vagy éppen a produkció többi tagjával. Ahhoz, hogy egy projekt (dvd elkészítése, 30 perces anyag elkészítése) zökkenőmentesen haladjon, az info gyors átadása kiemelten fontos.

abobe-premiere-pro-kezdo-tanfolyam

Milyen tapasztalatokra és képesítésekre lesz szükséged a munkához?

Ahhoz, hogy videóvágóként kezdj el dolgozni, nincs egy adott képzés vagy tanfolyam, amit el kell végezned. Természetesen nem árt, ha az Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam elvégzése után folyamatosan képzed magad, hiszen a kreatív szakma híres az állandó fejlődésről. Ha szeretnél még többet tanulni, akkor érdemes lehet tapasztalt oktató segítségét kérni. Egy – egy külön óra és szakavatott oktató segíteni fog neked abban, hogy még hatékonyabban dolgozhass a későbbiekben. Ma már nagyon sok plusz képzés elérhető a filmes szakmában (akár külföldi és online platformokon) ahol videóchaten, online adja át a tudását az oktató. Természetesen egy tutorial, vagy speciális oktató dvd is sokat segíthet, ha szűkösebbek az anyagi kereteid.

Általában elmondható, hogy a filmeseket és a leendő ügyfeleidet sokkal jobban érdeklik majd a megszerzett tapasztalatok, mint az elvégzett tanfolyamok vagy diplomák. Ez nem azt jelenti, hogy a tanfolyamok nem segítenek a céljaid elérésében, pusztán azt, hogy a tapasztalatokon sokkal nagyobb a hangsúly.

Hogyan szerezhetsz tapasztalatot?

Sokkal nehezebb dió – bármilyen szakmában – kezdőként tapasztalatot szerezni. Mégis, talán a legegyszerűbb, hogyha egyszer – egyszer felajánlod az önkéntes segítséged. Mindig nézd meg, hogy kinek, és milyen projektben segítesz. Ez azért is fontos, mert álláskeresés esetén nagyobb esély van arra, hogy az előzőleg szerzett tapasztalataid alapján kapsz majd munkát. Gyártó cégek, reklámügynökségek, tervező stúdiók kínálnak gyakornoki lehetőséget, de ne feledd első körben biztosan kapsz majd visszautasítást. Hetente néhány óra biztosan elmegy majd a kereséssel, de ez ne vegye el a kedvedet, légy kitartó!

Hogyan épül fel az Adobe Premiere Pro videószerkesztő tanfolyam?

A videószerkesztés alapjait (nyersanyagok importálása, videofájlok vágása) részletesen megtanulva, a tanfolyam segítségével elindítunk az egyik legkreatívabb szakma csúcsa felé. Fejezeteinkben nem csak technikailag elemezzük ki a Premiere Pro-t, hanem elültetjük a fejlődni vágyás magjait is, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen, ha naprakészek és versenyképesek szeretnénk maradni. Információkat kapsz az ideális work-flow kialakításáról, megismered a szerkesztés munkafázisait, megtudhatod, mik azok az apró dolgok, amik nagyban hozzájárulhatnak a videód sikerességéhez. Az online tanfolyamok sokszor inkább a szöveges részre helyezik a hangsúlyt, ez a tanfolyam azonban videók segítségével gyorsan elsajátíthatod az alapokat.

Az online tanfolyam végére nem csak a Premiere Pro-t fogod ismerni, hanem kitágul a videoszerkesztés világa a fejedben. Nem csak az ikonok és a szoftver nyújtotta lehetőségekről fogsz tudni, az a célunk, hogy még többet akarj majd még tanulni. Az a célunk, hogy a kreativitásodat, önmagadat a lehető legjobban ki tudd fejezni.

abobe-premiere-pro-kezdo-tanfolyam

Miről szól az Adobe Premiere Pro Tanfolyam?

 • Ideális és egyszerűen navigálható work-flow kialakításáról
 • Fájlok importálása, video formátumok
 • Maszkolás, Színkorrekció és átvezető effektek (transition) használata
 • Hanganyag javítása, loopolása
 • Video anyag hatékony felépítése és nézői szemmel fogyaszthatóvá tétele
 • A Premiere Pro valamennyi funkciójának teljeskörű használata

Kinek ajánljuk az Adobe Premiere Pro Tanfolyamot?

 • Azoknak akiket érdekel a filmes világ, és a videó vágás minden folyamata
 • Azoknak a saját vállalkozásukban szeretnének egy profi videó anyagot készíteni
 • Azoknak, akik a kreatív szakmában szeretnének elhelyezkedni
 • Azoknak, akik nem Budapest vagy környékén élnek és online szeretnek tanulni

Kapcsolódó tanfolyamok, cikkek

Adobe Premiere Pro

Online tanfolyamok – A legjobbak 2021-ben

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
200 000 HUF
1 000 000 HUF
1 500 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, payscale.com.

Kitől fogsz tanulni?

Mészáros Bence

Videószerkesztő

Szabadúszó videószerkesztő és cinematographer vagyok. Egész életemben vonzott a filmek világa, lebilincseltek a videók, melyek elhozták a szobámba az arénák hangulatát. Az elmúlt évek során azonban tanultam és foglalkoztam szabadidőmben a témával annyit, hogy mint videóvágó elkezdhessek dolgozni külföldi ügyfeleknek is. Ehhez és az első lépésekhez szeretnék segítséget nyújtani tananyagaimmal, mely a filmszerkesztés különböző fázisait mutatja majd be a lehető legérthetőbb módon.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • középerős számítógép, Windows vagy MacOs rendszerrel (4. generációs intel i5 processzor + 8GB RAM minimum)
 • internet kapcsolat
 • kitartás, kíváncsiság
 • Adobe Premiere Pro 2018 vagy újabb verzió (Az Adobe Premiere Pro program 7 napig ingyenesen kipróbálható)
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Ár érték arányban nagyon jó!

Rated 5 out of 5
2024.03.07.

Nagyon részletesen van elmagyarázva az anyag.

O. Attila

Megéri

Rated 4 out of 5
2021.11.21.

Részletes tanfolyam kezdőtől haladóig. Kedvező ár

Áron

Szuper volt, köszönöm!

Rated 5 out of 5
2020.07.20.

Hasznos kurzus volt, az oktató jófej, köszi

Kinga K.

Élvezetes tanfolyam

Rated 5 out of 5
2020.05.16.

Sok videó, hasznos tippek, gyakorlatias.

Tetszett, hogy emberközeli volt a kurzus, sok képernyővideóval és az oktató is szimpatikus volt.

Köszönöm!

Ádám

Ezek is érdekelhetnek:

Ez a gyakorlatias fotózás tanfolyam azokat a fotográfiai alapokat mutatja be, amit minden kezdő fotózni vágyó szeretne tudni.

5

39990Ft

19990 Ft

A tanfolyam során elsajátítod a program használatát, és gyakorlati tudást szerzel a videókban bemutatott eszközök használatával.

4.7

24990 Ft

Ráépülő képzések:

Foglalkoztat a pénzügyi tudatosság elérése? Egy olyan jövőre vágysz, ahol nem okoz stresszt a havi kiadások fedezése? Jól keresel, de kifolyik a pénz a kezed közül? Akár most ismerkedsz a pénzügyi tudatossággal, akár van némi tudásod a témában, érdemes tenni is a megvalósításért - és ez a tanfolyam pontosan ebben

5

79990 Ft

Fedezd fel a Hatékony Ügyfélszerzés munkafüzetünket, amely lépésről lépésre vezet végig az ügyfélszerzés folyamatán a professzionális kapcsolatépítéstől az értékesítési tölcsérig.

5

9990 Ft

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19990 Ft

Meríts erőt és inspirációt minden napra! Szervezd meg hatékonyan az éved, fogalmazd meg és érd el céljaid, növeld személyes és szakmai hatékonyságodat. Tervezz tudatosan, érj el többet!

9990Ft

6990 Ft

Tervezd meg a Social Média jelenléted és érd el idén a marketing céljaid! Tanulj meg céltudatosan stratégiát alkotni és tervezési praktikákat, amelyekkel kiemelkedhetsz a digitális térben.

9990Ft

6990 Ft

Kezeld tudatosan a pénzügyeid! Tervezőnk segítségével könnyen átláthatod bevételeid és kiadásaid, megtanulhatsz hatékonyan gazdálkodni, és megfelelő döntéseket hozni.

9990Ft

6990 Ft

Érd el az álom alakot! Fejlesztheted erőnléted, állóképességed és hajlékonyságod. Csatlakozz most, hogy hatékonyan mozoghass bármilyen speciális eszköz nélkül.

9990Ft

6990 Ft

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a hormonális egyensúly és az étkezés összefüggéseit! Tanulj meg ciklustudatosan étkezni, hogy támogasd tested minden szakaszban és a ciklusod minden fázisában kiegyensúlyozott lehess!

9990Ft

6990 Ft

A Coaching eszköztár coachoknak és coaching iránt érdeklődőknek kínál gyakorlati útmutatást és eszközöket. Hasznos azoknak, akik a személyes vagy szakmai fejlődésüket szeretnék elősegíteni a coaching technikáin keresztül.

5

9990Ft

6990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!