fbpx
/
/
Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam Kezdőknek

Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam Kezdőknek

Válj te is profi videószerkesztővé!

4.7

112 tanuló ajánlja

adobe-premiere-pro-videoszerkeszto-tanfolyam-kezdoknek
adobe-premiere-pro-videoszerkeszto-tanfolyam-kezdoknek
bruttó

24 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam elvégzése után profi videószerkesztő lehetsz!

Egy sokoldalú vágóprogramhoz szükséges tudás elsajátítása az első lépés a vágó szakmához. Az Adobe Premiere Pro videószerkesztő tanfolyam elvégzését olyan kezdő vágóknak ajánljuk, akik ebben szeretnének fejlődni. A vágás minden filmes utómunka alapja, mivel ez határozza meg az elkészülő videó stílusát, ritmusát, formáját, hosszát, tehát gyakorlatilag a felvétel a mi kezünk alatt lesz végtermék. A profi oktató által elkészített online tanfolyam segítségével megtanulhatod a videószerkesztés alapjait, akár néhány óra alatt! Készen állsz? Vágj bele!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam Kezdőknek?

 1. Modul a. Bemutatkozó b. Videók tulajdonságának triumvirátusa c. Munkatér és szekvencia létrehozás d. Alapszintű szerkesztés és szerszámok e. Effekt irányító panel f. Teszt
 2. Modul a. Átvezetők használata b. Feliratok és grafikus elemek c. Feliratok és effektek d. Színkorrekciózás e. Speedramping, avagy gyorsítás-lassítás f. Hangmanipuláció és hangeffektek g. Maszkolás h. Teszt
 3. Modul a. Export beállítások b. Hasznos beállítások
 4. Bónusz Modul  a. Mi is az a „freelancerkedés”? b. Szabadúszó vagy ügynökség? c. Előnyök és hátrányok d. Mennyit kereshetsz szabadúszóként? e. Digitális nomád jelentése
 5. Bónusz Modul a. Mérd fel a kompetenciáidat! b. Első lépések c. Milyen eszközökre lehet szükséged? d. Adókötelesség és számlázás e. Top 5 tipp a sikeres profilhoz
 6. Bónusz Modul a. Milyen freelancer oldalak léteznek? b. Freelancer c. Upwork d. Fiverr e. Peopleperhour f. Guru g. Kisebb oldalak h. Hasznos honlapok, köszönetnyilvánítás i. Teszt

Mi is pontosan az Adobe Premiere Pro?

Az Adobe Premiere Pro videószerkesztő az egyik legkorszerűbb videóvágó szoftver, mellyel gyakorlatilag bármilyen tartalom (videó, állókép, hang) szerkeszthető bármely széles körben elterjedt operációs rendszeren (Windows és MacOS). Az Adobe Premier Pro nem pusztán videószerkesztő, bármilyen képekkel és hangokkal kapcsolatos projekt esetén használhatjuk. A program másik előnye, hogy After Effects kompatibilis, tehát még magasabb szintű effektek és videók hozhatók létre a segítségével.

Hol használják a legtöbbet?

Használják filmek, reklámfilmek, tv-műsorok, online videók vagy csak hobbivideók szerkesztésére. A vágás mellett a programban gyorsan és egyszerűen adhatunk a videóhoz zenét, feliratokat és effekteket. A munkafolyamat integrálja a rokon Adobe-szoftvereket is, így javíthatjuk a képeket a Photoshop, vagy animációkat illeszthetünk be az After Effects segítségével. Egy tipikus videóvágó általában tv műsorokon dolgozik, és a munkájuk nagyon komplex. Sokan több száz óra videó és hang anyagot dolgoznak fel, pusztán egy 20 perces blokk kedvéért. Mindenestre addig, amíg profivá nem válsz, kevés időt fogsz „on set” tölteni, amikor akár, már mint oktató is dolgozhatsz. Ez azonban számtalan különböző projekt készítése szükséges, és az, hogy felépíts egy meggyőző portfóliót.

Dolgozz a világ bármely pontjáról!

Ha szeretnéd kíváncsiságodat szenvedéllyé alakítani és szeretnél egy bárhonnan végezhető hiányszakmát a munkádnak tudni, vagy csak vállalkozásod reklámkampányait szeretnéd több szinttel megdobni rövid, látványos filmek készítésével akkor ez az online tanfolyam neked szól. A tanfolyam után a videó vágás a kisujjadban lesz, tehát ha később szeretnél a filmes szakmában elhelyezkedni, akkor a tanfolyamot neked ajánljuk! A videó vágás egyik előnye, hogy nem vagy helyhez kötve, így a képzés után szabadúszóként dolgozhatsz, akár teljesen online is. Többen úgy gondolják, hogy Budapest vagy környéke nagyobb lehetőségeket rejt, de ez nem feltétlen igaz. Budapest népszerű a filmesek körében, de te élhetsz bárhol. Az online munkák elérhetőek számodra akkor is, ha vidéken vagy külföldön élsz.

Milyen képességekre lesz szükséged videó szerkesztőként?

Egy szoftver nagymértékű ismerete elengedhetetlen, ha a videó vágás és szerkesztés a célod. A videó szerkesztéshez azonban nem elég a technikai oldalt ismerni egy – egy projekt készítése során. Egy videóvágónak fokozott figyelmet kell fordítani a részletekre, és tekintve, hogy a filmes ipar elképesztő munkamorált követel, bírnod kell a tempót. A művész típusok, akiket főként az ihlet inspirál sokszor elbuknak. A jó problémamegoldó képesség, a gyors reakcióidő mind – mind olyan tulajdonságok, amiket különböző online tanfolyamok nem oktatnak, mégis nélkülözhetetlenek. Elcsépeltnek hangzik, de a jó kommunikációs képesség alap. Egy videószerkesztőnek gyakran kell ápolnia a kapcsolatot az ügyfelekkel, vagy éppen a produkció többi tagjával. Ahhoz, hogy egy projekt (dvd elkészítése, 30 perces anyag elkészítése) zökkenőmentesen haladjon, az info gyors átadása kiemelten fontos.

abobe-premiere-pro-kezdo-tanfolyam

Milyen tapasztalatokra és képesítésekre lesz szükséged a munkához?

Ahhoz, hogy videóvágóként kezdj el dolgozni, nincs egy adott képzés vagy tanfolyam, amit el kell végezned. Természetesen nem árt, ha az Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam elvégzése után folyamatosan képzed magad, hiszen a kreatív szakma híres az állandó fejlődésről. Ha szeretnél még többet tanulni, akkor érdemes lehet tapasztalt oktató segítségét kérni. Egy – egy külön óra és szakavatott oktató segíteni fog neked abban, hogy még hatékonyabban dolgozhass a későbbiekben. Ma már nagyon sok plusz képzés elérhető a filmes szakmában (akár külföldi és online platformokon) ahol videóchaten, online adja át a tudását az oktató. Természetesen egy tutorial, vagy speciális oktató dvd is sokat segíthet, ha szűkösebbek az anyagi kereteid.

Általában elmondható, hogy a filmeseket és a leendő ügyfeleidet sokkal jobban érdeklik majd a megszerzett tapasztalatok, mint az elvégzett tanfolyamok vagy diplomák. Ez nem azt jelenti, hogy a tanfolyamok nem segítenek a céljaid elérésében, pusztán azt, hogy a tapasztalatokon sokkal nagyobb a hangsúly.

Hogyan szerezhetsz tapasztalatot?

Sokkal nehezebb dió – bármilyen szakmában – kezdőként tapasztalatot szerezni. Mégis, talán a legegyszerűbb, hogyha egyszer – egyszer felajánlod az önkéntes segítséged. Mindig nézd meg, hogy kinek, és milyen projektben segítesz. Ez azért is fontos, mert álláskeresés esetén nagyobb esély van arra, hogy az előzőleg szerzett tapasztalataid alapján kapsz majd munkát. Gyártó cégek, reklámügynökségek, tervező stúdiók kínálnak gyakornoki lehetőséget, de ne feledd első körben biztosan kapsz majd visszautasítást. Hetente néhány óra biztosan elmegy majd a kereséssel, de ez ne vegye el a kedvedet, légy kitartó!

Hogyan épül fel az Adobe Premiere Pro videószerkesztő tanfolyam?

A videószerkesztés alapjait (nyersanyagok importálása, videofájlok vágása) részletesen megtanulva, a tanfolyam segítségével elindítunk az egyik legkreatívabb szakma csúcsa felé. Fejezeteinkben nem csak technikailag elemezzük ki a Premiere Pro-t, hanem elültetjük a fejlődni vágyás magjait is, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen, ha naprakészek és versenyképesek szeretnénk maradni. Információkat kapsz az ideális work-flow kialakításáról, megismered a szerkesztés munkafázisait, megtudhatod, mik azok az apró dolgok, amik nagyban hozzájárulhatnak a videód sikerességéhez. Az online tanfolyamok sokszor inkább a szöveges részre helyezik a hangsúlyt, ez a tanfolyam azonban videók segítségével gyorsan elsajátíthatod az alapokat.

Az online tanfolyam végére nem csak a Premiere Pro-t fogod ismerni, hanem kitágul a videoszerkesztés világa a fejedben. Nem csak az ikonok és a szoftver nyújtotta lehetőségekről fogsz tudni, az a célunk, hogy még többet akarj majd még tanulni. Az a célunk, hogy a kreativitásodat, önmagadat a lehető legjobban ki tudd fejezni.

abobe-premiere-pro-kezdo-tanfolyam

Miről szól az Adobe Premiere Pro Tanfolyam?

 • Ideális és egyszerűen navigálható work-flow kialakításáról
 • Fájlok importálása, video formátumok
 • Maszkolás, Színkorrekció és átvezető effektek (transition) használata
 • Hanganyag javítása, loopolása
 • Video anyag hatékony felépítése és nézői szemmel fogyaszthatóvá tétele
 • A Premiere Pro valamennyi funkciójának teljeskörű használata

Kinek ajánljuk az Adobe Premiere Pro Tanfolyamot?

 • Azoknak akiket érdekel a filmes világ, és a videó vágás minden folyamata
 • Azoknak a saját vállalkozásukban szeretnének egy profi videó anyagot készíteni
 • Azoknak, akik a kreatív szakmában szeretnének elhelyezkedni
 • Azoknak, akik nem Budapest vagy környékén élnek és online szeretnek tanulni

Kapcsolódó tanfolyamok, cikkek

Adobe Premiere Pro

Online tanfolyamok – A legjobbak 2021-ben

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
200 000 HUF
1 000 000 HUF
1 500 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, payscale.com.

Kitől fogsz tanulni?

Mészáros Bence

Videószerkesztő

Szabadúszó videószerkesztő és cinematographer vagyok. Egész életemben vonzott a filmek világa, lebilincseltek a videók, melyek elhozták a szobámba az arénák hangulatát. Az elmúlt évek során azonban tanultam és foglalkoztam szabadidőmben a témával annyit, hogy mint videóvágó elkezdhessek dolgozni külföldi ügyfeleknek is. Ehhez és az első lépésekhez szeretnék segítséget nyújtani tananyagaimmal, mely a filmszerkesztés különböző fázisait mutatja majd be a lehető legérthetőbb módon.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • középerős számítógép, Windows vagy MacOs rendszerrel (4. generációs intel i5 processzor + 8GB RAM minimum)
 • internet kapcsolat
 • kitartás, kíváncsiság
 • Adobe Premiere Pro 2018 vagy újabb verzió (Az Adobe Premiere Pro program 7 napig ingyenesen kipróbálható)

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Megéri

Rated 4 out of 5
2021.11.21.

Részletes tanfolyam kezdőtől haladóig. Kedvező ár

Áron

Szuper volt, köszönöm!

Rated 5 out of 5
2020.07.20.

Hasznos kurzus volt, az oktató jófej, köszi

Kinga K.

Élvezetes tanfolyam

Rated 5 out of 5
2020.05.16.

Sok videó, hasznos tippek, gyakorlatias.

Tetszett, hogy emberközeli volt a kurzus, sok képernyővideóval és az oktató is szimpatikus volt.

Köszönöm!

Ádám

Ezek is érdekelhetnek:

fotós-tanfolyam
Ez a gyakorlatias fotózás tanfolyam azokat a fotográfiai alapokat mutatja be, amit minden kezdő fotózni vágyó szeretne tudni.

5

59990 Ft

Photoshop tanfolyam
A tanfolyam során elsajátítod a program használatát, és gyakorlati tudást szerzel a videókban bemutatott eszközök használatával.

4.7

24990 Ft

Ráépülő képzések:

Érdekel a PPC fogalma és a sikeres hirdetési stratégiák kiépítése? Amatőrként nem tudod, hogyan kezdj neki? Biztos tudásra vágysz, hogy elkerüld a több százezer forintos bukást a rosszul beállított hirdetések miatt?

5

99990 Ft

Érdekel a vizuális világ? Szeretnéd megtanulni az After Effects működését, és megismerkedni a videó, animáció és mozgókép szerkesztésének lehetőségeivel?

179990 Ft

Tanuld meg hogyan kell összeállítani a mindenmentes étrendet ételintoleranciával küzdő vendéged számára, vagy akár saját részedre.

49990 Ft

A mesterkurzusban megtanulhatod, hogyan generálj bevételt a vállalkozás számára organikusan, és hogyan kötelezd el magad mellett az ügyfeleket hosszú távon.

5

169990 Ft

Tóth Gergely Nikolett fotós mesterkurzus
Ha igazán mély tudásra vágysz és még nem döntötted el, hogy a fotós szakmán belül merre specializálódj, akkor ez a fotós mesterkurzus neked szól!

4.5

99990 Ft

Kíváncsi vagy, hogyan működik a Figma és szeretnél gyakorlati tudást szerezni? A legjobb helyen jársz.

4.7

49990 Ft

Ez a gyakorlatias angol A2 tanfolyam segít magabiztos alapokra emelni az angoltudásod. Ha teljesen kezdő vagy, várunk az A1-es teljesen kezdők számára készült kurzuson.

5

29990 Ft

A Canva képszerkesztő tanfolyam neked szól, ha szeretnél megismerkedni az online képszerkesztés alapjaival.

5

49990 Ft

vegan-taplalkozasi-tanacsado-kepzes-1
A megfelelő növényi étrend kialakítása és betartása nem is olyan nehéz, főleg, ha a megfelelő ismeretek birtokában vagy. Gyakorlatias kurzusunkkal ezt könnyedén megszerezheted!

5

99990 Ft

Ha szakértőnként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, mint egyéni vállalkozó és szeretnél sikeres lenni a szakmádban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

5

59990 Ft

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!