fbpx
/
/
Fenntartható gasztronómia – Zöldhullám a vendéglátásban

Fenntartható gasztronómia – Zöldhullám a vendéglátásban

5

112 tanuló ajánlja

fenntarthato-gasztronomia
fenntarthato-gasztronomia
Ingyenes tanfolyam
Minden vásárlással fát ültetsz

Fenntarthatóság a vendéglátásban

A fenntartható gasztronómia és úgy általában a fenntarthatóság a XXI. század egyik legmeghatározóbb kérdésévé nőtte ki magát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a „zöld hullám” lassabban gyűrűzik be a vendéglátásba, mint más iparágakba, de szerencsére egyre többen tűzik ki célul a fenntarthatóbb működést. A Fenntartható Gasztronómia tanfolyam vendéglátóhelyek és szállások számára készült, azzal a nem titkolt céllal, hogy még többen csökkentsék az ökológiai lábnyomukat, mivel az idő egyre jobban szorít minket. Közös érdekünk, hogy csökkentsük az évente több mint 1.3 milliárd tonna élelmiszer – hulladék mennyiségét, annak érdekében, hogy megóvjuk a környezetünket. Érdekel, hogyan tudnál te is többet tenni egy fenntarthatóbb jövő érdekében? Tekintsd meg tanfolyamunkat!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Fenntartható gasztronómia – Zöldhullám a vendéglátásban?

1.Modul
 • Zöldhullám a turizmusban és a vendéglátásban
 • Miért fontos a kollektív felelősségvállalás?
 • Zero Waste alapok
2. Modul
 • Kis lépés az embernek… fenntarthatóság a gyakorlatban
 • Gyakorlati tippek II. – Az ételek
 • Gyakorlati tippek III. – Az étterem
 • Növényi alapú menü ötletek
3. Modul
 • Fenntarthatóság, mint márkaelőny
 • Fenntartható marketing
 • Agriturismo, az olaszok fenntarthatósági jolly jokere!
 • Kulinárius turizmus
 • Viva l’Italia – azaz, mit tanulhatunk az olaszoktól?
 • Fenntartható szállások
 • Gyakorlati tanácsok szállások számára
 • További hasznos ötletek
 • Végszó

„Farm to table”, közvetlenül a termelőtől

A húsipar és az állattartás ma több mint 51 %-ban felelős az üvegházhatásért, míg a tömegközlekedés (buszok, autók, repülők) mindössze 13 %-ban. Mivel az állattenyésztés helyigényes, ez erdőirtásokhoz vezetett, ez pedig az élőhelyek megsemmisítéséhez. Mindez világszerte számtalan emlős-, madár-, hüllő- és halfaj végleges kipusztulását okozta. Tanulmányok azt állapították meg, hogy minden másodpercben 1-2 hektárnyi esőerdőt irtanak ki az állatállomány legeltetési helyének biztosítására. Ugyanilyen mértékű problémát okoz a halászat és a halfogyasztás is. A halászat közben számtalan olyan halat is kifognak, amik véletlenül akadnak bele a hálóba és nem fogyasztjuk őket. Ugyanilyen problémát jelentenek például az elhagyott hálók, amikbe a halak belegabalyodhatnak, akadályozva ezzel az úszásukat és a táplálkozásukat is. Mivel elképesztő méreteket öltött az élelmiszer célú halászat, ezért a világon élő halak 70%-a veszélyeztetett vagy kimerült. Ha ez így folytatódik, akkor a következő évtizedekben az óceánokban több lesz a műanyag, mint a hal. Elkeserítő jövőkép, ugye?

Ezek a sokkoló számadatok is rámutatnak arra, hogy hosszú távon sajnos nem fenntartható az, hogy ilyen mértékben fogyasszunk állati eredetű termékeket. 2020-ban 7 milliárd embert és 70 milliárd állatot táplálunk világszerte. A fenntarthatóság egyik fontos alappillére, hogy a vendéglátóhelyek nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy honnan szerzik be a szükséges alapanyagokat.

 

A tudatos fogyasztók = Y generáció

A fiatalabb generáció egyre tudatosabb fogyasztóvá válik, fontos számukra, hogy az adott termék vagy alapanyag honnan érkezik az asztalukra. Ezekkel az igényekkel a magyar vendéglátóhelyeknek szintén lépést kell tartania, ha nem akarnak vendéget veszíteni. A ” farm to table” megközelítés nem újszerű a nemzetközi gyakorlatban, a séfek már kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a menü szezonális zöldségekből és gyümölcsökből legyen összeállítva. Ez a gyakorlat nem csak a vendéglátóhelyek számára előnyös, hanem a közeli kistermelőknek is. Ne feledjük, a fenntartható gasztronómia elsősorban az alapanyagokon múlik. Ha génkezelt és több ezer kilométert utaztatott alapanyagokból dolgozunk az semmilyen szinten nem lesz fenntartható. Ebben a tanfolyamban megmutatjuk, hogyan tudsz kis lépésekkel a cél felé haladni, rengeteg olyan tipp és trükk van, amire talán nem is gondoltál, mégis sokat teszel vele a környezeted számára.

 

fenntarthato-gasztronomia

 

A séfek szerepe a fenntarthatóságban

A séfek szerepe nagyban befolyásolja az ételhez való viszonyunkat. Ők azok, akik összekötik a termőföldet és az asztalt, valamint ők azok, akik párbeszédet indíthatnak a fenntartható vendéglátásról. Mivel a szakácsok szoros együttműködésben dolgoznak a termelőkkel, ezért az ő szerepük döntő abban a kérdésben, hogy mi kerül az asztalra. Egy étterem, amelyik főleg helyi termelőkre támaszkodik, az javarészt szezonális alapanyagokkal dolgozik. A szezonális menü előnye, hogy mindig friss alapanyagokkal dolgozik a séf. Ilyenkor természetesen az étterem nagyban a séf kreativitására van utalva, hogy ételek mindig változatos formában kerülnek majd vendég asztalára. Az Y – generáció azonban egyre növekvő érdeklődéssel keresi fel azokat az éttermeket, amelyek hajlandóak minél többet megtenni azért, hogy csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.

 

De melyek azok az apróbb változtatások, amelyeket akár ma is elkezdhet egy étterem?

 • Növényi alapú fogások bevezetése: A veganizmus az utóbbi években egyre népszerűbb mind a fiatalok mind az idősebb korosztály körében, akár környezetvédelmi, akár egészségügyi okokból. Igyekezzünk minél több növényi alapú fogást bevezetni, ami lehet akár a húsmentes hétfő keretében is.
 • Helyi termelőkkel való együttműködés: a magyar termelők sokszor világszínvonalú alapanyagokat állítanak elő, érdemes őket felkeresni és hosszú távú együttműködést javasolni. Ha helyi és környékbeli termelőtől vásárolunk, akkor a széndioxid kibocsátásra is figyelemmel voltunk, hiszen nem utazott több ezer kilométert. Legyen egy kritérium rendszer, ami alapján kiválasztjuk a megfelelő termelőt.
 • Szemét csökkentése – Komposztálás: A szemét csökkentése az előző pontnál, a bevásárlásnál kezdődik, hiszen ha nem nagykereskedőnél vásárolunk, már sokkal kevesebb szemetet termeltünk, hiszen az éttermekbe bekerülő áruk többsége sokszor túlcsomagolva érkezik. Amennyiben sikerül jó kapcsolatot kialakítani a termelőkkel, meg is kérhetjük őket, hogy hanyagolják a csomagolást. A komposztálás, ha van rá lehetőség, tökéletes megoldást nyújt, mivel a konyhai hulladék egy része komposztálható (zöldségek, gyümölcsök héja, vagy tojásmaradék).

 

 

fenntarthato-gasztronomia

 

Ha ezt a négy pontot figyelembe vesszük, már többet tettünk a környezetünkért, mint a legtöbben. A jövő a fenntarthatóságé, minden szempontból. Az ételek amiket megeszünk, szerves részét képezik a mindennapjainknak, legyen az otthon vagy egy vendéglátóhelyen. Ahhoz, hogy a kitűzött célokat elérjük, mindenkinek bele kell tenni abba a bizonyos kalapba: a magánszemélyeknek, a cégeknek a kormányoknak és a vendéglátásnak is. Magyarországon több kezdeményezés is elindult már, többek között a Felelős Gasztrohős Alapítvány, ami egy minősítési rendszert alakított ki a vendéglátóhelyek számára. Céljuk, hogy Magyarországon is egyre több vendéglátóhely feleljen meg az általuk felállított kritérium rendszernek, a minősítést pedig 2 évre kapják. A magyar vendéglátás némi lépéshátrányban van a nemzetközi piachoz képest, de mindennap tehetünk azért, hogy egy kicsit „zöldebb” jövőt alakítsunk ki.

 

Miről szól a Fenntartható Gasztronómia kurzus?

Ez kurzus végigveszi azokat a hasznos, gyakorlati megoldásokat, amiket alkalmazhatnak mind szállások, mind vendéglátóhelyek, hogy csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.

 

Kiknek ajánljuk ezt a Fenntartható Gasztronómia tanfolyamot?

Azoknak, akik kötelességüknek érzik, hogy tegyenek egy zöldebb jövőért, szállást vagy vendéglátóhelyet üzemeltetnek.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

A tanfolyam során számítógépre/mobiltelefonra és megbízható internetkapcsolatra lesz szükséged.

Hallgatói értékelések

Újratervezőknek őszintén ajánlom!

2021.04.16.

A covid-19 miatt elég sok mindent újra kellett értékelnem az éttermem kapcsán. A nyárra szeretnénk környezettudatosabb étteremmé válni és nagyon sok hasznos tudást szereztem a kurzusból, hogy miképpen csináljam ha kinyithatunk.

Misi

Meglepően hatékony

2020.10.23.

Nem gondoltam volna, hogy kockázat nélkül tudom bevállalni ezt a változtatást az éttermemnél… a vendégkör megnőtt, az embereknek láthatóan tetszik, hogy fenntarthatóbb helyen fogyaszthatnak és nem került extra költségekbe! Egyszerűek és hatékonyak a tanácsok! Köszönjük!

Berta Ákos

Ezek is érdekelhetnek:

Online tananyag azoknak, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait!

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Tervezz és építs lenyűgöző weboldalakat! Kezdők és haladók is elsajátíthatják a weboldalak vizuális tervezésének és fejlesztésének alapjait ezen a workshopon!

79 989 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez a vegán tananyag igazi gyakorlati útmutató azoknak, akik szeretnének bővebb információkat szerezni a növényi étrend fontosságáról és megtanulni, hogyan lehet egyszerűen, finom ételeket készíteni.

9 990 Ft

Főnök helyett cégvezető szeretnél lenni? Ha fontos számodra, hogy a beosztottjaid motiváltak, elkötelezettek legyenek, és hosszú távú sikerekre vágysz egy jól működő csapattal, akkor itt a helyed!

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Éld át, hogyan hozhatsz mély, átalakító változásokat ügyfeleid és saját életedbe! Fedezd fel a kártyák szimbolikus világát, fejleszd képességeid, és emeld coaching gyakorlataid még hatékonyabb szintre!

79 990 Ft

Az online tanfolyam segít mélyebb kapcsolatba kerülni önmagaddal, fejleszti az önismeretet és a tudatosságot, hogy boldogabb, tudatosabb és önazonos életet élhess.

29 990 Ft

Szeretnéd, ha nem okozna stresszt a havi kiadások fedezése? Akár most ismerkedsz a pénzügyi tudatossággal, akár van ismereted a témában, érdemes tenni is a megvalósításért, mi ebben segítünk.

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Fedezd fel a Hatékony Ügyfélszerzés munkafüzetünket, amely lépésről lépésre vezet végig az ügyfélszerzés folyamatán a professzionális kapcsolatépítéstől az értékesítési tölcsérig.

5

9 990 Ft

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Meríts erőt és inspirációt minden napra! Szervezd meg hatékonyan az éved, fogalmazd meg és érd el céljaid, növeld személyes és szakmai hatékonyságodat. Tervezz tudatosan, érj el többet!

9 990 Ft

6 990 Ft

Tervezd meg a Social Média jelenléted és érd el idén a marketing céljaid! Tanulj meg céltudatosan stratégiát alkotni és tervezési praktikákat, amelyekkel kiemelkedhetsz a digitális térben.

9 990 Ft

6 990 Ft

Kezeld tudatosan a pénzügyeid! Tervezőnk segítségével könnyen átláthatod bevételeid és kiadásaid, megtanulhatsz hatékonyan gazdálkodni, és megfelelő döntéseket hozni.

9 990 Ft

6 990 Ft

Érd el az álom alakot! Fejlesztheted erőnléted, állóképességed és hajlékonyságod. Csatlakozz most, hogy hatékonyan mozoghass bármilyen speciális eszköz nélkül.

9 990 Ft

6 990 Ft

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a hormonális egyensúly és az étkezés összefüggéseit! Tanulj meg ciklustudatosan étkezni, hogy támogasd tested minden szakaszban és a ciklusod minden fázisában kiegyensúlyozott lehess!

9 990 Ft

6 990 Ft

A Coaching eszköztár coachoknak és coaching iránt érdeklődőknek kínál gyakorlati útmutatást és eszközöket. Hasznos azoknak, akik a személyes vagy szakmai fejlődésüket szeretnék elősegíteni a coaching technikáin keresztül.

5

9 990 Ft

6 990 Ft

Nőknek szóló jóga kurzus, hogy összhangba kerülj magaddal. Segítünk, hogy a munkahelyi stressz és a hormonális ingadozások ne akadályozzanak a mindennapi hatékonyságban.

5

39 990 Ft

Szerezz átfogó ismereteket és praktikus útmutatást, hogy biztosíthasd a jogi megfelelőséget. Ideális azoknak, akik GDPR követelményeit szeretnék megérteni és megfelelően alkalmazni.

5

39 990 Ft

Pénzügyi biztonságra vágysz? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépéseket annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Kurzusunk során megtanulod a hosszú távon működő, etikus linképítési stratégia kidolgozását és kivitelezését, részletes tudást szerzel SEO konverzió optimalizálás és megtérülés elemzés területén is.

5

59 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Azonnal használható szaktudást kapsz, megtanulod a SEO auditálás minden lépését, valamint a lokális keresőoptimalizálást, amellyel a helyi vállalkozásokat előkelő helyen jelenítheted meg a Google térképes találatok között.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Segítünk hogyan találd meg azokat a kulcsszavakat, amik mögött valódi vásárlási szándék áll, hogyan optimalizáld a weboldal tartalmát, hogy a keresések első helyein jelenjenek meg, valamint hogyan növeld a weboldal átkattintási arányát a Google-ben.

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Milyen eszközökkel támogathatjuk tudatosan a bélflóra egészségét? Milyen hatása van a bélben lévő sok parányi mikroorganizmusnak a közérzetünkre, hangulatunkra és a mindennapjainkra? Ezekre, és sok más, izgalmas és rendkívül meghatározó kérdésre ad választ ez az átfogó online tanfolyam!

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Tűnj ki a tömegből! Sajátítsd el a 3D modellezés alapjait, ismerkedj meg a Blender szoftverrel és készíts egyedi 3D-s elemeket! Profi oktatónk lépésről lépésre mutatja be az alapokat.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Csatlakozz most, és lépj be egy új kultúra kapuján! Légy részese egy interaktív és élvezetes tanulási élménynek, amely nemcsak a nyelvi készségeidet fejleszti, hanem a francia kultúrát is megismerteti.

5

29 990 Ft

Segítünk hogy érd el a belső békét, és valósítsd meg álmaid életét. Programunk gyakorlati eszközöket kínál az önmegismeréshez és személyes átalakuláshoz.

29 990 Ft

Sajátítsd el az írás művészetét, fejleszd kreativitásod és találd meg egyedi stílusod. Célunk, hogy inspiráló és hatékony módszerekkel támogassuk az írói ambícióid.

5

77 790 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Elvégezted a Coach Alapozó Képzést és tovább tanulnál? Life coachként támogathatsz másokat céljaik elérésében, emellett saját képességeid is fejleszted. Ismerd meg a szükséges eszközöket!

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Szeretsz írni? Bárhonnan végezhető, rugalmas és változatos munkára vágysz? Gyakorlatias copywriter képzés, amivel az alapoktól a profi szintig mindezt megtanulhatod!

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Sajátítsd el a sikeres munkakeresés lépéseit és váltsd valóra álmaid! Lépj magabiztosan a munkaerőpiacra, segítünk hogyan lehet olyan munkád, amiben valóban jól érzed magad!

5

39 990 Ft

Alakíts ki funkcionális, esztétikus, személyre szabott tereket: tanuld meg a fények, textúrák, felületek és formák helyes kombinációját a konyhatervezés során!

4.5

54 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Szerezz átfogó tudást: tanuld meg a szakma alapjait, ismerd meg a táplálkozási irányzatokat és az ételintolerancia alapjait, hogy aztán akár saját vállalkozást is indíthass!

5

199 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Érdekel a PPC és a sikeres hirdetési stratégiák kiépítése? Kezdőként nem tudod, hogyan kezdj neki? Vágj bele, ha biztos tudásra vágysz, hogy elkerüld a több százezer forintos bukást a rosszul beállított hirdetések miatt!

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Érdekel a vizuális világ? Szeretnéd megtanulni az After Effects működését, és megismerkedni a videó, animáció és mozgókép szerkesztésének lehetőségeivel?

76 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ráépülő képzés

Tanuld meg hogyan kell összeállítani a mindenmentes étrendet ételintoleranciával küzdők számára, vagy akár saját részedre.

5

49 990 Ft

A mesterkurzusban megtanulhatod, hogyan generálj bevételt a vállalkozás számára organikusan, és hogyan kötelezd el magad mellett az ügyfeleket hosszú távon.

5

169 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ha igazán mély és átfogó tudásra vágysz a fotózás területén, akkor ez a fotós mesterkurzus neked szól! Ismerd meg az alapokat, trükköket és tippeket, és készíts lélegzetelállító képeket!

4.5

49 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Kíváncsi vagy, hogyan működik a Figma és szeretnél magabiztos gyakorlati tudást szerezni? A legjobb helyen jársz, vágj bele még ma.

4.7

49 990 Ft

Ez a gyakorlatias angol A2 tanfolyam segít magabiztos alapokra emelni az angoltudásod. Ha teljesen kezdő vagy, várunk az A1-es teljesen kezdők számára készült kurzuson.

5

29 990 Ft

A Canva képszerkesztő tanfolyam neked szól, ha szeretnél megismerkedni az online képszerkesztés alapjaival és azonnal használható gyakorlati tudást szerezni.

5

49 990 Ft

A megfelelő növényi étrend kialakítása és betartása nem is olyan nehéz, főleg, ha a megfelelő ismeretek birtokában vagy. Gyakorlatias kurzusunkkal ezt könnyedén megszerezheted!

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ha szakértőnként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, mint egyéni vállalkozó és szeretnél sikeres lenni a szakmádban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

5

59 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Szeretnél magabiztosan dolgozni a Word-ben és profin egyszerűen összeállítani és szerkeszteni dokumentumokat? Akkor ez a részletes online tanfolyam neked szól!

5

14 990 Ft

Fotózz hatékonyan bárhol, bármilyen terméket. Sajátítsd el az alapokat otthon kényelmesen, valódi, gyakorlati tudással, tapasztalt oktatótól.

5

29 990 Ft

Sajátítsd el a portré- és beautyfotózás fortélyait, és legyél képes akár már aznap magas színvonalú munkát végezni. Tanuld meg a technikát, és alkalmazd a gyakorlatban.

5

29 990 Ft

Az alapoktól egészen haladó szintig segítünk elsajátítani az adattudományt, és olyan gyakorlati tudást adunk a kezedbe, amelyet azonnal alkalmazhatsz a mindennapokban.

5

99 990 Ft

Tanuld meg a hatékony kommunikációt és konfliktuskezelést a párkapcsolati coaching képzésünkön! Gyakorlati tananyagunk segítségével harmonikusabbá teheted saját és mások életét.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ezen a tanfolyamon megtanulhatod, hogy különleges technikai tudás nélkül hogyan építsd fel sikeresen a vállalkozásod!

4.5

397 000 Ft

Ha szeretnéd a közösségi média lehetőségeit maximálisan kihasználni üzleti céljaid eléréséhez, akkor ez a tanfolyam neked való!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Hogyan épül fel a teljes értékű növényi étrend? Lépésről-lépésre segítünk téged az úton, hogy magabiztosan állíthass össze tápláló étrendet!

5

9 990 Ft

Ismerd meg önmagad és éld át a változás erejét online önfejlesztő tanfolyamunkkal! Növeld önbizalmad, motivációd, és fejleszd kommunikációs képességeid.

5

24 990 Ft

Szeretnéd tudni hogyan működik az Adobe Illustrator és hogy készíts profi vektorgrafikákat? Tanuld meg nálunk az alapokat és tervezz lenyűgöző grafikákat!

5

24 990 Ft

Fedezd fel a vegán főzés rejtelmeit! Segítünk, hogy ízletes, egészséges egyszerű vegán ételeket készíts otthon gyorsan. Ez a kurzus tökéletes választás, ha fenntartható életmódot szeretnél folytatni.

5

9 990 Ft

Ebben a kurzusban rávilágítunk arra, hogy mik lehetnek a jó párkapcsolat alapjai, és hogyan tudunk hosszútávú harmonikus kapcsolatot kialakítani társunkkal.

5

29 990 Ft

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez a tanfolyam és a benne található gyakorlatok segítenek, hogy különböző relaxációs technikák alkalmazásával lecsendesíthesd az elmédet.

5

18 990 Ft

Szeretnél hatékonyan kommunikálni miközben figyelembe veszed mások és saját szükségleteid is? Fejleszd kommunikációs készségeid és tanulj meg nemet mondani anélkül, hogy bárkit megbántanál!

5

49 990 Ft

A stressz az életünk része, most megtanulhatod kezelni, így boldogabb, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb hétköznapjaid lehetnek! Gyakorlati tippek mindenki számára!

4.5

18 990 Ft

Ez a konfliktuskezelés tréning neked szól, ha úgy érzed, megfelelő konfliktuskezelési technikákkal hatékonyabban és konstrutkívabban tudnál működni a nehéz helyzetekben.

5

23 990 Ft

Az időnk a legértékesebb erőforrásunk. Ez a tréning a megoldás arra, hogy hatékonyan gazdálkodj vele, és kihozdaz életből a lehető legtöbbet!

5

15 990 Ft

Fedezd fel az Office Jóga tanfolyamot, napi 5-10 perces gyakorlatokkal csökkentheted az ülőmunka okozta fájdalmakat, javíthatod a testtartásod és a koncentrációd.

5

23 990 Ft

9 990 Ft

A tanfolyam során megtanulod, hogyan lehet ügyfeleket szerezni, milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA, és hogy mi az ideális vállalkozási forma számodra.

4.8

49 990 Ft

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez az online német tanfolyam segít, hogy gyorsan és hatékonyan elsajátítsd a német nyelv leggyakrabban használt alap kifejezéseit.

5

29 990 Ft

9 990 Ft

Fedezd fel a fotózás varázsát, tanuld meg az alapokat! Álmodd meg és alkoss csodálatos képeket, hogy mások is láthassák a világ szépségét.

5

19 990 Ft

Tanuld meg az alapoktól a profi trükkökig a lakberendezést. Kreatív kurzusunk segítségével tudd meg, hogyan alakíthatod át az otthonokat álomszép terekké.

4.8

59 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ajándék mentorálás

Online angol tanfolyam, teljesen az alapoktól, hogy idén nyáron már te is bátran meg merj szólalni a nyaralás alatt! Kezdő üzleti angol modulokkal kiegészítve!

4.7

19 990 Ft

A tanfolyam során elsajátítod a program használatát, és gyakorlati tudást szerzel a videókban bemutatott eszközök használatával.

4.7

24 990 Ft

Pár napon belül saját honlapot szeretnél? Online WordPress tanfolyam segítségével könnyen megtanulhatod a legfontosabb lépéseket!

4.5

39 990 Ft

Az Adobe Premiere Pro egy igen sokoldalú vágóprogram, legyen ez az első lépésed a vágó szakmához! Tanuld meg nálunk a biztos alapokat!

4.7

24 990 Ft

Fejleszd önismereted, tanuld meg kezelni a stresszt és élj harmonikusabb életet. A tanfolyam segít a jelen pillanat tudatos megélésében, növeli az életminőségedet.

5

19 990 Ft

Fedezd fel a tudatosság élményét! Ezen az online tanfolyamon megtanulhatod, hogyan csökkentsd a stresszt a tudatos jelenlét gyakorlataival, miközben javítod önismereted és mentális jóléted.

5

39 990 Ft

Tervezz és építs lenyűgöző weboldalakat online webdesign tanfolyamunkkal! Kezdők és haladók is elsajátíthatják a weboldalak vizuális tervezésének és fejlesztésének alapjait!

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Az MS Excel Online Tanfolyam megad minden alaptudást, hogy ne hozzanak többé zavarba a függvények és a képletek! Szerezz magabiztos tudást!

5

14 990 Ft

Ez a Java programozó képzés abban lesz segítségedre, hogy megtanuld a Java programozás alapjait egy gyakorlatias és naprakész módon.

5

49 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerd meg a legújabb online marketing stratégiákat és eszközöket! Tanuld meg, hogyan növeld vállalkozásod online jelenlétét, és érj el több potenciális ügyfelet!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Szeretnél több vásárlod az oldaladra terelni? Jól felépített keresőoptimalizálással a célközönség a te oldalad találja meg elsőként. Kezdj bele még ma!

5

19 990 Ft

Ráépülő képzések:

Online tananyag azoknak, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait!

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Tervezz és építs lenyűgöző weboldalakat! Kezdők és haladók is elsajátíthatják a weboldalak vizuális tervezésének és fejlesztésének alapjait ezen a workshopon!

79 989 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal, a különböző alapvető tápanyagokkal és diétás irányzatokkal. Elsajátíthatod az egészséges étrend kialakításának módjait és eszközeit.

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez a vegán tananyag igazi gyakorlati útmutató azoknak, akik szeretnének bővebb információkat szerezni a növényi étrend fontosságáról és megtanulni, hogyan lehet egyszerűen, finom ételeket készíteni.

9 990 Ft

Főnök helyett cégvezető szeretnél lenni? Ha fontos számodra, hogy a beosztottjaid motiváltak, elkötelezettek legyenek, és hosszú távú sikerekre vágysz egy jól működő csapattal, akkor itt a helyed!

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Éld át, hogyan hozhatsz mély, átalakító változásokat ügyfeleid és saját életedbe! Fedezd fel a kártyák szimbolikus világát, fejleszd képességeid, és emeld coaching gyakorlataid még hatékonyabb szintre!

79 990 Ft

Az online tanfolyam segít mélyebb kapcsolatba kerülni önmagaddal, fejleszti az önismeretet és a tudatosságot, hogy boldogabb, tudatosabb és önazonos életet élhess.

29 990 Ft

Szeretnéd, ha nem okozna stresszt a havi kiadások fedezése? Akár most ismerkedsz a pénzügyi tudatossággal, akár van ismereted a témában, érdemes tenni is a megvalósításért, mi ebben segítünk.

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Fedezd fel a Hatékony Ügyfélszerzés munkafüzetünket, amely lépésről lépésre vezet végig az ügyfélszerzés folyamatán a professzionális kapcsolatépítéstől az értékesítési tölcsérig.

5

9 990 Ft

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Meríts erőt és inspirációt minden napra! Szervezd meg hatékonyan az éved, fogalmazd meg és érd el céljaid, növeld személyes és szakmai hatékonyságodat. Tervezz tudatosan, érj el többet!

9 990 Ft

6 990 Ft

Tervezd meg a Social Média jelenléted és érd el idén a marketing céljaid! Tanulj meg céltudatosan stratégiát alkotni és tervezési praktikákat, amelyekkel kiemelkedhetsz a digitális térben.

9 990 Ft

6 990 Ft

Kezeld tudatosan a pénzügyeid! Tervezőnk segítségével könnyen átláthatod bevételeid és kiadásaid, megtanulhatsz hatékonyan gazdálkodni, és megfelelő döntéseket hozni.

9 990 Ft

6 990 Ft

Érd el az álom alakot! Fejlesztheted erőnléted, állóképességed és hajlékonyságod. Csatlakozz most, hogy hatékonyan mozoghass bármilyen speciális eszköz nélkül.

9 990 Ft

6 990 Ft

Fedezd fel ingyenes karácsonyi tervezőnket, amely tartalmaz havi tervezőt, menütervezőt, bevásárlólistát, ajándéktervezőt, ajándékötleteket, levelet a Mikulásnak, és egy karácsonyi bakancslistát. Tervezd meg álmaid karácsonyát ma!
Fedezd fel a hormonális egyensúly és az étkezés összefüggéseit! Tanulj meg ciklustudatosan étkezni, hogy támogasd tested minden szakaszban és a ciklusod minden fázisában kiegyensúlyozott lehess!

9 990 Ft

6 990 Ft

A Coaching eszköztár coachoknak és coaching iránt érdeklődőknek kínál gyakorlati útmutatást és eszközöket. Hasznos azoknak, akik a személyes vagy szakmai fejlődésüket szeretnék elősegíteni a coaching technikáin keresztül.

5

9 990 Ft

6 990 Ft

Nőknek szóló jóga kurzus, hogy összhangba kerülj magaddal. Segítünk, hogy a munkahelyi stressz és a hormonális ingadozások ne akadályozzanak a mindennapi hatékonyságban.

5

39 990 Ft

Szerezz átfogó ismereteket és praktikus útmutatást, hogy biztosíthasd a jogi megfelelőséget. Ideális azoknak, akik GDPR követelményeit szeretnék megérteni és megfelelően alkalmazni.

5

39 990 Ft

Pénzügyi biztonságra vágysz? Tanuld meg, hogy mit jelent a valós anyagi függetlenség és hogyan tudod megtenni az első lépéseket annak érdekében, hogy te is így élhess.

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Kurzusunk során megtanulod a hosszú távon működő, etikus linképítési stratégia kidolgozását és kivitelezését, részletes tudást szerzel SEO konverzió optimalizálás és megtérülés elemzés területén is.

5

59 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Azonnal használható szaktudást kapsz, megtanulod a SEO auditálás minden lépését, valamint a lokális keresőoptimalizálást, amellyel a helyi vállalkozásokat előkelő helyen jelenítheted meg a Google térképes találatok között.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Segítünk hogyan találd meg azokat a kulcsszavakat, amik mögött valódi vásárlási szándék áll, hogyan optimalizáld a weboldal tartalmát, hogy a keresések első helyein jelenjenek meg, valamint hogyan növeld a weboldal átkattintási arányát a Google-ben.

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Milyen eszközökkel támogathatjuk tudatosan a bélflóra egészségét? Milyen hatása van a bélben lévő sok parányi mikroorganizmusnak a közérzetünkre, hangulatunkra és a mindennapjainkra? Ezekre, és sok más, izgalmas és rendkívül meghatározó kérdésre ad választ ez az átfogó online tanfolyam!

5

69 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Tűnj ki a tömegből! Sajátítsd el a 3D modellezés alapjait, ismerkedj meg a Blender szoftverrel és készíts egyedi 3D-s elemeket! Profi oktatónk lépésről lépésre mutatja be az alapokat.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Csatlakozz most, és lépj be egy új kultúra kapuján! Légy részese egy interaktív és élvezetes tanulási élménynek, amely nemcsak a nyelvi készségeidet fejleszti, hanem a francia kultúrát is megismerteti.

5

29 990 Ft

Segítünk hogy érd el a belső békét, és valósítsd meg álmaid életét. Programunk gyakorlati eszközöket kínál az önmegismeréshez és személyes átalakuláshoz.

29 990 Ft

Sajátítsd el az írás művészetét, fejleszd kreativitásod és találd meg egyedi stílusod. Célunk, hogy inspiráló és hatékony módszerekkel támogassuk az írói ambícióid.

5

77 790 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!