fbpx
/
/
Fenntartható gasztronómia – Zöldhullám a vendéglátásban

Fenntartható gasztronómia – Zöldhullám a vendéglátásban

5

112 tanuló ajánlja

fenntarthato-gasztronomia
fenntarthato-gasztronomia
Ingyenes tanfolyam
Minden vásárlással fát ültetsz

Fenntarthatóság a vendéglátásban

A fenntartható gasztronómia és úgy általában a fenntarthatóság a XXI. század egyik legmeghatározóbb kérdésévé nőtte ki magát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a „zöld hullám” lassabban gyűrűzik be a vendéglátásba, mint más iparágakba, de szerencsére egyre többen tűzik ki célul a fenntarthatóbb működést. A Fenntartható Gasztronómia tanfolyam vendéglátóhelyek és szállások számára készült, azzal a nem titkolt céllal, hogy még többen csökkentsék az ökológiai lábnyomukat, mivel az idő egyre jobban szorít minket. Közös érdekünk, hogy csökkentsük az évente több mint 1.3 milliárd tonna élelmiszer – hulladék mennyiségét, annak érdekében, hogy megóvjuk a környezetünket. Érdekel, hogyan tudnál te is többet tenni egy fenntarthatóbb jövő érdekében? Tekintsd meg tanfolyamunkat!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Fenntartható gasztronómia – Zöldhullám a vendéglátásban?

1.Modul
 • Zöldhullám a turizmusban és a vendéglátásban
 • Miért fontos a kollektív felelősségvállalás?
 • Zero Waste alapok
2. Modul
 • Kis lépés az embernek… fenntarthatóság a gyakorlatban
 • Gyakorlati tippek II. – Az ételek
 • Gyakorlati tippek III. – Az étterem
 • Növényi alapú menü ötletek
3. Modul
 • Fenntarthatóság, mint márkaelőny
 • Fenntartható marketing
 • Agriturismo, az olaszok fenntarthatósági jolly jokere!
 • Kulinárius turizmus
 • Viva l’Italia – azaz, mit tanulhatunk az olaszoktól?
 • Fenntartható szállások
 • Gyakorlati tanácsok szállások számára
 • További hasznos ötletek
 • Végszó

„Farm to table”, közvetlenül a termelőtől

A húsipar és az állattartás ma több mint 51 %-ban felelős az üvegházhatásért, míg a tömegközlekedés (buszok, autók, repülők) mindössze 13 %-ban. Mivel az állattenyésztés helyigényes, ez erdőirtásokhoz vezetett, ez pedig az élőhelyek megsemmisítéséhez. Mindez világszerte számtalan emlős-, madár-, hüllő- és halfaj végleges kipusztulását okozta. Tanulmányok azt állapították meg, hogy minden másodpercben 1-2 hektárnyi esőerdőt irtanak ki az állatállomány legeltetési helyének biztosítására. Ugyanilyen mértékű problémát okoz a halászat és a halfogyasztás is. A halászat közben számtalan olyan halat is kifognak, amik véletlenül akadnak bele a hálóba és nem fogyasztjuk őket. Ugyanilyen problémát jelentenek például az elhagyott hálók, amikbe a halak belegabalyodhatnak, akadályozva ezzel az úszásukat és a táplálkozásukat is. Mivel elképesztő méreteket öltött az élelmiszer célú halászat, ezért a világon élő halak 70%-a veszélyeztetett vagy kimerült. Ha ez így folytatódik, akkor a következő évtizedekben az óceánokban több lesz a műanyag, mint a hal. Elkeserítő jövőkép, ugye?

Ezek a sokkoló számadatok is rámutatnak arra, hogy hosszú távon sajnos nem fenntartható az, hogy ilyen mértékben fogyasszunk állati eredetű termékeket. 2020-ban 7 milliárd embert és 70 milliárd állatot táplálunk világszerte. A fenntarthatóság egyik fontos alappillére, hogy a vendéglátóhelyek nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy honnan szerzik be a szükséges alapanyagokat.

 

A tudatos fogyasztók = Y generáció

A fiatalabb generáció egyre tudatosabb fogyasztóvá válik, fontos számukra, hogy az adott termék vagy alapanyag honnan érkezik az asztalukra. Ezekkel az igényekkel a magyar vendéglátóhelyeknek szintén lépést kell tartania, ha nem akarnak vendéget veszíteni. A ” farm to table” megközelítés nem újszerű a nemzetközi gyakorlatban, a séfek már kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a menü szezonális zöldségekből és gyümölcsökből legyen összeállítva. Ez a gyakorlat nem csak a vendéglátóhelyek számára előnyös, hanem a közeli kistermelőknek is. Ne feledjük, a fenntartható gasztronómia elsősorban az alapanyagokon múlik. Ha génkezelt és több ezer kilométert utaztatott alapanyagokból dolgozunk az semmilyen szinten nem lesz fenntartható. Ebben a tanfolyamban megmutatjuk, hogyan tudsz kis lépésekkel a cél felé haladni, rengeteg olyan tipp és trükk van, amire talán nem is gondoltál, mégis sokat teszel vele a környezeted számára.

 

fenntarthato-gasztronomia

 

A séfek szerepe a fenntarthatóságban

A séfek szerepe nagyban befolyásolja az ételhez való viszonyunkat. Ők azok, akik összekötik a termőföldet és az asztalt, valamint ők azok, akik párbeszédet indíthatnak a fenntartható vendéglátásról. Mivel a szakácsok szoros együttműködésben dolgoznak a termelőkkel, ezért az ő szerepük döntő abban a kérdésben, hogy mi kerül az asztalra. Egy étterem, amelyik főleg helyi termelőkre támaszkodik, az javarészt szezonális alapanyagokkal dolgozik. A szezonális menü előnye, hogy mindig friss alapanyagokkal dolgozik a séf. Ilyenkor természetesen az étterem nagyban a séf kreativitására van utalva, hogy ételek mindig változatos formában kerülnek majd vendég asztalára. Az Y – generáció azonban egyre növekvő érdeklődéssel keresi fel azokat az éttermeket, amelyek hajlandóak minél többet megtenni azért, hogy csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.

 

De melyek azok az apróbb változtatások, amelyeket akár ma is elkezdhet egy étterem?

 • Növényi alapú fogások bevezetése: A veganizmus az utóbbi években egyre népszerűbb mind a fiatalok mind az idősebb korosztály körében, akár környezetvédelmi, akár egészségügyi okokból. Igyekezzünk minél több növényi alapú fogást bevezetni, ami lehet akár a húsmentes hétfő keretében is.
 • Helyi termelőkkel való együttműködés: a magyar termelők sokszor világszínvonalú alapanyagokat állítanak elő, érdemes őket felkeresni és hosszú távú együttműködést javasolni. Ha helyi és környékbeli termelőtől vásárolunk, akkor a széndioxid kibocsátásra is figyelemmel voltunk, hiszen nem utazott több ezer kilométert. Legyen egy kritérium rendszer, ami alapján kiválasztjuk a megfelelő termelőt.
 • Szemét csökkentése – Komposztálás: A szemét csökkentése az előző pontnál, a bevásárlásnál kezdődik, hiszen ha nem nagykereskedőnél vásárolunk, már sokkal kevesebb szemetet termeltünk, hiszen az éttermekbe bekerülő áruk többsége sokszor túlcsomagolva érkezik. Amennyiben sikerül jó kapcsolatot kialakítani a termelőkkel, meg is kérhetjük őket, hogy hanyagolják a csomagolást. A komposztálás, ha van rá lehetőség, tökéletes megoldást nyújt, mivel a konyhai hulladék egy része komposztálható (zöldségek, gyümölcsök héja, vagy tojásmaradék).

 

 

fenntarthato-gasztronomia

 

Ha ezt a négy pontot figyelembe vesszük, már többet tettünk a környezetünkért, mint a legtöbben. A jövő a fenntarthatóságé, minden szempontból. Az ételek amiket megeszünk, szerves részét képezik a mindennapjainknak, legyen az otthon vagy egy vendéglátóhelyen. Ahhoz, hogy a kitűzött célokat elérjük, mindenkinek bele kell tenni abba a bizonyos kalapba: a magánszemélyeknek, a cégeknek a kormányoknak és a vendéglátásnak is. Magyarországon több kezdeményezés is elindult már, többek között a Felelős Gasztrohős Alapítvány, ami egy minősítési rendszert alakított ki a vendéglátóhelyek számára. Céljuk, hogy Magyarországon is egyre több vendéglátóhely feleljen meg az általuk felállított kritérium rendszernek, a minősítést pedig 2 évre kapják. A magyar vendéglátás némi lépéshátrányban van a nemzetközi piachoz képest, de mindennap tehetünk azért, hogy egy kicsit „zöldebb” jövőt alakítsunk ki.

 

Miről szól a Fenntartható Gasztronómia kurzus?

Ez kurzus végigveszi azokat a hasznos, gyakorlati megoldásokat, amiket alkalmazhatnak mind szállások, mind vendéglátóhelyek, hogy csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.

 

Kiknek ajánljuk ezt a Fenntartható Gasztronómia tanfolyamot?

Azoknak, akik kötelességüknek érzik, hogy tegyenek egy zöldebb jövőért, szállást vagy vendéglátóhelyet üzemeltetnek.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

A tanfolyam során számítógépre/mobiltelefonra és megbízható internetkapcsolatra lesz szükséged.

Hallgatói értékelések

Újratervezőknek őszintén ajánlom!

Rated 5 out of 5
2021.04.16.

A covid-19 miatt elég sok mindent újra kellett értékelnem az éttermem kapcsán. A nyárra szeretnénk környezettudatosabb étteremmé válni és nagyon sok hasznos tudást szereztem a kurzusból, hogy miképpen csináljam ha kinyithatunk.

Misi

Meglepően hatékony

Rated 5 out of 5
2020.10.23.

Nem gondoltam volna, hogy kockázat nélkül tudom bevállalni ezt a változtatást az éttermemnél… a vendégkör megnőtt, az embereknek láthatóan tetszik, hogy fenntarthatóbb helyen fogyaszthatnak és nem került extra költségekbe! Egyszerűek és hatékonyak a tanácsok! Köszönjük!

Berta Ákos

Ezek is érdekelhetnek:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Odio adipiscing ut integer cras phasellus.

9 990 Ft

9 990 Ft

4 990 Ft

Tervezd meg a Social Média jelenlétedet és érd el idén a marketing céljaidat!

9 990 Ft

4 990 Ft

9 990 Ft

4 990 Ft

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a ciklustudatosság mesterségét: Ciklustudatos Étrend Alapok és Tervezővel

9 990 Ft

4 990 Ft

Válj magabiztos Coachhá vagy fedezd fel, hogy neked való-e a szakma!

5

9 990 Ft

4 990 Ft

Szeretnél egy olyan életet, ahol a természetes ciklusaid szinkronban vannak a karriereddel? Ahol a munkahelyi stressz és a hormonális ingadozások már nem akadályoznak a mindennapi hatékonyságban? Ez, a kifejezetten nőknek szóló online jóga tanfolyam tökéletes választás, hogy összhangba kerülj magaddal.

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Érdekel az anyagi függetlenség fogalma? Pénzügyi biztonságra vágysz? Egy olyan jövőről álmodsz, ahol szabad vagy és nem kell félned a havi kiadások nagyságától? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépést annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Kurzusunk során megtanulod a hosszú távon működő, etikus linképítési stratégia kidolgozását és gyakorlati kivitelezését. Ezenkívül részletes elméleti és gyakorlati tudást szerzel SEO konverzió optimalizálás, ügyfélelvárás-menedzselés és SEO projekt megtérülés elemzés területén is.

5

59 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Készíts szakmailag kiemelkedő minőségű és részletes technikai és tartalmi SEO auditot az ügyfeleid számára! A tanfolyam azonnal használható szaktudást ad a kezedbe, melynek köszönhetően megtanulod a professzionális SEO auditálás minden lépését, valamint a lokális keresőoptimalizálást, mellyel a helyi vállalkozásokat előkelő helyen jelenítheted meg a Google térképes találatok között.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A kurzus során megtanulod, hogyan találd meg azokat a versenyképes kulcsszavakat, amik mögött valódi vásárlási szándék áll, hogyan optimalizáld a weboldal tartalmát, hogy azok a keresési találati lista első helyein jelenjenek meg, valamint hogyan növeld a weboldal átkattintási arányát a Google-ben.

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Odio adipiscing ut integer cras phasellus.

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Milyen eszközökkel támogathatjuk tudatosan a bélflóra egészségét? Milyen hatása van a bélben lévő sok parányi mikroorganizmusnak a közérzetünkre, hangulatunkra és a mindennapjainkra? Ezekre, és sok más, izgalmas és rendkívül meghatározó kérdésre ad választ ez az átfogó online tanfolyam!

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Sajátítsd el a 3D modellezés alapjait, ismerkedj meg a Blender szoftverrel és készíts egyedi 3D-s elemeket!

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Csatlakozz most Online Francia Nyelvtanfolyamunkhoz, és lépj be egy új kultúra kapuján! Légy részese egy interaktív és élvezetes tanulási élménynek, amely nemcsak a nyelvi készségeidet fejleszti, hanem a francia kultúrát és életmódot is megismerteti Veled.

5

29 990 Ft

9 990 Ft

Ez a kreatív írás tanfolyam bemutatja, milyen lehetőségek rejlenek manapság a kreatív szövegírás mögött, és azt is, hogyan élhetsz jól belőle.

5

77 790 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Elvégezted a Coach Alapozó Képzést és tovább tanulnál? Íme az új ráépülő képzésünk, az Életmód Coach Képzés!

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Szeretsz írni? Bárhonnan végezhető, rugalmas és változatos munkára vágysz? Marketing szövegírói karriert építenél, vagy a saját vállalkozásod számára írnál profi szöveges tartalmat? Gyakorlatias copywriter képzést keresel, ahol az alapoktól a profi szintig végigvezetnek? Ha szeretnél te is marketing szövegíróként karriert építeni, várunk a Marketing szövegírás tanfolyamon!

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Teljeskörű táplálkozási tanácsadást tesz lehetővé mesterkurzusunk, amely a mindenmentes és növényi étrend ismereteibe is bevezet!

5

199 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Érdekel a PPC fogalma és a sikeres hirdetési stratégiák kiépítése? Amatőrként nem tudod, hogyan kezdj neki? Biztos tudásra vágysz, hogy elkerüld a több százezer forintos bukást a rosszul beállított hirdetések miatt?

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Érdekel a vizuális világ? Szeretnéd megtanulni az After Effects működését, és megismerkedni a videó, animáció és mozgókép szerkesztésének lehetőségeivel?

109 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ráépülő képzés

Tanuld meg hogyan kell összeállítani a mindenmentes étrendet ételintoleranciával küzdő vendéged számára, vagy akár saját részedre.

5

49 990 Ft

A mesterkurzusban megtanulhatod, hogyan generálj bevételt a vállalkozás számára organikusan, és hogyan kötelezd el magad mellett az ügyfeleket hosszú távon.

5

169 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ha igazán mély tudásra vágysz és még nem döntötted el, hogy a fotós szakmán belül merre specializálódj, akkor ez a fotós mesterkurzus neked szól!

4.5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Kíváncsi vagy, hogyan működik a Figma és szeretnél gyakorlati tudást szerezni? A legjobb helyen jársz.

4.7

49 990 Ft

Ez a gyakorlatias angol A2 tanfolyam segít magabiztos alapokra emelni az angoltudásod. Ha teljesen kezdő vagy, várunk az A1-es teljesen kezdők számára készült kurzuson.

5

29 990 Ft

9 990 Ft

A Canva képszerkesztő tanfolyam neked szól, ha szeretnél megismerkedni az online képszerkesztés alapjaival.

5

49 990 Ft

A megfelelő növényi étrend kialakítása és betartása nem is olyan nehéz, főleg, ha a megfelelő ismeretek birtokában vagy. Gyakorlatias kurzusunkkal ezt könnyedén megszerezheted!

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ha szakértőnként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, mint egyéni vállalkozó és szeretnél sikeres lenni a szakmádban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

5

59 990 Ft

Szeretnél igazi feketeöves Word szakértő lenni? Akkor ez a részletes online Word tanfolyam neked szól!

5

14 990 Ft

Ez a gyakorlatias termékfotózás tanfolyam azokat a fotográfiai alapokat mutatja be, amit minden kezdő termékfotózni vágyó szeretne tudni.

5

49 990 Ft

Érdekel a portré fotózás? Szeretnél még jobban elmélyedni a beauty és portré fotózás világában? A legjobb helyen jársz!

5

59 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez a data science képzés az alapoktól egészen haladó szintig segít neked elsajátítani az adattudomány alapjait, és olyan gyakorlati tudást ad a kezedbe, amelyet azonnal elkezdhetsz alkalmazni a mindennapokban.

5

99 990 Ft

Elvégezted a Coach Alapozó Képzést és tovább tanulnál? Íme az új ráépülő képzésünk, a Párkapcsolati Coach Képzés!

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ezen a tanfolyamon megtanulhatod, hogy különleges technikai tudás nélkül hogyan építsd fel sikeresen a vállalkozásod!

4.5

397 000 Ft

Ha szeretnéd a közösségi média lehetőségeit maximálisan kihasználni üzleti céljaid eléréséhez, akkor ez a tanfolyam neked való!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Hogyan épül fel a teljes értékű növényi étrend? Lépésről-lépésre segítünk téged az úton!

5

9 990 Ft

Ismerd meg önmagad! Az önismeret fejlesztése fontosabb, mint valaha!

5

24 990 Ft

Kíváncsi vagy, hogyan működik az Adobe Illustrator és hogy készíts vektorgrafikákat? A legjobb helyen jársz.

5

24 990 Ft

Ebben a kurzusban rávilágítunk arra, hogy mik lehetnek a jó párkapcsolat alapjai, és hogyan tudunk hosszútávú harmonikus kapcsolatot kialakítani a másik felünkkel.

5

29 990 Ft

Ez a grafikus online tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával.

4.8

119 990 Ft

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez a tanfolyam és a benne található gyakorlatok segítenek, hogy különböző relaxációs technikák alkalmazásával lecsendesíthesd az elmédet.

5

18 990 Ft

Jobb kommunikáció, jobb élet. Az asszertivitás technikáit gyakorlatias módon sajátíthatod el.

5

49 990 Ft

A stressz az életünk része, most megtanulhatod kezelni, így egy boldogabbá és nyugodtabbá teheted a hétköznapjaidat!

4.5

18 990 Ft

Ez a konfliktuskezelés tréning neked szól, ha úgy érzed, megfelelő konfliktuskezelési technikákkal hatékonyabban és konstrutkívabban tudnál működni a nehéz helyzetekben.

5

23 990 Ft

Az időnk a legértékesebb erőforrásunk. Ez a tréning a megoldás arra, hogy hatékonyan gazdálkodj vele, és kihozdaz életnől a lehető legtöbbet!

5

15 990 Ft

A jóga, meditáció egyre nagyobb szerepet kap az életünkben, hiszen jelenben élést, egyensúlyt és fókuszt ad.

5

23 990 Ft

9 990 Ft

A tanfolyam során megtanulod, hogyan lehet ügyfeleket szerezni, milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA, és hogy mi az ideális vállalkozási forma számodra.

4.8

49 990 Ft

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez az online német tanfolyam segít, hogy gyorsan és hatékonyan elsajátítsd a német nyelv leggyakrabban használt alap kifejezéseit.

5

29 990 Ft

9 990 Ft

Ez a gyakorlatias fotózás tanfolyam azokat a fotográfiai alapokat mutatja be, amit minden kezdő fotózni vágyó szeretne tudni.

5

39 990 Ft

Ha érdekel a lakberendezés, és szívesen megtanulnád annak alapjait, jó helyen jársz!

4.8

59 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ajándék mentorálás

Online angol tanfolyam, teljesen az alapoktól, kezdő üzleti angol modulokkal kiegészítve!

4.7

19 990 Ft

9 990 Ft

A tanfolyam során elsajátítod a program használatát, és gyakorlati tudást szerzel a videókban bemutatott eszközök használatával.

4.7

24 990 Ft

Pár napon belül saját honlapot szeretnél? Online WordPress tanfolyam segítségével könnyen megtanulhatod a legfontosabb lépéseket!

4.5

39 990 Ft

Az Adobe Premiere Pro egy igen sokoldalú vágóprogram, legyen ez az első lépésed a vágó szakmához!

4.7

24 990 Ft

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Odio adipiscing ut integer cras phasellus.

5

19 990 Ft

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Odio adipiscing ut integer cras phasellus.

5

39 990 Ft

Webdesign, webgrafika, Ux, Ui, Adobe XD, Illustrator és még sok más vár rád! Szerezz egy jövőbiztos szakmát!

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A megfelelő étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában bárki képes lehet rá! Gyakorlatias kurzusunkkal megtudhatod, hogyan.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Az MS Excel Online Tanfolyam megad minden alaptudást, hogy ne hozzanak többé zavarba a függvények és a képletek!

5

14 990 Ft

Ez a Java programozó képzés abban lesz segítségedre, hogy megtanuld a Java programozás alapjait egy gyakorlatias és naprakész módon.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerkedj meg, a marketing minden fő ágával és válj képessé egy marketing csapat menedzselésére!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A keresőoptimalizálással a célközönség a te termékedet vagy szolgáltatásodat találja meg elsőként.

5

19 990 Ft

Ráépülő képzések:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Odio adipiscing ut integer cras phasellus.

9 990 Ft

9 990 Ft

4 990 Ft

Tervezd meg a Social Média jelenlétedet és érd el idén a marketing céljaidat!

9 990 Ft

4 990 Ft

9 990 Ft

4 990 Ft

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a ciklustudatosság mesterségét: Ciklustudatos Étrend Alapok és Tervezővel

9 990 Ft

4 990 Ft

Válj magabiztos Coachhá vagy fedezd fel, hogy neked való-e a szakma!

5

9 990 Ft

4 990 Ft

Szeretnél egy olyan életet, ahol a természetes ciklusaid szinkronban vannak a karriereddel? Ahol a munkahelyi stressz és a hormonális ingadozások már nem akadályoznak a mindennapi hatékonyságban? Ez, a kifejezetten nőknek szóló online jóga tanfolyam tökéletes választás, hogy összhangba kerülj magaddal.

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Érdekel az anyagi függetlenség fogalma? Pénzügyi biztonságra vágysz? Egy olyan jövőről álmodsz, ahol szabad vagy és nem kell félned a havi kiadások nagyságától? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépést annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Kurzusunk során megtanulod a hosszú távon működő, etikus linképítési stratégia kidolgozását és gyakorlati kivitelezését. Ezenkívül részletes elméleti és gyakorlati tudást szerzel SEO konverzió optimalizálás, ügyfélelvárás-menedzselés és SEO projekt megtérülés elemzés területén is.

5

59 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Készíts szakmailag kiemelkedő minőségű és részletes technikai és tartalmi SEO auditot az ügyfeleid számára! A tanfolyam azonnal használható szaktudást ad a kezedbe, melynek köszönhetően megtanulod a professzionális SEO auditálás minden lépését, valamint a lokális keresőoptimalizálást, mellyel a helyi vállalkozásokat előkelő helyen jelenítheted meg a Google térképes találatok között.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A kurzus során megtanulod, hogyan találd meg azokat a versenyképes kulcsszavakat, amik mögött valódi vásárlási szándék áll, hogyan optimalizáld a weboldal tartalmát, hogy azok a keresési találati lista első helyein jelenjenek meg, valamint hogyan növeld a weboldal átkattintási arányát a Google-ben.

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Odio adipiscing ut integer cras phasellus.

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Milyen eszközökkel támogathatjuk tudatosan a bélflóra egészségét? Milyen hatása van a bélben lévő sok parányi mikroorganizmusnak a közérzetünkre, hangulatunkra és a mindennapjainkra? Ezekre, és sok más, izgalmas és rendkívül meghatározó kérdésre ad választ ez az átfogó online tanfolyam!

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Sajátítsd el a 3D modellezés alapjait, ismerkedj meg a Blender szoftverrel és készíts egyedi 3D-s elemeket!

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Csatlakozz most Online Francia Nyelvtanfolyamunkhoz, és lépj be egy új kultúra kapuján! Légy részese egy interaktív és élvezetes tanulási élménynek, amely nemcsak a nyelvi készségeidet fejleszti, hanem a francia kultúrát és életmódot is megismerteti Veled.

5

29 990 Ft

9 990 Ft

Ez a kreatív írás tanfolyam bemutatja, milyen lehetőségek rejlenek manapság a kreatív szövegírás mögött, és azt is, hogyan élhetsz jól belőle.

5

77 790 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Elvégezted a Coach Alapozó Képzést és tovább tanulnál? Íme az új ráépülő képzésünk, az Életmód Coach Képzés!

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Szeretsz írni? Bárhonnan végezhető, rugalmas és változatos munkára vágysz? Marketing szövegírói karriert építenél, vagy a saját vállalkozásod számára írnál profi szöveges tartalmat? Gyakorlatias copywriter képzést keresel, ahol az alapoktól a profi szintig végigvezetnek? Ha szeretnél te is marketing szövegíróként karriert építeni, várunk a Marketing szövegírás tanfolyamon!

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Teljeskörű táplálkozási tanácsadást tesz lehetővé mesterkurzusunk, amely a mindenmentes és növényi étrend ismereteibe is bevezet!

5

199 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Érdekel a PPC fogalma és a sikeres hirdetési stratégiák kiépítése? Amatőrként nem tudod, hogyan kezdj neki? Biztos tudásra vágysz, hogy elkerüld a több százezer forintos bukást a rosszul beállított hirdetések miatt?

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Érdekel a vizuális világ? Szeretnéd megtanulni az After Effects működését, és megismerkedni a videó, animáció és mozgókép szerkesztésének lehetőségeivel?

109 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!